Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

” Fjorden ” leverede en totaloplevelse af de sjældne. Menuen med franske asparges, dansk ung hane og fynsk brunsviger var skabt med både kærlighed, ekspertise og stor sans for detaljen. Anretni... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kedeligt og gammelt hotel. Receptionisten ved ankomsten gav os en nøgle og sagde at vi kunne læse om hotellet og om morgenmad på værelset. Ikke nogen god velkomst. Morgenmaden var ikke som vi hav... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig dejlig overnatning. Vi havde en deal med en overnatning , kaffe og 3 retters menu samt tur i spaen. Virkelig dejlig sted, venlig personale, lækker spa, dejligt værelse og smuk beliggenhed.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Roen rammer en når man går ind ad døren. En tur i spaen sænkede kun skuldrene yderligere. Mange valgmuligheder i spaen - flere saunaer og bade, lune bænke og forfriskninger til fri afbenyttelse. Mange... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hotel

Geschreven door het bedrijf

Går ønsket mod en weekend eller miniferie væk fra hverdagens trommerum, så er et ophold på Hotel Faaborg Fjord godt for sjælen. Her er luft, lys, liv og leg for både store og små. Vi tilbyder skønne, moderne værelser – alle med balkon eller terrasse. I kommer til at bo i stille og rolige omgivelser og får hele Sydfyn som baghave – eller måske legeplads?

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 81% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

51 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk to-retters menu i hotellets…

Fantastisk to-retters menu i hotellets restaurant og en rigtig god spa afdeling gør opholdet her til noget helt særligt.

14 maart 2025

Kære Per
Tusinde tak for at du tager dig tid til at melde tilbage på dit ophold her på Hotel Faaborg Fjord.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk hotel og et helt igennem…

Fantastisk hotel og et helt igennem engageret og serviceminded personale.
Vi fik en enestående god behandling

17 maart 2025

Kære Flemming
Tusind tak for dine positive kommentarer om dit ophold hos os på Hotel Faaborg Fjord. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele dine oplevelser med os.
Vi glæder os til at videregive dine rosende ord til resten af teamet – det er en skøn motivation!

En rigtig god oplevelse

Beliggenheden er smuk, hotellets stemning og indretning, spændende morgenbord, personalets imødekommenhed samt aftenenernes "kokkekunst" - alt perfekt for alle 18 deltagere i en "særlig" begivenhed.

8 maart 2025

Kære Knud

Super dejligt hotel

Super dejligt hotel, med lækker spa område, dejlig mad.. og skønne rolige omgivelser… perfekt til et par dage med ren afslapning

6 maart 2025

Kære Lene

GETAWAY OPHOLD. Spa og wellness

Vi 2 personer har lige været på 2-dages ophold med 1 overnatning - Deal "SPA og Wellness getaway".
Det var så skønt, både modtagelse, værelse, hyggelige, rene og pæne omgivelser, SPA afdelingen, 4-retters menu - meget veltillavet - lækker morgenmad , personale incl opmærksomme tjenere.
Kan absolut anbefales
SPA området er ikke så stort, men hyggeligt og godt. Dejlige forfriskninger og frugt.
Det eneste vi vil påpege er, at vi ikke fik at vide, vores armbånd skulle kodes til skabene i SPA området - inden vi gik derind.
Håber vi får muligheden en anden gang.

25 februari 2025

Kære Sonja

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Pris og kvalitet hænger ikke sammen …

Pris og kvalitet hænger ikke sammen spa blev ikke oplyst priser på, og er dyrt og maden var middel og for dyr

22 februari 2025

Kære Poul,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at dit ophold ikke helt levede op til dine forventninger.

Vores spa-adgang er ikke inkluderet i alle opholdstyper, men vi kan nogen gange tilbyde vores gæster en særlig rabat, hvis de ønsker at tilkøbe adgang under deres ophold - hvis der er ledighed "last minute" - Denne rabat blev du tilbudt under dit ophold.
Vi oplyser ingen steder at der kunne være "gratis adgang" -Vi beklager, hvis det ikke har været tydeligt kommunikeret

Med hensyn til maden bestræber vi os på at levere en høj kvalitet, der afspejler både råvarernes standard og vores serviceniveau. Vi tager din feedback til efterretning og vil bruge den i vores løbende arbejde med at forbedre oplevelsen for vores gæster.

Vi håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen igen og give dig en bedre oplevelse næste gang.

Spa ophold

Lige kommet hjem efter 2 dages spa ophold. Måtte skifte værelse da lamper ikke virkede. Fik nyt værelse magen til det andet med havkik. Hav kik kun hvis man står på terrassen. I det nye værelses brusekabine kunne vandet ikke løbe ordentligt fra, så det hele sejlede efter man havde været i brusebad. Body og hair sæbe beholder var tom..
sengene var elendige.. desuden lægges lagner løst på hvilket betyder at du ikke kan vende dig uden lagnet ryger af.
Maden er dog virkelig lækker, og personalet som serverer til middagen er fantastiske . Ligeledes morgenmads personalet er fantastiske ..
Ville være dejligt med en kedel og kaffe og the på værelset.

