Via vakantieveilingen gekocht. Jammer dat we naar Emden moesten. Maar eenmaal op reis heerlijk genoten. Van zowel de life muziek als andere bezigheden. Kamers waren top. Internet was wel knudde o... Toon meer
Het liefste geeft ik sterren in de min. In maart werd de boot 2 uur voor vertrek gecancelled en nu in eind augustus weer. Geen voorbereiding, geen heads-up, geen klantenservice, geen werkende website,... Toon meer
Fijne ervaring om zo kort bij huis al te kunnen overvaren naar Noorwegen. Heb er in 2022 een retourvaart van 17 dagen mee gedaan. Jammer dat men geen eigen aanlegplaats in Eemhaven heeft geregeld. Sam... Toon meer
Heb 2x gebruik gemaakt vice versa, alles ruim voldoende van zowel hut als eten, snel in-en uitrijden, aardig personeel. We zaten op de laatste vaart. 😔 Jammer dat ze niet meer varen, hopelijk wordt... Toon meer
From Northwest Europe we offer the fastest way to travel to Norway. After arriving in Kristiansand, in the south of Norway, you will find yourself directly in the ‘Norwegian Riviera’ and you can also easily travel on to, for example, Oslo or the beautiful fjord area. Instead of driving all night, you can drive your own vehicle on board and your holiday starts as soon as you embark the ship!
Nederland
- www.hollandnorwaylines.com
Mensen keken ook naar
Eerste keer op reis met ferry
Eerste keer op reis met ferry, het was een leuke totaalbelevenis, reizen en ondertussen relaxen
Comfortabele en ontspannende manier van reizen
Dit was de tweede keer dat we met Holland Norway Lines reisden. De eerste keer als voetpassagier en de tweede keer met eigen auto. Het boekings- en incheckproces is heel vlot, zowel te voet als met de auto. De gezelligheid aan boord brengt je direct in een vakantie bestemming. We hebben gebruik gemaakt van het buffet voor het avondeten en ontbijt waar meer dan voldoende keus en aanbod is voor iedereen. Je moet er wel tegen kunnen dat sommige mensen zich gedragen alsof het hun laatste maaltijd zal zijn. Volgende keer gaan we à la carte proberen. Het vermaak aan boord was in orde. Op het buitendek bij vertrek een drankje in de zon met muziek. In de avond vonden wij het café met live muziek gezelliger dan de "bingo-avond". Ieder zijn smaak. De hut was ruim, schoon en met een comfortabel tweepersoonsbed. Het uitcheck proces is wat rommeliger omdat iedereen al een uur voor aankomst zijn hut moet verlaten en dus rondhangt in de openbare ruimten waarbij niet voldoende voorzieningen zijn. Begrijpelijk dat de reiniging op tijd moet starten voor de volgende afvaart en hopelijk vinden ze daar nog iets op. Drie keer is scheepsrecht en daarom gaan wij minimaal nog een keer op deze manier naar Noorwegen.
Super leuk uitje!
Goede organisatie en alles verliep vlotjes. Boot is heel leuk en we hebben genoten van de vele accommodaties en live muziek.
Mijn minicruise naar Kristiansand.
Mijn eerste ervaring was een enorme teleurstelling omdat de minicruise op het laatste nippertje werd afgezegd. Ik moet zeggen dat het financieel direkt is geregeld. Tot mijn grote vreugde kreeg ik onverwacht een minicruise voor 2 personen aangeboden. Deze hebben we reeds gemaakt en wel tot volle tevredenheid.
Uitgerust aankomen!
Rustige reis, heen en terug. Je komt uitgerust aan en hoeft niet een dag lang te rijden voordat je in Noorwegen bent. Alles aan boord is in orde; rustige hut met alles wat je nodig hebt voor een nacht en genoeg eetmogelijkheden.
reizen naar het parchtige Noorwegen
Beste manier van reizen naar het prachtige Noorwegen.
Eenvoudig, betaalbaar en onbezorgd.
