Kort samengevat: vestigingen van Hertz die wij wilden bereiken (luchthaven München en Osnabrück) telefonisch onbereikbaar waardoor geen overleg kon plaatsvinden in verband met staking Lufthansa. Op... Toon meer

Wij hebben uiteindelijk 686!!! Euro betaald voor een auyo die we vanuit huis gehuurd hadden vior 255 euro. Incl alles en zonder zorgen!!! Wat een schandalig bedrijf. Op het vliegveld van barcelona tro... Toon meer
Vooraf auto besteld. Ontvangst op vliegveld ging redelijk snel. Kregen een vervangend model en die was groot genoeg. Schade aan de auto werd aangegeven vooraf. Terugbrengen gaat heel snel. Borg was bi... Toon meer
We zijn deze week bij hertz in Zaventem geweest...daar zijn we geholpen door een zekere "Patrick " wat was dat een sympathieke en aangename meneer die ons heeft geholpen. Hij zag ook dat mijn vrouwtje... Toon meer
Founded in 1918 in Chicago, Hertz is one of the world’s most recognized travel brands, now headquartered in Estero, Florida. With tens of thousands of employees and operations in more than 150 countries, Hertz serves millions of customers each year. Hertz offers a full range of mobility solutions—from daily and long-term rentals to luxury vehicles, EVs, and flexible subscription services. Known for reliability and innovation, Hertz continues to enhance the travel experience with features like digital check-in and contactless rentals. With more than a century of industry leadership and global recognition for customer service, Hertz makes travel seamless with easy online and mobile booking, flexible policies, and multiple payment options. Need help? Support is available by phone, chat, or at service centers worldwide. Don’t miss exclusive deals, members-only discounts, and insider travel tips—sign up for the Hertz email list today at Hertz.com and get more value from every trip. Join now and be the first to unlock your next journey.
8501 Williams Road, 33928, Estero, Verenigde Staten
- 1-800-654-4173
- customerrelations@hertz.com
- www.hertz.com
Your Car Rental Deals, News & Offers
Vraagt klanten om een review
Oplichters
Dit zijn oplichters. Als je niet akkoord gaat met het afkopen van je eigen risico, gaan ze je heel hard naaien. Schade in rekening brengen die je zelf niet hebt gemaakt, melden dat "de klant geen tijd had om zich te melden" terwijl je verplicht wordt je sleutel in een box te doen en er verder niemand is om de auto te inspecteren. Triest helemaal dat ik een auto had gehuurd via KLM Flying Blue bij Hertz Barcelona, maar dat geen enkele afdeling van KLM daarna dan ook maar bereid is je bij te staan. Dit zijn dus oplichters en ik raad iedereen met klem aan nooit zaken te doen met Hertz. Tenzij je rekening houdt met een onverwachte rekening van een paar honderd euro extra als je al in het vliegtuig zit. Schandalig dat dit soort bedrijven bestaan en schandalig dat KLM hier reclame voor maakt via een verwijzing naar dit tuig via hun websites.
Hertz Brussel Zaventem / Hertz Brussel…
Hertz Brussel Zaventem / Hertz Brussel Zuid Station Gare du Midi:
Klantenservice ondermaats
Verdoken kosten
Onjuiste informatie
Te vermijden
Smerige oplichters!
Smerige oplichters!
Via onze vliegmaatschappij hebben we 3 Ford Kuga’s gehuurd bij Hertz. Eenmaal bij aankomst bleken deze auto’s niet klaar te staan en is ons 3 Ford Focussen aangeboden, ZONDER extra kosten. Dit is nog expliciet nagevraagd. Vervolgens moesten wij nog verplicht uit 1 van de 3 verzekeringspakketten kiezen.
Er werd een bon uitgedraaid waar extra kosten op stonden, die werden uitgelegd als borg, en ons gevraagd om te tekenen. Je raad het al.. achteraf maken we extra kosten voor een auto upgrade.
Door de klantenservice worden we niet geholpen. Ze verschuilen zich achter het feit dat ze ‘er niet bij waren’.
Zielig om als groot bedrijf of deze manier geld te verdienen. Nooit meer Hertz.
