Via vakantieveilingen gekocht. Jammer dat we naar Emden moesten. Maar eenmaal op reis heerlijk genoten. Van zowel de life muziek als andere bezigheden. Kamers waren top. Internet was wel knudde o... Toon meer
Het liefste geeft ik sterren in de min. In maart werd de boot 2 uur voor vertrek gecancelled en nu in eind augustus weer. Geen voorbereiding, geen heads-up, geen klantenservice, geen werkende website,... Toon meer
Fijne ervaring om zo kort bij huis al te kunnen overvaren naar Noorwegen. Heb er in 2022 een retourvaart van 17 dagen mee gedaan. Jammer dat men geen eigen aanlegplaats in Eemhaven heeft geregeld. Sam... Toon meer
Heb 2x gebruik gemaakt vice versa, alles ruim voldoende van zowel hut als eten, snel in-en uitrijden, aardig personeel. We zaten op de laatste vaart. 😔 Jammer dat ze niet meer varen, hopelijk wordt... Toon meer
From Northwest Europe we offer the fastest way to travel to Norway. After arriving in Kristiansand, in the south of Norway, you will find yourself directly in the ‘Norwegian Riviera’ and you can also easily travel on to, for example, Oslo or the beautiful fjord area. Instead of driving all night, you can drive your own vehicle on board and your holiday starts as soon as you embark the ship!
Nederland
- www.hollandnorwaylines.com
Mensen keken ook naar
Gewoon enorm genoten
Gewoon enorm genoten. Personeel, eten sfeer top. Bed en douche prima.
Al 2x mogen doen, en een 3e x ook
Achteruitgang.....
Vorig jaar hebben we ook jullie veerboot gebruikt, lekker salade en nagerechten buffet en lekker hoofd gerecht in het grillhouse, daarna leuke entertainment met op de terugweg Elvis.
Kortom genoten van de tocht.
Dit jaar geen buffet maar saai slaatje en de entertainment was een uitgeblust koppel. Een afknapper, de terugweg hebben we dan ook geannuleerd. Jammer...... zeker voor het geld dat jullie vragen. volgend jaar nemen we een andere ferry dienst want dit is het niet waard
De trip naar Noorwegen
De trip naar Noorwegen was super, de maaltijden aan bood, ruime keus. Genoten met een zonnetje op het terras, de nachtrust.. heerlijk rustig verlopen!
Dagje shoppen met onze boys en daarna weer naar huis.
Goede service en gezellig personeel
Goede service en gezellig personeel. We konden makkelijk parkeren in de haven en daarna fietste we zonder problemen de boot op. De fietsvakantie was begonnen:). Volgend jaar weer!
Aanrader
Goede instructies over het algemeen. Vriendelijk personeel. Nette hut. Eten aan boord ook goed.
Leuke winkels aan boord en genoeg te doen. Je komt uitgerust de volgende dag aan op je bestemming.
Prima voorzieningen, maar veel te duur.
Positief: Relaxte overtocht met goede kamers en voorzieningen. Vaart mooi op tijd.
Negatief: Jammer dat de prijs exorbitant hoog is. We betreuren het ook dat er geen enkele compensatie is voor de tijd en kosten die we maken voor de afvaart vanuit Emden i.p.v. Groningen.
Soepele reis naar Noorwegen
De overgang naar Noorwegen verliep soepel en het is duidelijk waar alles te vinden is op de boot. Omdat je je vrij kunt bewegen is het een fijne manier om te reizen. De afvaart was verplaatst van de Eemshaven naar Emden wat jammer was maar er was busvervoer geregeld vanaf het station in Groningen en dat was heel fijn. In Kristiansand is er een voetgangerstunnel van de boot af en dat is ideaal. In Emden moesten de voetgangers lang wachten.
Fijne reis
Fijne reis. Nette kamer. Goed eten. Nette service aan de kade en aan boord
Mini cruise Noorwegen
De route zelf was heel plezierig en genoeg keuzes in restaurant. Je komt aan bij een klein vissersdorp. Geen grote stad. Dus niet heel veel mogelijkheden om te winkelen en dat was jammer. Maar over het algemeen was het een plezierige tocht.
