Vorige keer werd mijn review geweigerd, zelfs na het insturen van de rekening. Ik probeer het opnieuw. Goede eerste kennismaking Mijn eerste bestelling bestond uit wat luchtverfrissers en een Bla... Toon meer
Vrijdag 28 november jl. om 15.30u mijn bestelling geplaats (1 Oranje Furniture Care Microfiber Leather Care Kit en 2 bussen Oranje Furniture Care Microvezel beschermer) met tevens een mooie Black Frid... Toon meer
Eerste keer besteld en dit vlak voor de kerstdagen. Maar de dag nadien al in huis, GLS was trouwens ook super vriendelijk en netjes op tijd! Het Adres heeft een groot assortiment aan Woodwick kaars... Toon meer
Weer uitstekend geholpen door hetadreswebshop! Snelle verzending en keurig verpakt. Enige minpuntje is de bezorging van GLS. Op vrijdag zou het pakket komen, ging niet door wegens drukte. Kan natuur... Toon meer
Bij Hetadreswebshop.nl geloven we dat een huis meer is dan alleen een plek om te wonen. Het is een persoonlijke ruimte waarin je jezelf kunt uitdrukken en waar je je thuis moet voelen. Daarom bieden wij een breed assortiment aan woonaccessoires en meubels van zorgvuldig geselecteerde merken die jouw huis een persoonlijke touch geven en bijdragen aan een gezellige en warme sfeer.
Hescheweg 213, 5343AA, Oss, Nederland
- 0412650222
- info@hetadreswebshop.nl
- www.hetadreswebshop.nl

Makkelijk te bestellen
Makkelijk te bestellen, redelijk snelle bezorging, goede prijs en goed product

Antwoord van Hetadreswebshop.nl
vlotte afwerking en snelle levering
Het was een vlotte afwerking van mijn bestelling en een zeer snelle levering. Voor 16:00 besteld en inderdaad de volgende dag aan mijn voordeur. Netjes en correct afgeleverd. Waarvoor dank

100% tevreden.
Website , artikelen, verzending en prijs. Alles 100% naar wens.

Artikelen correct ontvangen
Artikelen correct ontvangen, ruime keuze, snelle levering.

Antwoord van Hetadreswebshop.nl
Probleem zeer goed opgelost!
Product zat beschadigd in verpakking. Dit werd echter bijzonder snel en slagvaardig opgelost. Dat vind ik erg veel zeggen over de klant- en servicegerichtheid van een organisatie. Veel dank!

Antwoord van Hetadreswebshop.nl
Mooie originele producten en snelle…
Mooie originele producten en snelle levering 😀

Antwoord van Hetadreswebshop.nl
Goed product en snel en netjes bezorgd.
Goed product en snel en netjes bezorgd.

Antwoord van Hetadreswebshop.nl
Goede prijzen en snelle levering

Antwoord van Hetadreswebshop.nl
Prima product en zeer snelle levering
Prima product en zeer snelle levering.
Alles naar wens

Antwoord van Hetadreswebshop.nl
Mooie producten en erg behulpzaam.
Mooie producten en erg behulpzaam.

Antwoord van Hetadreswebshop.nl
Verrassend assortiment, fijne communicatie. Topservice!
Bij deze voor mij nog onbekende webshop heb ik een bestelling geplaatst, perfect verpakt en tijdig geleverd. Helaas 1 artikel met een beschadiging en die mocht ik kosteloos retourneren. Uiteindelijk niet gedaan want dit artikel had ik al voor een topprijsje gescoord. Perfecte, vlotte communicatie! Ik zal zeker vaker bestellen :-)

Product super voor schoonmaken
Product kwaliteit en prijs met daarbij een directe levertijd is super

Snel en correct geleverd
Belofte van levering werd nagekomen.

Antwoord van Hetadreswebshop.nl
Snelle levering. De bestelde Royal leder onderhoudsset van merk Oranje werkte boven verwachting. Goed spul, ruime hoeveelheid en een goede prijs. De banken zien er weer top uit.

Antwoord van Hetadreswebshop.nl
Geweldige ervaring bij Hetadreswebshop.nl!
Ik heb recentelijk zout van Nicolas Vahe besteld bij Hetadreswebshop.nl en ik ben uitermate tevreden over mijn ervaring. De levering was ongelooflijk snel, en de producten waren zorgvuldig en stevig verpakt, waardoor ze in perfecte staat aankwamen.
Wat deze ervaring nog beter maakte, was een lopende actie waardoor ik een gratis product ontving bij mijn bestelling. Dit was een aangename verrassing en toonde de gulle klantgerichtheid van de webshop.
Ik waardeer hetadreswebshop.nl niet alleen vanwege de kwaliteit van hun producten, maar ook vanwege hun klantenservice en de voordelen die ze bieden aan hun klanten. Het feit dat ik van plan ben om in de toekomst opnieuw te bestellen, spreekt boekdelen over mijn tevredenheid.
Kortom, een uitstekende ervaring en ik raad Hetadreswebshop.nl ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar kwaliteitsproducten en een geweldige service.