GUESS Reviews

1.676

1,5

Klantenservice was heel slecht Kunnen niet hun product wijzigen Goedemorgen, welkom bij Guess klantenservice. Mijn naam is Aura. Waar mag ik u mee helpen? Wij kunnen heel moeilijk u bon a... Toon meer

Klanten service online waardeloos nog steeds geen reactie gehad, agent nooit gecontacteerd daarom ster1 Online waardeloos Winkels heeft weinig personeel ervaring waardoor maat moeizaam is en z... Toon meer

Online T-Shirt voor mijn man gekocht in maat L en helaas na eerst koud gewassen te hebben, dus labels eraf, ontdekten we dat het shirt toch echt wel groot uitviel. Het bleek maat XXL te zijn. Dus Gues... Toon meer

Guess Store in Rosada eigelijk geen ster waard,vorige week truitje gekocht ,bij thuiskomst zit tag er nog aan, de dag erna gelijk gebeld,kunnen geen nederlands alles moet in engels ,moest contact opne... Toon meer

Zeer slecht

2K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(1.676)

176 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

GUESS NOOIT ONLINE BESTELLEN BIJ DEZE…

NOOIT ONLINE BESTELLEN BIJ DEZE WEBSHOP!!

Bij Guess een order geplaatst voor een jas van €150.
Vervolgens word dezelfde dag nog mijn order geannuleerd omdat er een fout in de voorraad was gemaakt.
(Dat kan wel eens gebeuren door de drukte online)

Het bedrag zou netjes binnen 10 dagen teruggestort worden (wat ik eigelijk al teveel vind 10 dagen)
Helaas had ik na 20 dagen nog steeds mijn geld niet ontvangen.

Ja en daar gaan we dan...
Vervolgens ACHT WEKEN moeten wachten op mijn geld!!!
Drie keer per week met de klantenservice aan de lijn gezeten.
(Het ergste wat er is, achter je eigen geld aangaan)

Smoes 1,
De ene keer krijg je een engelse aan de lijn die aangeeft dat het meisje die nederlands praat alleen smiddags werkt.

Verhaal 2
Vervolgens krijg je iemand die nederlands praat maar die telkens op hangt omdat het te heet onder haar voeten word.

Verhaal 3,
Daarna krijg je te horen dat het aan het betaalbedrijf ligt.

Verhaal 4,
En in elk telefoontje beloven ze het meteen te gaan regelen, maar vervolgens hoor je niks meer van ze..

Ze moest zelfs nog lachen toen ik zei: Wat gek he dat jullie geen problemen hebben met het geld ontvangen maar wel met het terugstorten ervan.

Wat een verschrikkelijke slechte service voor een merk, deze dames moeten nog veel leren op het gebied van klantvriendelijkheid.
Deze dames helpen heel het merk + hun webshop naar de fillestijnen.

Als ik nul sterren kon geven had ik het gedaan want deze webshop is geen ster waard..

2 april 2021

NIET BESTELLEN HIER

Geen bestelbevestiging ontvangen, maar het geld is wel van mijn rekening afgegaan. Ik heb gebeld en mijn bestelling staat niet eens in het systeem. Te horen gekregen dat ik binnen tien dagen mijn geld terug zou krijgen, maar eerst een mail hierover zou krijgen. Ik heb hierover nog steeds niks ontvangen en het lijkt er niet op dat dit nog gaat gebeuren. Ook heb ik via Guess klantcontact een klacht ingediend, maar daar wordt niet op gereageerd.

30 maart 2021

Geen beleefde klantenservice

Er was iets van mijn jas stuk wat ik wilde nabestellen. Helaas duurde het vrij lang tot ik reactie kreeg en toen dit gebeurde, werd ik onvriendelijk behandeld en is er niet meegedacht van een oplossing. Ik werd niet netjes te woord gestaan. Ik ben zeer ontevreden over de klantenservice. Jammer.

26 maart 2021

Goed geholpen na problemen!

Ik had kinderkleding besteld en betaald met Ideal. Geen bevestiging ontvangen ook niets in account. Contact opgenomen met klantenservice (bereikbaarheid zowel telefonisch, mail en chat slecht bereikbaar) maar uiteindelijk toch telefonisch contact gehad. Vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Er was iets mis gegaan via hun site en mijn geld was teruggestort. Mijn bestelling kon ik opnieuw plaatsen. Werd wel geadviseerd om met PayPal te betalen. Dat had ik gedaan en binnen 2 dagen als nog in huis gekregen. Via de site was toen wel alles te volgen en meteen na bestelling bevestiging gehad.

