Gina Tricot AB Reviews

3.582

2,5

Ik heb een bestelling geplaatst, die snel werd verzonden. Door slordigheid van een bezorger ontving ik mijn pakje pas 2 weken nadat de bezorger het als ‘bezorgd’ had aangevinkt. Ondertussen heb ik de... Toon meer

Jullie moeten niet doen alsof jullie bereid zijn om iets op te lossen met jullie reactie op mijn review. Want ik ben al weken aan het mailen met verzoek om creditering omdat ik beschuldigd word van ee... Toon meer

Indien je kleding retourneert, wordt het niet verwerkt of wordt het pakketje weer naar je huisadres verstuurd, omdat het verzendlabel niet juist is. Voor mij de laatste keer dat ik iets bestel bij Gin... Toon meer

Het duurde erg lang tot mijn retourzending werd verwerkt. Wel staat dit op de website aangegeven, dus het was al wel bekend. Na een maand wachten heb ik toch maar contact opgenomen. Blijkt een logisti... Toon meer

Slecht

4K reviews

Heeft 59% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(3.582)

1.083 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik heb een track en trace van mijn…

Ik heb een track en trace van mijn bestelling 14669942 ontvangen maar die update helemaal niet. Als je dan de postNL code op hun site invoerd, zie je pas echt de goede track& trace. Ik kwam er toen pas 3 dagen later achter dat het pakket blijkbaar al door de brievenbus geleverd moest zijn. Echter heb ik de hele week geen pakket in de brievenbus gezien…

Toen heb ik contact opgenomen met de klantenservice maar kreeg eerst een algemene mail dat het druk is en antwoorden op veelgestelde vragen. De volgende mail stuurde alleen als antwoord: je pakket was bezorgd, met een screenshot van de postNl pagina.

Ja die postNl pagina kan ik ook zien, maar ik heb zelf fysiek geen pakket ontvangen, dus ik snap niet waarom postNl zegt dat de bestelling in de brievenbus is geleverd.

Ik vind het erg jammer dat ik mijn bestelling (7 oktober besteld) nog steeds niet heb :(

24 oktober 2025

Kwaliteit is goed

3 oktober 2025

Hello Julia!

Thank you for your feedback!

We truly appreciate it. We are glad to hear that you are satisfied with our products! 🤩

Have a nice day! // Sofia

Geen geld terug na retournering.

Na een broek besteld te hebben bleek dat de maat niet klopte, dus ik verzocht om het te retourneren. Dat is gelukt, nadat het geretourneerd was heb ik nooit mijn geld weer ontvangen. Ik heb zelfs een mail gestuurd en nog steeds geen reactie. Een erg slechte ervaring.

21 oktober 2025

Hi Sondos!

Thank you for your review!

I can see that your return arrived at our warehouse on October 24th and you should have received a confirmation via e-mail regarding this. A refund was issued the same day and should be available in your bank account within 3-5 business days.

Have a nice day! // Lisa ✨

Bestelnr 14707568

Bestelnr 14707568

Mijn dochter heeft een trui besteld. Er zitten 2 gaten in de mouwen. Ik heb mails gestuurd, deze komen onbestelbaar terug. Niet blij!
Geen telefoonnummer te vinden.

20 oktober 2025

Hi Rebecca!

Thank you for your review!

I can see that your e-mails have reached our customer service and that you have received an automated response from us. However, there is no reply from you thereafter. If you are still in need of personal assistance, please reach out to us again.

Have a nice day! // Lisa ✨

Mijn bestelling is op donderdag 2…

Mijn bestelling is op donderdag 2 oktober verzonden, maar ik heb nog steeds niks binnen. Als ik de track en trace volg bij postnl staat er ook dat ze nog niks binnen hebben. Heb hier over gemaild, maar krijg geen reactie. Hoop dat ik mijn pakket snel ontvang, heb al wel betaald namelijk.

20 oktober 2025

Hi Willemijn!

Thank you for your review!

We are sorry to hear about the troubles with your delivery! I can see that you have been in contact with our customer support and that the case has now been resolved.

Have a nice day! / Lisa ✨

PAS OP

Op 23 juli hebben jullie mijn retour ontvangen met ordernummer 13549939 Volgens de trackinginformatie is het pakket bij u afgeleverd. Waar ik ook een bevestiging van heb ontvangen.

Tot op heden is de terugbetaling niet verwerkt in Klarna, ondanks dat de retour binnen de gestelde termijn is verzonden en ontvangen.
Nu staat de betaling weer open.

Ik ben vanaf 23 juli al bezig met een retourbetaling. Gina tricot reageert nergens op waardeloos bedrijf.

23 juli 2025

Hello Eva,

Thank you for your review.

