Jeg var i går i stor center nord i Aarhus, inde i h&m - går rundt og shopper og dertil høre jeg 2 medarbejder snakke om hvis de ikke havde arbejdet der, havde de aldrig nogensinde gået ind i butikke... Toon meer
Meget dårlig kundeservice. Det var ikke muligt at annullere min ordre lige efter den var foretaget. Jeg havde ved en fejl fået bestilt en forkert størrelse
Kunne jeg give minus, så gjorde jeg det til h&m i Rødovre centrum, Kommer 1 time før lukketid, med 5 varer min datter skulle prøve, det står 3 ekspedienter i prøverummet og holder kaffeklub, siger pr... Toon meer
Uduelig kundeservice. Pga en fejl på hjemmesiden der ikke viste en kvittering fik jeg bestilt den samme vare to gange. Jeg sendte umiddelbart den ene retur. Jeg modtog en mail, at de havde... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Fuldstændig forrykt..
Fuldstændig forrykt, at I har sat et minimumsbeløb på 300kr for gratis forsendelse, for jeres Plus Medlemer. Dårlig service, HM! Man har efterhånden ingen rigtige fordele som Plus Medlem…Så hellere bestille hos Zalando, hvor man nu som Plus Medlem kan få gratis forsendelse. 🙄
Vedrørende oplevelse i H&M Sønderborg
Jeg var for nylig inde i H&M Sønderborg for at købe en fødselsdagsgave til min kæreste. Da jeg ikke kommer i butikken særlig ofte, bad jeg om hjælp fra en medarbejder. Desværre blev jeg mødt af en medarbejder, der virkede træt og uengageret. Hun pegede blot i en retning og sagde: "Jeg mener, de hænger derhenne," uden yderligere vejledning.
Efter selv at have fundet varen gik jeg til kassen. Her blev jeg spurgt, om jeg ønskede en pose – hvilket jeg høfligt takkede nej til. Medarbejderen klappede herefter blot jakken sammen og lagde den direkte på disken.
Jeg nævnte, at det var en gave, og spurgte, om det var muligt at få den pakket ind. Hertil lød svaret: "Øhh nej, det gør vi ikke."
Jeg handler ofte i andre tøjbutikker, hvor det er helt normalt, at man som kunde bliver mødt med hjælpsomhed, at der tilbydes gaveindpakning, og at man generelt oplever en god service.
Desværre levede min oplevelse i H&M Sønderborg ikke op til dette. Det var en skuffende kundeserviceoplevelse, og jeg håber, at I vil tage dette til efterretning og arbejde på at forbedre kundeoplevelsen fremadrettet.
No exceptions returns policy
I bought a lady’s blouse and needed a larger size. I went to exchange it but couldn’t because I did not have my receipt. I was told that they now have a no exceptions policy where you must have your receipt for any returns/ exchanges. I can understand needing a receipt for returns for store credit/ cash especially on merchandise that is old and out of season, but not allowing an even exchange for an item currently on the racks in the store is ridiculous to me. I was in St. Louis at the west county mall store and was told this by the store manager, Johnny. Luckily, I located my receipt and was able to return the blouse the next day. So, instead of an exchange, I returned it for my money. They lost a sale and a customer! I will not shop at a store with a zero exceptions returns policy.
Betal gavekort - men modtag intet
Handel Ikke her - mega dårlig kundeservice !!!
Kontaktede H&M angående gavekort bestilt på webshop og betalt 16/6 (næsten en måned siden). I går blev chatten afbrudt og lukket efter 10-15 min. I dag fik jeg efter 10-15 minutter at vide at sagen var videregivet til back-Office. Ingen svar på hvornår jeg ville høre og kunne heller ikke få navn på vedkommende.
Derfor spurgte jeg til lederen af afdelingen eller den danske direktør - det ville man så heller ikke oplyse - lyder som pengemaskine….
Rigtig øv at blive trukket for ens vare…
Rigtig øv at blive trukket for ens vare to gange og ikke modtage det 😖
Jeg har prøvet at ringe/skive men der bliver ikke svarede så jeg syntes der noget rigtig møg.
Lang levering.
