Grand Prix Tours | Powered by Eventtrips  Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

Drie fantastische dagen gehad op het circuit van Spa-Francorchamps, keurig verzorgd door GPtours. De bussen stonden er op tijd en waren comfortabel. De overnachtingen bij Van der Valk in Stein waren u... Toon meer

Wat een geweldig weekend hebben wij gehad! Het begon al met de communicatie vooraf. Heel persoonlijk en direct antwoord bij vragen, top! Bij aankomst werden we zeer vriendelijk ontvangen. We kreg... Toon meer

Tickets GP Barcelona in januari 2023 besteld. Dat verliep vlot, net als vorig jaar. Vorig jaar al zeer klantvriendelijk geholpen door Rogier toen bleek dat er een foutje zat in de seating. Vandaar oo... Toon meer

Ook wij hebben/hadden tickets voor GP Oostenrijk 2020. Cadeau voor 60ste verjaardag echtgenoot. Ook steeds gebeld en gemaild en aan het lijntje gehouden. Bijna 1000,00 euro betaald en nog niks terug... Toon meer

1. Kaartverkoper voor evenementen
  2. Sporttourbedrijf
  3. Touroperator
  4. Reisbureau
  5. Reiszoekmachine

Grand Prix Tours - een label van EventTrips - is dé aanbieder van toegangskaarten en reizen naar alle Formule 1-races. Beleef de koningsklasse van de autosport vanaf het circuit. Ons aanbod is zeer breed: van losse F1-tickets tot compleet verzorgde reizen per bus of vliegtuig, en exclusieve VIP-arrangementen. Neem voor vragen contact op met onze ervaren klantenservice. EventTrips is sinds 2004 specialist in het aanbieden van reizen naar sportwedstrijden en lid van SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Vanaf het begin van 2021 maakt het label Grand Prix Tours onderdeel uit van EventTrips. We kijken ernaar uit om u als onze klant te verwelkomen en uw volgende reis naar uw favoriete race onvergetelijk te maken.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prima

Snelle service. Overzichtelijk en mooie box compleet met hoesje voor de kaarten.

TIP: een overzichtelijke kaart van het circuit met een duidelijke legenda. Waar alles op terug te vinden is.

3 oktober 2017

Voor de eerste keer mee geweest

Voor de eerste keer mee geweest, vonden het geen aanrader. Vooral de race dag veel te laat vertrokken naar het circuit waardoor we lang in de file stonden en eigenlijk alleen de formule1
Race hebben kunnen zien. Ook de terug reis duurde veel te lang bijna 6 uur.

3 oktober 2017

Vliegen op Wenen en met de bus naar …

Vliegen op Wenen en met de bus naar Boedapest was een slechte keuze. Allereerst was de reis veel langer dan vooraf was aangegeven. er werd nergens gestopt voor drinken of sanitaire stop ondanks herhaaldelijk verzoek van meerdere mensen. Ook was er van te vore niet verteld dat we niet gingen stoppen zodat we op het vliegveld nog een sanitaire stop konden maken of iets te eten/drinken pakken. De zaterdag en zondag waren op zich prima geregeld, ook het hotel was ok. echter de maandag terug naar Wenen was weer ruk, de tour door Wenen bestond uit een drop off bij een paleis waar we 20 minuten de tijd hadden om rond te lopen, we konden ook niet naar binnen ofzo ivm de beperkte tijd. Later werden we gedropt in Wenen met de mededeling zoek het verder maar uit, om zo laat terug bij de bus. ook het geplande diner ging niet door !! al met al eem matige ervaring wat een pracht weekend had moeten worden !!

3 oktober 2017
Reviews in alle talen tonen. (79 reviews)