Banner for Hertz

HertzReviews

19.001

3,3

Kort samengevat: vestigingen van Hertz die wij wilden bereiken (luchthaven München en Osnabrück) telefonisch onbereikbaar waardoor geen overleg kon plaatsvinden in verband met staking Lufthansa. Op... Toon meer

Wij hebben uiteindelijk 686!!! Euro betaald voor een auyo die we vanuit huis gehuurd hadden vior 255 euro. Incl alles en zonder zorgen!!! Wat een schandalig bedrijf. Op het vliegveld van barcelona tro... Toon meer

Vooraf auto besteld. Ontvangst op vliegveld ging redelijk snel. Kregen een vervangend model en die was groot genoeg. Schade aan de auto werd aangegeven vooraf. Terugbrengen gaat heel snel. Borg was bi... Toon meer

We zijn deze week bij hertz in Zaventem geweest...daar zijn we geholpen door een zekere "Patrick " wat was dat een sympathieke en aangename meneer die ons heeft geholpen. Hij zag ook dat mijn vrouwtje... Toon meer

1. Autoverhuur
  2. Auto-accessoire winkel

Founded in 1918 in Chicago, Hertz is one of the world’s most recognized travel brands, now headquartered in Estero, Florida. With tens of thousands of employees and operations in more than 150 countries, Hertz serves millions of customers each year. Hertz offers a full range of mobility solutions—from daily and long-term rentals to luxury vehicles, EVs, and flexible subscription services. Known for reliability and innovation, Hertz continues to enhance the travel experience with features like digital check-in and contactless rentals. With more than a century of industry leadership and global recognition for customer service, Hertz makes travel seamless with easy online and mobile booking, flexible policies, and multiple payment options. Need help? Support is available by phone, chat, or at service centers worldwide. Don’t miss exclusive deals, members-only discounts, and insider travel tips—sign up for the Hertz email list today at Hertz.com and get more value from every trip. Join now and be the first to unlock your next journey.

Your Car Rental Deals, News & Offers

See the latest Hertz promos, news and more sent to your email inbox.

Gemiddeld

19K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(19.001)

2.432 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Sunny Cars contract met Hertz

We hadden via Sunny Cars een auto gehuurd bij Hertz "zonder waarborg". Dit betekende dat we de waarborg met een debietkaart konden betalen ipv enkel met een kredietkaart. De blonde vrouw van middelbare leeftijd achter de balie van Hertz was echter niet geïnformeerd over dit contract met Sunny Cars en wanneer ze aan de telefoon was met een medewerker van Sunny Cars weigerde ze haar fout te erkennen. Ze beweerde dat ze haar job al 20 jaar deed, maar daar twijfelen we inmiddels over. Na ons was er een man met hetzelfde probleem en ook deze werd niet geholpen. Sunny Cars heeft nadien nogmaals bevestigd dat ze een contract hebben met Hertz en dat de vrouw zich beter had moeten informeren. Zeer arrogante, simpele en trieste werknemer die vrouw

6 september 2025

onbeschoft, negeren van reserveren

Je reserveert een auto 2 weken op voorhand om dan aan te komen en ze hebben geen auto's meer beschikbaar.

Zonder enige info ben je dan genoodzaakt om een nieuwe auto te boeken.

De zeer onbeschofte medewerkster zegt dat ze nog 18 auto's moet uitdelen aan 30 klanten....

Clownservice tot en met.

