GUESS Reviews

1.674

1,5

Klanten service online waardeloos nog steeds geen reactie gehad, agent nooit gecontacteerd daarom ster1 Online waardeloos Winkels heeft weinig personeel ervaring waardoor maat moeizaam is en z... Toon meer

Online T-Shirt voor mijn man gekocht in maat L en helaas na eerst koud gewassen te hebben, dus labels eraf, ontdekten we dat het shirt toch echt wel groot uitviel. Het bleek maat XXL te zijn. Dus Gues... Toon meer

Guess Store in Rosada eigelijk geen ster waard,vorige week truitje gekocht ,bij thuiskomst zit tag er nog aan, de dag erna gelijk gebeld,kunnen geen nederlands alles moet in engels ,moest contact opne... Toon meer

Geen service, na schoenen gekocht te hebben en deze na een jaar aangedaan te hebben zijn ze nu al kapot. Toen ik contact opnam met Guess gaven ze mij aan mij niet te kunnen helpen omdat het bijna twee... Toon meer

Zeer slecht

2K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(1.674)

172 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slechte service Guess.eu

In Roermond outlet kocht ik eind april '22 een Guess? handtas. Al jaren wilde ik er 1 hebben. Voor €94,95 een tas gekocht. Gebruikte deze in het begin niet, want dat vond ik zonde. Ik gebruik de tas nu wel, maar heel weinig. De handvaten van de tas zitten vol met kleine scheurtjes. Aan de rest van de tas is helemaal niets te zien, geen krasje of beschadiging. Foto's opgestuurd naar Guess. Eerst kreeg ik mail dat mijn klacht afgewezen was. Ik heb verteld dat ik niet eens was met de uitkomst. Nu is mij 10% van het aankoop bedrag aan geboden. Ik heb dit geweigerd. Ik kan daar geen nieuwe tas voor kopen. Ik vind de afhandeling van mijn klacht ronduit slecht. Ik dacht dat ik een goede tas had gekocht, eentje die lang mooi zou blijven. Dat ik echt waar voor mijn geld kreeg. Guess what? dat was een grote fabel.
Guess heeft mij toch een vergoeding gegeven! De gebrekkige tas terug gestuurd en een waardebon gekregen om iets nieuws uit te mogen kiezen in de webshop. Blij met de geboden oplossing.

26 januari 2023

Wel betaald, geen artikel.

Twee dagen geleden via iDeal een tas besteld, kreeg maar geen bevestigingsmail en ordernummer. Zojuist met de klantenservice gebeld en die geven aan dat dit probleem wel vaker voorkomt. Bestelling is niet doorgekomen, maar heb wel betaald. Zeggen dat het bedrag via ideal weer wordt teruggestort, maar kunnen niet aangeven hoe en wanneer.

Slechte klantenservice, niet meedenkend en oplossingsgericht. Laten de oplossing bij jou als klant. Moet nu maar afwachten wanneer ik mijn geld terug krijg, zelfs dat konden ze niet aangeven.

18 januari 2023

Jas besteld voor mijn dochter

Jas besteld voor mijn dochter, betaald via IDeal. Nooit een bevestiging gekregen en ook niks ontvangen. Gebeld of ze dan mijn geld zouden willen terugstorten. Een meisje aan de lijn of ik een afschrift wil mailen van de afschrijven. Dit gedaan en daarna weer gebeld, zelfde meisje vertelde dat het geld niet bij hun binnen is gekomen en dat ze het ging uitzoeken. Inmiddels 2 maanden verder nog niks gezien of geld terug gekregen. GUESS, hier nooit meer bestellen!!!

10 januari 2023

Ik ben echt verbaasd om Guess

Ik ben echt verbaasd om Guess! Mijn bestelling die niet door is gevoerd ivm ideal betaling iedere keer wordt er verteld dat het geld terug wordt gestort en nog steeds niks ontvangen. Guess wees is even eerlijk gaan jullie failliet ofzo? En vandaag een officiële feestdag hoezo? Ik bestel nooit meer hier!!!!

21 december 2022

Wat een vervelend bedrijf

Wat een vervelend bedrijf, met name de website niet voor niets zulke slechte reviews.
Één keer wat bestellen via internet, wat niet eens lukt omdat ze niet met ideal werken, en dan gelijk je telefoon geïnfecteerd met nare reclames die niet meer weg te krijgen zijn.

27 december 2022

Slechte site

Wat een slechte site zeg, bestelling gedaan, betaald (ideal) maar nooit een mail etc ontvangen. Na 2 dagen toch maar is bellen krijg je te horen dat je geld wel is afgeschreven maar er geen bestelling is op hun site.

Een uur later weer besteld maar met creditcard dit keer, weer geen bevestigingsmail of iets wel geld eraf. Op dit moment vraag ik me af waarom je überhaupt een webshop hebt als deze totaal niet werkt. Belachelijk dat dit bij zo een groot bedrijf kan, guess schaam je diep

19 december 2022

IDEAL service niet gebruiken bij deze webshop!

