Kort samengevat: vestigingen van Hertz die wij wilden bereiken (luchthaven München en Osnabrück) telefonisch onbereikbaar waardoor geen overleg kon plaatsvinden in verband met staking Lufthansa. Op... Toon meer

Wij hebben uiteindelijk 686!!! Euro betaald voor een auyo die we vanuit huis gehuurd hadden vior 255 euro. Incl alles en zonder zorgen!!! Wat een schandalig bedrijf. Op het vliegveld van barcelona tro... Toon meer
Vooraf auto besteld. Ontvangst op vliegveld ging redelijk snel. Kregen een vervangend model en die was groot genoeg. Schade aan de auto werd aangegeven vooraf. Terugbrengen gaat heel snel. Borg was bi... Toon meer
We zijn deze week bij hertz in Zaventem geweest...daar zijn we geholpen door een zekere "Patrick " wat was dat een sympathieke en aangename meneer die ons heeft geholpen. Hij zag ook dat mijn vrouwtje... Toon meer
Founded in 1918 in Chicago, Hertz is one of the world’s most recognized travel brands, now headquartered in Estero, Florida. With tens of thousands of employees and operations in more than 150 countries, Hertz serves millions of customers each year. Hertz offers a full range of mobility solutions—from daily and long-term rentals to luxury vehicles, EVs, and flexible subscription services. Known for reliability and innovation, Hertz continues to enhance the travel experience with features like digital check-in and contactless rentals. With more than a century of industry leadership and global recognition for customer service, Hertz makes travel seamless with easy online and mobile booking, flexible policies, and multiple payment options. Need help? Support is available by phone, chat, or at service centers worldwide. Don’t miss exclusive deals, members-only discounts, and insider travel tips—sign up for the Hertz email list today at Hertz.com and get more value from every trip. Join now and be the first to unlock your next journey.
8501 Williams Road, 33928, Estero, Verenigde Staten
- 1-800-654-4173
- customerrelations@hertz.com
- www.hertz.com
Your Car Rental Deals, News & Offers
Vraagt klanten om een review
Gewoon oplichters
Gewoon oplichters , gehuurd in Porto. Allerlei zogenaamde service wat geen service is maar je gewoon geld kost…misschien ver in de kleine lettertjes. Airportservice e26 terwijl je in 5 minuten kan lopen. Tolservice e12 terwijl je met zelf kaartje trekken niks kwijt bent behalve daadwerkelijke kosten. Via Transavia geboekt omdat dan 2e bestuurder gratis zou zijn. Hertz Porto e59 in rekening gebracht voor 2e bestuurder. Het wordt allemaal mooi gebracht en achteraf zie je het op factuur. Mijn advies NIET laten besodemieteren door Hertz….
Wat zijn jullie slecht te bereiken!!!!
Wat zijn jullie slecht te bereiken!!!!
En de medewerker kan dan ook geen reservering vinden omdat hij begint met US ipv een L nummer waardoor mij probleem niet is opgelost. Belt u later even terug en vervolgens kom je er niet door. Maar wel gelijk betalen! Schandalig!
Hertz brengt onterecht boete in rekening
Hertz heeft een boete in rekening gebracht die totaal niet gelinkt was aan onze huurperiode. Totaal geen oplossing vanuit hun contact en bijna geen reactie. Kan opgelost worden als Hertz informatie doorgeeft aan de juiste instantie, maar ze doen het gewoon niet
Topservice Hertz Hasselt (@Maxim)
Dikwijls schrijven mensen negatieve comments als review, soms misschien terecht maar soms ook belachelijk voor het minste 'probleempje'.
Bij deze wil ik een positieve comment schrijven, over de behandeling en afhandeling vh contract vd wagen door Maxim, van Hertz Hasselt.
Een aanpak op een zeer professionele doch persoonlijke manier, ook problemsolving alom.
Bedankt, Maxim!
