GoBoat Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

We had a great trip with our captain JB Martin - enjoyed by the whole family including 2 teenage boys. Really informative and friendly and plenty of ‘hygge’ too with warm fleecy blankets during the tr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wonderful introduction to Copenhagen from the water A trip on a nine-seater electric boat to see sights around Copenhagen's waterways. Our captain, JB, was a charming guide, telling both his person... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har flere gange lejet Goboats i Kbh. succesfuldt. Dagens to timers tur kl. 14:30 med båd nr 2 var både langsommere end øvrige Goboats og teknisk fejl medførte, at motoren adskille gange slog fra ved f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

We really enjoyed our Harbour Tour (1h)! The boat was nice and clean, and pretty new. Fully electric so also environmental-friendly. The captain was very friendly and he told us many curiosity on C... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Bootclub
  2. Pretpark attractie leverancier
  3. Bootonderdelen leverancier

Geschreven door het bedrijf

GoBoat er sat i verden for at give unikke helhedsoplevelser og uforglemmelige minder på vandet. Vi ønsker at åbne vandet op og gøre det tilgængeligt for alle. Ideen er opstået ud fra en fascination af det maritime univers og ikke mindst udsprunget af den glæde og frihed, som tiden på vandet skaber. Vi brænder for at levere trygge, komfortable og æstetiske rammer og et højt serviceniveau baseret på empati, der gør, at du altid vil føle dig velkommen og godt behandlet.

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 16% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

35 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Smukke København fra vandsiden

Go Boat er et skønt koncept.
Vi havde picnickurven med og spiste vores aftensmad mens vi nød det gode vejr, stemningen og København fra vandsiden.
Som havnerundfart bare bedre og i eget tempo.
Det kommer vi til at prøve igen.

31 juli 2022

Antwoord van GoBoat

Tak for de pæne ord, Gitte. Vi er rigtigt heldige med så flot en by, man kan nyde fra vandet.

Vi ses næste gang!

Vi have en fantastisk tur på 2 timer

Vi have en fantastisk tur på 2 timer, vi fik en god vejledning og fik anbefalet en rute som var rigtig fint, og der var masser at se på, vi havde selv drikkelse og snaks med, hvilket bare gør det hele endnu mere hyggelig.

Antwoord van GoBoat

Mange tak for jeres 5 stjerner. København byder på masser af flotte seværdigheder fra vandet - vi er helt enige!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

One of the best things you can do in Copenhagen!

If you're in Copenhagen and the weather is nice, don't miss the opportunity to do this. Skip the crowded tourist boats! Unique experience, wonderful, joyous, great in every way. Don't forget to bring something to eat and drink, it'll enhance the experience so much.

Antwoord van GoBoat

Thanks so much for your fine review, Matilda! We agree on everything you said!

We hope to see you again in Copenhagen or some of the other locations in Denmark, Germany, UK, Sweden and Australia we are in!

Best,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en rar og imødekommende…

Det var en rar og imødekommende betjening vi fik da vi tjekkede ind. Alt i alt en virkelig hyggelig dag på vandet

Antwoord van GoBoat

Mange tak, Jeanett, for dine 5 stjerner. Vi er super glade for I havde en hyggelig dag på vandet!

Kom endelig forbi igen!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Sejle turen var fantastisk

Sejle turen var fantastisk, men personalet var ikke kvalificeret nok, skulle bede 2 gange om redningsveste til børnene og medarbejderen blev ved med at glemme det.

Antwoord van GoBoat

Tak for din feedback, Diana. Dejligt at høre at turen var fantastisk.

Det er ærgerligt, at I skulle bede om redningsveste 2 gange. Alle kan glemme noget. Men det er selvfølgelig ikke normalen. Uanset er det godt, at I fik redningsvestene til børnene, så de sejlede sikkert.

Vi håber at se jer igen, hvor vi skal prøve at være mindre glemsomme.
God sommer,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse for min familie og…

Fantastisk oplevelse for min familie og jeg.
God info af hvor langt du ku komme på den bestilte tid , og motorens funktion Af personalet.
Usikkerheden forsvandt når man lige først fik føling m styring 👍
Utrolig nem at navigere når man først er igang.
Bestilt 1 time og nød turen til fulde
Alle pengene værd.
Ikke sidste gang vi bruger goboat.
Måske bliver det 2 timer næste gang

Antwoord van GoBoat

Vi håber I sejler 2 timer næste gang, John!

Mange tak for de pæne ord. Så snart man har sejlet 10 meter, giver instruktionerne endnu mere mening. Det er helt rigtigt.

Tak for besøget og jeres review!
Team Goboat

Skøn tur

Skøn aftentur

Antwoord van GoBoat

Tak fordi sejlede med os, Lotte!

Mvh

Sødt og tålmodigt

Sødt og tålmodigt personale. Fin båd. Vi fik to gode timer på vandet.

28 juli 2022

Antwoord van GoBoat

Hep! Tak for de 5 stjerner og de pæne ord, som vi sender videre til vores crew.

Dejlig oplevelse

Så dejligt at kunne leje en båd så let. Nem booking og kompetent personale.

27 juli 2022

Hej Kirsten

Mange tak for din anmeldelse. Vi elsker 5 stjerner og er glade for jeres oplevelse gjorde, at I synes, vi fortjener det.

Tak og vi håber at se jer igen!

