Jeg flyttede den 22. August, og havde den bedste oplevelse! Flink og omhyggeligt flytteteam, alt gik perfekt, så de får min allerbedste anbefaling!
Lees wat reviewers zeggen
Bestilt til kl.09.00, men allerede 10 min før var de klar og i løbet af ingen tid var flyttebilen pakket og klar til afgang. Fremme blev tingene sat på plads og alt gik planmæssigt, vi kan kun give d... Toon meer
En flytning fra et parcelhus i Hornslet til en lejlighed på 4. sal i Randers: 160 tunge flyttekasser + en del møbler. Fire flyttemænd, tre flyttebiler, 5½ time. Ingen uheld, alle aftaler overholdt,... Toon meer
. . . Tak for en gnidningsløs flytning fra Åbyhøj til Ringkøbing bymidte. Effektive folk med godt humør, der gik lige på opgaven. Humor og ironi er en væsentlig del af konceptet og vi følte os guidet... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Go´ gammeldaws service i en digital verden. Lovpligtigt tilladelses nummer Færdselsstyrelsen 12779641, 12779642 Gyldig til 31.10.2032 Vi påtager os kun det vi kan klare, men så lover vi til gengæld en ustresset og ukompliceret flytning eller kørsel. Vi har øvet os siden 1999 på at gøre flyttedagen til positiv oplevelse for kunden- det er det i betaler os for. Der gives altid skrifteligt tilbud uden skjulte gebyrer eller tillæg. Udover selve flytteopgaven tilbyder vi også opbevaring i egne opvarmede og sikrede lokaler. Håber på vi får lov til at give dig eller jer et uforpligtende tilbud. Bedste hilsner os fra Hornslet Flytteforretning
Contactgegevens
Løgtenvej 27, 8543 , Hornslet , Denemarken
- Budogflyt@gmail.com
- www.hornslet-flytteforretning.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Fin flytning til tiden og trods sne gik…
Fin flytning til tiden og trods sne gik det helt glat og uden problemer . Flyttefolk med god humor og godt humør og samarbejdsvilling . Vi kan kun anbefale flyttefirmaet.
Det er anden gang at jeg haft haft…
Det er anden gang at jeg haft haft Hornslet flytteforretning og anden gang jeg har været yderst tilfreds. Venlig….hjælpsom….sjov….profressionelt….og MEGA effektiv !
Vil anbefale til alle
Super service og altid hjæpsomme
Super service og altid hjæpsomme. Hornslet flytteforretning er punktlige og yder en rigtig fin service for deres kunder.
Kan varmt anbefales.
pålidelige folk
mødte præcist og arbejdede effektivt. På to timer havde de flyttet en toværelses + redskabsskur + haveting.
Tiltalende herrer med humoristisk sans.
De får min anbefaling.
Prof og venlig flytteservice.
Firmaet udførte en større dobbeltflytning (med deponering af møbler) til vores fulde tilfredshed. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke, proffe og venlige folk. Kan kun anbefale!
Gode folk, god service
Gode folk, god service. Flyttede til aftalt fast pris, og der blev flyttet effektivt og problemfrit. Kan varmt anbefales.
Kan varmt anbefales
Jeg kan kun anbefale Hornslet Flytteforretning, som jeg har brugt to gange i forbindelse med flytning. De er yderst professionelle og ved hvad de laver. Min flytning foregik hurtigt, men med stort omhu og ordentlighed.
Det bedste flyttefirma
Hornslet Flytteforretning hjalp mine gamle forældre med at flytte fra deres hjem og tidligere arbejdsplads gennem ca. 60 år. Det var en svær situation for mine forældre, men nogle fantastisk dygtige flyttefolk skabte tryghed og tillid med et besøg forud for flytningen. Selve flytningen foregik virkelig effektivt og med stort overskud og ro. Mine forældre var dybt taknemlige. Vi kan kun give Hornslet Flytteforretning vores allerstørste anbefalinger.
Rigtig gode og professionelle folk
Rigtig gode og professionelle folk, der behandlede både mig og mit flyttegods fint, så jeg er både tryg og glad!
Super service, venlige og hjælpsomme flyttemænd.
Alt forløb planmæssigt. Hjalp tillige med at sætte møbler på plads. Jeg giver min allerbedste anbefaling
Vil bestemt anbefale andre at benytte Hornslet Flytteforretning .😊😊😊😊😊
Anden gang på syv måneder
Det er kun syv måneder siden vi brugte Hornslet Flytteforretning sidst. Denne anmeldelse siger det næste i sig selv. Vi er meget tilfredse og kommer tilbage igen skulle behovet opstå. René og Salam var effektive, meget hjælpsomme og passede på vores ting. Tak!
Professionel service og højt humør
Super oplevelse med Hornslet Flytteforretning, de var hurtige, professionelle og effektive, og havde et højt humør hele vejen igennem. Fem stjerner og en varm anbefaling herfra.
God oplevelse
Flytning af indbo fra Hillerød til Rønde. Alt forløb lige efter planen til aftalt tid op pris. Ingen overraskelser undervejs. Fleksibel tilgang til opgaven og højt humør hele dagen. Absolut en god oplevelse.
Mor gav dem et knus.....
Vi er i gang med at flytte vores ældre forældre fra stort hus til et meget mindre og må sige, at vi er så glade for dette firma. De er fleksible, utrolig serviceminded, i godt humør og til at snakke med. De får vores varmeste anbefalinger.
Super god oplevelse med Hornslet…
Super god oplevelse med Hornslet flyttefirma, rigtig god kommunikation hele vejen igennem, samt super gode gutter, med et smil på læben og god service! :)!
Hornslet flytteforretning kan varmt anbefales
Meget behagelige og hjælpsomme flyttemænd med konstruktive indspark til optimal læsning af flyttelæs fra gammel bolig til plejehjem i Tranbjerg. Tak for deres venlige guidening. Udover det var der meget fleksibilitet og ingen smalle steder når de blev spurgt om 3 havekrukker kunne komme med, når de ikke stod på listen.
Imponerende og professionel service
Imponerende og professionel service. Det var en fornøjelse at flytte, med så god og effektiv hjælp. Og super hyggeligt selskab. Vil på det varmeste anbefale Hornslet Flytteforretning! 😊
Hornslet-Flytteforetning is one of Best…
Hornslet-Flytteforetning is one of Best Packers and Movers Company in jylland. My Entire Shifting was Hassle free & Tension free through them. All materials came very good condition without single damage.
I will surely recommend to everyone.
Super effektiv og venlig service
Super effektiv og venlig service - kan klart anbefales