Kort samengevat: vestigingen van Hertz die wij wilden bereiken (luchthaven München en Osnabrück) telefonisch onbereikbaar waardoor geen overleg kon plaatsvinden in verband met staking Lufthansa. Op... Toon meer

Wij hebben uiteindelijk 686!!! Euro betaald voor een auyo die we vanuit huis gehuurd hadden vior 255 euro. Incl alles en zonder zorgen!!! Wat een schandalig bedrijf. Op het vliegveld van barcelona tro... Toon meer
We zijn deze week bij hertz in Zaventem geweest...daar zijn we geholpen door een zekere "Patrick " wat was dat een sympathieke en aangename meneer die ons heeft geholpen. Hij zag ook dat mijn vrouwtje... Toon meer
Founded in 1918 in Chicago, Hertz is one of the world’s most recognized travel brands, now headquartered in Estero, Florida. With tens of thousands of employees and operations in more than 150 countries, Hertz serves millions of customers each year. Hertz offers a full range of mobility solutions—from daily and long-term rentals to luxury vehicles, EVs, and flexible subscription services. Known for reliability and innovation, Hertz continues to enhance the travel experience with features like digital check-in and contactless rentals. With more than a century of industry leadership and global recognition for customer service, Hertz makes travel seamless with easy online and mobile booking, flexible policies, and multiple payment options. Need help? Support is available by phone, chat, or at service centers worldwide. Don’t miss exclusive deals, members-only discounts, and insider travel tips—sign up for the Hertz email list today at Hertz.com and get more value from every trip. Join now and be the first to unlock your next journey.
8501 Williams Road, 33928, Estero, Verenigde Staten
- 1-800-654-4173
- customerrelations@hertz.com
- www.hertz.com
Your Car Rental Deals, News & Offers
Vraagt klanten om een review
Opgelicht…
Bij aankomst op vliegveld Gerona bewuste misleiding van de 2 vrouwen achter de balie. Agressieve benadering. Onder dwang getekend voor fuel option. Met belofte naar mij en zelfs Sunny Cars telefonisch dat dit borg is. Zoals verwacht werd dit toch afgeschreven op onze creditcard. Een bedrag van 85 euro. Na veel en langdurig heen en weer mailen. Met tankbonnen en fotos van benzinemeter een gedeelte teruggekregen. Er werd alsnog een rekening gemaakt voor 2 litertje weinig benzine. Voor dit bijtanken rekenen ze 28 euro voor hun moeite. Oplichters. Helemaal lachwekkend als je op eigen kosten 80 kilometers extra hebt moeten rijden om de auto om te wisselen. We kregen een auto mee met 2 banden zonder profiel. Bij de garage geweest omdat ze steeds leeglopen. Deze gaven aan dat er allang nieuwe onder hadden gemoeten. Dus halve dag kwijt aan rit vliegveld en terug. De 2e auto was niet volgetankt. Maar dat neem je dan maar voor lief met 35 graden. Ter compensatie kon ik de auto later op de dag inleveren bij vertrek. Om dit te verzekeren moest ik dan eerst weer langs op vliegveld. Hilarisch dus. En uiteraard niet gebruikt. Per mail geven ze nu gewoon helemaal geen antwoord meer. Beetje zielig dat zo'n grote maatschappij een slechte onveilige auto aflevert en dan ook nog 2 liter benzine durft te rekenen. Wees gewaarschuwd. Vooral op vliegveld Gerona!
Zeer onvriendelijk personeel .
Zeer onvriendelijk personeel .
Waarschijnlijk dame in kwestie een rotweekend gehad.
Auto ingeleverd in amersfoort op de stuwdam.
Ook afgelopen vrijdag toen we de auto ophaalden in Cuijk. Deze meneer was ook zeer onvriendelijk.
Afgeleid door aardige praatjes van de verkoper!
