Havemekka.dk Reviews

2.267
TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Simpelthen den dejligste og hyggeligste betjening. Vi har fået så god, varm og enormt professionel service derude de to gange vi har været der nu. Udover det er det simpelthen det skønneste rum at ha... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte kæmpe parasol. Virkelig god betjening og vejledning. Selvom der stod op til 14 dages levering, så fik vi den leveret inden for et par timer. Vil absolut anbefale at købe sine havemøbler her,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Havemekka. Personalet var meget venligt, imødekommende og professionelt, og jeg følte mig godt vejledt gennem hele besøget. Udvalget var stort og i alle prisklass... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beholder pengene! Den 26.03. købte jeg via nettet et sæt dækkeservietter. Den 07.04. blev de afbestilt, da de endnu ikke var leveret. Den 22.04. hævede Havemekka alligevel betalingen 249,95 kr.... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Tuincentrum

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Havemekka og Stenløse havemøbelcenter er begge ejet af Kim Rivold som til daglig er i butikken. Vi har kæmpe udvalg vist i Stenløse som ligger mellem Ballerup og Frederikssund men også 100 vis af gode tilbud på vores webshop www.havemekka.dk.

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 27% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(2.267)

43 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ingen levering af ordre

Den 29. august bestilte jeg to havestole. Jeg fik oplyst, at der kunne gå op til 7 arbejdsdage, før stolene ville blive leveret. Da jeg ikke havde fået stolene den 11. september, rykkede jeg pr. mail for status. Denne mail fik jeg ingen svar på. Den 23. september rykkede jeg igen pr. mail, men stadigvæk ikke noget svar, så jeg kan ikke anbefale dette firma.

29 augustus 2024

Jeg giver 5 stjerner

Jeg giver 5 stjerner , da jeg syntes det har været sådan en god oplevelse . vi fik vores havemøbler hurtig, desværre var der en hjørnesofa der var skæv , men vupti kom der hurtig en ny, med fragtbilen .Her vil vi gerne handle igen ,en anden gang.

24 september 2024

Intet svar på reklamationer

Jeg har nu ventet ca. 2 år på svar fra reklamation.
Har mødt op af flere omgange i butikken, desværre er chefen aldrig til stede når der er problemer.
Kan desværre ikke anbefale denne virksomhed.

8 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen respons ved reklamationer!

Havemekka har solgt os en hyndeboks hvor låget har en defekt.
Jeg har sendt mail med reklamation uden svar og derefter sendt mail igen til en anden af deres mailadresser - også uden svar.
Efter 3 uger uden nogen respons så jeg at de lavede opslag på deres Facebook side, så jeg skrev derinde. Min kommentar er nu blevet slettet fra deres Facebook side, men der er fortsat ingen som har svaret mine henvendelser.
Det er dybt useriøst at man har en procedure beskrevet på sin hjemmeside for reklamationer, men at man bare helt undlader at svare disse!

23 augustus 2024

Super god service

Du får altid en super god service og gode råd. Personalet er åbne og imødekommende, altid venlige og kompetente.
Deres udvalg er stort og lavet i god kvalitet.
Kan helt klart anbefale en tur i Havemekka.

26 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pesonale engagement og udvalg af møbler

Dejligt stort udvalg af møbler. Imødekommende og engageret personale, som lyttede og handlede på vores idéer. Personalet forsøgte ikke at prakke os ekstra ting på, hvilket var dejligt.
Da vi fik varen hjem, var varens farve ikke som vi havde regnet med. Personalet var også i denne forbindelse yderst imødekommende og byttede gerne -og straks til en anden farve samt var behjælpelig med transport.
Vores oplevelse af HavemekkA har været en udelukkende positiv én af slagsen, og vi vender gerne tilbage 😊
Dorte

15 juli 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejlig stor udstilling af møbler og et…

Dejlig stor udstilling af møbler og et kæmpe udvalg af havehynder / parasoller. Vi fik en udsøgt service samt levering - igen, vi har handlet med i Stenløse havecenter (Havemekka.dk) flere gange og er altid blevet behandlet super fint - tak for det !
Vi ses snart igen ;)

17 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg er MEGA skuffet over manglende svar…

Jeg er MEGA skuffet over manglende svar fra Havemekka.dk. Har købt 6 solsenge og 10 solsengshynder, som skulle kunne tåle regn og blot tørre hurtigt efter regnbyge. Fik testet 8 hynder og de to af dem blev fyldt med vand og har derfor skrevet til Havemekka.dk at de bør bytte de to som ikke virker, men trods 4 mails med rykkere for svar (har prøvet flere forskellige mails) har jeg kun fået et svar fra Kundeservice, at de har givet mailen videre til rette. Dette var den 12.6.24 og til dags dato INTET SVAR fået. Virkelig dårlig kundeservice ! Venter stadig på et svar.