5 september 2025

valselijk tankkosten aanrekenen ondanks bewijs volle tank

ik bracht mij wagen binnen. alles verloopt traag maar correct. De dame geeft aan dat alles Ok is bij het inleveren van de wagen. De wagen was net volgetankt in de naastliggend benzinestation. Nadien blijkt er 66 euro van mijn kredietrekening afgetrokken. Bij contact melden ze dat de wagen niet volgetankt is. Ook na leveren van bewijs (zowel hun foto's van dashboard als bewijs van tankbeurt) zeggen ze het recht te hebben

16 augustus 2025

Afgelopen zomer heb ik met hertz ibiza…

Afgelopen zomer heb ik met hertz ibiza een auto gehuurt. Auto was prima, wel een ander die we geboekt hebben. De reden dat ik het een 1 ster geef is omdat, we achter af kosten zijn komen kijken. Waar geen factuur van komt, zo van je creditcart gehaald wordt en als je eenmaal contact opzoek. Komt er geen antwoordt. Heel slecht allebij bij elkaar. Dat ze zo extra geld uit mensen halen

20 augustus 2025

Slechte ervaring

Slechte ervaring, we maakten 1 keer geen foto’s rondom de auto bij inlevering, er was zoiezo door ons geen schade gemaakt, kregen we later onze borg niet terug omdat er een ster in de voorruit zou zitten …
Echt zo min!!!
Nooit meer dus, wij voelen ons echt bestolen, ze reageren al helemaal niet!!
We zijn besodemieterd

1 november 2024

Altijd duurder uit

De tarieven wijken altijd af van wat je hebt geboekt. In mijn geval ging de luchthavenbelasting omhoog (in 2 weken tijd) en konden ze alleen een veel grotere auto leveren die ik niet wilde gelet op de krappe parkeergarages in Spanje. Een kleinere auto was dan alleen een BMW 1.18 en daar moest ik dan 10 euro per dag excl BTW op bijbetalen. Ik vind dit onterecht. Hier over corresponderen kan niet. Allen bellen en dan in het Engels. Wat een drempel is. En gelijk krijg je toch niet.
Het bedrijf is op geen enkele andere manier dan telefonisch bereikbaar. Als je een contactformulier invult komt dat niet door. Wordt geweigerd.

8 augustus 2025

KIJK UIT!!!! VOOR DEZE MALEFIDE BEDRIJF

Ik heb zelden zo’n slechte ervaring gehad als met Thrifty Car Rental in Nador en Hertz in Fez, Marokko. Beide bedrijven, die naar verluidt door dezelfde eigenaar worden gerund, hebben mij op meerdere fronten zwaar teleurgesteld door hun onprofessionele, manipulatieve en mogelijk malafide praktijken.

Bij Thrifty in Nador (november 2024) betaalde ik een borg van € 237,19 en een extra verzekering van € 99,36, ondanks dat ik al een verzekering had afgesloten in Nederland. Deze extra verzekering werd mij op manipulatieve wijze opgedrongen voor zogenaamde "noodzakelijke dekking". Tot op heden, augustus 2025, is mijn borg niet terugbetaald, zelfs na een ingevulde schademelding voor een kleine schade. Bij Hertz in Fez (mei 2025) betaalde ik een borg van € 124,91, die eveneens niet is teruggestort. In beide gevallen werd ik aan het lijntje gehouden met loze beloftes via WhatsApp door een medewerker genaamd Jaouad, die aangaf dat de terugbetaling “spoedig” zou worden geregeld na overleg met zijn baas. Niets is nagekomen.

Wat deze ervaring nog erger maakte, was de schaamteloze manipulatie om positieve reviews af te dwingen. Bij zowel Thrifty als Hertz werd ik onder druk gezet om een 5-sterrenbeoordeling te plaatsen. Jaouad vroeg toegang tot mijn telefoon, navigeerde zelf naar hun Google-pagina, stelde een 5-sterrenreview in en drong aan op een lovende tekst. Dit voelde niet alleen ongemakkelijk, maar ook ronduit onethisch, vooral omdat ik afhankelijk was van hun medewerking voor mijn borg.

De klantenservice is ronduit waardeloos. Maandenlange correspondentie leverde niets op, alleen vage beloftes zonder resultaat. Het feit dat beide bedrijven onder dezelfde eigenaar vallen en samenwerken met een gerenommeerde partij als Transavia is schokkend. Deze bedrijven lijken systematisch klanten te misleiden met niet-terugbetaalde borgsommen, onnodige verzekeringen en gemanipuleerde reviews.