Via een reisorganisatie een huurauto geboekt bij Hertz in Salt Lake City. Wij waren gewaarschuwd geen extra verzekeringen te boeken, dus toen ons dit voorgesteld werd hebben wij duidelijk aangegeven “decline”. Vervolgens werden wij aan de praat gehouden, de nota werd zonder dat deze aan ons werd getoond aan een hoesje geniet en wij hebben in goed vertrouwen dat het klopte, de rekening met creditcard betaald. Na een paar dagen vakantie werd er een groot bedrag van onze creditcard afgeschreven: er bleek wèl een verzekering in rekening gebracht en nog een extra bedrag van $200! Wij hebben de nota losgehaald van het mapje en ja hoor: bij de verzekering stond “accepted”. Het bedrag van $200 stond handmatig vermeld en daarvan hopen wij nu maar dat dit borg betreft…
Hertz heeft ons inziens misbruik gemaakt van ons als vermoeide reizigers.
Correct zoals het hoort
Nooit meer Hertz
Auto gehuurd vanaf airport Palma de Mallorca.
We werden “geholpen” door een strontchagrijnige medewerkster die uit alle macht probeerde ons een automaat aan te smeren en een extra verzekering af te sluiten. Toen we daar geen gehoor aan gaven werd ze nog zuurder en uiteindelijk kregen we een slechte KIA mee die voor geen meter reed.
Voor ons nooit meer Hertz.
Ik heb online een auto gehuurd bij Hertz
Ik heb online een auto gehuurd bij Hertz, bedrag betaald. Bij aankomst zou op de visa kaart een waarborg worden geblokkeerd en de jongeren vergoeding betaald. Aan de balie van Hertz, in Los Angeles, delen ze mij mede dat GEEN visa wordt aanvaard. In de voorwaarden staat nochtans : Hertz accepts : American Express, MasterCard, Carte Blanche, Visa... Niemand is binnen Hertz bereikbaar om mij verder te helpen. 'Wij hebben ons geld dus trek uw plan' is duidelijk hun motto !
huurwagen Hertz Gerona
Deze maand in Girona een wagen gehuurd Bij Hertz. Bij aanvang kregen wij een email met daarin de "status" van de wagen met een aantal foto's van de reeds aanwezige krassen inbegrepen in het document. Deze email had ik echter pas ontvangen nadat wij reeds vertrokken waren met de wagen. Ik had wel zelf foto's genomen van elke kras en deuk.
Verder had ik niets meer gedaan met deze foto's gezien ik toch al onderweg was met de wagen (en bij gevolg niet meer kan aantonen dat deze krassen er al waren bij aanvang van de huur)
Het inleveren van de wagen gebeurde vóór de openingsuren van het kantoor. Dus de sleutel in de brievenbus gestoken.
Om 8u00 gaat het kantoor open en om 8u15 kreeg ik reeds een mail met factuur inbegrepen dat ik 406euro moet betalen. Echter waren deze krassen die ze aanrekenen reeds aanwezig van vóór ons vertrek! Vermoedelijk zijn deze krassen al 10x aangerekend aan verschillende klanten.
Ik heb mails gestuurd om de factuur te protesteren, maar geen antwoord. Het bedrag gaat automatisch van mijn rekening (idd, kleine lettertjes), dus ik kon de factuur niet blokkeren. Ik blijf proberen om de betaling ongedaan te maken, maar deze praktijken gaan echt een stap te ver!!
Deze dievenbende zal nooit meer een auto verhuren aan mij. Ik waarschuw bij deze volgende huurders. Dit zijn pure oplichters die zich duidelijk voorbereiden op wat komt (een klant die niet op voorhand gemeld heeft dat er meer schade aan de wagen was dan vermeld op hun document). Het feit dat niemand antwoord op) mijn mails en dat ik 15 minuten na openingstijd reeds een factuur kreeg om carrosserie te herstellen, duidt er voor mij op dat dit mooi beredeneerd en voorbereid is. Wees dus gewaarschuwd!
