Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg var i går i stor center nord i Aarhus, inde i h&m - går rundt og shopper og dertil høre jeg 2 medarbejder snakke om hvis de ikke havde arbejdet der, havde de aldrig nogensinde gået ind i butikke... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget dårlig kundeservice. Det var ikke muligt at annullere min ordre lige efter den var foretaget. Jeg havde ved en fejl fået bestilt en forkert størrelse

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kunne jeg give minus, så gjorde jeg det til h&m i Rødovre centrum, Kommer 1 time før lukketid, med 5 varer min datter skulle prøve, det står 3 ekspedienter i prøverummet og holder kaffeklub, siger pr... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uduelig kundeservice. Pga en fejl på hjemmesiden der ikke viste en kvittering fik jeg bestilt den samme vare to gange. Jeg sendte umiddelbart den ene retur. Jeg modtog en mail, at de havde... Toon meer

1,4

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

OK varer, men virkelig langsom levering

Jeg bestilte noget tøj fra hjemmesiden, og der gik 4 dage før de overhovedet begyndte at pakke det. Yderligere en dag med, at få det sendt. Så der gik nærmest en uge før jeg fik min pakke...
Synes jeg er rimelig lang tid ift. mange andre hjemmesider.
Men tøjet var, som det skulle være da det endelig kom.

28 november 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Trælse billeder af tøjet, der slet ikke stemmer over ens med varen.

Jeg er virkelig ked af de billeder der bliver taget af de enkelte stykker tøj. Det er fotograferet i stillinger, som om det var Haute Couture (let's be real det er HM overhovedet ikke), nogle gange fire billeder af samme stykke tøj i diverse umulige, krumrygget eller siddende på hug stillinger, og andre gange har de meget smalle modeller den samme kjole på ovenpå hinanden, og giver så slet ikke et ordentligt billede af varen. Samt giver et dårligt og misvisende billede af tøjet (længde, brede, fald etc), lav da nu et-to ordentlige billeder af den enkelte vare, og så gå amok med tre-fire (efter min mening ubrugelig) billeder i serierækken. Jeg tror ikke, jeg har købt noget tøj online i det sidste års tid, som ikke er blevet byttet pga de trælse billeder og varens udseende slet ikke stemte over ens.

3 december 2024

Verdens dårligste kundeservice

Ved ikke helt om det kan svare sig og skrive en anmeldelse kan jo se de allerede har verdens dårligst 🙈 har bestilt et gavekort via deres hjemme side stod forventet den 4 dec så jeg skriver til kundeservice hvor han så lyver om at de havde skrevet det tog op til 3 uger de ændrede deres hjemmeside efter jeg har bestilt gavekortet bliver sendt fra England i brev så ingen garenti for det kommer frem men ellers kan man skrive til dem efter 3 uger jeg har aldrig i mit liv set så dårlig kundeservice og det bliver sidste gang noget bliver købt i den amatør butik

5 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Rabatten er meget misvisende for black…

Rabatten er meget misvisende for black friday.

Inde på varerne, står der "20 %" i rabat, men så når der skal betales, så står der fuld pris, fordi der skal købes for minimum 300 kr, men det står ikke oplyst inde på selve varen.
Synes at det er meget misvisende og ikke ok.

29 november 2024

Besværligt retunering

Deres nye returneringensystem er besværligt, særligt når dele af forsendelsen er fra H&M with frinds.

Hvor gøre det dumt, når jeres konkurrenter gør det godt? Vil jeg have det dumt, kan jeg købe fra Kina.

24 november 2024

Fix nu den side!

Hjemmesiden er så ekstremt elendig. Ender altid med at hoppe ud i frustration fordi intet kan filtreres ordentligt og det hele handler åbenbart om at smide kæmpestore konceptbilleder i hovedet af folk konstant i stedet for at vise produkter på en overskuelig måde.
Ej men jeg kan ikke.

16 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Snydt med billede på hjemmesiden

Har fået frotte morgenkåbe leveret og den lever på ingen måde op til kvaliteten på billederne.
På netsiden vises en lækker frotte morgenkåbe og jeg har modtager en morgenkåbe i tynd gennemsigtig bomuld -det er vare nr. 1210569002.
Udover at være blevet godt og grundigt snydt, så skal jeg betale for returnering!
Handler ALDRIG mere her, når jeg ikke kan stole på at billedmaterialet jeg udvælger varen fra ikke stemmer overens med virkeligheden. En skam at der ikke kan lægges billeder op så alle kan få uligheden at se!

