Kort samengevat: vestigingen van Hertz die wij wilden bereiken (luchthaven München en Osnabrück) telefonisch onbereikbaar waardoor geen overleg kon plaatsvinden in verband met staking Lufthansa. Op... Toon meer

Wij hebben uiteindelijk 686!!! Euro betaald voor een auyo die we vanuit huis gehuurd hadden vior 255 euro. Incl alles en zonder zorgen!!! Wat een schandalig bedrijf. Op het vliegveld van barcelona tro... Toon meer
Vooraf auto besteld. Ontvangst op vliegveld ging redelijk snel. Kregen een vervangend model en die was groot genoeg. Schade aan de auto werd aangegeven vooraf. Terugbrengen gaat heel snel. Borg was bi... Toon meer
We zijn deze week bij hertz in Zaventem geweest...daar zijn we geholpen door een zekere "Patrick " wat was dat een sympathieke en aangename meneer die ons heeft geholpen. Hij zag ook dat mijn vrouwtje... Toon meer
Founded in 1918 in Chicago, Hertz is one of the world’s most recognized travel brands, now headquartered in Estero, Florida. With tens of thousands of employees and operations in more than 150 countries, Hertz serves millions of customers each year. Hertz offers a full range of mobility solutions—from daily and long-term rentals to luxury vehicles, EVs, and flexible subscription services. Known for reliability and innovation, Hertz continues to enhance the travel experience with features like digital check-in and contactless rentals. With more than a century of industry leadership and global recognition for customer service, Hertz makes travel seamless with easy online and mobile booking, flexible policies, and multiple payment options. Need help? Support is available by phone, chat, or at service centers worldwide. Don’t miss exclusive deals, members-only discounts, and insider travel tips—sign up for the Hertz email list today at Hertz.com and get more value from every trip. Join now and be the first to unlock your next journey.
8501 Williams Road, 33928, Estero, Verenigde Staten
- 1-800-654-4173
- customerrelations@hertz.com
- www.hertz.com
Your Car Rental Deals, News & Offers
Vraagt klanten om een review
Slechte klantenservice, zomaar geld afschrijven, ‘upgrade’ waar we niet om vroegen
Slechte klantenservice, er werd heel stug op verzoeken gereageerd. Daarbij werden ons bij aankomst de contracten niet laten zien waardoor we blind moesten tekenen. Daardoor bleken we voor een extra service te hebben betaald waar we niet om gevraagd hebben. Ook het totaalbedrag werd niet gecommuniceerd omdat het ‘vanzelf zou worden afgeschreven van de creditcard’. Twee klanten kwijt dus.
NOOIT bij Hertz huren!
Ongevraagd verzekering in rekening gebracht.
Na uitgebreid email contact (bellen kan niet) geen gehoor, ik moet gewoon die extra verzekering betalen, ook al heb ik daar nooit om gevraagd.
Pure diefstal!
Weer oplichting na boeken auto met weer…
Weer oplichting na boeken auto met weer bijbetaling voor allerlei verzekeringen die al eerder bij boeking betaald zijn. Maar liefst 683.37 voor 14 dagen bovenop de al eerder betaalde 600 euro vanuit Nederland. In rumoerige ontvangstruimte allerlei vragen terwijl alles al digitaal vooruit geregeld was. Tja zelfs een ervaren rot van 70 jaar met wereldreizen met vele rent a car boekingen erweer in Portugal ingetrapt! Never again Hertz
Verborgen kosten en onterecht afgeschreven bedrag
Via deze weg wil ik mijn onvrede uiten over een onterechte afschrijving die door uw bedrijf is gedaan van mijn creditcard. Op 118-02-2025 werd er een bedrag van meer dan €400 van mijn creditcard afgeschreven, zonder dat ik hiervoor een geldige of vooraf overeengekomen reden heb ontvangen.
Ik heb de huurvoorwaarden die ik met uw bedrijf heb afgesproken zorgvuldig doorgenomen, en ik ben ervan overtuigd dat er geen sprake is van enige extra kosten of boetes die deze afschrijving zouden kunnen verklaren. Tot mijn verbazing is het bedrag zonder mijn toestemming of enige uitleg van uw kant van mijn creditcard afgeschreven.
ook zijn er extra kosten in rekening gebracht voor het voltanken van de auto. En dat terwijl de auto volgetankt terug is gebracht. contact zoeken met een van jullie medewerkers is ook bijna onmogelijk. om deze redenen kan ik dan ook een ieder afraden hier een auto te huren.
Hertz madeira funchal airport
Hertz madeira funchal airport - onaardige mensen, slechte service niet meedenkend.
Maak foto van de vaak niet volle tank!!!
We hebben niet goed naar contract gekeken waarop stond full 8/8. We stapten de auto in en zagen dat de tank niet helemaal vol zat. Na de huurdag getankt zoals we hem kregen. Je raadt het al, dik 25 euro extra afgeschreven vanwege een niet volle tank bij aflevering. Maak dus altijd foto van de tank en km stand.....een extra verdienmodel voor hen.....Vaak aut gehuurd en dit nog nooit eerder mee gemaakt. Voor ons geen Hertz meer.
