Ik heb een tour geboekt voor 2 personen bonaire noord. Omdat ik na 2 dagen geen reactie had ontvangen diverse mails gestuurd en geprobeerd te bellen om informatie. Alles zonder resultaat. Advies boek... Toon meer

Ik boekte voor 27 december een guide in Antwerpen. € 280 armer en geen voucher of guide gezien. Ik ga nu een advocaat inschakelen om hun van het net te laten verwijderen. Dit is een malafide onb... Toon meer

Boottrip geboekt in Curaçao in april, onze reis werd geannuleerd door Corona. Wij zijn helemaal niet van plan om op korte termijn nog een reis te maken en onze voucher dus te gebruiken, dus wij vroege... Toon meer

Onlangs online excursie mangrovetour geboekt op bonaire. Betaald met IDeal. Betreffende lokale organisator heeft geen opdracht en betaling van Guideandgo ontvangen. Volgens de lokale waren wij al de d... Toon meer

1. Kaartverkoper voor evenementen

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bespaar tijd & geld en bestel vooraf je tickets voor onvergetelijke tours, activiteiten en excursies.

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

GuideandGo kan niet omgaan met kritiek

GuideandGo kan niet omgaan met kritiek, ook als deze gebaseerd is op feiten. Een (terecht) slechte review over een boeking die geen doorgang kon vinden wordt door GuideandGo gerapporteerd bij Trust pilot. Ook als de review keurig is en geen onvertogen woord bevat. Wat is zo'n rating van Trustpilot dan nog waard!
Overige ook een slechte beurt voor Trustpilot zelf. Want zij halen zo'n gerapporteerde review dan van de site af. Ik ben benieuwd hoe lang deze review er op blijft staan.

29 november 2019

Beste Elly,

Wij zijn juist blij met kritiek. Opbouwende kritiek hebben we het dan over want daar kunnen we tenminste wat mee. In jouw geval is hier geen enkele sprake van, integendeel.

Je probeert ons imago te beschadigen, en ook nu ben je niet eerlijk. Jij schrijft "ook als de review keurig is en geen onvertogen woord bevat". Mag ik je er nog even aan herinneren dat jij in je eerste review schreef "Trap er niet in!", "GuideandGo is onbetrouwbaar", "Intussen moet ik maar zien hoe ik mijn geld terug terug". In jouw beleving is dat een keurige review?

En nu probeer je ook het imago te beschadigen van Trustpilot? Misschien toch eens wat vaker in de spiegel kijken. Wij kunnen helaas niet anders dan jou als klant beoordelen met 1-ster.

Team GuideandGo

Genoten!

Genoten!!
Geweldig leuke crew die zich enorm hard inzetten om je een heerlijke dag te bezorgen!!
Een hele dikke aanrader!!

24 november 2019

Beter niet doen!

Beter niet doen!
Er staan dan wel overwegend goede reviews over GuideandGo, ik heb helaas een andere ervaring.
Om een barbeque en snorkeltour op Bonaire te boeken voor 21 november klikte ik deze aan op hun site. In het kalendertje op de site stond de 21e immers beschikbaar. Dan verwacht je dat de tour op die datum doorgang vindt, vooral ook omdat je direct moet betalen!
Keurig netjes betaald met creditcard. De zelfde avond kreeg ik echter via email het bericht dat de 21e niet beschikbaar was, zonder opgave van reden. Ik kreeg een alternatieve datum aangeboden, de 24e november. Op die datum kunnen wij echter niet.
Vanuit GuideandGo werd vervolgens via de mail aangegeven dat de financiële administratie het bedrag zou terugboeken. Dat gebeurde echter niet: het heeft vijf dagen geduurd voordat het bedrag werd terugeboekt op mijn creditcard.
Dat de snorkeltour niet doorgaat komt waarschijnlijk door het enorme
Cruiseschip dat in de haven Van Bonaire ligt. Passagiers daarvan betalen veel meer voor een snorkeltour en wij kunnen fluiten naar onze reservering. GuideandGo zou daar een sluitende afspraak over moeten maken met de locale touroperator, in plaats van hun boosheid over mijn slechte beoordeling op mij richten.
Conclusie: GuideandGo heeft de boekingen via de website niet op orde. Daarom kun je niet vertrouwen op de in de informatie op hun website over de beschikbaarheid van tours.
Elly Glas

21 november 2019

Beste Elly Glas,

Wat is dit voor reactie? "Trap er niet in!" en "Guideandgo is onbetrouwbaar". Wat een totale onzin!
"Het bedrag terugboeken. Dat gebeurde echter niet". Dit is pas gisteren aan u medegedeeld. Geef onze financiële afdeling even de kans om dit in orde te maken voor u.

