Let op, firma verkoopt nu grasmaaiers aan dumpingprijzen..... Is vermoedelijk pure oplichting Firma draait al jaren met monsterverlies... Let op
20 oktober iphone besteld die binnen een week zo worden opgeleverd 20 november de verlenging geanuleerd nu 30 december geen toestel gezien en ook geen annulering geregeld bij de provider. de a... Toon meer
januari 2017 mobiel besteld. Nu 05 april 2017 nog steeds niets ontvangen. Regelmatig gebeld. Iedere keer een nieuwe smoes. Dit neigt naar fraude/oplichting. Dossier aangemaakt. Naar mijn advocaat opge... Toon meer
Januari 2017 telefoonabonnement met mobiel afgesloten bij gsmeasy.nl 168 euro aanbetaald. Nu zijn we op 5 april al 3 maanden verder maar nog steeds geen mobiel geleverd. Gsmeasy komt met de ene na de... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Sinds 2001 de grootste telecomstunter van Nederland. Altijd de beste acties en het grootste aanbod.
Postbusnummer 7917, 5605 SH, Eindhoven, Nederland
- 0900-GSMEASY
- info@gsmeasy.nl
- www.gsmeasy.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Goede service!
Nadat ik mijn telefoon had besteld ontving ik hem al erg snel. Ik ben zeer tevreden over mijn toestel en over jullie site!
Tevreden klant
Ik heb mijn abonnement met via GSMeasy verlengd. Mijn bestelling is naar wens afgehandeld.
Top service!
Een dag na bestelling al mijn Iphone 6 binnen met vodafone netwerk!
iPhone 6s
Online een abonnement met telefoon afgesloten, goede service. Het toestel is netjes afgeleverd door de bezorger, het leveringsproces werd duidelijk gecommuniceerd.
Zeer ontevreden
Mijn ervaring met GSNEasy is verre van tevreden.
Allereerst zijn de levertijden niet realistisch vermeld
Personeel is slecht opgeleid,grof en worden niet voldoende geinformeerd over de orders die lopen en de status daarvan.
Er worden veel fouten gemaakt.Geen excuus voor aangeboden of uberhaupy erkent.
Nummerbehoud aanvragen lijkt helemaal een onmogelijke taak voor dit bedrijf.
Erg jammer allemaal.
In vergelijking met andere aanbieders zijn ze slecht en erg weinig bereikbaar.
Ik heb erg veel spijt dat ik mijn nieuwe telefoon (Samsung S7 Edge) en 2 jarige contract bij dit bedrijf heb aangevraagd.
En zal dan ook Niemand en Nooit meer dit bedrijf aan andere mensen aanbevelen.
Sorry GSMeasy maar jullie moeten echt beter werk leveren en jullie mensen netter en beter informeren
Zeer tevreden klant
Al meerdere keren besteld via GSM EASY en nog steeds heel tevreden over de goede service
altijd scherpe acties met een betrouwbare afhandeling
Mijn ervaring is,dat je als klant goed word geholpen.
Mijn voorkeur gaat uit, van acties van grotere providers .
Ik heb kleinere gehad maar dan ook veel meer problemen .
Snel!
Vodafone abonnement verlengen ging erg snel.
Binnen een paar uur was ik over.
Telefoon kreeg ik 2 werkdagen later.
De koerier kan je makkelijk laten komen op het tijdstip en de plek waar je wenst (wel tegen een kleine meerprijs, maar die 2 euro waren het me waard.)
Zoals altijd snel en goed
Al vaker een abonnement afgesloten via GSMeasy, altijd snel, betrouwbaar, en superdeals.
Dit keer ook weer erg blij!
Een stel amateuren die niet weten waar ze mee bezig zijn.
Lang verhaal.
Op 14 maar 2016 ben ik telefonisch gebeld of ik mijn abonnement wil verlengen. Er was een leuke actie waarmee ik akkoord ging.
Heb de iphone 6s 64gb space grey besteld. Bij het laatste gedeelte ( wat opgenomen wordt, of je akkoord gaat of niet ) kwam ik erachter dat het niet de 64gb variant is maar de 16gb.