Bestilt en vare d 2/6 og har d 16/6 forsat ikke modtaget den. Når man ringer får man fat i udenlandske medarbejder som ikke aner en skid om noget som helst. Håbløst.
Super dårlig service
Super dårlig service.
Især h&m i BALLERUP, deres medarbejder er så modbydelig samt IKKE egnet til at betjene kunder i “børneafdeling og dame/herre afdeling” :) Super ultra next level DÅRLIGSTE service.
Dårlig service i H&M Svendborg
Jeg har i dag været i Svenborg i H&M hvor jeg oplevede en virkelig ubehagelig oplevelse. Jeg blev smidt ud af et prøverum uden grund og derefter kom denne dame hen og skældte mig ud fordi jeg stod ved et spejl og kiggede på mine ting. Jeg havde virkelig ikke lyst til at være der og faktisk ikke lyst til at købe tingene.
Servicen i H&M i Svendborg er virkelig dårlig og medarbejderne har en virkelig dårlig attitude. Hvis det stod til mig burde denne dame ikke arbejde i service branchen hvor man har med mennesker at gøre.
Hvis jeg kunne gav jeg 0 stjerner var…
Hvis jeg kunne gav jeg 0 stjerner var blevet givet en bluse i fødselsdagsgave af en veninde i Viborg hvor også blusen er købt , jeg bor dog langt væk både fra hende og en h og m butik tager til Skive for at bytte blusen ( der er bytte mærke på ) men datoen er overskredet ( de 30 dages bytte dage ) med knap 1 døgn og jeg er rejst langt for at bytte blusen ved første fridag , men da datoen var overskredet med 20 timer ca nægtede de selvom jeg bare skulle bruge en noget mindre og var villig til at købe andet , så under ALT kritik og meget meget uvenlig dame jeg talte med
"Tilgængelig" bare i butik min bare
Der stod på hjemmesiden, hvor varen var tilgængelig i de respektive butikker.
Min forventningsfulde datter og jeg tager afsted, for at blive mødt med at varen er på lageret...aflåst...i en kasse...og der er 30 kasser på lageret. Fair. Det er ikke ekspedienternes skyld, men få styr på det basale lagersystem H&M. Den var ikke tilgængelig, men gemt væk. 1,5 time spildt og lang næse til datteren.
Ekspedient der ikke gad stå i kassen
Jeg var i butikken i Holbæk d. 16/4-25 for at returnere en varer og købe to nye.
Jeg har aldrig oplevet så arrogant og selvfed en knægt stå ved kassen. Han stod med en mobil og gloede ned i den i fem min, før han overhovedet gad ekspedere mig. Og under selv ekspeditionen stod han stadig med hovedet nede i mobilen og hørte ikke hvad der skulle byttes og hvad der skulle købes. Hvorfor han to gange spurgte om det samme jeg lige havde svaret på.
Jeg endte faktisk med at gå min vej.
Der er godt nok ærgerligt som den butik i Holbæk efterhånden er repræsenteret negative unge mennesker der ikke gider deres job.
Skulle ned og købe en gave i h og m i…
Skulle ned og købe en gave i h og m i Hillerød. Og min søn skulle bruge gavekort. Han finder en bluse på væggen som han prøver af tage ned af væggen. Som der driller ham. (Han får den ik ned ) Her kommer en ung tøs over og beskylder ham for af ville stjæle blusen. Virkelig dårlig stil. Selv om vi kunne dokumentere vi havde gavekort mm. Jeg ender med af gå der fra uden gave til min bonus datter og min søn fik ik den bluse han var faldet for pga den unge tøs beskyldt ham for af ville tage blusen. Og svinet ham til. Vi sætter aldrig vores ben i den butik igen. Og vil her efter finde andre tøj virksomheder hvor vi køber vores tøj.
Havde købt præcis det samme online som…
Havde købt præcis det samme online som i butik, bare billigere og da jeg ville returnere det var jeg ikke opmærksom på om jeg havde brugt det fra online eller butik da det jo er præcis samme style, men det kunne så åbenbart ikke returneres til den laveste pris.
Jeg kan ikke forstå problemet når det er PRÆCIST SAMME vare.