Nooit huren bij hertz
Automaat gereserveerd, vluchtvertraging netjes gemeld en bevestigd dat de auto werd vastgehouden. Bij aankomst ineens ‘te laat’ en geen automaat meer — behalve als we een extra verzekering afsloten. Toen was er opeens wél een automaat. Dit is geen service maar pure oplichting. Schaamteloos. Nooit meer Hertz.”
SCAM
Ik huurde via Hertz, alles was goed en alles verliep vlot online om de huur te voltooien. Echter, eens ik aankwam om de auto op te halen vroegen ze of ik extra verzekering wou en dit zou me 15 euro per dag kosten. Achteraf krijg ik een afrekening voor 35 euro per dag. Ze hadden me een contract laten tekenen waarin een andere prijs stond dan wat ze me hadden verteld en ik hierdoor dus 70 euro meer heb betaald dan wat we hadden verwacht. Blijkbaar kan men al niet meer op iemands woord vertrouwen.
Herzt misleidt aan de balie op slinkse wijze
Ik huurde via Booking.com een auto op Malaga Airport bij Hertz Thriffy- Via Booking sloot ik tevens een verzekering af om daarover aan de balie niet de gebruikelijke discussies te hebben.
Het ophalen van de auto verliep prettig, ik melde dat ik via Booking had geboekt en verzekerd.
Mijn credit card was nodig voor de borg voor de brandstof - dat is gebruikelijk.
Helaas kwam de kater na terugkeer.
De dame van Thriffy mij heeft behoorlijk misleidt! Ze heeft mij niet gevraagd of ik wilde verzekeren- sterker nog ik melde bij aanvang dat de verzekering via Booking was afgesloten.
Ze liet mij 3-4 x tekenen voor ontvangst van de auto etc en ze leidde mij af door op tel. nrs etc op het formulier te wijzen-
Bij thuiskomst wed er €163,- in rekening gebracht, dat stond ergens bovenaan het formulier dat ik getekend had, maar waar ze mij niet op had gewezen. Dit bleek dan toch weer een of andere verzekering , ( €110,- meer dan bij BOOKING) Wat een misleidende truc- ik voel me zwaar in de maling genomen. Het huren van een auto blijft zo altijd een hachelijke zaak- het verzekeren via Booking was voor mij een hele prettige en betrouwbare oplossing. Ik weiger die verzekering v Thriffy te betalen. Hertz onwaardig lijkt me!
Ps Booking heeft mij inmiddels €50,-het bedrag dat ik aan hen betaalde teruggestort. Ik blijf een gevoel van misleiding houden door HERTZ
Auto gereserveerd bij Hertz Panama
Auto gereserveerd bij Hertz Panama. Kort voor vertrek ontvang ik een e-mail om de reservering te bevestigen. Echter, het bedrag is ineens usd 100 hoger.
Per Whatsapp contact gezocht, maar na het stellen van mijn vraag en het opgeven van mijn boekingsnummer niets meer gehoord. Nog een aantal keer geprobeerd zonder resultaat, dus geannuleerd.
Beter in vervolg meteen een andere aanbieder selecteren om te voorkomen dat je kort voor vertrek alsnog een andere moet selecteren.
Slechtste en meest onpersoonlijke…
Slechtste en meest onpersoonlijke behandeling van klanten ooit gezien .
Nu zes maand verder en nog altijd mijn zeshonderd euro niet terugbetaald of zelfs nog maar op mailtje geantwoord.😳 Geloof me,als er bij hun iets gebeurd ,ben je altijd genaaid want je kunt maar dan ook nergens verder geholpen worden en moet 2 dagen telefoneren waarna je arrogant word afgewimpeld.....gewoonweg ergste huurervaring ooit!
Klantenservice van Hertz is echt niet…
Klantenservice van Hertz is echt niet behulpzaam!