Ik raad iedereen ten zeerste af om zaken te doen met Thrifty of Hertz in Marokko. Het zijn onbetrouwbare bedrijven die hun klanten uitbuiten en misleiden. Mijn vertrouwen in hun service is volledig weg, en ik hoop dat anderen mijn ervaring als waarschuwing zien.

20 november 2024

Nooit meer Hertz voor ons! Gereserveerd Maar geen auto

We wilden in Duitsland met spoed auto huren. Telefonisch geregeld (kostte meer dan half uur aan wachttijd en gegevens doornemen). Komen we met taxi bij verhuurlocatie, zijn alle autos vergeven. Medewerker daar wel ok, belde Europcar of die auto hadden. Maar tioen moesten we daar nog 20 mins naartoe lopen.

7 augustus 2025

Oplichting met verzekering

Oplichting met enorm hoge verzekeringen, ik word ineens gefactureerd voor de premium cover waar ik nooit om heb gevraagd. Uiteindelijk bijna 600 euro moeten betalen voor 8 dagen. IK RAAD HET AF!

12 juli 2025

Geen borg terug, geen contact + andere ophaallocatie

Op 16 juni 2025 huurden wij een auto bij Hertz op het vliegveld Punta Raisi in Palermo, via Transavia. Wat al direct misging, was dat de ophaallocatie anders bleek te zijn dan wij hadden geboekt. Geen ramp, zou je denken, maar het contact krijgen met Hertz bleek onmogelijk. Het Italiaanse telefoonnummer werd simpelweg direct opgehangen, en het Nederlandse nummer liet ons 30 minuten in de wacht staan, om vervolgens de verbinding te verbreken.

Uit wanhoop belden we de pechhulp (de enige manier om contact te krijgen), enkel om daar op bijzonder onvriendelijke wijze te worden afgepoeierd en doorverbonden naar een mevrouw die ons hetzelfde algemene nummer gaf dat we al geprobeerd hadden, uiteraard weer zonder iemand te bereiken. Uiteindelijk besloten we om het maar op te geven en 1,5 uur te reizen naar het vliegveld, puur om de auto op te halen. Dat betekende dat we diezelfde rit later die week weer moesten maken om de auto terug te brengen, kostbare tijd en geld.

Bij het ophalen kozen we voor de super cover (volledige verzekering tegen schade) en betaalden hiervoor een fors extra bedrag. Daarnaast werd er nog eens €93 borg via de creditcard ingehouden. Prima, mits correct afgehandeld. Maar nu, ruim een maand later, hebben wij die borg nog steeds niet terug. En, zoals inmiddels te verwachten, is er geen enkele manier om fatsoenlijk contact te krijgen met Hertz.

Conclusie:

- Onbereikbare klantenservice (zowel Italië als Nederland).
- Geen enkele bereidheid om mee te denken of op te lossen.
- Prijzen lopen bij ophalen veel hoger op dan bij online boeking, borg van €93 is na meer dan een maand nog steeds niet terug.

Wij zijn enorm flexibel geweest tijdens onze reis, maar Hertz lijkt dit niet te waarderen.

16 juni 2025

Zeer slechte ervaring met Hertz…

Zeer slechte ervaring met Hertz autoverhuur in Spanje – absoluut af te raden!

Ik had een auto gehuurd via Hertz met de duidelijke optie om deze om 1 uur ’s nachts op te halen. Alles leek bevestigd. Bij aankomst bleek er echter niemand aanwezig te zijn – geen personeel, geen instructies, helemaal niets. En ik was niet de enige; meerdere reizigers stonden daar volledig in de kou. We hebben de hele nacht op de luchthaven moeten wachten tot 8 uur ’s ochtends.

Toen eindelijk het kantoor openging, was de service allesbehalve klantvriendelijk. De medewerkers waren ongeïnteresseerd, arrogant en totaal niet behulpzaam – geen excuses, geen oplossing, geen compensatie. Het leek ze niets te kunnen schelen.

