GSMeasy.nl Reviews

1.114
TrustScore 1 uit 5

1,0

Let op, firma verkoopt nu grasmaaiers aan dumpingprijzen..... Is vermoedelijk pure oplichting Firma draait al jaren met monsterverlies... Let op

20 oktober iphone besteld die binnen een week zo worden opgeleverd 20 november de verlenging geanuleerd nu 30 december geen toestel gezien en ook geen annulering geregeld bij de provider. de a... Toon meer

januari 2017 mobiel besteld. Nu 05 april 2017 nog steeds niets ontvangen. Regelmatig gebeld. Iedere keer een nieuwe smoes. Dit neigt naar fraude/oplichting. Dossier aangemaakt. Naar mijn advocaat opge... Toon meer

Januari 2017 telefoonabonnement met mobiel afgesloten bij gsmeasy.nl 168 euro aanbetaald. Nu zijn we op 5 april al 3 maanden verder maar nog steeds geen mobiel geleverd. Gsmeasy komt met de ene na de... Toon meer

1. Evenementen en entertainment

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Sinds 2001 de grootste telecomstunter van Nederland. Altijd de beste acties en het grootste aanbod.

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

1K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(1.114)

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede communicatie en snelle service

Bestelling van abonnement en toestel beide erg vlot en snel verlopen. Goede en snelle antwoorden op vragen. Daarnaast ook erg scherpe prijzen! Stukken lagen dan de concurrentie en daarbij goede service!

KPN Zorgeloos Verlenging

Mijn KPN Zorgeloos abonnement via gsmeasy.nl succesvol verlengd!
Jammer dat je het gratis accessoires pakket niet tegelijkertijd met je nieuwe mobiel ontvangt.
Maar klantenservice waar erg vriendelijk en ik ben erg blij met mijn Iphone S6 Rose Gold!

23 maart 2016

Duidelijke informatie naar de klant, goedkoop en supersnelle levering!

Site is duidelijk, de prijs is zeer acceptabel, telefoon is snel geleverd en met leuke extra's d.m.v. een accessoirespakket, echter is het wel raadzaam om deze gelijk met de bestelling mee te sturen, nu moet je er misschien nog 2 weken op wachten waardoor je het na ontvangst van je telefoon niet gelijk kan gebruiken en dus toch iets moet aanschaffen voor de eerste bescherming van de telefoon (screenprotector en hoesje als belangrijkste delen van het pakket), dan heb je toch alles dubbel liggen. Verder zal ik deze site bij mijn vrienden aanraden!

Uitstekend!

Op een zaterdagmiddag via de website aanvraag ingediend voor een abonnementsverlenging Vodafone Red met een iPhone 6S. Maandag erop bericht gekregen over goedkeuring, abonnement is overgezet en dinsdag toestel ontvangen. Supersnel en zeer eenvoudig afgehandeld! Mijn dank en waardering aan GSMeasy!

Snel bezorgd S7, geen info over Gear VR

Snelle bezorging. Mijn nieuwe S7 kon op de eerste leverdag al bezorgd worden! Helaas geen info over de Gear VR die ik gratis bij de pre-order zou ontvangen. Ook geen reactie op mijn vraag via e-mail!

Goede snelle service

Omdat mijn vorige abonnement via GSMeasy was verlengt, krijg je nu netjes vlak voor de verlengdatum een mail en brief. Daarna was het een paar klikjes en een dag later keurig de telefoon via koerier in huis.
Goedkoper dan bij de provider omdat die verzendkosten en de mediabijdrage nog rekent.
Helemaal top.

Top service

Iphone 6s met verlenging besteld en werd de eerstvolgende werkdag bezorgd. Top afgehandeld, goedkoper dan bij de provider zelf en kreeg er nog goodies bij ook!

Perfect

Bij deze online winkel zijn de prijzen het goedkoopst en de service het best.
Ook duidelijkheid wat levering betreft.

19 maart 2016

Hele goede service! Alleen nu nog wachten op me gratis accessoires , zou ik binnen 14 dagen krijgen

18 maart 2016

Snel en netjes verlengen tegen weinig kosten.

Ik heb mijn abonnement via GSMeasy verlengd omdat zij de telefoon die ik wilde voor weinig abonnementskosten en geen bijbetaling konden leveren Dit ging allemaal erg makkelijk en snel. Had mijn telefoon snel in huis. Kon zelfs de afleverdatum van de telefoon zelf bepalen (tegen een kleine vergoeding).
De bezorger was keurig optijd en het werd netjes afgehandeld. Ik ben erg tevreden.

16 maart 2016

uitstekend

zeer tevreden en uitstekende service.
alles was binnen 2 dagen geregeld met de provider en mijn abbo.

15 maart 2016