Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

” Fjorden ” leverede en totaloplevelse af de sjældne. Menuen med franske asparges, dansk ung hane og fynsk brunsviger var skabt med både kærlighed, ekspertise og stor sans for detaljen. Anretni... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kedeligt og gammelt hotel. Receptionisten ved ankomsten gav os en nøgle og sagde at vi kunne læse om hotellet og om morgenmad på værelset. Ikke nogen god velkomst. Morgenmaden var ikke som vi hav... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig dejlig overnatning. Vi havde en deal med en overnatning , kaffe og 3 retters menu samt tur i spaen. Virkelig dejlig sted, venlig personale, lækker spa, dejligt værelse og smuk beliggenhed.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Roen rammer en når man går ind ad døren. En tur i spaen sænkede kun skuldrene yderligere. Mange valgmuligheder i spaen - flere saunaer og bade, lune bænke og forfriskninger til fri afbenyttelse. Mange... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hotel

Geschreven door het bedrijf

Går ønsket mod en weekend eller miniferie væk fra hverdagens trommerum, så er et ophold på Hotel Faaborg Fjord godt for sjælen. Her er luft, lys, liv og leg for både store og små. Vi tilbyder skønne, moderne værelser – alle med balkon eller terrasse. I kommer til at bo i stille og rolige omgivelser og får hele Sydfyn som baghave – eller måske legeplads?

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 81% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

51 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fantastisk beliggende men maden...?

Fantastisk beliggende og værelset var også ok - men middagen fredag d. 28/6 (det var den eneste middag vi fik), var under al kritik. Prisen på kr. 255,- for 5 små kartofler, en lille tør spinattærte, 1 lille stykke (tør) perlehøne, 1 kogt gulerod er simpelthen langt over det I burde tage for så sølle et måltid. Der bliver I simpelthen nødt til at stramme op.
Morgenmad var der masser af men bake-off til så stort et sted er for ringe og grøntsagerne bestod af en lille skål med cherrytomater, lidt agurk og rød peber - der bliver I også nødt til at steppe op hvis det skal holde i forhold til jeres egne reklamer.
Hotellet fungerer ellers godt - derfor de 2 stjerner.

28 juni 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Forvirring ( nyt personale )

Vi havde tre overnatninger, i et meget lille værelse, med udsigt til parkeringsplads. Topmadrassen rutsjede hele tiden rundt og lagnet ligeså.
Total forvirring sidste aften ved servering af mad. De havde mega travlt og flere beskeder der kiksede.
Måtte rykke for forretten, ( glemt os). Der var ikke tid til vi kunne betale, og måtte gå i receptionen, hvor vi fik at vide der var Tinderbox i Odense og de derfor manglede
personale! Uha- sikke en kaotisk afslutning.

29 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Når man ikke føler sig velkommen

Vi er efterladt med en følelse af ikke at være velkommen efter en overnatning hos jer.
Da vi tjekker ind, bliver vi ikke budt velkommen, der er ingen informationer om hvor andet end vores værelse befinder sig. Vi får altså ikke information om hvor restaurant, bar samt andre faciliteter befinder sig på hotellet.
Vi får ikke udleveret koden til WIFI samt til døren til hotellet, ej heller at døren låser og man derfor skal have en sådan kode for at kunne komme ind på hotellet.
Da vi vender tilbage til hotellet efter kl. 23 kan vi derfor ikke komme ind. En yderst ubehagelig oplevelse! Heldigvis kommer en anden gæst på hotellet kort efter, og lukker os med ind. Men det er under al kritik, at vi ikke har fået udleveret denne information!
Yderligere var sengene ikke sat sammen, vi fandt de klips der skal bruges til netop det formål i en skuffe på værelset. Og så knagede sengene en hel del, hvilket var en medvirkende faktor til en dårlig nattesøvn.

MHT spaoplevelsen blev vi også her lukket ude i jeres udendørs spaområde, da der var problemer med armbåndene. Det var både pinligt - havde vi set forkert på tiden og armbåndene derfor var udløbet, kan de overhovedet udløbe..? Vi havde ikke set forkert på tiden og det endte med at vi gik op før tid, fordi vi havde fået så dårlig en oplevelse med at være blevet lukket ude.
Vi følte det meget nedladende at skulle vente på en at en anden gæst ville ud, så vi kunne snige os ind af den forkerte dør.
Ydermere var jeres vandhane til drikkevand ude af drift, men i havde ikke stillet almindeligt vand til rådighed på andre måder. Når man er i spa har man virkelig brug for at kunne drikke noget vand, og det er ikke alle der synes at vand med forskellige smage er sindssygt lækkert. Og til den pris i tager for jeres spa, så er det mindste man kan forlange vel, at man kan få et glas koldt vand?! Og at man ikke bliver lukket ude.

Alt dette klagede vi over i jeres reception. Vi blev mødt af 'det er vi da kede af og vi beklager.' Men ærlig talt, så synes vi ikke det er nok, at i beklager. Vi synes vi har brugt utrolig mange penge på at blive utrolig skuffede!