Deze ervaring heeft mijn reisstart volledig verpest. Hertz is totaal onbetrouwbaar als het gaat om afspraken en service. Ik raad dit bedrijf ten zeerste af aan iedereen die zorgeloos wil reizen. Kies een andere verhuurder – dit is je tijd, geld en frustratie niet waard.

19 juli 2025

Waardeloze communicatie en niet transparant

Auto gehuurd via reispakket en opgehaald bij vliegveld van Noorwegen. De vlucht was vervroegd, maar de reisorganisatie kon dat niet aanpassen in hun systeem. Hierdoor moesten we bijna 2 uur wachten op het vliegveld. Geen schoonheidsprijs, maar wel begrijpelijk vanuit Hertz. Toen we de auto konden ophalen, werd ons een keuze voorgesteld tussen de gereserveerde auto en een andere iets grotere maar veel oudere auto. Geen woord over bijbetalen. Daarom gingen wij ervanuit dat het een gratis upgrade was. Mijn zoon is heel lang en daarom ben ik akkoord gegaan met de oudere iets grotere auto. We kregen de sleutel, maar geen enkele uitleg over de auto zelf (bv werking lichten, instellen stoelen etc). Inleveren ging heel gemakkelijk en we zouden de eindfactuur binnen 3 dagen krijgen per mail. Dat klopt ook. Echter met verrassing van extra bedrag. Meteen over gemaild met Hertz Noorwegen, maar na 2 weken nog steeds geen antwoord. Wel nog een aanvullende reservering van een bedrag op mijn creditcard. Echter zonder aanvullende factuur of mail met uitleg. Schijnbaar vinden ze het nodig om zo met buitenlandse toeristen om te gaan. Gewoon omdat het kan. Voor mij nooit meer Hertz!

6 juli 2025

Misleiding en oplichterij bij Hertz Florence, nooit meer!

Tijdens mijn vakantie in Italië heb ik een auto gehuurd bij Hertz Florence (station). Via Expedia werd mij een totaalprijs van €433,84 getoond. Alles leek in orde.

Maar bij het ophalen van de auto werd ik verrast met een rekening van €1.042,87. Zonder duidelijke uitleg werden er allerlei verzekeringen en toeslagen toegevoegd – zoals €240 voor “Young Driver”, dure schadeverzekeringen die ik niet wilde, en vage servicekosten. De baliemedewerkster sprak geen woord Engels, en toen ik protesteerde, kreeg ik te horen: “This is the hold amount. If you don’t accept it, you don’t get the car.” Echt bizar.

Ik voelde me onder druk gezet, misleid en eigenlijk gewoon afgeperst. Dit soort praktijken zijn onacceptabel. Dit was mijn eerste én laatste keer Hertz.

10 juli 2025

Op Hato Curacao auto opgehaald

Op Hato Curacao bij autoverhuurbedrijf HERTZ auto opgehaald. Duurde waanzinnig lang (bijna 2 uur), stond 1 mannetje te helpen.
Autoverzekering af moeten sluiten, want wij zouden niet verzekerd zijn.
Aangezien het in Nederland verboden is om onverzekerd rond te rijden, toch maar een
(achteraf veel te dure) verzekering afgesloten. Zijn oplichters, niet intrappen!!
We hadden alles vantevoren geboekt in NL.
Je wordt op het vliegveld zwaar in de maling genomen. Hou daar rekening mee.
Jammer dat je geen 0 sterren kan geven...

2 februari 2025

Oplichters

We hebben de auto in het donker opgehaald waardoor we geen foto’s konden nemen. We kregen een upgrade te mooi voor woorden. Dag na het inleveren kregen we een mail met rekening van 800€! wegens een heel klein krasje. Dat was zeker niet van ons. Na veel gedoe de rekening toch moeten betalen. Kijk dus uit als je de wagen in het donker oppikt (met lamp alles filmen) Alsook als je een upgrade krijgt! Misschien is het een wagen met klein krasje. Aan hoeveel klanten hebben ze al een auto met een heel klein krasje meegegeven om dan later een factuur te sturen??? Oplichters!