Ze hebben mij in mei geld terug beloofd na een probleem met de huurauto, ik heb het nog steeds niet binnen? Ze reageren ook niet meer!!
Heel vreemd dit.
Goede lokale service, maar hoofdkantoor laat steken vallen
Ik huurde ongeveer drie weken geleden een wagen bij Hertz Brussel voor een langere periode, en uiteindelijk bleef ik met gemengde gevoelens achter. De auto deed wat hij moest doen, maar vooral de medewerkers ter plaatse waren echt top: vriendelijk, behulpzaam en ze dachten met me mee. Ze hebben zelfs geprobeerd om een administratieve fout recht te zetten, dus daar absoluut respect voor.Jammer genoeg ontdekte ik pas op het einde van de huurperiode dat ik een wekelijks opzegbaar contract had, terwijl een maandelijks opzegbaar tarief me meer dan 800 euro had kunnen besparen. Dat was toch een onverwachte en dure verrassing. Het lokale team in Brussel deed zijn best om het recht te trekken, maar het hoofdkantoor weigerde elke flexibiliteit. Geen oplossing, geen gedeeltelijke compensatie, gewoon een standaard “dat zijn de voorwaarden”.Kort samengevat: Hertz Brussel = uitstekende service, maar wat hoger in de organisatie lijkt klantgerichtheid een pak minder belangrijk. Daardoor blijft de totale ervaring helaas wat tegenvallen.
auto gehuurd met volledige nutteloze garantie.
auto gehuurd met volledige garantie.
bij teruggave alles ok.
volledig volgetankt ook nog.
enige tijd later aanmaning om schade aan voertuig
te betalen: 187.69€ (met foto van schade aan de voorbumper)
herinnering op herinnering.
en......je kan niet bellen.....
graag kreeg ik het adres van de hersteller want dit is heel interessant om weten.....zo goedkoop.
Ik betaal echt NIET
6 uren wachten voor hulp
Zeer slecht bedrijf. Intern is het heel slecht geregeld.
Auto met een lekke band en kreeg 6 uren later pas hulp!!! 5 uurtjes was heen en weer bellen in NL en DE. Geen een persoon kan mij helpen. Ik stond op de parkeerplaats te wachten. Verder was er niets in mijn omgeving. Was zelf bereid om mijn eigen ANWB in the schakelen, maar dat mocht blijkbaar dus niet omdat het een huurauto betreft.
Het bedrijf wil niet verantwoorden van zijn daden en wilt goed praten door een volgende keer een auto te huren voor EUR 20 per dag. Of ik zo achterlijk ben om nog eens bij jullie te huren.
Onduidelijke facturering en onbereikbare klantenservice.
Ik heb, denk ik, teveel betaald voor het huren van een auto bij Hertz. De facturering is onduidelijk. Maar ik kan nergens terecht om uitleg te vragen. Niet bij Hertz in Nederland en niet bij Hertz in Griekenland. Telefoonnummers voor klantenservice zijn er niet of geven alleen een bandje met antwoorden op vragen die ik niet wil stellen. De live chat functie is niet beschikbaar. Het opvragen van een factuur, wat volgens de web site zou kunnen, leidt naar een pagina waar je "ontvangsbewijzen" zou kunnen opvragen en verwezen wordt naar reserveringsbevestigingen en huurovereenkomsten. En waar bovendien mijn boekingsnummer niet wordt herkend. Kortom: zeer slechte klantenservice.
Zeer slecht
Zeer slecht, via KLM/Hertz een auto gehuurd in Munchen, online ingecheckt, alleen de sleutel ophalen. Begon al met flinke vertraging, ondanks alles online, moest alles weer laten zien. De dame vinkt gewoon alles aan, terwijl ik dat NIET had gedaan, gevolg autohuur 3 x zo duur en je geld kwijt.
