Total iorden. Vi har fået et gelænder/ håndliste på mål. Havde først bestilt et færdigt et fra Dolle fra anden leverandør, hvor de skulle sættes sammen . Måtte sende retur - alt for grimt. Dette produ... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Varen blev ikke leveret den aftalte dag, fredag, men kom så om mandagen. Det ville have været fint på forhånd at vide, at det ikke kunne leveres på den aftalte dag. Jeg blev endda ringet op onsdag,... Toon meer
Det er et fantastisk system som Gelænderbutikken har udviklet. Det er superlet at designe sit eget rækværk eller gelænder på hjemmesiden. Man betale og bestille alle komponenterne, som herefter bliver... Toon meer
Fra start til færdigt projekt god vejledning på video. Før afsendelse fik billede af det afsendte. Ved modtagelse fik mail om indhold i forsendelse til tjek. Spørgsmål undervejs besvaret hurtigt. Det... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Åkerslundsgatan 10, SE-26273, Ängelholm, Zweden
- 78 79 12 20
- info@gelaenderbutikken.dk
- www.gelaenderbutikken.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
God service og varer
Virkelig super service af især…
Virkelig super service af især Frederik, og virkelig super kvalitet. Profesionelle håndtering af deres opgaver. Kan kun anbefales.
fik gelænder leveret med revne i træet
fik gelænder leveret med revne i træet, men efter kontakt med sælger har de nu sendt et nyt træ gelænder uden revner...
Gode materialer til en gid pris
Gode materialer til en
god pris og en 3D tegning med mål så man kan se hvad man har bestilt.
Kort leveringstid.
Alle materialer var med fint pakket og nummereret.
Samt Video af montering.
Det kan ikke gi mindre end 5 stjerner
Hilsen Poul
Super fint passer næsten med lidt…
Super fint passer næsten med lidt justering 😄men kan varmt anbefales at købe glas der
Super kundeservice og høj gelænderkvalitet
Det bestilte rustfri stålgelænder ankom, som lovet, 10 dage efter ordreafgivelse grundigt indpakket. Diverse værktøj til brug til samlingen af gelænderet var tilmed vedlagt samt en samlevejledning lavet specifikt til ordren. Derudover modtog jeg e-mails med links til videoer, der viser de forskellige samleprocesser. Frederik fra Gelænderbutikken var meget hjælpsom - og hurtig til at respondere - igennem hele bestillingsforløbet fra opmåling til endelig levering. Angående selve gelænderet, er alle materialer er af meget høj kvalitet og samlingen af gelænderet foregik helt uden problemer.
Meget anbefalelsesværdig forretning.
Hurtig levering og meget godt pakket.
Rigtig God kvalitet med alt tilbehør…
Rigtig God kvalitet med alt tilbehør til montage.
God service god lydhørhed da vi havde…
God service god lydhørhed da vi havde nogle specielle behov
Min erfaring med gelænderbutikken er…
Min erfaring med gelænderbutikken er til 5 stjerner.
Gode råd, bestilling og levering top karakterer.
Gør jeg gerne igen.
God service og vejledning
God indledende dialog og svar på spørgsmål, god service og levering til tiden. God vejledning til montering både på papir og via online videoer
Hurtig og Professionel service.
God rådgivning ved bestilling
God rådgivning ved bestilling, og rettidig levering. Lidt forvirrende vejledning, måske ovesættelsesfejl, men den supplerende video viste tydeligt hvordan opsætningen skulle ske.
Der fulgte en 10er top med, hvor der til de medfølgende skruer skulle bruges en 13er top. Jeg kan godt regne ud at I vidste jeg havde en 13er top, da den var med i den forrige ordre. Men det er mig en gåde at I vidste at min 10er top var forsvundet 😁
Jeg fik en god vejledning hos jeres…
Jeg fik en god vejledning hos jeres hjemmeside, og hurtig levering.