Ging dus niet akkoord en de telefoon zou geannuleerd worden.
Vervolgens werd de juiste telefoon besteld en geaccepteerd door mij.
Dag daarop krijg ik de mail dat mijn telefoon geleverd wordt.
Klinkt misschien wel leuk, maar is het niet ! De verkeerde telefoon zou geleverd worden, en toen de koerier langskwam werd het al duidelijk dat het om de verkeerde telefoon ging.
Verder kreeg ik een mail met een nummer dat ik moest terugbellen van gsmeasy, ivm 'ontbrekende gegevens' want tmobile kon de juiste order niet doorvoeren.
Hierover gebeld en mij werd toen meegedeeld dat ik mijn telefoon binnen 5 dagen na retourneren van verkeerde toestel, zou ontvangen.
Nu zijn we al weken verder en heb ik het nog niet binnen na meerdere malen contact.
Als je hun nummer belt die je per mail ontvangt, nemen ze op bij Typhoon, die je tot een zekere punt helpen, maar daarna niet meer, dus hele verhaal opnieuw doen via de 0900-gsmeasy nummer!
Leuk, dus nogmaals vandaag gebeld, en eindelijk krijg ik mijn toestel opgestuurd morgen!
Prachtig zou je denken toch? Mis. Weer iets mis, ipv gratis verzenden moet ik ditmaal € 40,95 betalen aan de deur!
Waar komen deze kosten nu weer bij? Verzending was zogenaamd gratis? En moest 39 bijbetalen voor de toestel. Dus € 1,95 'betalingskosten'. Kon je dit niet even melden aan de lijn?
Niet dat de bedrag mij boeit, het gaat mij om het principe.
Moest nota bene er zelf achter om hun fout te corrigeren. Mag ik zelf meerder malen de 0900 nummer bellen die 1 euro per gesprek kost.
Ik ben het zat!
Goede en vooral veilige service!
Een telefoon met abonnement bestellen bij GSMEasy lijkt in eerste instantie wat omslachtig en veel gedoe, maar je weet 100% zeker dat de telefoon op de door jouw gekozen dag en tijdstip wordt geleverd en helemaal veilig in jouw handen belandt. GSMEasy levert nooit af aan iemand anders dan jezelf is daardoor super veilig om bij te bestellen!
Prima werk
De constante update over de voortgang van mijn bestelling was uitstekend.
Op de dag van levering een mailtje over het tijdstip van levering met daarbij een foto van de bezorger. De bezorger was bijna op de minuut af aan de deur.
Werkelijk prima geregeld.
Super
Gsmeasy heeft snel mijn abonnement verlengt en geregeld. Binnen 2 dagen heb ik mijn telefoon netjes thuisgeleverd gekregen
vindt gsmeasy topbedrijf ben er erg blij mee :)
nou kan maar 1 ding zeggen en dat is dat ik zeer tevreden ben over gsmeasy zoals hun naam klinkt zo zijn hun ook easy en relaxed en ze komen hun woord echt na supersnel toppie gsmeasy zal ook zeker dit bedrijf aanbevelen bij mijn vrienden het enige wat mij rest is om te zeggen bedankt gsmeasy voor jullie service voor jullie vriendelijkheid jullie topaanbiedigingen vr gr.annamarie
mijn ordernummer is 311326286
Makkelijk en snel!!
Overzichtelijke website.
Makkelijk te bestellen.
Snelle bezorging.
Fijne nazorg.
TOP!
Absolute aanrader
Je vragen worden snel beantwoord en problemen direct opgelost.
Volgende keer bestel ik zeker weer bij GSM easy!!
Top!
Was helemaal prima, kan geen negatief punt vinden of verzinnen!
Doet wat het beloofd
Zeer correcte afhandeling.
voor 16.00uur besteld de dag erna om 15.00uur ontvangen.
Het betrof wel een verlenging.
een aanrader!!!
top!
Snelle service, via email op de hoogte gehouden van de voortgang