Klantonvriendelijk en arrogant personeel
Heel teleurgesteld in de service van Hertz. Ze zijn totaal niet flexibel en denken absoluut niet mee met de klant. Geen enkele bereidheid om mee te denken of een oplossing te zoeken. Hierdoor veel tijd verspilt. Zeker geen aanrader!
Hertz...bijna opgelicht!
Vorig jaar bij Hertz Tenerife een auto gehuurd. We werden snel geholpen door een vriendelijke vrouw. Ondanks dat ze het druk had, heeft ze ons geholpen met het kinderzitje. Iets dat ze niet hoeft te doen. Halverwege de vakantie kregen we een melding dat we adblue moesten bijvullen. We zijn naar Hertz gereden en werden door dezelfde vrouw netjes geholpen. We kregen een ander auto. Ze had alleen geen tijd om de auto te inspecteren. We hebben toen de auto rondom gefilmd. Toen we de auto aan het eind van de vakantie terugbrachten werden we geholpen door een man. Hij liep rond de auto en gaf aan dat er schade op de deur zat. Ik gaf aan dat wij dit niet hadden gedaan. Hij gebruikte het trucje dat het dan door een ander was gedaan in een parkeergarage of op straat. We moesten gewoon betalen. Toen schoot me te binnen dat we de auto hadden gefilmd. Ik liet hem het fimpje zien en de desbetreffende schade was duidelijk zichtbaar. We konden aan zijn gezicht zien dat hij baalde dat het mislukt was. Hierna vertrokken we toch met een naar gevoel, omdat we dit soort praktijken niet hadden verwacht bij zo'n groot bedrijf als Hertz. Dus wees gewaarschuwd...
Grootste oplichters die ik heb…
Grootste oplichters die ik heb meegemaakt, ik had afgelopen zomer via doyouspain een auto gehuurd voor 2 weken in malaga eenmaal op aankomst wouden ze dat ik 750 euro extra betaalde voor ‘verzekering’ terwijl ik al de duurste verzekering had genomen via de site. Ik had me contract niet ondertekent en heb gezegd dat ik me geld terug wil (gaat om bijna 1000 euro) ik heb maandenlang niet gezien van doyouspain ik had afgelopen weekend contact opgenomen met hun weer en werd me verteld dat ik nog effe moest wachtten. Ik word vandaag wakker met een bericht van doyouspain dat hertz heeft aangegeven dat ik nooit was aangekomen op locatie om de auto op te halen en een no show was terwijl ik daar bijna 3 kwartier zat ruzie te maken met de man achter de balie omdat hij me we oplichten van 750 euro, het zijn vieze kkr mensen me ik ga zeker me advocaat hierop afsturen hertz je kkr moeder.
Bedankt
Bedankt, u hebt ons inderdaad een onvergetelijke ervaring bezorgd door geld van onze visa te halen als wij terug waren van onze vakantie voor zogezegd schade aan de wagen. Moet je weten de auto was al beschadigd bij ophalen en daar hebben jullie zelf een overzicht van gegeven en wij hebben er ook foto’s van genomen. De vrouw aan de balie in Mallorca was onvriendelijk en super opdringerig met het aansmeren van extra verzekeringen. Dit was niet het geval bij onze vrienden die ook hun auto dat moment bij jullie ophaalden. Jullie luisterend oor heb ik na een dikke 4 maand ook nog steeds niet gevonden, na talrijke mails en foto’s te hebben doorgestuurd krijgen we geen enkele reactie we hebben zelfs hier in België al 2 keer persoonlijk naar hertz geweest met ons voorval en daar zijn ze ook niet van de helpende hand buiten wat mailadressen dat ze geven waar achteraf dan totaal geen reactie op komt. Het is natuurlijk gemakkelijk als de mensen terug thuis zijn zulke praktijken te ondernemen en bij klachten te doen of je niet thuis bent en dit al 4 maand. Ik heb al heel vaak een auto gehuurd maar dit heb ik nog nooit meegemaakt en niet verwacht bij een firma zoals hertz. U word inderdaad bedankt voor de onvergetelijke ervaring en het luisterend oor waar u ook mooie reclame mee voert.
Dhr Smet.
6 september 2024
Hertz troggeld extra "premies" af (EUR 200,--)…
Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Iets extra's vragen (EUR 200,--) hetgeen later een "extra verzekering blijkt te zijn" terwijl via Boeking een volledige reservering was gedaan incl. volledige dekking. Dus misbruik gemaakt van taal barrière en het vakantie stress momentum bij aankomst. Direct een dag later gereclameerd, pas na vakantie wordt door Hertz gereageerd. Elke reactie wordt afgewimpeld. Inmiddels meerdere vergelijkbare ervaringen met Hertz gelezen.
