Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg var i går i stor center nord i Aarhus, inde i h&m - går rundt og shopper og dertil høre jeg 2 medarbejder snakke om hvis de ikke havde arbejdet der, havde de aldrig nogensinde gået ind i butikke... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget dårlig kundeservice. Det var ikke muligt at annullere min ordre lige efter den var foretaget. Jeg havde ved en fejl fået bestilt en forkert størrelse

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uduelig kundeservice. Pga en fejl på hjemmesiden der ikke viste en kvittering fik jeg bestilt den samme vare to gange. Jeg sendte umiddelbart den ene retur. Jeg modtog en mail, at de havde... Toon meer

1,4

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

manglende tak

Mig og min veninde var inde i H&M Køge, da vi vælger at købe noget undertøj.
Min veninde går ovenpå og prøver noget tøj men jeg betaler for både hendes og mine varer. Da hun så kommer ned giver jeg hende det købte og vi putter det i vores taske.
Lige da vi havde puttet det i vores taske vender en af medarbejderne sig om og siger højlydt “jeg ved godt hvad i har gang i. Giv mig undertøjet.” Jeg siger så jeg har betalt for det og viser hende kvitteringen, hvor hun så giver og undertøjet tilbage, svarer med tak og går.
Ingen undskyld.
Ingen fortsæt god dag.
Hun vendte sig bare om og gik.

19 maart 2023

Ringe

Ringe, ringe kvalitet af undertøj. Jeg bestilte nogle trusser og de er uden syning? Det ligner et stykke stof der er klippet ud. Jeg syntes det er til grin, at i sælger sådan noget møg. 🤯 Gider ikke handle hos jer mere. Det er bare gået ned af bakke med kvaliteten af jeres tøj.

7 maart 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Gentagende ubehagelig og arrogant attitude

Sælger nr: 966600 H&M Hillerød.
Gentagende gange har jeg oplevet en MEGET ubehagelig, dårlig og arrogant attitude fra en pige, som er kasse ekspedient i børnetøjsafdelingen.

Der har været flere episoder (og sikkert flere som kommer), men for gøre det kort så var jeg i Hillerød H&M idag da jeg skal købe en fødselsdagsgave. Jeg går op imod kassen og allerede dér bliver jeg mødt af samme pige, som før har betjent mig med en rigtig dårlig attitude. Da hun står og betjener mig kommer jeg i tanke om at der skal byttemærke på tøjet da det er en gave og skynder mig at sige det til hende på en pæn måde. Dertil får jeg svaret med et lille håndligt grin afvide “at det skal jeg da huske at gøre opmærksom på”. Som om at jeg var dum?
Jeg kigger på hende og siger det undskylder jeg da meget, men det glemte jeg simpelthen lige gøre opmærksom på. Derefter får jeg tøjet og da jeg vender mig om for at gå så ser min kæreste at pigen bag kassen står og ruller med øjnene af mig og giver mig blikke foran en masse mennesker samtidig.

Dette sker hver gang jeg bliver betjent af hende. Hvad jeg har gjort hende ved jeg absolut ikke, men hendes gentagende MEGET arrogante og UBEHAGELIGE opførsel overfor mig er uacceptabel og ikke okay.

Dette er i Hillerød H&M. Og jeg går gerne videre med dette såfremt hendes opførsel fortsætter.