Wow for en dårlig kundeservice!!
Jeg finder det stærkt diskriminerende
Jeg finder det stærkt diskriminerende, at H&M ikke længere sælger Plussize størrelser, det er kæmpe problem for rigtig mange kunder.
Jeg plejede at købe det meste af mit tøj der, men kan aldrig mere finde noget i min størrelse, med minde det er wide størrelser, hvilket er meget lidt og grimt.
Man ser heller ikke længere kraftige modeller online på deres site.
Jeg kan se at det er et problem også i andre lande. Håber at alle kunder vil få øjnene op for deres fiduser og stoppe med at handle der.
Jeg forsøgte endda at ringe og gøre opmærksom på det for 1 års tid siden, men man var fuldstændig ligeglad og uforstående overfor problemet. Føj siger jeg bare.
Mega nemt at returnere 🙏
Overholder ikke deres leveringsfrist - taler nedladende til kunderne
Tro ikke de kan overholde den leveringstid de selv oplyser på deres hjemmeside. Mangler pakken men pengene er hævet på min konto. Henvender mig i butikken, men ingen hjælp at hente her. Jeg må selv kontakte kundeservice.
Ringer til kundeservice for at høre, hvor pakken bliver af. Der bliver talt til mig som om jeg er et barn og samtidig skal/bør jeg jo vide at d. 31.12. bliver regnet som en helligdag hos H&M, på trods af, at deres butikker er åbne, og derfor er min pakke ikke kommet inden for de 2-4 hverdage som lovet via hjemmesiden. Når jeg så selv begynder at behandle medarbejderen som et barn og tale til hende på samme måde, som hun taler til mig, altså som om hun er et lille barn, så bliver røret lagt på. Så jeg skal tale til hende som et voksent menneske, men det er ok, at hun taler nedladende til mig.
Jeg ville ønske, at jeg havde købt min gave i fx Matas, der bestilte jeg også en gave, som jeg, til min store positive overraskelse, kunne hente samme dag. Der var en fejl i denne bestilling, men ekspedienten i butikken kontaktet kundeservice for mig og brugte tiden på mig og løste mit problem.
Det bliver sidste gang jeg køber hos H&M - og havde de dog bare oplyst på deres hjemmeside, at de regner en hverdag for en helligdag, så havde jeg ikke stået og manglet en gave i dag, og samtidig manglet pengene på min konto - øv øv øv :o((
Og pakken er stadig ikke kommet her d. 8.1.2025 - gad vide hvor mange af dagene i det nye år der tælles for helligdage hos H&M??
Gad vide om jeg nogen siden får min pakke :o((
Pas på når I køber mærker som ikke er H&M’s egne
Når man køber varer hos H&M har man en forventning om at de kan byttes i en fysisk butik, men nej det gælder kun hvis det er deres egne mærker. Virkelig bøvlet at returnere en vare til H&M. Der fulgte ingen returlabel med, og på hjemmesiden står der blot følg anvisningerne på den retur seddel, som var med pakken (da det ikke er et H&M mærke). Intet brugbart på sedlen
Usmagelig leveringstid
Jeg er så træt af at fordi H&M er en stor virksomhed, så føler de at de bare kan være ligeglade med deres kunder. Gang på gang tager det dem op til en uge at pakke varerne. De siger ofte “vi oplever en stigende efterspørgsel i denne tid”, men det er bare sjovt fordi det gør de åbenbart altid??? Så skulle man måske ansætte nogle flere, hvis der konstant er stigende efterspørgsel.
Chaussure en solde
J’ai trouvé une paire de chaussure bordeaux glacée avec une étiquette rouge à 50dkk et il y en avait d’autres dans le rayon. Arrivée à la caisse la fille me dit qu’il y a erreur et que le prix est de 179dkk. Je lui ai dit non c’est en solde comme les autres paires . Elle m’a dit non c’est une erreur et a enlevé l’étiquette rouge de solde . je n’ai pas acheté ça m’a dégoûté de ce magasin . Dans les autres pays ils sont plus sympa qu’au Field’s de Copenhague .
Lees meer over geverifieerde reviews.