20 maart 2021

Ja ik heb hetzelfde meegemaakt met een…

Ja ik heb hetzelfde meegemaakt met een tas!!!zit al een vanaf vorig jaar 3 juli te wachten op mijn geld en nog steeds niks ontvangen. Meerdere mailtjes gestuurd gebeld copy van afschrift maar tot op heden nog niks ontvangen. Ik heb alles bewaard .QUESSE GAAT HIER SLECHT MEE OM EN DE KLANTENSERVICE IS WAARDELOOS MENSEN LET OP ER ZIJN ER MEERDERE DIE DIT AL MEE HEBBEN GEMAAKT KIJK MAAR EENS NAAR DE REVIEWS:(

15 maart 2021

Slecht

Gisteren een jas besteld en betaald. Geen bevestiging gehad en nu wordt er verteld dat ze de betaling nooit binnen hebben gehad. Geld is wel degelijk van mijn rekening afgeschreven. Iemand dezelfde ervaring met Guess?

11 maart 2021

Perfect..🤩

omdat ik mijn bestelling op mijn account niet kon zien .. en eigenlijk na dat ik had betaald kreeg ik gelijk een melding van dat een paar niet op voorraad was... Dus vond ik vreemd dacht ik ik ga gelijk mailen om te vragen of mijn bestelling nog door gaat zo niet dat ik dan mijn geld terug wou hebben... nog niet eens 2 dagen heb ik mijn geld terug ontvangen...dus alles ging snel ...

5 maart 2021

Bende oplichters

8/02 een tas besteld in de sale. Bestelbevestiging ontvangen maar geen verzendbevestiging. Al sinds maandag contact proberen krijgen met de klantenservice daarnet iemand aan de lijn gekregen. Ten eerste krijg je een automatisch bericht te horen dat al 1.5 min duurt. Dan doorverbonden mrt de klantenservice. Gevraagd waar de tas bleef, de uitleg: de tas is momenteel niet meer voorradig dus we wachten af of deze eventueel nog binnenkomt anders word de bestelling geannuleerd en geld terug. Heb haar attent gemaakt op de vele slechte reviews en mensen die na 2-3 maanden hun geld nog niet terugzien. Ook vind ik het zeer maar dan ook zeer schandalig dat je producten kan bestellen die niet eens op voorraad zijn, wat voor flutsysteem is dit? Toen ik vroeg of ze hierdoor de mensen niet oplichten en in het zak zetten kreeg ik als antwoord ‘bedankt voor uw feedback we sturen deze door naar de aangewezen afdeling’ dus m.a.w ze wouden het gewoon niet horen of aanvaarden.
Ik ben in blijde maar ook zeer geïrriteerde afwachting van mijn tas die ik waarschijnlijk nooit zal ontvangen. SCHANDALIG BEDRIJF!!

17 februari 2021

Maak je ook een melding bij ACM consuwijzer?

Ik wil trouwens iedereen vragen om hun negatieve ervaring te melden bij acm-consuwijzer hoe meer meldingen beter. Nou mensen ik heb zojuist mijn geld terug gehad, mijn advies blijf achter ze aan zitten via social media (twitter), hun klantformulier en telefonisch.Maar ik bestel daar niets meer en ik ben ook klaar met het merk Guess want een incident kan gebeuren maar zoveel klachten dat als ik hier zie dat is niet normaal!

16 februari 2021

LET OP! Guess betaald netjes terug na retour.

LET OP! Koop nooit bij Guess Europe. Ze betalen niet tijdig terug en hebben een hele slechte klantenservice. De ACM heeft Guess hier als een boete voor gegeven, maar zonder resultaat. Wees dus gewaarschuwd.

15 februari 2021

Zeer Slecht

Zeer Slecht

Guess is het slechtste bedrijf dat ik ooit heb meegemaakt.
Schoenen besteld en betaald ,bericht terug: De schoenen zijn niet voorradig.
Ik wacht nu vijf weken op mijn geld terug.
Heb talloze keren gemaild, krijg steeds terug dat het op de “financiële afdeling ligt”
En “dat het wordt bekeken “
Twee keer al vragen ze “ter verificatie” opnieuw naar mijn bankrekening nummer.
Ook heb ik gechat met de klantenservice en krijg dan weer te horen “u moet weten dat hier aan wordt gewerkt”. Als ik vraag hoe lang het gaat duren zeggen ze “ik zit zelf niet op de financiële afdeling dus dat weet ik niet”. Ik weet niet of ik mijn geld ooit ga terug krijgen maar guess is bij mij een winkel waar ik niet meer kom.

