Jullie moeten niet doen alsof jullie bereid zijn om iets op te lossen met jullie reactie op mijn review. Want ik ben al weken aan het mailen met verzoek om creditering omdat ik beschuldigd word van ee... Toon meer
Ik heb een bestelling geplaatst, die snel werd verzonden. Door slordigheid van een bezorger ontving ik mijn pakje pas 2 weken nadat de bezorger het als ‘bezorgd’ had aangevinkt. Ondertussen heb ik de... Toon meer
Indien je kleding retourneert, wordt het niet verwerkt of wordt het pakketje weer naar je huisadres verstuurd, omdat het verzendlabel niet juist is. Voor mij de laatste keer dat ik iets bestel bij Gin... Toon meer
Het duurde erg lang tot mijn retourzending werd verwerkt. Wel staat dit op de website aangegeven, dus het was al wel bekend. Na een maand wachten heb ik toch maar contact opgenomen. Blijkt een logisti... Toon meer
Heeft 59% van zijn negatieve reviews beantwoord
Een beetje geschrokken door alle negatieve reviews.. maar ik had mijn bestelling binnen een weekje binnen en werd netjes op de hoogte gehouden toen het vertraging opliep :)
Ik had mijn pakket netjes retour gestuurd via Budbee. Vervolgens krijg ik dagen later een mailtje dat ik een item retour heb gestuurd van H&M. Ik weet zeker dat dit niet het geval is dus heb ik al dagen lang mailcontact met de klantenservice. Na meerdere keren uitleggen krijg ik telkens dezelfde soort reactie terug van dezelfde persoon. Ze blijven beschuldigen dat er een truitje in zit van H&M en wat ik ook zeg het interesseert ze helemaal niks! Slechte klantenservice en ze willen gewoon geld hebben, nooit bestellen!
Ik heb een trui geretourneerd en volgens de Track and Trace is die al op 10 oktober afgeleverd. 19 november nog geen geld terug ontvangen terwijl ze aangeven dat dit tot 21 dagen kan duren. Gemaild maar nu op 30 november nog steeds geen reactie terug gehad. Bestel hier niet!!
Ik was erg geschrokken van de recensies die ik las na het bestellen en ik had er een hard hoofd in gekregen. Nu ik mn items binnen heb ben ik echt super blij dat ik me niet af heb laten schrikken. Het heeft precies een week geduurd, wat ik nog mee vind vallen.
De maat en kwaliteit van de kleding is ook prima!
Dacht schrijf ook even een positieve recensie, het hoeft niet altijd mis te gaan :)
Mijn pakket was er na een maand nog niet dus ik nam contact op met de klantenservice (mail).
Ze antwoordde sneller dan ik had verwacht. Aangezien alle slechte reviews over de klantenservice.
Ik werd heel fijn geholpen door Gabriella❤️
Ik legde de situatie uit en maakte een zaak aan bij PostNL, omdat PostNL beweerden dat mijn pakket bezorgd was terwijl ik nooit iets gezien had.
Uiteindelijk moest ik nog een formuliertje invullen en kreeg ik mijn geld terug.
Ik heb daarna weer besteld, geen producten in de sale (omdat ik het idee had dat het misschien daaraan lag), maar toen waren de producten er al na 2 dagen. Dit keer had ik het naar zo’n kastje van Budbee gestuurd, zodat ik het zelf op kon halen als ik niet thuis zou zijn.
Dit verliep allemaal soepel.
2 maanden later toch nog kunnen genieten van onder andere de leuke jas die ik besteld had.
Daarna 1 ding teruggestuurd, omdat die te groot was voor mij en dit verliep prima :)
Normaal altijd binnen 2 weken mijn pakket binnen (is al langer dan bij andere webshops). Helaas zit ik nu al vanaf 5 november op mijn bestelling te wachten. Het staat op verzonden maar bij PostNL is er nogsteeds geen pakket bekend. Ook op mails reageren ze niet door “a little delay” maar ondertussen wel influencer acties er uit gooien en overal op posten.
Update: inmiddels eindelijk reactie gehad na 4 mails. Het pakket is helaas zoekgeraakt en ze hebben een retour aangemaakt. Wel heel toevallig dat ik hier veel lees dat de pakketjes zoek raken. 🤔 volgens PostNL is het pakket überhaupt nooit bij hun geweest.
Bestelling geplaatst. Na bijna een maand nog niets ontvangen. Na tweemaal een mail aan de klantenservice te hebben gestuurd, kwam er een reactie dat het pakket retour werd gestuurd? Het geld werd teruggestort maar er zijn wel retourkosten berekend.
Ik heb een bestelling een maand geleden gedaan en nog niets ontvangen. Op mails die ik stuur komt geen antwoord. Er is geen telefoonnummer waarop je de klantenservice kan bereiken. Het is malafide organisatie.