Erg goede service
Erg goede service, schoon, mooie accomodaties en personeel klantvriendelijk
Het boarden ging goed
Het boarden ging goed. Het eten s'avonds was erg goed. Kortom een aanrader. Schone hut. Blij dat deze ferry naar Noorwegen erbij gekomen is. Houden zo.
Tevreden
Genoeg te doen aan boord.
Wat meer variatie in het ontbijt en diner buffet zou fijn zijn.
Op terugreis vertraging. Er was op de dag van vertrek een email verzonden dat het schip op een ander tijdstip zou vertrekken. Doordat veel mensen geen internet hadden aan boord of in Noorwegen, kwamen zij te laat.
Personeel aan boord wist niets van de verzonden mail.
Maar, de ervaring was weer geweldig en we hebben ons enorm vermaakt, mede dankzij het super vriendelijke personeel.
Heerlijk relaxt naar Noorwegen
Het in- en uitschepen is goed geregeld en gaat vlotjes. Bij vragen is het personeel vriendelijk en behulpzaam. Ook de hut en de restaurants zijn prima. Voor ieder budget is er wat lekkers aan boord. Dit was ons 2e jaar en volgend jaar weer!
Heerlijke overtocht
Heerlijke overtocht, een leuke dag gehad in kristiansand. Wel vonden we het eten aan boord matig en duur. Dus hier is zeker nog punten te behalen. Maar zeker een aanrader.
Alles was goed geregeld personeel is…
Alles was goed geregeld personeel is zeer vriendelijk
Relaxed en luxe onderweg.
Ik heb eenmaal met de auto een overtocht gemaakt en een keer de minicruise geboekt. Dit is in beide gevallen een zeer prettige ervaring geweest. Relaxed in Noorwegen aankomen met de auto is zeker een aanrader, de vakantie begint zodra je inscheept. De minicruise heb ik gemaakt tijdens de jaarwisseling en was een unieke ervaring, feestelijk en luxe onderweg. Heerlijk gegeten en gedronken en een prettige sfeer aan boor met een leuke mix aan passagiers.
Dé manier om snel in vakantiestemming te komen
Ideaal om in Nederland/Duitsland op de boot te stappen en de volgende dag in Noorwegen te zijn. Je bent direct in vakantiestemming.
Alles prima geregeld aan boord. Goede hut pet cabin), prima restaurant en zeer vriendelijk personeel.
We hadden een pet cabin.
Heerlijk ontspannen aan je vakantie…
Heerlijk ontspannen aan je vakantie beginnen en evenzo je vakantie eindigen. Veel vertier aan boord te beleven en heerlijk eten. Top!
ZEER LEUK UITSTAPJE
ZEER LEUK UITSTAPJE
HET ETEN WAS HEEL LEKKER EN VRIENDELIJK PERSONEEL
Prima en comfortabele manier om vanuit Nederland naar Noorwegen te reizen
Het vertrek uit Emden was supergoed geregeld. We konden snel de boot op en onze hut gebruiken. Aan dek was het heel gezellig met muziek en de kiosk open. De hut was prima en fijn dat we Nederlandse zenders konden kijken. Minnetje was dat de zendervolgorde niet klopte maar dat was geen groot bezwaar. Begrijpelijk was dat we een half uur vóór aankomst uit onze hut moesten ivm schoonmaak. Heel fijn was dat niet want we moesten met onze bagage ergens een plekje zoeken om te wachten totdat we naar het autodek mochten. Uiteindelijk viel dit wachten mee.
We hebben 's avonds buffet genomen en 's ochtends ook ontbijtbuffet. Dit was echt top en we hebben genoten van al het lekkers. Het tijdslot van 1 uur hebben we geen last van gehad. De terugreis was vergelijkbaar; we hebben alleen in Kristiansand moeten wachten tot de boot was aangemeerd en we erop mochten. Al met al hebben we een prima overtocht gehad.
Wat ook vermeld mag worden is dat we met weinig kilometers te maken, in Noorwegen waren. Op de terugweg waren we met drie kwartier weer in Nederland.