We’re sorry to hear about your experience. As explained through your contact with our customer service, your refund is being processed through your payment provider’s ongoing investigation. Unfortunately, we have no influence over their handling time, but we hope it will be resolved very soon.

Have a great day!//Elin🌸

Zeer teleurstellende ervaring – slechte communicatie en fouten met bestellingen

Ik heb een zeer frustrerende ervaring gehad met dit bedrijf. Mijn bestelling 14627954 (een high neck short brown jas) zou zogenaamd geretourneerd zijn volgens hun bevestiging – terwijl ik dit product nooit eens heb ontvangen. Hoe kun je iets retourneren dat je niet hebt gekregen.
De enige bestelling die ik daadwerkelijk wél heb geretourneerd is 14638040, maar zelfs daarover krijg ik geen duidelijkheid van de klantenservice. En dat is misschien nog wel het meest frustrerende deel: klantenservice reageert nergens op. Mails blijven onbeantwoord en je staat compleet in de kou.
Heel jammer, want ik was altijd tevreden, maar dit is echt onacceptabel. Ik hoop dat ze hun processen en service snel verbeteren.

16 oktober 2025

Hello Meike,

Thank you for your review.

We’re sorry to hear about your experience. As explained through your contact with our customer service, your order was unfortunately lost in transit and a refund has been issued. If you have any further questions, our customer service will be happy to assist you.

Have a nice day!//Elin🌷

Verkeerde pakket, doen ze niks mee

Ik had besteld, maar heb totaal het verkeerde pakket onvangen. Als ik hierover een mail stuur krijg ik eerst een automatische mail, daarna moet je er nog eentje sturen om echt antwoord te krijgen. Als ik dan aangeef dat mijn goede pakket er niet is (ook aangeef dat mijn buren hem niet hebben), geven ze het advies om nog echt even goed rond te vragen. Erg gekke mail wat mij betreft, op de mail heb ik ook al een week zitten wachten.
Ik weet dat de kleding die ze erhebben wel goed is, maar dit stelt me erg teleur

Mijn ordernummer is: 14492302, zou fijn zijn als mijn pakket hier alsnog naar gestuurd kan worden, aangezien ik die dus niet ontvangen heb.

8 oktober 2025

Hello,

Thank you for your review!

It seems there may have been a misunderstanding in your contact with us. We recommend reaching out to our customer service again, and we’ll make sure to assist you further.

Have a great day!//Elin🌷

Item mist uit bestelling

Ik shop hier vaker en meestal geen problemen. Alleen bij de laatste bestelling miste ik een item. Heb hierover gemaild maar na bijna een week nog steeds geen reactie. Heel erg moeilijk om contact te krijgen met Gina Tricot. Hoop dat dit snel opgelost wordt want ik heb wel voor dit item betaald.

Order nummer: 14492790

1 oktober 2025

Hello Charlie,

Thank you for your review!

Our customer service team is working to respond to your request as soon as possible. Thank you for your patience.

Have a great day!//Elin🌸

Top elke x weer!!!!En krijg na zoveel…

Top elke x weer!!!!En krijg na zoveel bestellingen allerlei leuke kortingen wat ook echt werkt en heel makkelijk in te leveren is !Verzending duurt ietsje langer maar staat ook vermeld op de website ! Mooie spullen wij zijn fan!En dat is gebaseerd op heel, heel veel bestellingen !!!!

3 oktober 2025

Hello Linda,

We appreciate you taking the time to leave a review! ✨

We are happy to hear that you are satisfied with your experience with us.

Have a great day! //Vilma💜

Defect item en geen service

Ik kreeg een top binnen waarvan de naden niet goed gestikt waren. Om deze reden heb ik de top geretourneerd. Beetje gek dat de klant voor deze kosten opdraait... Op mailtjes krijg ik dan verder ook geen respons. Dit was mijn eerste en laatste bestelling!

Re: aangezien jullie mijn 6 mails niet kunnen vinden deel ik bij deze mijn ordernummer: 14327752. Jullie kunnen mij een mail sturen en deze zal ik dan beantwoorden als jullie nog meer foto's/video's willen.

26 september 2025

Hello,

Thank you for your review!

I'm sorry to hear about the trouble. I’ve tried to look into it but haven’t been able to find any emails from you. You're very welcome to contact us again so that we can assist you further.

Have a nice day!//Vilma💜

Nooit melding gekregen aankomen pakket

Pakket besteld en nooit een werkende track and trace ontvangen. Tip: check op POST NL je code, daar zie je wel waar het pakket is. Op deze manier kwam ik erachter dat mijn pakket al 12 dagen ergens op een punt lag en ondertussen alweer retour van verzonden. Klantenservice ook niet te bereiken, leuke kleding maar echt niet waard hoeveel gedoe

2 oktober 2025

Hello Fien,

Thank you for your review.