Ik heb een bestelling geplaatst en betaald met IDEAL. Echter heb ik geen bevestiging gekregen van de bestelling per email, zoals vele anderen ook berichten. Het bedrijf lijkt hier niks mee te doen (meldingen gaan al een tijdje terug) en blijft desondanks de service om met IDEAL te betalen aanbieden. Koop niet via deze webshop het is onbetrouwbaar.

27 november 2022

Super service.

Al een enige tijd ben ik klant bij Guess en ik heb nooit problemen gehad. Alles past altijd als gegoten. Wanneer ik een vraag heb m.b.t. het terugbetalen van iets, dan wordt dit direct overlegd en opgepakt door de medewerkers! Nu stuur ik ook niet zo vaak artikelen retour en betaal ik altijd netjes. Klanten die hier slechte reviews schrijven moeten misschien soms iets beter naar hun eigen koopgedrag kijken :). Hier worden de keuzes van een klantenservice soms op afgewogen.
#happy-klant!!

26 november 2022

Wanneer geld retour voor niet te leveren artikel?

Bestel een blouse ook betaald kan niet geleverd worden staat er dan dus ik wil weten wanneer ik mijn geld terugkryg geen contact mogelijk geprobeerd via de chat maar die begrepen vraag niet lijkt me niet moeilijk gewoon geld terugbetalen als ik kan betalen kan het geld ook direct terug toch

16 november 2022

Zeer slechte service

Vorig jaar 21 september een mooi horloge voor mijn verjaardag gekregen in Spanje. Binnen een jaar is de batterij op en de versiering op de band laat los. Denk je dat ze een oplossing voor je zoeken. Ja ik kan mijn horloge naar Italië sturen voor een nieuwe batterij en de rest is “normale”slijtage. Alsof je iets met de bovenkant van je band doet. Het interesseert ze geen ene reet. Nooit meer een Guess horloge.

27 augustus 2022

Slechte ervaring!

Anderhalve week geleden een heuptas besteld als cadeau voor mijn partner. Op de site staat aangegeven dat het meestal binnen 1 werkdag verzonden word. Van uitgaande dat het dan door drukte misschien wel langer kan duren voordat het verzonden word. Na anderhalve week is het dus nog steeds niet verzonden geworden omdat het uit een winkel moest komen.. meerdere malen contact gehad met de klantenservice en deze hebben de winkel spoedig verzocht om het pakket op te sturen. Na een week niks gehoord te hebben, heb ik dan ook mijn pakket geannuleerd. Klantenservice is vriendelijk, maar als een winkel pakketten niet op tijd verzend, waar je genoeg geld voor betaald en dan niks van zich laat horen vind ik schandalig. En dan ook nog geen cadeau hebben, had het toch wel anders verwacht van quess! Jammer!

7 september 2022

Ook “fan” van Guess

Update
Inmiddels is m’n geld netjes teruggestort.

Ook fan van Guess
Maar de webshop is de laatste tijd bar en boos….
Heb ook meerdere malen met iDeal betaald en geen bevestiging gekregen. Wel netjes geld terug.
Nog een keer geprobeerd en weer hetzelfde liedje
Gemaild en werd geadviseerd per creditcard te betalen
Volgende dag gedaan en dit lukte idd.
Maar m’n iDeal betaling is tot op heden nog steeds niet terug betaald!
Mail hier al weken over. Ze moeten het uitzoeken ….?!
Zo moeilijk is het niet. 2 betalingen waarvan er een is bevestigd, toch?!
Ik vind het ronduit treurig dat ik er zo achteraan moet zitten. Ook dat de 15 % extra ineens is aangepast naar 2 artikelen vind ik niet kunnen.

1 september 2022

Fan van Guess producten maar niet van de webshop

Gister (30-08) een bestelling geplaatst op de Guess site. De bestelling kwam na iDeal betaling echter niet door en kwam niet op een bedankt-pagina terecht maar kreeg het inlogscherm ervoor. Bedrag was wel van de rekening. Vandaag 31-08 contact gehad met de klantenservice, snel bereikbaar, heeft mij vriendelijk te woord gestaan. Dit probleem diende zich vooral aan bij betalingen met iDeal. Dus het advies was om de betaling te voldoen met een andere methode. Vervolgens naar de website gegaan en de voorwaarden van de kortingsactie van -15% was ineens aangepast naar minimaal 2 artikelen van het zelfde. Beetje een vreemde situatie. Ze kon echter niets voor me betekenen wat betreft de wijziging van kortingsacties. Kortom geen Guess product en na alle waarschijnlijkheid binnen 1 week mijn geld weer terug. Ben benieuwd of dit zonder problemen lukt.