30 juni 2025

Goede ervaringen met Hertz Amsterdam, maar slechte service van hoofdkantoor

Bij Hertz Amsterdam voor 19 weken een elektrische Taxi gehuurd. Helaas kwam ik er pas aan het einde van de huur achter dat ik wekelijks opzegbaar huurde, en dat ik 800+ euro had kunnen besparen als ik maandelijks opzegbaar huurde. Ik was hier niet van bewust en het heeft me achteraf een hoop extra geld gekost.
De medewerkers van Hertz Amsterdam (Ruysdeelkade) zijn erg vriendelijk en hebben nog geprobeerd om het recht te zetten, maar helaas ging het hoofdkantoor er niet in mee. Service Hertz Amsterdam 5 sterren, helaas dat het hoofdkantoor zo inflexibel is.

27 juni 2025

Slechte service, verder wel goede auto

Tijdens telefonisch reserveren was er een fout gemaakt met ophaal- en terugbrenglocatie. De medewerker had verkeerde informatie gegeven over openingsdagen, waardoor wij (onnodig) de auto moesten ophalen bij het vliegveld ipv de binnenstad, en wel terug moesten brengen in de binnenstad. Hier belde ik een dag voor het ophalen nog voor maar na 4 keer niet teruggebeld te worden (terwijl ze zeiden dat ze dat gingen doen) was het ook niet meer te veranderen. Dit heeft ons 50 euro gekost + metrotickets.

Verder een onaardige medewerker die ons "arme studenten" noemde, toen wij eens goed het bonnetje willen checken omdat hij dit niet goed uitgelegd had (en verbeterd werd door zijn collega).
Het terugbrengen was ook een zoektocht, omdat we geen instructies hadden gekregen terwijl ons werd verteld dat we die wel zouden krijgen. Wederom konden ze ons ook daarvoor niet telefonisch helpen.

De auto verder was wel goed dus daar nog een ster voor.

30 september 2024

In IJsland een nieuwe Rav 4 gehuurd…

In IJsland een nieuwe Rav 4 gehuurd automaat, dus in de duurdere klasse, echter bij aankomst verhuurbedrijf van Hertz kreeg ik een Heel oude behoorlijk beschadigde auto!
Er was geen andere 4w nieuwere aanwezig werd er gezegd!
Er waren ook onderweg technische problemen! Nadat ik een mail had gestuurd voor een compensatie werd ik totaal niet gehoord! Schandalig nooit meer bij Hertz!!!!

25 mei 2025

Nooit meer huren bij Hertz!

Wij huurden een auto bij Hertz in Oslo. Alles ging vlot tot enige tijd na de huurperiode. We kregen 9 facturen. Dit omdat we geparkeerd hadden op een plaats waar je.moest betalen. We zagen daar niets staan en wisten dus niet dat je daar moest parkeren. Ik heb er geen probleem mee dat we de boete van het parkeren moesten betalen maar Hertz zelf rekende ook 9x administratiekosten aan. De administratiekosten waren iedere keer hoger dan het bedrag dat we voor het parkeren moesten betalen. We begrijpen dat er administratiekosten aangerekend worden, maar toch niet 9 keer (en er zijn eigenlijk al administratiekosten aangerekend bij het verhuur van de auto, dus 10 keer.
We zijn gestart met de huur van de auto aan 171,53 euro. Alles samengeteld komen we nu op 751,71 euro uit!!! Waarvan 293,75 euro administratiekosten! Dat is ongeveer 40% van het totale bedrag! Dit is ongelooflijk. 9x 32,64 euro aanrekenen voor administratiekosten is absurd. We betaalden 176,78 euro parkeerkosten en 293,75 administratiekosten! Ik nam al contact op met Hertz maar ze blijven bij hun standpunt. Nooit meer Hertz!

18 april 2025