Good experience

Good experience. A bit windy but I guess that can’t be controlled😉

27 juli 2022

Antwoord van GoBoat

Hello Virginia! Thanks for your review. If we could control the wind, the world would be a different place!

We hope to see you again!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skøn tur for både store og små

Skøn tur for både store og små. Kan varmt anbefale en tur med GoBoat. Vi sejlede i 2 timer og var glade for at vi ikke nøjedes med 1 time.

26 juli 2022

Antwoord van GoBoat

Hej Pernille! Tak for anbefalingen. Det er helt klart 2-2½ timer som de fleste bruger, så det er dejligt at høre at I også fik en skøn tur.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hyggeligt men så er det også prøvet

Hyggeligt men så er det også prøvet. Syntes prisen er for høj i forhold til hvad man får. Ingen puder så det er hårdt for numsen at sidde

25 juli 2022

Antwoord van GoBoat

Hej Carl. Tak for din feedback.

Puder har vi kigget på. Men vi har ikke fundet en tilstrækkelig god løsning endnu. Men vi arbejder videre på det. Heldigvis mener de fleste ikke, at det er en større udfordring.

Din kommentar om prisen er vi meget uenige i. Vi mener, at en GoBoat tur er alle pengene værd og mere til. Heldigvis er det også, hvad de fleste andre, der har anmeldt os, fortæller.

Hav en god sommer!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

En rigtig dårlig start på en ellers fin…

En rigtig dårlig start på en ellers fin oplevelse. Den medarbejder der sidder i check-in skranken var tydeligt træt af at gentage sig selv. Han talte enormt hurtigt, og blev irriteret når jeg stillede spørgsmål. Da jeg blev bedt om at skrive under på betingelserne nægtede han at fortælle hvad de indeholder og jeg fik ikke tid til at skimme papiret igennem. Hvis ikke det er fordi jeg havde været der før ville jeg ikke have den ringeste ide om hvad der skulle foregå efter den introduktion.
Hans opførsel fik os til at føle os i vejen, og han virkede ærligt talt ikke som om han på nogen måde ønske at vi skulle have en god oplevelse. Det synes jeg er ærgerligt når man giver 500kr for en times sejlads.

Tilføjelse: Efter at have skrevet denne anmeldelse blev jeg kontaktet af Goboat, hvor jeg fik en undskyldning for oplevelsen, og blev meget pænt kompenseret. Selvom det var en dårlig oplevelse, skal det fastslås at det handlede om én enkelt medarbejder, og at Goboat efterfølgende har håndteret situationen rigtig godt.

Hej Julie

Tak for din feedback og din åbenhed for at vi måtte undskylde. Vores crew er heldigvis oftest smilende, hjælpsom og respektfuld. Når det så ikke er tilfældet, gør vi straks noget ved det som i denne situation.

Nu hvor hændelsen er bag os - og tak for at nævne at det blev løst godt - håber jeg I får mulighed for at sejle med os på den gode måde som alle andre gæster også gør.

Igen tak og god sommer!

Veldig god service

Veldig god service. Lett å bestille båt online og betaling via visa. Båten fungerte godt og vi fikk god informasjon om hvilken rute vi burde følge 🙂

Antwoord van GoBoat

Hej Kari. Mange tak for den fornemme anmeldelse. Vi sørger for at vores IT-team og vores crew får rosen videresendt!

Great experience

Great experience. It’s interesting to see Copenhagen from the water and awesome to be a captain. Boats are easy to navigate, and fun for kids and adults alike. I messed up the reservation and missed our slot, but it was solved with a smile. Can highly recommend.

Antwoord van GoBoat

Hello Johan. We agree: Copenhagen from the water is just the best. Thanks for your 5 star review and we are happy that we could help you with the reservation.

Hopefully we'll see you again!

Really good experience...

We were really well received - had good instructions - personel were friendly and receptive. We were proposed a wonderful route which was my biggest concern. We had wonderful weather.

Antwoord van GoBoat

Thanks so much for your review. Great that you enjoyed the proposed route and we'll forward your praise to our crew (and the Danish weather)!
Best

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse, skønt at se København fra vandsiden, vejret kunne have været bedre, men det er der jo ikke nogen som der er herre over.. personalet var meget venlige og hjælpsomme 👍 kan kun anbefales 😄

Antwoord van GoBoat

Stærkt, Lars. Tak for de pæne ord, som vi sender videre til vores crew.

Stort tak og vi håber at se jer igen!

Dejlig oplevelse

Nem booking, hurtig indtjekning og god og sikker vejledning. Hurtig aflevering af båd igen. Rigtig god oplevelse for alle gæster.

Hej Bianca

Tak for de 5 stjerner. Herligt at høre, at alt gik lige efter bogen og I havde en god oplevelse. Det er lige, hvad vi altid forsøger på at opnå.

Tak

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin service og instruktion

Fin service og instruktion. Bådene er nemme at styre. Vi fulgte anbefalingerne til ruten på to timer det er en fin tur og god måde at se både det gamle og nye København på, men lidt stressende at sejle i Havneløbet, da Bådene næsten ingen kraft har i modvind og modstrøm, men det gik og det var en god tur.

22 juli 2022

Hej Mille

Tak for jeres review. Med modvind og modstrøm er det tilfældet at bådene er lidt langsommere. Det er ligesom at cykle.

Men vi er glade for, at turen var god, og at vores crew gav en fin service.
Mvh.
Team GoBoat

Lees meer over geverifieerde reviews.