Heeft een maand geduurd en elke dag contact voordat dit opgelost was. ik zou airmiles erbij krijgen, ook dat gebeurd niet en nu net krijg ik een mail dat ik het ongemak moet accepteren . Hertz, slechtste service die ik ooit heb meegemaakt bij autohuur
Slechtste service ooit!
Bij Hertz via Dollar een auto voor 14 dagen gehuurd in de luchthaven van Porto. Wagen bleek niet in orde. Onderweg bleek al snel dat er onvoldoende olie in de wagen aanwezig was. Bij het bellen naar het servicenummer niet verder geholpen. Uit noodzaak zelf een fles olie gekocht om het oliepeil terug op een aanvaardbaar niveau te brengen. Bij het inleveren kregen we het bedrag van de olie niet terug. Nu na meer dan 4 maanden weer een nietszeggende mail gekregen, totaal naast de kwestie. Schaamteloos!
Op het vliegveld betaal je 3 keer te veel
Uit nood moest ik op het vliegveld een auto reserveren. Ik heb 360 euro betaald voor de goedkoopste auto voor 4 dagen. Later bleek dat 4 dagen verhuur tussen de 60-130 euro moet kosten. Flink opgelicht op het vliegveld dus. Ik dacht dat Hertz betrouwbaarder was.
Auto gehuurd bij hertz op gran canaria airport
Auto gehuurd op gran canaria.Bij terug brengen na de huurperiode is er onterecht een schadebedrag aangerekend daar het om "gebruiksschade" ging, namelijk een mini bluts zonder lakschade vermoedelijk veroorzaakt door steenslag. Aandringen op enige redelijkheid ging helemaal niet, bij een echt erg arrogante controleur. Er was bij die huurwagen waar slechts 8000 km mee gereden was reeds 13 keer schade vastgesteld en aangerekend volgens die controleur. Volgens mij misbruikt hertz dit systeem als een bedrijfsmodel door die schade steeds aan te rekenen aan klanten die geen extra verzekering bij hen neemt aan het begin van de huurperiode. Gelukkig ben ik zelf prive goed verzekerd(daarom is het nutteloos om bij hertz die steeds opgedrongen extra verzekering te nemen ) en heeft mijn verzekering die onterecht aangerekende schadekost terug betaald.
Ik had reeds meerdere keren een auto gehuurd bij hertz, dit is de 2e keer dat dit me overkomt, 3 jaar eerder op diezelfde locatie (gran canaria airport ) zelfde verhaal, maar dan ging het over een minuscule kras op de bumper waar ik niet kon bewijzen dat die schade er al was van in het begin...
Hertz dus toch het voordeel van de twijfel gegeven toen, maar nu is het definitief over and out , nooit meer hertz voor mij !
Slechte klantenservice
Tijdens vakantie hebben we een elektrische huurauto gehuurd via Hertz. Dit ging prima. Na afloop was alleen de rekening van de laadpaalkosten enorm hoog. Uiteindelijk bleek dit te komen omdat we een laadpaal te lang bezet hebben gehouden, maar de laadpaalprovider geeft 200 euro minder kosten aan dan Hertz. Alle mogelijkheden via de klantenservice om dit duidelijk te krijgen lopen op niks uit. Ze geven kntwijkende antwoorden, zonder mogelijkheden om even duidelijk te overleggen
We kregen de auto op Luchthaven Nice…
We kregen de auto op Luchthaven Nice niet mee. De auto was al betaald via de creditcard, maar bij het afhalen moest nog borg via de creditcard worden betaald. Ik gebruik mijn pincode voor de creditcard nooit dus deze wist ik niet. Na enkele pogingen blokkeerde de kaart. Gevolg: geen auto wel geld kwijt. We hebben toen bij Goldcar een auto moeten huren waar ze wel zonder creditcard een auto aan ons konden verhuren. Weliswaar met maximale dekking, maar we hadden tenminste een auto en onze vakantie kon beginnen. Onbegrijpelijk dat Hertz geen enkele oplossing kond bieden.