Oplichters
Oplichters, nooit bij Hertz huren, ze laten je €220,00 betalen voor een zogenaamd krasje ( wat er waarschijnlijk al zat) ze doen super vriendelijk maar achteraf krijg je een rekening! ONBETROUWBAAR, je kan beter Sunny Cars of Europcar pakken, nooit gezeik mee gehad! Dit is gewoon een verdienmodel, oplichters praktijken, voor mij nooit meer!
Herz Faro - Airport
Huurauto classe Economy geboekt via platform Edreams.net. Pickup bij airport loket ging snel, zonder lange wachtrijen met een vriendelijke service in het Engels.
Toegewezen Dacia Sandero had circa 25.000 km op de teller, dus vrij nieuw en schoon. Praktische auto die prettig reed.
Bij inleveren direct fysieke check van de auto op evt. schade en digitale bevestiging van status van inleveren. Geen sprake van schade en volle tank, dus sleuteloverdracht verliep ook snel. De op creditcard gereserveerde borg was op de 1e werkdag weer gedeblokkeerd.
Enige tip richting Hertz is het faciliteren van een reservebatterij in het dashboardkastje bij een elektronische autosleutel, aangezien ik een aantal dagen stress had bij de melding sleutelbatterij 'low' en zelfs 1x de auto niet open kreeg omdat de batterij te zwak was.
Fijne hulp op het juiste moment
Zeer slechte voorlichting en onbereikbaar bij problemen
Ik heb recent een auto gehuurd bij Hertz in Marokko en ben zwaar teleurgesteld over mijn ervaring. De communicatie rondom het afkopen van het eigen risico was bijzonder slecht. Vanwege een taalbarrière kreeg ik geen duidelijke uitleg over de verzekeringsopties. De medewerker verzekerde me dat ik volledig gedekt zou zijn, maar bij het inleveren van de auto bleek dat helemaal niet het geval te zijn. Tot mijn grote schrik moest ik alsnog een fors bedrag betalen voor schade waarvan ik niet eens wist dat die er was.
Wat het nog erger maakte, was dat het vrijwel onmogelijk bleek om contact op te nemen met Hertz om dit probleem te bespreken. Er was geen lokale ondersteuning beschikbaar en ook via de internationale kanalen kreeg ik geen respons. Ik had van Hertz meer professionaliteit en service verwacht. Deze ervaring was frustrerend en stressvol, en ik zal niet snel opnieuw bij Hertz huren.
Verschrikkelijk slecht communicatie
Verschrikkelijk slecht communicatie; niet bereikbaar/auto klopt niet/customer journey.
Hospitality & service nog veel verbetering, succes want nog veel ruimte voor verbetering.
Mvg
Rik
Hertz medewerkster Mevrouw Cadeau Raap…
Hertz medewerkster Mevrouw Cadeau Raap heeft ons zo ontzettend goed geholpen op Curaçao! Zo vriendelijk, zo lief, zo behulpzaam en alles voor ons geregeld! Echt grote complimenten! Ik zal haar nooit meer vergeten! Wat een topper!
Nooit meer hertz
Doordat onze vlucht vertraging had gehad waren onze gereserveerde auto’s verstreken. Hierdoor kregen we opeens 2 elektrische auto’s, wat wij totaal niet wouden maar was de enige optie. Hierbij konden we de auto’s ook niet opladen want het zogenaamde pasje om op te laden werkte niet! Het heeft ons veel stress en 3 dagen van onze vakantie tijd gekost! Bij het proberen contact op te nemen met jullie totaal geen gehoor! Sorry maar geen hertz meer voor ons!