Onverwachte extra kosten
Herz rekent significant veel extra kosten ondanks dat, vooraf, bevestigd wordt dat er geen extra kosten van toepassing zullen zijn en alles betaald is.
Op Schiphol
Op Schiphol, Amsterdam een Opel Crossland (soortgelijk) gereserveerd voor huurperiode van 11 dagen. Bij aankomst, willen ze mij een Opel Astra verhuren dat een veel lagere instap heeft dan een Crossland. De hoge instap had ik nodig ivm mijn slechte knieën. Na overleg/discussie bij het ophalen van de auto Hertz kreeg ik uiteindelijk een Renault Scenic mee met hoge instap. Ik moest extra betalen € 25.- om over de grens te gaan. Daar ging ik mee akkoord.
Na het terugbrengen auto krijg ik de volgende dag het factuur waarop staat dat ik € 88,- meer moest betalen voor de verzekering over de grens te gaan. Dit gedeelte was mij niet toegelicht en sta ik vol verbazing dat Hertz dit achteraf doet.
In discussie met hun gaan dat ik daar niet mee akkoord ging deden ze niets op uit.
Wat mij betreft is het autoverhuur bedrijf Hertz een grote oplichter die hun klanten onjuiste informatie geeft!!
Nooit meer Hertz voor mij.
Nooit meer hertz het zijn gewoon oplichters
Een week een auto gehuurd bij hertz en aangegeven een goedkope auto te willen hebben dit zou net geen 400 euro kosten. Meneer bij de balie probeerde ons nog een duurdere auto aan te smeren na nadat wij aangegeven hadden dit niet te willen toch de gereserveerde auto meegenomen. Echter na de vakantie kregen wij de rekening op de mail. Geen 400 euro kosten maar 800 voor de huurperiode van een week. Dit is niet wat we afgesproken hebben en er is niemand thuis. Oplichters! Voor ons nooit meer hertz
Geen vrijwaring, geen refund van je borg.
Al meermaals bij Hertz in het buitenland na het terugbrengen van mijn huurauto en (daardoor?) geen terugstorting van mijn borg. Eén keer ging het goed: in Ierland maar in Litouwen, Letland en recent weer in Griekenland (Thessaloniki) was het weer raak (of moet ik mis zeggen). Nergens iemand te bereiken of te vinden voor verhaal/refund. Ook nauwelijks mogelijkheden tot het indienen van een klacht, alleen via de website in het Grieks. Bah, bah, bah, je denkt dat je met een serieus, goed aangeschreven en betrouwbare naam te maken hebt. Ik weet beter: nooit meer Hertz!
Auto huren Palma de Mallorca
Verleden week auto gehuurd op luchthaven Palma de Mallorca voor 5 dagen, kosten € 55,00. Bij afhalen werd er een belachelijk hoog bedrag van € 178,- gevorderd voor verzekering. Dit was eerder niet vermeld. Dus nooit meer Hertz!
Wat ben ik erin genaaid
Wat ben ik erin genaaid. En daar houd ik echt niet van. Bij het terugbrengen van de auto heeft meneer heeft eerst gekeken waar de schade was....de onderdorpel van de auto. Hij liep er doelgericht op af bij het terugbrengen. Het is ons nooit opgevallen omdat de auto in parkeergarages staan. Maar deze meneer kon in de schemer van de garage direct de kras vinden.
Wat een naaierij. Het "grapje" heeft ons 350 euro gekost. Iedereen die het wil horen zal ik laten weten dat Hertz een onbetrouwbaar bedrijf is... met name in Spanje.
Ik kies de volgende x voor de concurrent.
Vooraf een auto gehuurd echter ruim…
Vooraf een auto gehuurd echter ruim twee uur moeten wachten tot wij geholpen werden aan de balie. Je krijgt geen informatie over hoelang het nog duurt. Laatste keer dat wij onze auto hebben gehuurd bij Hertz.
Ruim 1,5 uur moeten wachten
Ruim 1,5 uur moeten wachten. Weinig bezetting en heel veel wachtende toeristen. Slechte ervaring.
