Super service! Kom altijd in de winkel en word altijd mega fijn geholpen en nu een bestelling geplaatst via de webshop. Vragen worden snel en goed beantwoord. Een van de producten is kapot gegaan tijd... Toon meer

Mijn levering was niet aangekomen en heb gebeld/gemaild Hierop gelijk antwoord. Netjes te woord gestaan en uiteindelijk is het keurig bezorgd. Dankjewel daarvoor Groetjes claudia Leus

Heb er een tondeuse besteld. Stukken goedkoper dan ergens anders én binnen 2 dagen geleverd. Van de bestelling direct een bevestigingsmail ontvangen. Alleen van de verzending zelf geen bevestiging. Da... Toon meer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Haarimport verkoopt shampoos, conditioners, haarverf, haaraccessoires en andere haarverzorging van kappersmerken voor superscherpe prijzen! Bestel nu online!

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

3,0

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Locatie Schiedam onprofessioneel personeel

Ik heb een zeer teleurstellende ervaring gehad bij deze winkel. Bij binnenkomst leek de medewerkster me in eerste instantie te willen groeten, maar zodra ze opkeek, negeerde ze me volledig en keek ze weg. Dit voelde bijzonder ongemakkelijk en ongepast.

Daarnaast was de winkel op dat moment zo goed als leeg, en toch moest ik zelf achter de medewerkers aan om hulp te vragen. Toen ik uiteindelijk om advies vroeg over een no red shampoo, werd ik kortaf en op een neerbuigende manier geholpen, alsof ik hen tot last was. Absoluut geen klantvriendelijke houding!

Ik had van een winkel die gespecialiseerd is in haarverzorging een veel professionelere en respectvollere benadering verwacht. Dit was een onaangename ervaring en ik zal hier niet meer terugkomen.

21 februari 2025

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst. Niet gelet op afhalen of bezorgen.
Na 5 dagen maar gebeld. En de volgende dag werd het bezorgd.
Top...

22 juni 2024

Bestel daar nooit meer iets!!!!

Bestel daar nooit meer iets. Had een klacht over de producten die ik had, maar duurde veel te lang voordat erop gereageerd werd en kreeg ook nog eens een klantonvriendelijkheid antwoord, dat t aan mijn haar lag, terwijl ik foto’s ter bewijs heb gestuurd. Ik heb mijn producten retour gestuurd maar heb nooit antwoord meer gekregen op mijn mails na de retour!! Heb ook nooit mijn geld terug gezien, echt schandalig!!!!

20 maart 2024

Uitstellen en geen communicatie

Ruim een week wachten op een levering is niet meer van deze tijd.
Wat blijkt.. een product was niet op voorraad, dan houden (zonder de klant t informeren) gewoon de bestelling vast tot het wel binnen is. Op mijn vraag of ik dan misschien het mailtje had gemist was geen antwoord.. klantenservice is hier ver te zoeken.

13 maart 2024

Prima service

Op 4 januari bestelling geplaatst, op 6 januari is het bezorgd. Prima service, volgende keer bestel ik hier weer.

6 januari 2024

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst, hierbij niet opgelet bij verzenden/afhalen.

E-mail gestuurd of het toch opgestuurd kon worden, hier kreeg ik als antwoord mijn track&trace! Erg snel beantwoord en top opgelost!

4 juli 2023

Geen vertrouw

Geen vertrouw. No trust to this website.
Informatie op de website is niet duidelijk. Er staat haarverf n 7, zonder indicatie UC of SC. Ze sturen verkeerde kleur, ze antwoorden niet, na enkele dagen sturen ze een link waar je kunt retour aanmelden en zelf betalen, maar het was mijn fout niet. Ze sturen helemaal geen antwoord op mijn volgende bericht.
Wij delen onze ervaring ook met vrouwen in Nederland in groepen van 6000 mensen, dus ik heb het ook er gedeeld om te waarschuwen.

8 mei 2023

Perfect

‘s Middags besteld, de volgende dag geleverd met DHL. Netjes verpakt, alles in orde. Vanwege de vele negatieve reviews toch even een pluim geven.

3 maart 2023

Verzending/bezorging

Vrijdag voor 16:00 besteld, dan zou het de volgende werkdag binnen moeten zijn (aldus de site) netjes op vrijdag een verzendbevestiging ontvangen.. nu dinsdag, pakket wel aangemeld bij DHL, maar daar stopt het. Vanmorgen voor 10u gebeld, zou terug gebeld worden.. nu nog niet terug gebeld. Zo jammer weer dit....

