Hornslet Flytteforretning Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg flyttede den 22. August, og havde den bedste oplevelse! Flink og omhyggeligt flytteteam, alt gik perfekt, så de får min allerbedste anbefaling!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilt til kl.09.00, men allerede 10 min før var de klar og i løbet af ingen tid var flyttebilen pakket og klar til afgang. Fremme blev tingene sat på plads og alt gik planmæssigt, vi kan kun give d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En flytning fra et parcelhus i Hornslet til en lejlighed på 4. sal i Randers: 160 tunge flyttekasser + en del møbler. Fire flyttemænd, tre flyttebiler, 5½ time. Ingen uheld, alle aftaler overholdt,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

. . . Tak for en gnidningsløs flytning fra Åbyhøj til Ringkøbing bymidte. Effektive folk med godt humør, der gik lige på opgaven. Humor og ironi er en væsentlig del af konceptet og vi følte os guidet... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verhuizer

Geschreven door het bedrijf

Go´ gammeldaws service i en digital verden. Lovpligtigt tilladelses nummer Færdselsstyrelsen 12779641, 12779642 Gyldig til 31.10.2032 Vi påtager os kun det vi kan klare, men så lover vi til gengæld en ustresset og ukompliceret flytning eller kørsel. Vi har øvet os siden 1999 på at gøre flyttedagen til positiv oplevelse for kunden- det er det i betaler os for. Der gives altid skrifteligt tilbud uden skjulte gebyrer eller tillæg. Udover selve flytteopgaven tilbyder vi også opbevaring i egne opvarmede og sikrede lokaler. Håber på vi får lov til at give dig eller jer et uforpligtende tilbud. Bedste hilsner os fra Hornslet Flytteforretning

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelt, fejlfrit og hyggelig flytning/montering af møbler

Jeg har købt en sofa serie fra ilva inkl. levering, montering & bortskaffelse af mine tidligere møbler. Det stod de to superflinke & professionelle guttermænd (René og Claus) for. De var meget rare og arbejdede med stor fokus på at processen skulle forløbe gnidningsfrit. Jeg vil KLART anbefale dette firma til alle der skal have flyttet eller monteret noget.

Professionelle, hårdtarbejdende og bare superhyggelige gutter👍👍👍

16 mei 2023

Fjong

Helt fantastiske flyttefolk der var effektive og samtidig kunne klare humoren fra dutten og alle os andre gamle hoveder👍👍👍👍tak for en super indsats på en varm lørdag🙏🙏🙏

13 mei 2023

Flytning af klaver

Hurtigt svar på forespørgsel om pris på flytning af mit klaver. Nemt at finde en tid der passede. Meget venlige flyttefolk som behandlede mit klaver med respekt. Super tilfreds med servicen.

19 april 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brugt Hornslet Flytteforretning…

Jeg har brugt Hornslet Flytteforretning ifb med flytning fra Ebeltoft til Århus. Rene, Morten og Claus har ydet et fantastisk service, rigtig flinke, lynhurtige og prisen er helt i bund. Opgaven var færdig på lidt over 3 timer. Hvis jeg kunne give 10 stjerner så vil jeg gøre det. Tusind tak til jer for at udføre et super arbejde.

1 april 2023

Flytning med et smil!

Flytning med et smil!
Selvom det var flytning fra 5. Sal, uden elevator, blev det hele gjort med højt humør og smil. Dejlig oplevelse, som jeg varmt kan anbefale. Hurtigt og effektivt, trygt og sikkert, fair pris og uden skjulte tillæg.

13 februari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun anbefale Hornslet…

Kan kun anbefale Hornslet flytteforretning til alle som vil have en hurtig og effektiv flytning . Meget hurtig respons på mine spørgsmål og altid med et venligt svar og smil ansigt til ansigt . Tusinde tak .. Venligst Caterine

16 november 2022

5/5 stjerner.

5/5 stjerner..

Fænomenalt service niveau hele vejen igennem man kan tydeligt mærke at det er en prioritet hos Hornslet Flytteforretning at kunderne er tilfredse med den leveret ydelse. - Udover det er de vel og mærket, den meste effektive flytteforretning jeg har arbejdet sammen med!

Varm anbefalding herfra.

7 oktober 2022

Fantastisk god oplevelse

Fantastisk god oplevelse. 3 unge mennesker der hurtigt og kompetent flyttede for os og det med højt humør.
Vi vil til enhver tid bruge dem igen

8 oktober 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super effektiv og god flytning

Super effektiv og god flytning. Alle aftaler holdt og vi oplevede en stressfri og behagelig flytning.
Måske en anelse dyrene end billigste firma, men absolut alle pengene værd! Stor anbefaling☺️

28 september 2022