Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg var i går i stor center nord i Aarhus, inde i h&m - går rundt og shopper og dertil høre jeg 2 medarbejder snakke om hvis de ikke havde arbejdet der, havde de aldrig nogensinde gået ind i butikke... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget dårlig kundeservice. Det var ikke muligt at annullere min ordre lige efter den var foretaget. Jeg havde ved en fejl fået bestilt en forkert størrelse

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kunne jeg give minus, så gjorde jeg det til h&m i Rødovre centrum, Kommer 1 time før lukketid, med 5 varer min datter skulle prøve, det står 3 ekspedienter i prøverummet og holder kaffeklub, siger pr... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uduelig kundeservice. Pga en fejl på hjemmesiden der ikke viste en kvittering fik jeg bestilt den samme vare to gange. Jeg sendte umiddelbart den ene retur. Jeg modtog en mail, at de havde... Toon meer

1,4

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Den mest uservicemindede holdning…

Den mest uservicemindede holdning finder man i H&M
Selvom der er bytte mærke på og man blot skal have en anden farve eller str så kan det ikke byttes uden kvittering.
Indpakning sker ikke men du kan købe en grim brun papirspose til 5 kr og selv lukke den.
Jeg handler sjældent i H&M og nu sker det ALDRIG igen.

29 december 2023

Klamme prøverum

Prøverummene er altid mega klamme i H&M, det flyder med store nullermænd på gulvet. Man har ikke engang lyst til at sætte sin taske der. Det er også virkelig træls hvis man skal have sine sko af, hvilket man ofte skal hvis man prøver bukser…

2 januari 2024

Sexistiske

De er sexistisk. De har rigtige altså rigtige rigtig maget pige tøj, men når det dreng vi taler om så er der 0 og niks. Kan IKKE anbefale.

Numse Hul 0/10

2 januari 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ikke samme pris i butik og i app

Rimelig app. Det er dog latterligt at butik og online ikke kører samme priser. Jeg tog forgæves i H og M fordi min vare var på tilbud og jeg ville gerne købe den med det samme. I butikken var varen ikke på tilbud og kostede 150 DKK ekstra. Jeg gik tomhændet hjem. Samme kæde burde have samme priser eller i det mindste prismatche.

30 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En service udover det sædvanlige

En service udover det sædvanlige
Jeg var i H&M i Fisketorvet forleden og blev betjent af Amalie S. Hun var så sød og hjælpsom vedr. et bælte, fordi jeg ikke kunne se hvor langt bæltet var, så hun hentede en målebånd og hjalp mig med alle mine varer. Det var den bedste købsoplevelse jeg har haft i en tøjbutik. Kæmpe ros herfra.

7 december 2023

Alt for lang leveringstid

Bestilte en vare for en uge siden og har stadig ikke modtaget den. Varen var på lager ved bestilling. Og Post Nord har heller ikke modtaget den, trods det at HM skrev at den blev sendt igår.
Det er simpelthen for lang leveringstid!

6 december 2023

Hjemmeside

Hvad sker der for H&M ?
I har de værste billeder på jeres hjemmeside ! De sælger overhovedet ikke !!! Tværtimod 😤 Har været en stor kunde hos jer, men efter i har skiftet stil hvor man ofte slet ikke kan se hvordan det enkelte tøj ser ud pga. af de sidder fjollet eller står over skaber sig mm. Seriøse dårlige billeder og i går glip af tonsvis af penge !!!!
Og hvorfor skal i sætte de mest skøre ting sammen ? De ligner klovne !
Prøv at kig på zalando og boost eller ALLE andre sider og kom tilbage til normale billeder igen !

29 november 2023

Hej H&M

Hej H&M. Har i en email til generel kundeservice? Har ledt nu i 30 min. på både nettet, samt på jeres app. Jeg kan desværre udelukkende finde autorobotter der måske kan svare på de mest typiske spørgsmål/agere hvis jeg taster et gyldigt ordrenummer ind i jeres mikrobølgeovnsmaskine. Sagen er dog en anden. Jeg vil rigtig gerne ligge penge i jeres virksomhed, men har et spørgsmål til en varer som jeg ikke kan finde. Har i en mail, hvortil jeg kan henvende mig, og måske få svar på mit formentlig basale spørgsmål?

27 november 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Lagde en ordre inde på hm’s hjemmeside…

Lagde en ordre inde på hm’s hjemmeside d. 21/10/2023, ordren blev godkendt, og jeg afventede derfor bare at modtage min pakke, da jeg så ikke hørte noget 8 dage efter, hvilket jeg undrede mig over, kunne jeg se inde på deres side at de havde efterfølgende annulleret den. Uden at give besked. Da jeg så ville gå ind og ligge en ny ordre. var den ene vare udsolgt.

21 oktober 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig Service ud over alle…

Dårlig Service ud over alle forventninger køber varer i butikken kvitteringen kommer ikke ind i appen og nu står jeg med ødelagt tøj der lige til at smide ud i stedet for intet at gøre det er sgu nemt😡

24 oktober 2023

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service.
Priserne på jeres hjemmeside er ikke til at regne med.

Hvordan kan det så være at man kan slå produkterne op på jeres hjemmeside?

Det giver ingen mening overhovedet.

6 oktober 2023

Uforskammet ansatte på chatten

Havde den værste oplevelse med en ansat Mads.
Først så har jeres app valgt at sende min pakke til min gamle adresse på trods af at jeg valgte pakkeboks i Hillerød. Jeg er heldig at chaufføren var opmærksom på at mit navn ikke på postkassen.
Men mads er så uforskammet at påstå to gange at jeg burde havde været opmærksom når jeg bestiller. Indtil han opdager at jeg intet har gjort galt men et undskyld får man ikke!
Samtidig får jeg af vide at min pakke nu sendes tilbage til lager istedet for at få den afsted til mig. Flere af varene var sidste på lager mv så dem ser jeg aldrig.
VIRKELIG UFORSKAMMET OG DÅRLIG SERVICE!

28 september 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Sikke en dejlig oplevelse jeg havde med…

Sikke en dejlig oplevelse jeg havde med kundeservice ! Jeg havde problemer med at betale over appen og havde lagt en del i ordre. Jeg ringer så ind og den sødeste dage der kan høre en utålmodig datter i baggrunden og siger, jeg ordner så du kan bestille i næste uge når du har ro på ☺️🙏🏼♥️. Tak for altid at være så søde!
Eneste grund til i ikke får 5 stjerner er fordi jeg ikke kan betale over appen 😅😅

2 september 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.