12 januari 2023

Slechte service

Na 1 week nog geen product binnen. Gemaild en volgens hen was het kwijt in de post (DHL) dus opnieuw verstuurd (zegt hij), weer geen verzendbewijs ontvangen en ook weer na 1 week geen pakketje binnen. Na mijn 3e mail heb ik mn geld terug gekregen. Geen mail, geen sorry, geen oplossing, gewoon je geld terug. Voor mij niet meer, sorry.

26 december 2022

Geen reactie op klacht

Helaas wordt er helemaal niet gereageerd op een klacht, die ik zowel per mail als per post heb gedaan.
Door deze slechte service zijn ze mij als klant kwijt
Ik had minstens een reactie verwacht.

2 september 2022

Tot op heden nog niks ontvangen van een…

Tot op heden nog niks ontvangen van een verzendbevestiging, of iets anders van communicatie. Snap niet dat ze hebben staan dat als je het voor 23.59 besteld het morgen in huis is.. na het lezen van al deze andere reviews gebeurt dat dus bijna nooit.

13 mei 2022

Verzending duurt te lang!

Over de producten geen enkel probleem... Misschien handig om erbij te zetten op de site hoeveel je nodig hebt bij kort en lang haar.
Waar ik me echt aan stoor is dat het verzenden echt veel te langzaam gaat. Dit kan echt niet meer. Het voelt als luiheid, want het pakket is al wel dagen aangemeld. Doe er wat aan. Ben echt een trouwe klant al jaren, maar op deze manier begint het een beetje vervelend te worden...

27 maart 2022

Had een sibel thermo double handdouche…

Had een sibel thermo double handdouche besteld. Die heeft twee aansluitingen, zoals ook op de beschrijving staat. Krijg er een met een enkele aansluiting en op de factuur staat bij thermo double ook een plaatje met 1 aansluiting, dus blijkbaar zijn ze zelf ook in de war. Ik bestel om tijd te winnen maar nu ben ik alsnog tijd kwijt met inpakken retour melden en met dat ding onder de arm naar een postpunt fietsen.

4 maart 2022

Zó dan..

Zó dan... dat was zo gepiept. Haarkleur spoeling nodig van Crazy colors.. even het internet op, kijken waar het produkt het goedkoopst was. Dat scheelt soms behoorlijk. En ik kwam hier uit. Haarimport. Nou, dat gaan we vaker doen. Al heb ik even genoeg besteld.maar het was in een vloek & een zucht gedaan. Topzaak. Hier hou ik van. Keurig netjes en zeer snel bezorgd.

12 januari 2022

Slechte levertijd en belabberde communicatie

Prijzen zijn prima. Wel baal ik echt van de ontzettend slechte communicatie en levertijd. Volgende dag geleverd? Zeker niet. Bijna een week later (hoop ik! Want het is nog niet binnen). En daar moet ik dan zelf ook nog de hele tijd achteraan bellen. Zeer onprofessioneel. Ik heb de producten nodig voor klanten en van dit bedrijf kan ik dus niet op aan. Een deel van de producten was niet op voorraad blijkbaar (niet vooraf met mij gecommuniceerd) maar hiervan wordt de klant niet op de hoogte gehouden, je bestelling komt gewoon niet binnen. Ik vind het ten eerste heel vervelend dat ze niet snel leveren, ten tweede dat de communicatie slecht loopt(niet terug gebeld worden wanneer dit wél wordt beloofd waardoor je wéér moet bellen) en ten derde dat ik nu nog steeds niet zeker weet of mijn bestelling op tijd binnenkomt. Ik denk dat dit de laatste keer haarimport was voor mij. Excuses zijn tijdens al die telefoontjes niet eens gemaakt. Blijkbaar de normaalste gang van zaken bij haarimport?

10 juni 2021

Online besteld

Online besteld. Producten waren erg snel geleverd. Er was echter 1 product verkeers geleverd (zelfde merk, ander product). Dit werd netjes en snel rechtgezet door de firma :)
Top!

2 maart 2021

Locatie Schiedam

Locatie Schiedam. Zeer klant onvriendelijk te woord gestaan door 2 oudere dames/winkelpersoneel. Kom hier dus NOOIT meer!!!

26 februari 2021

Geweldige service!

Ik bestel hier al jaren!
Perongeluk verkeerde verf besteld.
Contact gehad en krijg kosteloos een nieuwe goede tube opgestuurd.
Wat een fijne service!
Hier kunnen veel webshop heel veel van leren!

28 januari 2021