Eigenaar van Thrifty en geen verantwoordelijkheid nemen daarvoor
Geboekt via online vergelijken, alles betaald incl volledige verzekering. Boeking duidelijk laten zien bij auto ophalen (wat al een andere klasse was en daar kon je het mee doen), auto gecontroleerd en borg op de credit card zoals altijd, verder geen toevoegen in uitleg of wat dan ook door medewerker. Bij het inleveren echter ineens een volledige huur ingehouden van 231 euro, toen ik vroeg om uitleg moest ik maar mailen want daar wist de medewerker niets van. Na thuiskomst weken over en weer gemaild met Hertz (eigenaar van Thrifty en bedacht A merk met service) echter niet door te komen, na 4x soort van geautomatiseerde antwoorden te krijgen is nu de boodschap je moet niet bij ons zijn maar bij de online vergelijken. NIET BOEKEN HIER DUS!! ONTERECHTE KOSTEN EN NIET TERUG TE KRIJGEN!
Luisteren niet wat je zegt
Luisteren niet wat je zegt, alle loketten gehad van Chat tot Member desk.
Nog steeds niet opgelost member account corrupt, kan ook niet meer zelfboeken.
Slecht auto verhuur
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel, geen response geen reactie. Huur nooit een auto bij Hertz in Geneve ( Franse kant ). Verzinnen schade achteraf als je al op de vlucht naar huis zit. Dit wordt ook zonder pardon van de borg ingehouden. Was voor ons de laatste keer. Dus pas op een gewaarschuwd mens telt voor 2!!!
Pas op
Pas op, boek niet bij Hertz. Je denkt dat het een gerenomeerd bedrijf is. Maar het zijn gewoon een stelletje oplichters. Ze zeggen dat je schade hebt gereden voor schade die al op de auto zat. Vervolgens houden ze het geld (€625) gewoon in van je credircard. Dan denk je, gelukkig hebben we foto's gemaakt en kan je bewijzen dat de schade er al op zat. Maar dan geven ze niet thuis. Uiteindelijk via Das rechtsbijstand gelijk gekregen, maar daar hebben we veel moeite voor moeten doen en wat een ergennis. Voor ons nooit meer Hertz. Pech voor hun want we huren met grote regelmaat een auto in Spanje. Echt dom.
Schandalig bedrijf
Schandalig bedrijf. Wanneer je wilt huren zijn ze er. Wanneer je een probleem met de auto hebt of daarna een vraag hebt staat er niemand voor je klaar. Dus wel de lusten maar niet de lasten willen dragen!
Zo ga je niet met klanten om.
Ik raad jullie aan GEEN auto te huren bij Hertz.
Auto verhuur met Hertz gedaan
Auto verhuur met Hertz gedaan, wij huren vaak bij auto bedrijven maar eerste keer dat we dit tegenkwamen. Auto net voor de luchthaven vol getankt, komen we toe op de luchthaven en beweren ze dat we dit niet gedaan hebben. 5km gereden van tankstation tot luchthaven. Laten ze ons nog 30 euro extra betalen. Tank was in eerste instantie toen we vertrokken al niet vol dus leuke extra verdienste voor hen. 80 euro voor 300km te rijden.. Als je kijkt om hier een auto te huren zou ik toch afraden om dit te doen.
Herz Hilversum; altijd snelle en vriendelijke service…
Altijd snelle en vriendelijke service bij Herz Hilversum, kom zeker terug!
Dit bedrijf heeeeeel goed checken van…
Dit bedrijf heeeeeel goed checken van te voren, ze laten je dingen tekenen die vaak voor het verhuren al geregeld zijn. Ja dan kun je het ook niet huren, en ja dan kun je ook de translation erbij pakken maar als de persoon ad balie aangeeft dat deze deposit is voor eventuele boetes en of road tax dan mag je bij zo'n bedrijf verwachten dat dit niet een extra verzekering is die je niet meer hoeft af te sluiten., je kunt beter iets meer betalen bij een andere duidelijk en niet misleidende verhuurder!
Het is een gevaarlijk bedrijf
Het is een gevaarlijk bedrijf, nu in drie verschillende landen problemen gehad
Of bij het aftanken, en dure beziene betalen of een krasje dat bij het ophalen er al op zat en dan proberen dat jij extra betaald …stiekem een extra verzekering aansmeren en dan alles afschrijven van je creditkaart en als je een mail stuurt niet reageren
NOOIT GEEN HERTZ MEER !