16 februari 2023

Ubehagelig oplevelse i hm

Jeg var i går i H&M i lyngby storcenter og havde en rigtig ubehagelig oplevelse.. jeg havde købt en bluse men fik taget den forkerte str med ud fra prøverummet, jeg købte en str L men skulle rigtig have haft en str M, hvikket jeg først fandt ud af efter jeg havde købt den, jeg skynder mig tilbage til forretningen, og der var højest gået 10 minutter fra jeg havde købt den til jeg var tilbage i forretningen. Jeg forklarer til damen der står i kassen at jeg havde kommet til at tage den forkerte str og at jeg derfor ønskede at bytte den, jeg tager blusen og min kvittering op af tasken, og hun Beder mig derefter om at hente den rigtige str hvilket jeg gør, når jeg kommer tilbage til kassen siger hun at hun ikke kan bytte den da blusen mangler sit prismærke, hvor jeg så forklare at jeg lige har været i butikken for under 10 minutter siden, hun begynder så at snakke nedladende til mig og at det er min egen skyld og beskylder mig for det ene og det andet, jeg spørger efter en anden medarbejder da jeg føler mig set ned på og får tårer i øjenen af den måde hun snakkede til mig på, men hvirvlet så for afvide at jeg skal gå ud af butikken hvilket jeg så gør
Jeg vil anbefale jer til ikke at handle i H&M lyngby storcenter, det er en oplevelse jeg ikke glemmer.

5 februari 2023

Dårlig service

Bestilte 2 pakker som blev sendt til min gamle adresse, som jeg havde opdateret i min profil og nu har Postnord skrevet at adressen er forkert, så de har sendt varer retur til H&M, men da varerne er udsolgt, så kan jeg ikke få de varer som jeg har bestilt og de kan ikke gensende dem til mig!!!
Virkelig dårlig service

26 januari 2023

Kunne jeg give minus

Kunne jeg give minus, så gjorde jeg det til h&m i Rødovre centrum, Kommer 1 time før lukketid, med 5 varer min datter skulle prøve, det står 3 ekspedienter i prøverummet og holder kaffeklub, siger prøverummet og er lukket pga rengøring, der skulle være opkast, og det andet er også lukket pga opkast, de står alle 3 og griner mens de siger det, ingen service og hjælpsomhed.. og så står de og griner af deres kunder, aldrig har jeg oplevet noget lignende.

27 december 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mobilepay reserverer dine penge, men der er ingen ordre.

Jeg bestilte noget og betalte 935 kr. med mobilepay. Det var d. 8.12.2022. Det er nu reserveret på mobilepay selvom ordren ikke gik igennem. Kundeservice kvinden mente at det lige så godt kunne være min mobilepay der var noget galt med, derfor udelukkede de ikke mobilepay som en betaingsmulighed. Kan nu læse her på siden at der ihvertffald over et år har været problemer med deres system. Fik at vide at det elektronisk ville blive slettet når systemet opdagede at der ingen ordre er. Men det gør det jo ikke. Det skulle det gøre indenfor 24 timer. Forbandet svineri.

7 december 2022

Dårlig service i Frederiksberg Centeret

Har lige været i H & M i Frederiksberg Centeret for at købe julegaver i H & M, og samtidig bytte en pakke boksershorts jeg købte sidste uge.
Pakken med boksershorts var forseglet og selvfølgelig uåbnet. Den skulle bare byttes fra M til L.

Det nægtede ekspedienten, da jeg ikke havde kvittering.

Virkelig dårlig service.

8 december 2022

Snuppet/udsolgt

Har netop ville shoppe lidt tøj til børnene online. Og får løbende lagt noget i kurven. Er færdig inden for 5 min og vil videre til at betale. Og så er en af mine varer udsolgt !?
Kan det virkelig passe jeg ikke har en levende chance for at få det jeg har “reserveret” i min kurv? At andre kan “snuppe” det.

Meget dårlig stil H&M !
Man burde som minimum have ca 10 min til at samle og betale, inden man mister retten til noget man har lagt i kurven !

28 november 2022

Manglende forståelse for 20% RABAT - Dårlig Etik

Har netop handlet børnetøj til mine børnbørn i H&M, Vestergade i Odense.
Det er Black Friday (lørdag) og der er 20% i hele butikken. Men ved kassen bliver får jeg den besked at jeg kun kan få de 20% hvis jeg er medlem. Urimeligt siger jeg - det er der ingen andre butikker der praktiserer. Jeg forsøger flere gange at oprette mig som medlem imens jeg står i butikken - dette er fuldstændig umuligt - gang på gang mislykkedes login og jeg måtte betale 1.000 kr uden nogen rabat.