10 februari 2021

Ook ik heb te laat bij de trust pilot…

Ook ik heb te laat bij de trust pilot gekeken , 4 januari een bestelling gedaan deze werd 10 januari geannuleerd door hun , ik heb nog steeds mijn geld niet ontvangen , diverse keren gebeld maar je wordt steeds afgescheept , of ze nemen gewoon niet op , hele slechte service reageren niet op mails en chats vind het diep triest hoe ze met hun klanten omgaan , bij deze koop niks bij hun want het zijn gewoon oplichters ben .

3 februari 2021

Mail naar Kassa gestuurd hopelijk doen…

Mail naar Kassa gestuurd hopelijk doen dit meer mensen, zodat ze GUESS eens gaan aanspreken.

Geachte heer/ mevrouw

Ik heb begin januari spullen besteld bij guess en uiteraard gelijk betaald. Een paar dagen later werd mijn bestelling geannuleerd door hun. En het geld zou terug gestort worden . Tot op heden heb ik nog steeds geen geld terug ontvangen . Meerdere mails gestuurd geen reacties terug gekregen. Contact met hun is zeer moeilijk Telefonisch naar uren bellen met hun en eindelijk eens iemand die je te woord staat maar helaas alleen in het Frans, toen werd ook nog gewoon de lijn verbroken. Nu lees ik bij de Reviews dat ik niet de enige ben die dit probleem heeft maar heel veel mensen. Op trustpilot staan 650 klachten reeds. Kunnen jullie hier iets mee want Guess is toch bekend en aangezien merk

3 februari 2021

Koop niet op deze website

Koop niet op deze website! Ik had een petrol kleurige blouse gekocht, ik heb een grasgroene ontvangen. Retour gestuurd. Zelfde probleem als iedereen: ik krijg mijn geld niet terug en kan niemand bereiken. Voor mij geen GUESS niet meer.

Ondertussen 18/02 geld terug ontvangen na tussenkomst pay pall.

2 februari 2021

Betalen niet terug, nemen niet op, reageren niet op email en chat

Retourzending nog steeds niet bevestigd hoewel deze al 19 dagen in bezit van Guess is. Al verschillende malen gebeld. Op 26 januari kreeg ik te horen dat ik 28 januari terug moest bellen als ik de terugbetaling dan nog niet ontvangen had, dan kon ze het handmatig overmaken. Op 29 januari gebeld en deez meeerker kon geen geld terugbetalen maar wel terug laten bellen. Ik wacht nog op een telefoontje. Onertussen wordt de telefoon niet meer opgenomen en reacties op email blijven uit. Ook als ik Guess in andere landen bel blijf ik in de wacht staan. Op de chat wordt ook niet gereageerd. Volgens de Nederlandse wet heb ik recht op terugbetaling binnen 14 dagen nadat de retour aangemeld is. Niet eens nadat deze aangekomen is.
Waardeloos bedrijf en schandalig dat zij zich niet aan de regels houden. Ik wil mijn geld terug Guess.

1 februari 2021

Jammer dat ik eerder de recenssies niet…

Jammer dat ik eerder de recenssies niet heb gezien. Twee besteling gedaan van 125,00 donderdag betaald met ideal. Geen bevestiging gekregen heb hun mail gestuurd geen reactie. Net iemand an het chat live gesproken hij was ineens weg kom iemand on het gesprek in engels te afhandelen. Mijn besteling kon niet vinden en binnen 7 dagen zal ik mijn geld terug krijgen.
Toen ik vroeg hun over de slecht recenties hun reageerd niet meer. Grote oplichters.

1 februari 2021

Laarzen van Guess gekocht van 145 euro

Laarzen van Guess gekocht van 145 euro, na 3 maanden is de zool geheel gescheurd. Probeer al 2.5 week contact te krijgen met de klantenservice maar reageren niet op mijn klacht, ook de chat niet, telefonisch word je op een gegeven moment opgehangen! Gewoon associaal! Koop nooit meer iets in een Guess winkel of on line!

30 januari 2021