We are sorry to hear that, but you can always use the tracking ID in order to follow the shipment. Our customer service will reply to your request as soon as possible.

Have a nice day!//Vilma🌞

Bestelling 14313750

Bestelling betaald & geplaatst op 3 september, waarna er staat dat de bestelling verzonden word. PostNL heeft geen pakket ontvangen en ik heb de klantenservice al 4 mails gestuurd, waar ik alleen een standaard antwoord op krijg. Nooit hier bestellen en al helemaal niet vooraf betalen! Er is geen contact met het bedrijf te krijgen om informatie te ontvangen over mijn maand lang duurde bestelling…

3 september 2025

Hello Pien,

Thank you for your review.✨

We’re sorry for the delay! I can see our customer service just replied to your email. Please feel free to get back to us if you have any further questions.

Have a great day!//Vilma🌞

Bestelling na maand niet binnen & niks horen m

3 september 2025

Hello Lotte,

Thank you for your review.

I’m sorry to hear about the trouble. I’ve tried to review the matter but couldn’t find the contact from you. Feel free to reach out to us again so that we can look into the matter.

DRAMATISCH

DRAMATISCH! Ik heb een retourlabel ontvangen die niet werkt. Bij het postkantoor geven ze aan dat de barcode al in gebruik is. Ik heb hier over gemaild, maar na 2 weken nog niks gehoord van de klantenservice. Meerdere mails verstuurd inmiddels. De klantenservice is onbereikbaar. Zo ga je toch niet met klanten om? Het vervelende is, is dat de bestelling is gekocht met Klarna en ik dus nu moet betalen. Ik ga hier nooit meer bestellen.

13 september 2025

Hello Isa,

Thank you for your review.

Our customer service is working to respond to your request as soon as possible. Thank you for your patience.

Have a nice day!//Elin🌷

Oplichters

Op 27 augustus besteld en nog steeds niks binnen. Het pakket is nooit bij postNL terecht gekomen, maar er staat dat ze het wel verzonden hebben? Al meerdere mails gestuurd, maar geen reactie gekregen... Geen geld terug en ook niks ontvangen. Oplichters!!

1 oktober 2025

Hello Saartje,

Thank you for your review!

We are sorry to hear that! Our customer service is working to respond to your request as soon as possible.

Slechte kwaliteit hoodie

Trui en een longsleeve besteld. Bestel en verzendbevestiging gekregen via de mail maar verder geen data over de levering. Het pakket lag voor de deur op de stoep maar dit probleem ligt bij de bezorgdienst. De hoodie is van slechte kwaliteit vergeleken met de prijs en valt heel erg klein. Normaal heb ik maar s en ik heb maat m besteld en hij valt niet zoals afgebeeld. De kosten voor retour zijn nu ook voor mij dit stond wel al vooraf aangegeven maar nogsteeds gek. Terug naar de hoodie; de kwaliteit is te vergelijken met een trui van shein of AliExpress dus de prijs kwaliteit verhouding is heel slecht. Ik raad het niet aan om hier iets te bestellen.

30 september 2025

Hello Annemijn,

Thank you for your review.

We’re sorry to hear that your order did not meet your expectations. Please note that all online orders include a 30-day right of withdrawal, allowing you to return items within this period.

Wishing you a great day!//Elin🌷

Slechtste service ooit!!!!!! Niet kopen hier

Vrijdag wat besteld, krijg een mailtje Maandag met zijn je niet vergeten je bestelling komt eraan om 11:00. Sturen ze om 13:00 oh het product is op helaas, je geld krijg je terug duurt alleen langer dan 14 werkdagen……. Al meerdere negatieve ervaringen gehad met verzenden en ontvangen. Klantenservice gemaild krijg een automatische mail met antwoord veel gestelde vragen. Geen antwoord op mijn vragen dus… zou elders kopen zo leuk is het nou ook weer niet en is niet het gezeik waard. Als ik minder ster kon geven deed ik dat

Update na reactie- niks gebeurd geen antwoord geen terugkoppeling geen terug betaling

29 september 2025

Hello Daphne,

Thank you for your review!

We apologize for the inconvenience! Items that cannot be shipped will be listed in the shipping confirmation. We have received your email and will provide you with further information as soon as possible.

Have a great day!//Elin🌸

Ik heb 3 topjes en 1 broek bij gina…

Ik heb 3 topjes en 1 broek bij gina tricot besteld, de broek is niet binnengekomen. Ik heb al 2 mailtjes gestuurd met bewijs maar ik krijg een automatisch antwoord en ik heb op 1 mailtje nog geen eens een reactie gekregen na een lange tijd.

15 september 2025

Hello Annelie,