Hornslet Flytteforretning Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg flyttede den 22. August, og havde den bedste oplevelse! Flink og omhyggeligt flytteteam, alt gik perfekt, så de får min allerbedste anbefaling!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilt til kl.09.00, men allerede 10 min før var de klar og i løbet af ingen tid var flyttebilen pakket og klar til afgang. Fremme blev tingene sat på plads og alt gik planmæssigt, vi kan kun give d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

. . . Tak for en gnidningsløs flytning fra Åbyhøj til Ringkøbing bymidte. Effektive folk med godt humør, der gik lige på opgaven. Humor og ironi er en væsentlig del af konceptet og vi følte os guidet... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verhuizer

Geschreven door het bedrijf

Go´ gammeldaws service i en digital verden. Lovpligtigt tilladelses nummer Færdselsstyrelsen 12779641, 12779642 Gyldig til 31.10.2032 Vi påtager os kun det vi kan klare, men så lover vi til gengæld en ustresset og ukompliceret flytning eller kørsel. Vi har øvet os siden 1999 på at gøre flyttedagen til positiv oplevelse for kunden- det er det i betaler os for. Der gives altid skrifteligt tilbud uden skjulte gebyrer eller tillæg. Udover selve flytteopgaven tilbyder vi også opbevaring i egne opvarmede og sikrede lokaler. Håber på vi får lov til at give dig eller jer et uforpligtende tilbud. Bedste hilsner os fra Hornslet Flytteforretning

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Professionelt og effektivt

Professionelle, effektive og ikke mindst rare og venlige flyttefolk, som blandt andet var rigtig gode til at instruere vores hjælpere.
Vi fik flytningen udført til timepris, fordi vores flytning virkede uoverskuelig. Den endelige pris var særdeles fair.

15 juli 2022

God flytteoplevelse

Jeg har haft meget positive oplevelser med Hornslet Flytteforretning. Jeg havde tidligere en meget dårlig oplevelse med et andet flyttefirma, men oplevede stor omsorg for mine bekymringer. Der blev taget hensyn til mine ønsker og der var en god stemning under hele flytningen. Venlig og humoristisk omgangstone og ingen stress. Så jeg takker for en god flytteoplevelse og anbefaler på det varmeste firmaet

9 mei 2022

Perfekt

Jeg har kun rosende ord at sige, om
Hornslet flytteforretning.
Det har virkelig været en positiv oplevelse fra start til slut.
På flyttedagen kom de kom til tiden, endda lidt før 😊
Behagelige flyttemænd, som var virkelig effektive.
Intet er ødelagt.
Jeg syntes jeg fik en perfekt flytning, til en virkelig rimelig pris.
Kan anbefales👍
5 stjerner med pil op.

31 maart 2022

Tip Top...

Tip Top...

Med kort varsel sprang Rene til med 2 mand og 2 biler..

Super effektivt fra 1.ste sal og op til 2 sal i min nye lejlighed... Super effektive og med et godt humør...

Kan give mine varmeste anbefalinger til Hornslet Flytteforretning..

16 maart 2022

Super tilfreds!

Super tilfreds!

Vi skulle have flyttet et stort nyt fint legehus ned til vores sommerhus. Det hele spillede bare. Det blev hentet og flyttet til aftalt tid. Og vi fik endda sms'er undervejs, så vi vidste at tidsplanen holdte. Super venlig og hjælpsom chauffør. Virkeligt en rigtig god oplevelse.

11 maart 2022

Topprofessionelt!

Vi var enormt glade for oplevelsen med de to top-professionelle ansatte, der flyttede vores klaver for os. Alting gik som aftalt. Hvis vi kunne give mere end fem stjerner, havde I fået det!

7 maart 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veludført arbejde til aftalt tid.

Veludført arbejde til aftalt tid.
Meget tilfredsstillende flytning, hvor der blev passet på tingene. Flinke og arbejdsomme medarbejdere. Kan varmt anbefale dette firma til flytteopgaver.

19 februari 2022

En hurtig flytning

Jeg fik brug for en hurtig flytning. Og det fik jeg. Med få timers varsel kom Rene med med rolig overblik og godt humør. Vi hjalp til og få timer efter var det klaret. Kæmpe stor tak og de bedste anbefalinger herfra. Og prisen var mindre end forventet.

14 februari 2022

Varm anbefaling

Søde og rare mennesker, hurtigt svar, og med masser tålmodighed og god humor. Kan varmt anbefale! Det har gjort vores flytning enormt meget nemmere, og også til en god pris.

11 februari 2022

Effektiv flytning

En flytning fra et parcelhus i Hornslet til en lejlighed på 4. sal i Randers: 160 tunge flyttekasser + en del møbler. Fire flyttemænd, tre flyttebiler, 5½ time. Ingen uheld, alle aftaler overholdt, megen hjælpsomhed, højt humør. Flyttekasser bragt og afhentes uden beregning, intet hastværk med udpakningen ("bare giv jer god tid")! Hertil kommer en rimelig pris.

Hornslet Flytteforretning kan absolut anbefales!

27 januari 2022

. . . godt humør og armkræfter

Humor og ironi er en væsentlig del af konceptet og vi følte os guidet professionelt igennnem hele processen. På trods af høj effektivitet var der altid tid til en frisk kommentar, en kort snak og små anekdoter. Vi giver vores bedste anbefaling til andre med flytteplaner.

21 november 2021

Super service & højt humør

Nem kontakt og en positiv tone og indstilling, rigtig godt førstehåndsindtryk! Levering var efterfølgende en rigtig god oplevelse og de ydede service udover det forventelige - med et stort smil på læben! Vi vil helt sikkert benytte dem igen og anbefale dem til andre.

17 november 2021

Positiv oplevelse.

Positiv oplevelse.
Kom til tiden, endda før.
Behagelige flyttefolk, som behandlede møblerne forsigtigt.
De var virkelig effektive og og fik bare det hele til at ske på en god måde.
De kan klart anbefales.

11 oktober 2021

Kan klart anbefale Hornslet

Kan klart anbefale Hornslet - Flytteforretning
Fik fast pris med levering af 80 kasser og flere om nødvendigt plus afhentning efter kasserne er tømt , ca 4-5 uger
Kasserne kom som aftalt og det gjorde flyttemændende også på selve dagen . De var totalt profesionelle og hurtige , de havde knap tid til at spise mit indkøbte morgenbrød og drikke kaffe , aldrig har jeg set flyttefolk arbejde så præcist og intenst som de tre her . De havde alle prof hjælpemidler og havde overblik og totalt styr på alt og jeg har set meget efter 10 år i branchen i København så stor respekt herfra og jeg vil klart anbefale at bruge Hornslet - Flytteforretning og skal jeg flytte igen engang så er det dem der bliver kontaktet
Tak til jer

28 september 2021