Ik heb een bestelling geplaatst, die snel werd verzonden. Door slordigheid van een bezorger ontving ik mijn pakje pas 2 weken nadat de bezorger het als ‘bezorgd’ had aangevinkt. Ondertussen heb ik de... Toon meer
Oplichting! Zoals overal in andere klachten doen ze alsof er een vlek is en dan is er sprake van 100% waardevermindering, waardoor je dus je hele retour zelf moet betalen en niet terug krijgt. Ze do... Toon meer
Jullie moeten niet doen alsof jullie bereid zijn om iets op te lossen met jullie reactie op mijn review. Want ik ben al weken aan het mailen met verzoek om creditering omdat ik beschuldigd word van ee... Toon meer
Het duurde erg lang tot mijn retourzending werd verwerkt. Wel staat dit op de website aangegeven, dus het was al wel bekend. Na een maand wachten heb ik toch maar contact opgenomen. Blijkt een logisti... Toon meer
Heeft 59% van zijn negatieve reviews beantwoord
wanneer je een pakket retour stuurt, dit niet verwerkt wordt je toch moet betalen voor retour gestuurde artikelen, levert een les op, maak overal foto's van want het is hun woord tegen het jouwe
Bijna 2 weken geleden heb ik een bestelling geplaatst bij Gina Tricot. Mijn pakket zou ruim 10 dagen geleden verzonden zijn, maar ik heb het nog steeds niet ontvangen. Volgens PostNL is het pakket nooit bij hen aangekomen.
Ik heb ook meerdere keren contact opgenomen met Gina Tricot via e-mail, maar ik krijg geen hulp of duidelijk antwoord. Het bedrag is al van mijn rekening afgeschreven, maar ik heb niets ontvangen en ze doen er niets aan voor mijn gevoel.
Echt geweldig! Duurde precies 5 dagen wat ze ook ongeveer hadden gezegd. Ook past de kleding precies! Ik ben er echt heel blij mee ga hier vaker bestellen!

Antwoord van Gina Tricot AB
Ik heb 1,5 week geleden een bestelling geplaatst bij Ginatricot, waar ik altijd tevreden over was, tot nu. Ik heb mijn pakket nooit binnen gekregen al is die 1 week geleden verzonden. PostNL zegt het nooit ontvangen te hebben. Ik heb al meerdere mails naar ginatricot gestuurd maar wordt niet geholpen. Heb mijn geld al uitgegeven, maar ontvang niks en word niet geholpen.

Antwoord van Gina Tricot AB
Helaas verkleurde mijn pak na 1 wasbeurt. Maar Sandra van de klantenservice heeft mij heel goed geholpen en een passende oplossing geboden!

Antwoord van Gina Tricot AB
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de kleding. Tevens over de service en de snelheid waarmee je de levering ontvangt.
Alma heeft mij heel goed geholpen met een klacht omtrent de levering van PostNL.
Alma is zeer snel in reageren en werkt oplossingsgericht. Complimenten hiervoor! Ik zal zeker weer iets bestellen bij GinaTricot.

Antwoord van Gina Tricot AB
Heb iets langer dan een maand geleden een joggingbroek besteld. Na 2x dragen kwam er ineens een gat in, heb die laten maken en toen na weer 2x dragen kwam er op een andere plek nog een gat. Nu zie ik dat de broek ook op andere plekken (precies op de stiksels) ook langzaam aan los begint te laten. Nu heb ik hier over een mail gestuurd maar krijg nog steeds geen reactie.

Antwoord van Gina Tricot AB
Anderhalve maand terug heb ik hier een joggingsbroek besteld. Echter ontstaan er overal gaten in de broek naast de stiksels. Erg slechte kwaliteit! Klantenservice hierook over gecontact, maar ook hierop geen antwoord gekregen! Ik had te email verstuurd op de naam timo vogelaar

Antwoord van Gina Tricot AB
Mijn pakket is zoek, en dit bedrijf wil er verder niks mee te maken hebben. Ik heb 50 euro betaald en niks ontvangen!!!!
Ze zeggen dat het is aangekomen maar heb nooit iets ontvangen

Antwoord van Gina Tricot AB
Deze week prachtige gevoerde lange wollen jas gekocht , super kwaliteit prachtige roomwit kleur en zit heerlijk, staat geweldig. Heb ‘m nu ook in het zwart besteld Via Zalando, helemaal prima!

Antwoord van Gina Tricot AB
Ik keek eerst er tegen op om van gina tricot te bestellen door hele slechte beoordelingen, maar uiteindelijk heb k het na 4 dagen gewoon zonder problemen binnen gekregen.