19 februari 2025

Kære Helle
Tak for din ærlige tilbagemelding på dit ophold hos os. Vi beklager, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger, og vi værdsætter dine input.
Vi vil tage dine kommentarer til efterretning og undersøge, hvad vi kan gøre anderledes fremadrettet. Hvis du har yderligere detaljer, som du ønsker at dele, er du meget velkommen til at kontakte os på info@hotelfaaborgfjord.dk.
Vi håber, at vi får chancen for at vise dig forbedringerne ved et fremtidigt besøg.
Med venlig hilsen,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dejlig mad og god service af tjenere, men!!

Kunne være 5 stjerner, men elendige senge -1 stjerne, wifi virkede ikke på noget tidspunkt - 1 stjerne.
Vi gav ekstra for havkig, det kunne ses hvis man gik ud på altanen (-5°) hvis jeg kunne ha valgt en ordentlig seng i stedet.
Kommer gerne igen når de elendige senge er skiftet ud !!

14 februari 2025

Kære,
Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback med os efter dit ophold på Hotel Faaborg Fjord. Vi sætter pris på dine betragtninger og vil gennemgå dem med vores team for at se, hvordan vi kan forbedre oplevelsen for fremtidige gæster.
Vi håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen tilbage og give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.

Super nytårsophold

Meget dygtig personale og fantastisk mad. Super nytårsophold.

8 januari 2025

Kære Lisbet

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super Nytårsarrangement

Fantastisk mad, super betjening af virkeligt godt personale og dejlig beliggenhed af hotellet. Værelserne er ældre, med meget små badeværelser, men personalet og maden gør opholdet godt.

30 december 2024

Kære Jens

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et sted man bør besøge smukke…

Et sted man bør besøge smukke omgivelser og fantastisk personale.
Altid god service fra alle ansatte, fine værelser og lækkert spa👍👍👍

30 december 2024

Kære Marie

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Nytårs spa day.

Nytårs spa day.
Vi var 4 voksne,som havde bestil et spa day, vi glæde os meget efter en hektisk jul.
Det eneste som var godt var 1 time sauna guset,dejlig dufte og en dygtig gusmester.
Der var alt for mange mennesker,en lille bænk i baderummet til rigtig mange mennesker i omklædningen, i gang arealet var der var beskidt og vådt,:”der var ingen tørre område når man skulle have tøj af og på.
Faciliteterne er alt for små,udendørs poolen var kold skulle stå i kø for at benytte spa,damp.
345kr pr pers. er Ikke pengene værd.

29 december 2024

Kære Katja
Tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi sætter stor pris på dine betragtninger, og vi vil tage dem med os i vores fortsatte arbejde med at skabe gode ophold for vores gæster.
Vi håber, at du vil overveje at besøge os igen, så vi kan give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.

Dejligt hotel

Dejligt hotel, fin indretning og rolige omgivelser, dejlig morgenmadsbuffet og fin restaurant med dejlig og rigelig aftensmad og gode vine. Personale der er meget imødekommende og hjælpsomme og som kompetent informerer om bl.a mad og vine. Alt i alt en dejlig oplevelse

9 december 2024

Kære Birgitte

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg har netop været til julefrokost med…

Jeg har netop været til julefrokost med overnatning. Selve hotellet er virkelig dejligt. Super hyggeligt. Men man skal ikke vælge julefrokosten for madens skyld. Der var nærmest ikke noget at vælge imellem og det hele blev serveret så hurtigt at man ikke nåede at nyde det man havde på tallerkenen før det næste blev sat på. Det der trods alt var smagte fint, dog var natmaden kold.

29 november 2024

Kære Tine

Vi vil dele dine betrækninger med resten af personale på hotellet, så vi kan se om det er muligt at gøre noget anderledes i fremtiden. Og beklager meget at natmaden var kold.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt spillede bare fra Personale til…

Alt spillede bare fra Personale til Faciliteterne en super oplevelse. Tak🙏

22 november 2024

Kære Erling

Ophold på Faaborg fjord

Vi var to personer som nød to dages overnatning, med spa. Dejlige værelse i rolige omgivelser ( der var heller ikke så mange gæster,) Skønt morgen komplet, med hjemmelavet brød, marmelade, og en ingefærshots, så var man klar til at gå i spa.Vi havde købt opholde med 4 retters menu, det var også skøn, og veltillavet mad. Kan anbefale en forret med røget hellefisk. En stor tak til personale på restauranen med de skøn smilende tjener Mathilte, og kokken Stefan. Kan varmt anbefale stede

19 november 2024

Kære Bente

Dejlig atmosfære

Dejlig atmosfære , pænt overalt, god mad , flinkt personale. Kan anbefales!

9 november 2024

Kære Palle

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for en fantastisk fest

Den gode mad, kompetente og venlige medarbejdere hele vejen rundt. Aftaler blev overholdt og små detaljer pyntede det hele yderligere op. Eksempel: børneplatterne.
Alt kunne ligesom lade sig gøre!

26 oktober 2024

Kære Per

Nem at booke

Nem at booke - smilende, dygtig og venlig personale - dejlig stor værelse - super lækker mad - skønne omgivelser - pænt og rent - jeg kommer helt sikkert igen

29 oktober 2024

Kære Else
Mange tak for de flotte ord om dit ophold hos os på Hotel Faaborg Fjord. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at give din feedback. Det betyder meget for os!
Vi vil naturligvis dele din ros med vores team og ser frem til at byde dig velkommen igen.
De bedste hilsner,

Fin service og opholdsfaciliteter