Overigens bepaalt GuideandGo niet de beschikbaarheid maar de touroperator in Bonaire.

Kortom: een totaal onterechte beoordeling waarmee u ook nog bewust probeert om onze organisatie schade toe te brengen. Zeer kwalijk en derhalve zullen wij deze beoordeling rapporteren bij TrustPilot.

Team GuideandGo

Snel en correct georganiseerd

Snel en correct georganiseerd. Gemakkelijk vanuit huis al je excursie boeken voor een concurrerende prijs. Snel antwoord op jouw vragen. Alles tot in de puntjes verzorgd.

29 oktober 2019

Gewoon: makkelijk, duidelijk, goed

Voor de tweede keer snel tickets voor Berlijn geboekt via GuideandGo. De website is overzichtelijk. Tickets waren direct per e-mail beschikbaar. Geen gedoe.

11 oktober 2019

Goede service! Alles was duidelijk en helder. Alleen bizar dat je in deze tijd nog de voucher geprint mee moet omdat die anders niet gescand kan worden. Gelukkig wisten wij dit van te voren, dus geen problemen mee gehad.

7 oktober 2019

Nette site

Wij hebben kaartjes gekocht voor zwemmen met dolfijnen op Curacao. Nette en duidelijke site. Coupon was binnen enkele uren binnen.
Top

6 oktober 2019

Een ticket aangekocht voor de kabelbaan…

Een ticket aangekocht voor de kabelbaan van El Teide. Makkelijk om aan te kopen en ook het ticket werd meteen gemaild. Verder ook meer dan voldoende informatie over de verdere gang van zaken (wat als kabelbaan niet vertrekt bv).

6 oktober 2019

Prima geregeld

Prima geregeld. Mijn vrouw is zwanger en door de harde wind op de dag van reservering werd ons geadviseerd niet mee te gaan. Toen wij diezelfde dag vroegen of en hoe wij ons geld terug konden krijgen, was dit achter de schermen reeds geregeld. Prima geregeld.

12 september 2019

Bali - dolfijnen spotten (privegids/chaff)

Het boeken enzo van de trip om dolfijnen te spotten in Bali was makkelijk. Het was goedkoper dan als we het in Bali zelf hadden geboekt. Een dag van te voren kregen we een bericht van onze taxichauffeur hoelaat hij ons kwam ophalen. En de volgende morgen was hij bijna een half uur eerder. Ik dacht dat het in een groep was maar achteraf hadden we de hele dag een privéchauffeur en gids. De privé gids vertelde ons allerlei extra informatie. De trip was echt fantastisch met alles erbij (ontbijt, tempel, waterval en lunch met uitzicht op de rijstterrassen). Het enige nadeel van het dolfijnen spotten is dat je met ongeveer 20 a 25 bootjes op zee ligt en als er dolfijnen gezien worden dat alle bootjes erachteraan gaan jagen. Dat vond ik echt heel sneu en dus ook wat minder aan de trip.

10 september 2019

Worst service ever’

Op de website geven ze aan dat je meteen een bevestiging ontvangt en dat de aankoop dan definitief is. We hadden een trip voor 3 personen geboekt (op zondag) voor dinsdag. Maandagmiddag kregen we een mail, die in mijn spam belandde, dat de boot vol zat. Toen ik de mail maandagavond zag heb ik meteen contact gezond and guide and go was nergens te vinden. Hele slechte communicatie en helaas konden we ook nergens anders meer boeken, aangezien het onze laatste dag was. Ze kwamen niet met een oplossing, noch compensatie.

Ik zal NOOIT meer gebruik maken van deze website.

5 september 2019

Beste Nekita,

Volgens mij beoordeel je op dit moment de verkeerde partij. De trip is door de uitvoerende touroperator aan GuideandGo bevestigt. GuideandGo heeft niets geannuleerd. De mail waar je naar refereert kennen wij ook niet. Wij zullen contact opnemen met de touroperator om te zien wat er nu precies is gebeurt. Indien jullie geen gebruik hebben kunnen maken van de tour dan storten wij natuurlijk het aankoopbedrag aan jullie terug. Wij zullen je nader informeren zodra wij contact hebben gehad met de touroperator.

Ps. Op maandagavond lokale tijd zijn wij inderdaad niet telefonisch bereikbaar. Onze telefonische openingstijden vind je op onze website.

Team GuideandGo.

Snel betrouwbare service

Activiteit op Curacao besteld via GuideandGo. Was snel geregeld. Voucher bevat alle nodige informatie en is duidelijk en er werden handige tips gegeven voor de activiteit.

31 augustus 2019