Wij wilden een auto huren via Hertz
Wij wilden een auto huren via Hertz, maar het online boekingssysteem gaf aan dat het niet lukte. Toen hebben we uiteindelijk ander vervoer geregeld. Geen probleem natuurlijk. Maar na onze vakantie zagen we dat Hertz 130 euro had afgeschreven van onze creditcard - voor een auto die we nooit geboekt hebben (we hebben nooit een bevestigingsmail of iets in die richting gehad). Nu proberen we al maanden tevergeefs ons geld terug te krijgen maar elke keer als ze vragen om een boekingsnummer en we aangeven dat we dat dus niet hebben, krijgen we gewoon helemaal geen reactie meer.
Superslechte service dit!
Auto huren bij Hertz voor de wintersport
Wij hebben bij Hertz voor de wintersport een auto gehuurd in de premium lijn, had niet goed gelezen dat je 2 creditcards nodig hebt op je eigen naam. Beste gek maar het stond er toch echt, dus kreeg de auto niet mee. Maar een iets minder type wel, even slikken maar goed. balie medewerker was vriendelijk en behulpzaam. Na terug komst had een van mijn kinderen een IPad in de auto laten liggen (of ik). Kwamen wij na drie dagen achter. Hertz gebeld niets gevonden. Maar wonder boven wonder kreeg ik na twee dagen toch een belletje dat ze de IPad hadden gevonden. Grote klasse!!
Terugbetaling credit card reservering
Via Hertz een auto gehuurd in Namibië. De reservering op de credit card zou na afloop, binnen twee weken teruggestort worden. Inmiddels zijn we zes (!) weken verder en nog steeds hebben we ons geld niet terug….. Dit was de laatste keer dat ik bij Hertz een auto huur!
Zoek het maar uit
We hebben via Transavia een auto gehuurd bij Faro airport en werden aan de balie vlot geholpen. We kregen de sleutel en een piepklein briefje met het kenteken en de plek waar hij ( in het donker) geparkeerd stond. En van toen af was het motto: “zoek het zelf maar uit “ . Niemand die even mee liep om de auto uit te leggen. Tijdens het rijden kregen we een melding dat de bandenspanning te laag was en toen we aankwamen wilde de kofferbak met geen mogelijkheid meer open. Later bleken ook de claxon en de airco niet te werken. We hebben 2 maal een mail gestuurd via 2 verschillende mailadressen, zonder respons. Telefonisch contact opnemen lukte evenmin, klik 1 voor Portugees en 2 voor Engels en hoeveel maal 2 ik ook indrukte, dit bleef zich herhalen.Dan maar een filiaal in Portimão opzoeken. Volgens Google waren er 4. De eerste bestond niet en de tweede was alleen een pickup station. We geven het op. En nu maar hopen dat we niet nog meer ellende krijgen. En dat de afhandeling bij terugkomst goed gaat.
Auto via KLM huren
Auto via KLM boeking besproken. Bij ophalen werkte creditcard machine niet, dus kregen wij de auto niet mee. Goed, naar een ander verhuurbedrijf gegaan en wel een auto kunnen huren. Wat je dan verwacht is dat het reeds betaalde bedrag wordt teruggestort, maar eerst wordt je heen en weer gestuurd tussen KLM en Hertz en vervolgens krijg je maar een klein bedrag terug omdat Hertz het beschouwd als een “no-show”. Belachelijk. Mijn besluit is nooit meer bij Hertz te huren en zeker niet via KLM.
Creditcard afschrijving ipv reservering
Hertz is een slecht bedrijf en ik raad aan om hier nooit een auto te huren. Ik heb al meermaals een auto gehuurd bij diverse verhuurbedrijven en altijd wordt een resevering vrij gegeven nadat de huurauto onbeschadigd is terug gebracht. Hertz heeft echter in het buitenland de borg geïncasseerd en weer terug gestort, waardoor ik nu een wisselkoers verschil heb groter dan de ene dag autohuur. En wat doet Hertz met mijn klacht? Ze geven niet thuis…
Ongefackinglofelijk
Ongefackinglofelijk. Auto gehuurd bij dit ballenbedrijf voor 3 weken waren problemen met de vlucht waardoor we de volgende dag vlogen, dit netjes gebeld bij de maatschappij was allemaal geen probleem en zou geregeld worden. Vervolgens komen we aan na het gebruikelijke lange wachten in de rij, na eindelijk aan de beurt te zijn, omdat we de auto een dag later pas ophaalde moesten we 750 euro bijbetalen om de auto mee te krijgen belachelijk voor woorden, huur hier absoluut geen auto. Ik zou nog eerder lopen dan hier ooit nog in mijn leven een auto te huren. Natuurlijk niet betaald en onze bank gebeld die gaat het geld terug regelen, voor deze oplichterij waar dit bedrijf zich aan bindt. Nogmaals huur hier absoluut GEEN AUTO!
Hertz is een pruts bedrijf
Auto gehuurd op Tromso. Eerst het gebruikelijke lange wachten in de rij. Dan eindelijk aan de beurt. Sorry meneer, U bent 15 minuten te vroeg. Kom over een kwartier nog eens terug. Wat een ongelooflijk slechte service!
Goede en snelle service👌🏼
Goede en snelle service👌🏼
Zeker een aanrader en geen onzin.