Antwoord van Gina Tricot AB
Nadat ik al even aan het wachten was op mijn pakket die volgens de gegeven trackingslink van Gina Tricot nog niet was afgeleverd (daarbij zou ik ook een bericht ontvangen wanneer deze bezorgd zou zijn), heb ik besloten te vragen waar mijn pakket bleef. Als antwoord kreeg ik dat PostNL zegt deze op mijn huisadres bezorgd te hebben en als dit niet zo is, ik maak contact met de politie moet opnemen. Na meerdere keren uitgelegd te hebben dat Gina Tricot in gebreke is gebleven en de verantwoording draagt voor het afleveren van het bestelde, geeft het bedrijf alleen aan verantwoordelijk te zijn tot aan bezorging. Echter het punt is dat dit pakket nooit is bezorgd en ook volgens PostNL kan alleen de afzender het onderzoek starten. Ook de vraag of Gina Tricot dit dan op z’n minst kon melden bij PostNL was te veel gevraagd, nadat ik zelfs een nummer heb gegeven die zij konden doorgeven aan PostNL omdat ik de aanvraag al had gedaan. Helaas denkt de klantenservice geen seconde mee met de klant en zijn ze niet bereid om ook maar iets te doen om hun klanten te helpen, ook al zijn zij degenen die niet voldoen aan de afspraken.
Ik zie ook dat ik niet de enige ben met dit probleem en dat Gina Tricot’s reactie elke keer hetzelfde is (neem contact op met verzekering/politie) zonder iets op te lossen nadat het bedrijf het product niet levert.
Wees daarom alert als je hier besteld want de kans bestaat dat je helemaal niks krijgt en op de klantenservice kan je niet vertrouwen.

Antwoord van Gina Tricot AB
Ik had per ongeluk een blazer van een andere webshop naar Gino en Tricot verstuurd. Deze hebben ze keurig naar mij opgestuurd, waardoor ik de blazer naar de juist webshop kon retourneren. Ik had het niet verwacht dat ze dit zouden doen, maar de communicatie hierover is heel goed verlopen. Echt top service!

Antwoord van Gina Tricot AB
pakket is nogsteeds niet binnen. werdt mij gezegd dat ik de klantenservice moest mailen, dat heb ik gedaan en krijg een automatische mail terug waarin mijn probleem niet eens benoemd wordt en mijn pakket nu nogsteeds niet binnen is.

Antwoord van Gina Tricot AB
Ook mijn pakket is kwijtgeraakt door PostNL (wel vaak lees ik…). Ik ben gelukkig wél goed geholpen door Adis! Steeds snel een mailreactie en uiteindelijk hebben zij het geld keurig teruggestort. Kortom: wat mij betreft goeie service en ik durf hier nog een keer te bestellen!

Antwoord van Gina Tricot AB
De klanten service kan beter!
Net als meerdere klanten voor mij (lees ik nu) een pakketje niet ontvangen.
Track and trace zegt dat het niet ontvangen is door postNL maar als je dat bij GinaTricot aangeeft dan schrijven ze terug dat hun track and trace zegt dat het bezorgd is. Gelukkig betaling via Klarna gedaan. Na meerdere dagen heen en weer gemaild te hebben waarin het antwoord vaak was - vraag het na bij PostNL, kreeg ik een formulier toegestuurd en hebben ze de bestelling als niet geleverd bij Klarna aangegeven wat heel fijn is.
Wij hadden hetzelfde shirtje ook in een andere kleur besteld en die was er binnen 3 dagen. Het shirt was van mooie kwaliteit! Als je pakketje aankomt is het prima, maar zo niet dan ben je een aantal dagen aan het heen en weer mailen.

Antwoord van Gina Tricot AB
Mijn pakket is volgens Gina tricot bij de buren bezorgd! Na meerdere malen aangeven dat het hier niet ligt, leggen ze het probleem bij mij. Ze geven aan dat ik aangifte kan doen, maar dat ik geen geld terug krijg of een nieuw pakketje. Duurde ook allemaal erg lang voor dat er werd terug gemaild met extra informatie. Erg slecht geholpen. Zou hier nooit meer wat bestellen

Antwoord van Gina Tricot AB
Ik heb onlangs een besteling geplaatst. Daarvoor ontving ik een track en trace code. Op een gegeven moment zei de bezorgdienst dat mijn pakket was bezorgd, terwijl dat niet het geval was. Ik zocht daarom in eerste instantie contact met de bezorgdienst. De bezorgdienst was behulpzaam en zei me dat de afzender (Gina Tricot) contact met hen kon zoeken. Vervolgens heb ik daarom een e-mail gestuurd aan Gina Tricot. Daarop ontving ik een botte reactie en bleek dat zij me niet willen helpen. ondanks dat ik hen op mijn rechten heb gewezen (de bewijslast van bezorging ligt bij hen), zijn zij nog altijd niet bereid gebleken om mij te helpen of in ieder geval contact te zoeken met de bezorgdienst. Zij zeggen dat ik contact moet zoeken met de politie als mijn pakket kwijt is. Zo werkt consumentenbescherming niet en ik ga de politie hier niet mee lastig vallen. Ik ben mijn geld kwijt.

Antwoord van Gina Tricot AB
Kapot product ontvangen met enorm gat. Momenteel in contact met de klantenservice die niet eens iets van een excuus aan bied, en ik moet het allemaal maar zelf oplossen. Er zit inmiddels nog een gat in na toch maar een keer dragen en zelf genaaid te hebben, aangezien het product online uitverkocht is en ik het dus niet opnieuw kon kopen. Klantenservice heeft me genegeerd en antwoordde niet meer. ZO BELACHELIJK SLECHT

Antwoord van Gina Tricot AB
Ik kreeg mijn bestelling na ongeveer 1-1,5 week binnen! De kledingstukken waren van mooie kwaliteit, alleen niet helemaal wat ik verwachtte toen ik het aan deed. Ik heb ze nog steeds gehouden want nog steeds wel mooi!