Update: vandaag reactie ontvangen: pakket zou bezorgd zijn halverwege oktober volgens post NL (niet dus). Dus advies vanuit Gina Tricot: aangifte doen. Want Gina Tricot kan niets doen. Zelfde verhaaltje dus als andere ervaringen hier op Trust Pilot. Nogmaals: malafide organisatie! A.u.b.: bestel er niets!
had voorheen heel veel plezier van gina tricot, maar toen ik mijn bestelling binnenkreeg en er een stuk stof van mijn rok losgescheurd was en ik hun hierover had gemaild, heb ik GEEN antwoord gekregen! ze doen ook heel moeilijk met retour
Quick reply & great customer service! Thank you for the amazing help
Na drie weken nog steeds niks gehoord, drie mailtjes gestuurd maar geen contact met ze te krijgen. PostNL lijkt mijn bestelling hebben te ontvangen aangezien er een track en trace code is, maar geven aan dat ze nog in hun bezit hebben. Uiterst slechte klantenservice. Ik zou het op prijs stellen dat ze me benaderen.
Achterlijk bedrijf, moet gewoon snel failliet gaan.
Zoals alle andere reacties al aangeven krijg je je bestelling gewoon niet en ben je wel je bezorgkosten kwijt. Misschien is dat wel gewoon hun verdienmodel. Nooit hier iets bestellen
Ik heb op 25 september een bestelling geplaatst bij Gina Tricot van van meer dan €60. Volgens de track & trace zou het pakket op 30 september in mijn brievenbus zijn geleverd, maar ik heb niets ontvangen. Ik heb meteen contact opgenomen met PostNL als en mijn buren, maar niemand heeft iets ontvangen. PostNL gaf aan dat ze alleen een onderzoek kunnen starten in opdracht van Gina Tricot maar ondanks meerdere e-mails krijg ik geen enkele reactie meer.
Ik zag de kleren op tiktok en was helemaal geinfluenced dus als je gedeinfluenced moest worden lees mijn review maar. Ik ben mijn geld kwijt, heb mijn kleren nooit ontvangen en word compleet genegeerd.
Echt jammer want ze hebben leuke spullen.
Pakket besteld op 15 oktober (14758968). Nooit van PostNL iets te horen gekregen totdat het automatisch werd geretourneerd. Customer service meerdere malen een mail gestuurd, maar geen reactie. Nu heb ik geen pakket, terwijl ik wel ervoor heb betaald.
Ik had 2 jurkjes bestel voor een diner 3 weken geleden. Ze stuurde een mail met track en trace dat het pakket verstuurd was maar post geef aan dat er geen pakket is geregistreerd. Maar nog steeds niks ontvangen. Via de email helpen ze niet, op insta geen reactie en gêne telefoonnummer. Exht super slecht!!!! Niks bestellen op deze website
Op de site geven ze aan dat de verzending wat langer kan duren, maar na 18 dagen wachten nog steeds niks binnen…
Mailtje gestuurd, vage Engelse reactie die verwijst naar de site en vervolgens niet ingaat op mijn bestelling. Tweede mail gestuurd, geen reactie.
Krijg ik na bijna 4 weken een mailtje dat mijn pakketje bij de buren lag, via postnl site bleek dat pakketje inderdaad al op 18-10 was bezorgd...
Drie artikelen besteld en drie compleet andere items ontvangen. Slechte communicatie en niet goed bereikbaar.
Ik heb 16 oktober een shirt besteld en kreeg twee dagen later een bevestiging dat deze verzonden zou worden. Inmiddels is het 25 oktober en is er nergens iets te vinden over de locatie van mijn pakket. Ook heb ik de klantenservice al twee keer gemaild en hier wordt niet op geantwoord. Ik had het pakketje extra vroeg besteld zodat het ruim op tijd binnen kon komen.
Na het ontvangen van mijn bestelde kleren wilde ik een trui retourneren. Het pakket werd 2x door PostNL terug gestuurd naar mij. Het retourlabel dat ik heb gekregen na het aanmelden van de retour bleek niet te werken. Ik wacht al een week op reactie van de klantenservice en inmiddels loopt de retourperiode ook af… heel vervelend dit. Ik hoop dat ik de trui nog kan retourneren.
Update: het is nu 5 november en ik heb nog steeds geen reactie van de klantenservice…
Ik heb een track en trace van mijn bestelling 14669942 ontvangen maar die update helemaal niet. Als je dan de postNL code op hun site invoerd, zie je pas echt de goede track& trace. Ik kwam er toen pas 3 dagen later achter dat het pakket blijkbaar al door de brievenbus geleverd moest zijn. Echter heb ik de hele week geen pakket in de brievenbus gezien…
Toen heb ik contact opgenomen met de klantenservice maar kreeg eerst een algemene mail dat het druk is en antwoorden op veelgestelde vragen. De volgende mail stuurde alleen als antwoord: je pakket was bezorgd, met een screenshot van de postNl pagina.
Ja die postNl pagina kan ik ook zien, maar ik heb zelf fysiek geen pakket ontvangen, dus ik snap niet waarom postNl zegt dat de bestelling in de brievenbus is geleverd.
Ik vind het erg jammer dat ik mijn bestelling (7 oktober besteld) nog steeds niet heb :(