13 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har købt et par dyre Levis jeans…

Jeg har købt et par dyre Levis jeans fra H & M, samtidig med jeg i en anden butik har købt et par splinternye adidas spezial sneakers i lys ruskind. Levis bukserne har fuldkommen ødelagt mine nye sko, ved at smitte af. Jeg kan ikke redde skoene og det på trods af at bukserne er vasket og skoene er imprægneret. Der stod intet i vaskemærket eller på hjemmesiden om hvor meget de her bukser smitter af, selv mine fingre var sorte efter at have haft dem på.

Butikken vil intet ansvar tage andet end at jeg kan returnere mine bukser. Det hjælper jo ikke på mine splinternye sko, som også koster 1000kr. Jeg er totalt forarget over H&M, da det er en butik jeg har handlet meget hos. Det er jeg så færdig med nu. Virkelig dårlig service

16 oktober 2024

verdens længste leveringstid

Kan se jeg ikke er den eneste… H&M er altid en krig om at sende tingene. Det er yderst træls. Påtaler man dette, så siger de at det er pga de har ekstra travlt i øjeblikket, men dette passer ikke, da det er hver.eneste.gang. Hvis så stort et firma ikke kan følge med, så må man ansætte nogle flere. Det er dybt irriterende, og at kundeservice kommer med den samme løgn gang på gang er ikke i orden.

9 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestiller mandag morgen noget tøj…

Jeg bestiller mandag morgen noget tøj og om fredagen er det stadig ikke afsendt fra H&M. Det vil sige at min ordre har ligget fuldstændig urørt i 5 dage!! Hos kundeservice får jeg at vide at der er 4-6 hverdages leveringstid og at den dag du bestiller, selvom det er tidligt om morgenen, gælder ikke som en af de 4-6 hverdage. Så har de da også dækket sig rigtig godt ind. Ingen vi beklager eller nogen begrundelse andet end de har travlt. Nå så skal det da først blive sjovt, når de får rigtig travlt som fx til jul!

4 oktober 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hold kæft en lang leveringstid!!!

Hold kæft en lang leveringstid! Bestilte d. 26/9 og har stadig ikke modtaget d. 2/10, ved godt det har været en weekend mellem, herre gud det tager lang tid!
Det er først d. 2/10 at pakken er sendt og så kan jeg jo vente et par dage mere. Godt det ikke er akut jeg skal bruge min bestilling…

2 oktober 2024

Bestille online er besværligt

Bestilte online og ville hjælpe klimaet og bestille pakken til butikken. Men der gik 14 dage før der var plads i den @#€% boks, pakken kan komme ind i. Måtte købe en vare til fuld pris i ml tiden, da jeg skulle bruge den (havde ellers købt med rabat på hj.siden). Og nu mega besværligt at sende forkerte størrelser retur.

30 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

LAD VÆRE MED AT HANDLE HER!

Bestiller en vare online. Pengene bliver reserveret på min konto, men får ingen ordrebekræftelse sendt. Kontakter kundeservice dagen efter som siger ordren aldrig gik igennem, men at pengene frigives efter 24 timer. Jeg laver så en ny ordre, mens jeg har kundeservice på sidelinjen, og igen bliver mine penge reserveret, men min ordre går ikke igennem… Først nu fortæller medarbejderen at jeg ikke skal bruge mobilepay, da der er tekniske problemer. Altså hallo, laver du fis med mig? Tredje gang bruger jeg så en anden betalingsmetode og det lykkedes. Men mon mine penge kommer tilbage til tiden? Jeg tvivler godt nok efter den behandling jeg fik. Og det er ikke første gang jeg oplever problemer med service og bestilling hog hogm. Så jeg tror jeg stopper med at handle der fremover. Ikke besværet værd.

15 september 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Brug deres app til bestilling!

Butikken virker uoverskuelig, benytter derfor deres app til bestillinger. Hjemmesiden kan nemlig give udfordringer samt returvarer kan udfordre.

Godt udvalg i øvrigt og generel tilfreds med kvalitet til prisen. Du får hvad du betaler for.

27 april 2024

ordre: 63647639766

Du bestiller en vare. De hæver pengene og fremsender herefter den forkerte vare. Du kan ikke komme i kontakt med kundeservice. Du laver en returnering online af den vare du ikke har bestilt i håb om de returnerer de 200 kr. Du betaler så 38kr for returneringen af varen du ikke har bestilt. -Du giver op..

6 juli 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ønsker at returnere men app virker ikke

Jeg har været så glad for at handle hos H&M.
Dog sidder jeg nu fast med en masse tøj herhjemme jeg vil have retur. Der er ikke længere retur sedler med i kassen. Det skal klares inde fra app af. Men den virker ikke.
Jeg kan ikke finde noget nummer eller mail til kundeservice da alt hvad jeg googler mig til - henvises til appen - som ikke virker.

Jeg har brug for at få pengene retur og kan bare vente til appen vil virke 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

5 augustus 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.