12 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Butikken byder på et stort sortiment af…

Butikken byder på et stort sortiment af havemøbler til hver smag. Kim, ejeren, er serviceminded og vil gerne hjælpe med at finde det rigtige havesæt til os.
Vi satte et flot havesæt sammen med forskellige stole og bord, og fik en god pris.
Helt klart anbefale at tage ud til Kim.

12 juni 2024

Venter stadig forgæves

Indtil videre må jeg sige, at Havemekka ikke lever op til hverken mine eller deres egne forventninger. Mit hyndesæt skulle være leveret efter 7 dage. Efter to uger skrev jeg til kundeservice og efterlyste min vare. Nu en uge efter har jeg stadig ikke hørt et kvæk fra jer.

Opdatering:
Flot at I svarer indenfor 24 timer på Trustpilot. Endda i løbet af en weekend. Nu er der så gået det meste af en fem dages arbejdsuge uden at jeg har hørt fra kundeservice. Så nu gik I fra to til en stjerne.

9 juni 2024

Antwoord van Havemekka.dk

Hej Helge, Det er jeg ked af at høre. Vi må have lavet en fejl og jeg snakker lige med Kundeservice og vender tilbage så vi kan få dig til at blive en glad kunde. Hilsen Kim Rivold

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Manglende opdateringer på forsinket bestilling

Vi havde bestilt en hyndeboks hos havemekka i slutningen af april, der stod at denne var forventet tilbage på lager d.15/5. Da jeg kontaktede dem d. 15/5 svarede de hurtigt tilbage, at den desværre først var forventet tilbage på lager til d. 25/5. Det er der selvfølgeligt ikke så meget at gøre ved. Men da jeg henvendte mig igen d. 25/5 svarede de ikke på min mail. Jeg har efterfølgende henvendt mig 2 yderligere gange med anmodning om en opdatering på min ordre, uden at have modtaget noget svar. Først da jeg d.3/6 skrev til dem og krævede en annullering af min ordre kunne de pludseligt svare mig, og da var hyndeboksen pludseligt blevet leveret til deres lager og var klar til afsendelse. Jeg valgte at fastholde annulleringen da jeg ikke længere havde tillid til firmaet.

23 april 2024

Antwoord van Havemekka.dk

Det er vi meget kede af men container fra Kina har været forsinket i flere omgange og ankom først den 3/6 . Vi pakkede alles ordre til sent om aftenen. Beklager du har haft en dårlig oplevelse.

Reagerer ikke på reklamation

Modtog en parasol med et knæk på stangen, lavede reklamation med billeder som jeg blev bedt om, hører ingenting, ringer dem op, der skal nok snart ske noget, har stadig ikke hørt noget. Mega dårlig kundeservice

24 mei 2024

Antwoord van Havemekka.dk

Hejsa.. der skulle meget gerne være kommet svar til dig. Vil du ikke være sød at tjekke det ikke ligger i dit spamfilter . Hilsen Kim Rivolf, Havemekka.dk

Fantastisk service👍

Fantastisk service👍 Jeg havde købt 4 havestole på nettet til levering i Juelsminde (Jylland😉) da jeg samlede dem, byttede jeg om på skruerne🤭 så jeg manglede 12 stk, og dem kunne jeg ikke skaffe andre steder i de rigtige mål.
Men da jeg ringede til Havemekka tog de straks hånd om sagen, de ville sende skruerne med det samme, og til min store forbløffelse skulle jeg ikke betale hverken for dem eller fragten👍👍👍
Det skal også lige nævnes, at Jeg bestilte dem søndag eftermiddag, og tirsdag formiddag blev de leveret.
Jeg handler gerne der igen😊

29 mei 2024

SUPER SERVICE

SUPER SERVICE!
Vi har købt flere parasoller i rigtig god kvalitet. Vi har fået en rigtig god service og vejledning.
Kan varmt anbefale Havemekka i Stenløse.
Vh. Søren & Sanne

26 mei 2024