Uitgerust aankomen en nog een hele dag voor de boeg (toepasselijk voor een boottocht)
Het was voor ons, de tweede maal, SUPER.
Het was voor ons, mijn vrouw en ik, de tweede keer dat we mee mochten op de HNL.
De eerste keer waren we samen met een broer en schoonzus.
Toen hebben we tijdens de bingo, de tweede reis gewonnen.
SUPER.
Makkelijke manier om in Noorwegen te…
Makkelijke manier om in Noorwegen te komen. Al was wel de vertrekhaven veranderd. Ipv Eemshaven nu dus Cuxhaven. Verder aangenaam gereisd maar ik vind het echt te duur worden. Prijs voor een overtocht het eerste jaar was een stuk redelijker.
Erg prettige veerverbinding
Een erg prettige veerboot. Mooie hut, goed eten in the grill house en een goed ontbijt buffet (beiden hadden wij al van tevoren geboekt). Leuke bar met live muziek. Vriendelijk personeel. Het op- en afrijden (motoren) ging soepel. Eenshaven was iets dichterbij maar Emden is ook prima. Een relaxte reis.
Ondanks div annuleringen door de…
Ondanks div annuleringen door de perikelen met de haven in nederland altijd netjes afgehandeld en gecompenseerd met extras . Aan boord vriendelijk en behulpzaam personeel. Hutten altijd netjes en schoon.
Fijne manier van reizen
Prettige manier van reizen, relax om in NL/Dlst aan het eind van de middag op te stappen en dan in de ochtend uitgerust aan te komen in Noorwegen.
Hutten zijn prima, alleen vonden we het te warm, ventilatie werkte minder goed. Beddengoed is veel te kort, maar wel schoon.
We hebben het avondbuffet gekozen, je kunt dan onbeperkt eten voor 37.50 euro. Best prijzig als je met een gezin van 6 personen gaat. Een andere optie zoals een pizzaria of een snackbar zou super zijn. Er waren wel patatjes te krijgen, maar dat was zo weinig. Mini bakje voor 2.50 euro, heb je wel 4 van nodig.
Het ontbijtbuffet was echt supergoed!
We hebben genoten van de muziek s avonds.
Het is geen luxe boot, maar prima voor een overtocht. Als de prijzen niet teveel stijgen gaan we weer.
We zijn weer heerlijk naar Noorwegen…
We zijn weer heerlijk naar Noorwegen geweest met de eigen boot op de trailer. Ondanks de verplaatsing naar CH was alles keurig geregeld! Complimenten aan grondpersoneel en crew!! Heerlijk diner en prima hut!!
Rolstoelvriendelijk
Bij eerste vaart zat mijn vriendin in een rolstoel. De manier waarop zij is behandeld sprak ons aan. Omdat de situatie toen niet perfect voor ons was hebben we besloten nog een keer te gaan maar nu met de auto. Het was wederom een mooie ervaring. Eerst cuxhaven toen emden.
Goed verzorgd.
Alles was goed geregeld en zag er netjes uit.
Eten was erg goed; Grillhouse.
Personeel allemaal erg vriendelijk.
Super service
Super service, eten was uitstekend, vriendelijk personeel! Het was een topcruise!! We hebben op en top genoten
De boot is comfortabel
De boot is comfortabel , de voorzieningen zijn uitstekend.
De reis is ontspannen , het is een prettige ervaring om zo naar Noorwegen en terug te reizen.
Jammer dat de Eemshaven niet meer het vertrekpunt is.
Prima service
Prima service, fijn geslapen, leuke afleidingen op boord.
Heerlijke reis
Fijne kamer, 2-persoonsbinnenhut.
Prettig verblijf op het buitendek, met name dek 6.
Goed ontbijt.
Diner heb ik niet gedaan, want ik vind het prijzig.
Duidelijke info
Duidelijke info, stipte vertrek en aankomst tijden. De kamers waren netjes en schoon. Dj is geweldig!
Zonder stress van verkeer naar…
Zonder stress van verkeer naar Noorwegen. Lekker geslapen .De supermarkt mocht wel wat meer etenswaren verkopen.