31 augustus 2022

Bestelling op Guess.eu

Eerste bestelling geplaatst bij Guess.eu er van uitgaande dat dit zoals meerdere recensies al aangeven, betrouwbaar zou zijn.

Na mijn betaling met IDEAL werd ik niet meteen teruggestuurd naar de site, waardoor de bestelling ook niet doorgekomen leek te zijn ondanks dat het bedrag van mijn rekening al afgeschreven was. Door van alles geprobeerd te hebben lukte het uiteindelijk door de IDEAL pagina gerefresht te hebben en kwam ik eindelijk op de “bedankt voor uw bestelling” pagina. Hierdoor ontving ik dus ook mijn bevestigingsmail. Ondanks dat ik mijn bevestigingsmail had ontvangen, kon ik in mijn Guess account niets van mijn bestelling terug vinden.

Na een week niets gehoord te hebben over een dergelijke verzending, en de reviews van trustpilot in gedachte te hebben heb ik contact opgenomen met de chat van Guess. Het ordernummer konden ze niet vinden, door bovenstaande nogmaals uit te leggen konden ze terugvinden dat het bedrag al terug gestort bleek te zijn. De reden hiervoor: de bestelling was niet goed doorgekomen in het systeem. Ik gaf aan dit jammer te vinden dat de bestelling niet goed is doorgekomen, maar daar kreeg ik niet echt een reactie op terug. In ieder geval geen excuus voor dit ongemak.

Wat ik dus echt mis bij Guess.eu is de communicatie over de bestelling. Er zijn meerdere bedrijven die aan kunnen geven dat het geannuleerd wordt en het bedrag terug wordt gestort. Zo blijft de klant op de hoogte.

Al met al een moeizame ervaring met de site van Guess. Het lijkt er op (gezien de meerdere reviews) dat ze hun zaken niet echt op orde hebben doordat er verschillende dingen langs elkaar heen gaan.

Door deze ervaring zou ik niet graag meer bestellen bij Guess.

16 augustus 2022

Lange levertijd en annuleren van artikelen

2 bestellingen geplaatst (ervan uitgaande dat Guess betrouwbaar is). Er staat 3 tot 4 werkdagen levertijd. Ik dacht (ruim 2 weken van de voren), mooi op tijd te zijn voor de vakantie. Echter blijkt de levertijd pas in te gaan wanneer de bezorgdienst het pakket ontvangen heeft??!! Ik wacht nu al 3 weken op een tas. Niemand die iets kan zeggen wanneer het geleverd gaat worden. 3 tot 4 werkdagen... Mooi niet dus!
Tweede bestelling, 1 artikel direct geannuleerd. Tweede artikel na bijna 3 weken geannuleerd. Het pakket is wel geleverd, maar ook hier was de levertijd veel langer dan 3 a 4 werkdagen. Als ik 0 sterren kon geven dan had ik het gedaan! Nooit meer, slechte service.

11 augustus 2022

Gisteren een bestelling geplaatst ik…

Gisteren een bestelling geplaatst ik heb hier wel voor betaald maar geen bevestiging ontvangen.

Meerdere malen geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice. De service van Guess: na 8 opties gewoon ophangen...

16 juli 2022

Zeer slechte service

Zeer slechte service, ondanks aardige dame op chat. Jurkje met defect werd niet retour genomen, of zelfs geen tegemoetkoming, maar wel je eerst weken laten wachten, je om foto’s en extra informatie vragen, waar al bij het eerste bericht duidelijk werd aangegeven dat retourtermijn verlopen was (artikel was nog splinternieuw en ongedragen, met labels eraan). Enorme tijdverspilling en inefficiënte handelswijze en daarnaast zeer klant onvriendelijk, geen goede commerciele afdeling in ieder geval! Maar goed…ms had ik eerst op reviews moeten kijken, dan had ik genoeg geweten!

4 juli 2022

Guess steelt op klaarlichte dag

Bij de Guess in de winkel geweest en hier een ‘sale-artikel’ gekocht. Helaas was deze toch niet goed en een week later ging ik terug om het artikel terug te brengen. Tot mijn verbazing wordt mij verteld dat ik mijn geld niet terug krijg, omdat het een ‘sale-artikel’ is. En ja, het stond inderdaad op de bon, maar die krijg ik pas na betaling. Ik ben er voorafgaand niet over geïnformeerd en er stond ook geen sticker o.i.d. op het artikel. Ze maakten wel excuses dat ze het mij niet hadden verteld, maar deden er vervolgens niets mee. Ik werd boos en heb uiteindelijk een waardebon gekregen voor dat geld, om alleen in de winkel te besteden, echt ongelofelijk. Eerlijk gezegd heb ik nog niet eerder zo’n klantonvriendelijk bedrijf meegemaakt, hieraan kan ik geen andere naam geven dan diefstal. Bij deze wil ik iedereen waarschuwen, want Guess steelt op klaarlichte dag.

30 juni 2022