Jeg er meget forbandet på H&M

Efter min mening har H&M her misforstået god kunde etik og burde i denne uge gøre som alle andre butikker - nemlig at tilbyde kunderne de 20% i rabat uanset om man er medlem eller ej.

26 november 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har købt et par bukser fra hogm

Jeg har købt et par bukser fra hogm - monki på nettet som var for store. Jeg var inde i hogm der sagde jeg kunne returnere dem i monki butikken.
Det kunne jeg ikke.
Nu skal jeg så sende dem tilbage men der står ikke hvordan, inde på Monkis hjemme side kan jeg ikke skrive mit ordre nr da den siger det er for langt.
Wow det er besværligt at købe andre mærker på hogm.

1 november 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har købt 3 par jogging bukser til min…

Har købt 3 par jogging bukser til min søn ( 3 for 2) da det ene par ikke passer i størrelsen ville jeg bytte det ene par, det kunne åbenbart ikke lade sig gøre uden at have alle tre par med. Fordi jeg havde fået dem med det tilbud der hedder 3 for 2
Det synes jeg er for mærkeligt. Derudover hende der stod i kassen, talte mega nedladende fordi jeg flere gange spurgte, hvorfor jeg ikke kan bytte bukserne til et andet par og stadig få dem som 3 for 2!
Anyway- endte med at bede om pengene tilbage, og tror ikke jeg kommer igen.

23 oktober 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Handel aldrig på deres hjemmeside.

Efter levering fra nettet vedr. Et par bukser fra HogM hjemmeside fra deres samarbejdspartner, Monki.

Det viser sig at bukserne er alt for store og skal retuneres. Men der er ikke vejledning eller returlabel med i pakken.

Jeg henvender mig i HogM i Esbjerg Storcenter, her modtager jeg et par virkelig ikke særlig kundemindet svar, som "vi tager, da ikke varer, retur fra nettet" ekspedienten går uden yderligere forklaring og ser underligt på mig og mine 2 børn. En anden ekspedient gentager og tilføjer, at vi nok hellere må tage ind i Monki da det er deres varer.....

Jeg tager bukserne og går ud af butikken.

Kører den lange vej ned på Broen shopping i Esbjerg, og henvender mig i butikken Monki.

Her står ekspedienten og ser på mig, som om jeg er faldet ned fra månen, og siger at de slet ikke tager varer retur fra nettet, og at det har de alser ikke lager til, fortæller der må være sket en fejl i HogM, for de plejer at tage varer retur fra nettet.

Herefter beder ekspedienten mig om at gå over i HogM, der også ligger på Broen Shopping Esbjerg.
For igen at starte hele møllen (forklaringen) forfra.

Nu er jeg ved at være godt irreteret, efter at blive kastet rundt i butikkerne, for at få byttet et par bukser til 400 kr.

I HogM butikken Broen shopping forklarer de mig, at de ikke må tage en vare retur, når det er en buks fra Monki.... at de for nylig har fået et samarbejde på nettet mellem de andre butikker som HogM ejer, at det er nyt og at de for nylig har modtaget en mail på dette, at det nok ikke er alle der har læst denne besked og at jeg skal sende den med posten med den returseddel og vejledning der lå i pakken, da jeg fik den........( som jeg jo ikke har da den ikke var i pakken)

Jeg forklarer hende, at jeg ikke er interesseret i deres samarbejdsproblemer på tværs eller deres ulæste mails, jeg vil bare gerne have en løsning på retuneringen.

Nu er jeg virkelig træt af det og tager hjem med et par ubruglige bukser og 400 kr fattigere.

Og den dårligste service om at jeg bare skal ringe til kundeservice.

Jeg kontakter kundeservice som skriver at de beklager men at jeg skal printe returseddelen og sende varen retur som de vejleder i på deres hjemmeside, som de mener lå i pakken.

Dette er den værste kundeoplevelse jeg nogensinde har haft, og jeg vil ikke anbefale nogen i at hande med HogM på nettet.

20 oktober 2022
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.