Zero service en opvolging online boeking huurwagen
Onlangs boekten we ruim op voorhand een wagen (maart) maar omdat onze vlucht was verlaat wilden we dit aanpassen. Kregen we doodleuk te horen dat het bureau in Spanje waar we deze wagen geboekt hadden gesloten is. En we ons geld terug zouden krijgen na 10 dagen en daar konden we het mee doen en dat een aantal dagen voor ons vertrek met het vliegtuig !!! Service en opvolging een dikke Zero. Nooit meer Hertz voor ons. Je wordt van kastje naar de muur gestuurd. Hadden we niet gebeld om aanpassing vlucht door te geven stonden we daar gewoon!!! Trek uw plan . Wat een onprofessioneel bedrijf . Schone schijn
Vooraf auto besteld
Vooraf auto besteld. Ontvangst op vliegveld ging redelijk snel. Kregen een vervangend model en die was groot genoeg. Schade aan de auto werd aangegeven vooraf. Terugbrengen gaat heel snel. Borg was binnen een uur na inleveren vrijgegeven. Enige nadeel was geen ruitvloeistof en versnellingsbak had iets beter gemogen voor de wegen op Madeira. Verder goede ervaring.
Hertz verdient dubbel op eigen fouten…
Hertz verdient dubbel op eigen fouten ten koste van mij als klant.
In mei 2024 een Volvo gehuurd bij de Hertz vestiging nabij de luchthaven van Gotenborg in Zweden.
Daags erna in de stad Växjo geparkeerd en kijkend naar de enveloppe met daarop door Hertz handgeschreven het kenteken van de auto deze ingetypt op de parkeermeter.
Bij terugkomst een mooie watervaste gele parkeerbon met een U in het kenteken waar ik - kijkend naar de enveloppe van Hertz - een V heb ingetypt.
De U heeft normaliter een extra streepje aan de rechterkant maar deze dus niet, daarom wordt mijn ingetypte "V", beloond met een boete van 400Zweedse Kronen...
Klagen bij de parkeerdienst in Zweden is kansloos: je moet eigenaar van de auto zijn....
Bij thuiskomst ontvang ik de beschrijving van de boete van 400 Zweedse Kronen waar bovenop Hertz nog een keertje 400 Zweedse Kronen heeft gezet en verrijkt met 100 Zweedse Kronen aan belasting.
Totaal aanbiedingsprijs: 900!!! Zweedse Kronen.
Ook het afvullen van de tank - waar niet duidelijk wordt aangegeven dat hier super hoge kosten voor worden berekend - kost me nog een keertje € 375 Zweedse Kronen.
totale strop: € 1275 Zweedse Kronen.
Mooi businessmodel van Hertz om domme toeristen op te zadelen met verborgen kosten en winst op boetes...
Hier zien ze me niet meer en mijn advies aan het internationale bedrijf waar ik werk zal zijn om deze club links te laten liggen.
Pluim voor de service
Via de werkgever van mijn vrouw een auto gehuurd bij Hertz in Olbia, Italië. Vooruitbetaald en helemaal geregeld. De servicedesk van Hertz gebeld om mijn vlucht toe te voegen, want via de (drama)site lukte dit helaas niet. In Italië bleek mijn reservering niet te kloppen en moest ik een nieuwe reservering maken en opnieuw betalen. Dat was vervelend én ik moest maar Hertz bellen om de eerste reservering te laten vervallen en geld terug te krijgen.
Na terugkeer gebeld en een mailadres gekregen waar ik kon reclameren. Binnen een paar dagen een keurig antwoord met excuses en de toezegging dat het hele bedrag van de eerste reservering terugbetaald zou worden. Binnen twee weken stond het hele bedrag op mijn rekening. Hulde voor de afhandeling! Inderdaad lastig om de weg naar de servicedesk te vinden, maar eenmaal daar gaat het als een speer.
Aansluitend zijn mijn ervaringen met huren in Italië bij verschillende maatschappijen dat in tegenstelling tot andere landen het huren ondanks de goede voorbereiding vaak tijd, zweet en soms tranen kost.
For me the first choice to rent a car
For me the first choice to rent a car. Never discussions on insurance or charges afterwards.
What a great company!!!