22 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hyggeligt og varmt hotel med flere…

Hyggeligt og varmt hotel med flere hyggekroge og en dejlig terrasse med udsigt over vandet. Et fantastisk køkken, der serverer lækker morgenmad med hjemmelavede specialiteter herunder brunsviger og velsmagende middage. - Man føler sig godt tilpas på stedet, og hotellet kan varmt anbefales. Godt udgangspunkt for ture på Sydfyn og det sydfynske Ø-hav.

2 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig oplevelse ved ophold.

Vi har lige været på et ophold med 3 overnatninger incl. morgenmad og 2 retters aftensmenu. Morgenmaden var rigtig fin. På restauranten om aftenen følte vi os ofte “glemt”, og maden var utrolig kedelig. Det virkede som om det skulle være så billigt som muligt. Smagte heller ikke af noget. Meget skuffende. De fleste tjenere professionelle og andre virkede som om de nærmest ikke gad arbejdet. Eks… “tag lige den serviet væk”, brødet blev “klasket” ned på bordet … da vi endelig fik det. Den ene aften var der konference/møde, hvor dj startede med høj musik inden vi var færdige med at spise. Vi måtte hurtigt spise færdigt og forlade restauranten pga larm.
Alt i alt kan vi ikke anbefale Hotel Faaborg Fjord.

2 juni 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dejligt ophold

Dejlige omgivelser. God mad. Servicen var i top. Lækkert med Beach bar og rigtig gode udendørsaktiviteter. så som bålplads, spil på græsplænen. Osv
Gode konference rum med mange kaffemuligheder.
Spa området fik jeg ikke nået, men det så lækkert ud.
Rene og pæne værelset, var heldig at få et med havudsigt.
Hvis der er noget at sætte fingeren på er det virkelig dårlige senge der er på værelserne ellers er alt andet super.

30 mei 2024

Ringeste oplevelse på Hotel Faaborg fjord

Ringeste oplevelse på hotel Faaborg fjord hotel (restaurant servicen og maden)

Personalet i restauranten - meget, meget dårlig stil af personalet sige til min mand at de ikke tager i mod kontanter og min mand har altid dankort på dig, han følte sig set forkert på pga hudfarven og derefter da vi havde betalt regningen i restaurant var vi på vej ud, blev vi stoppet af en anden personale fra restaurant og holdte os hen for at spørge og vi har betalt. Vi kommer aldrig igen ihvertfald.

1 juni 2024

Dårlig service

Havde booket et spaophold i 2024, men personalet havde ved en fejl skrevet det i kalenderen for 2025. Det er så hvad det er , alle kan begå en fejl. Det ærgelige var den måde som personalet taklede situationen på. Vi blev mødt med arrogance og ligegladhed i receptionen og ingen undskyldning, medfølelse eller kompensation. Virkelig dårlig service.

1 juni 2024

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse. Super service, lækker mad og fint rent og hyggeligt værelse med lille terrasse.
God Stemning og mange gode detaljer feks den meget lækre terrasse med udsigt, gode siddemøbler og boxe m hynder og tæpper.
Vi kommer gerne igen.

24 mei 2024

Super godt ophold

Super godt ophold. Aftenen med gourmet mad og tilpasset vinmenu var fantastisk oplevelse med skønne smage. Betjeningen var helt fin.
Ikke sidste gang vi prøvet sådant et ophold.

18 mei 2024

Fantastisk oplevelse

Vi var et selskab på 8 voksne hvor vi har haft 3 overnatninger og vi alle var yderst tilfredse.
Fantastisk dejligt ophold. Personalet er meget venlige og søde. Maden fantastik. Værelserne er standard pæne og rene.
Anbefaler gerne hotellet til andre og kommet helt sikkert igen.

17 mei 2024

Ikke Pengene værd...

Værelset kunne trænge til en up date.Sort snavs langs kanter i brusekabinen.Balkonen trængte også til en overhaling på belægningen.Maden stod slet ikke mål med pris og beskrivelse,ej heller service.Og en ærgerlig afslutning med en receptionist ,der gik over min grænse for almindelig tillid til kunderne .Jeg blev gjort opmærksom på,da jeg afleverer nøgle ved udtjekning,at vi ikke har betalt regningen for aftensmaden.Dette havde vi gjort , hvilket jeg italesætter.Jeg bliver bedt om,at hente kvittering (er i bilen da jeg har pakket det hele).Det gør jeg og fremviser den.Den bliver afvist da,det ikke "beviser" at min veninde og jeg har betalt,så receptionisten vil godt se Dankort kvittering oveni.Jeg henter så Dankort kvittering,og så bliver det godkendt med en efterfølgende "Vi beklager,tak for hjælpen".Det synes både min veninde og jeg er under alkritik,og det gør at vi ikke ønsker at gentage et ophold på hotellet.

11 mei 2024

Dårlige personale forhold

Har været gæst i et selskab et par gange indenfor det sidste stykke tid. Hver gang har jeg oplevet kokken råbe/tale grimt til personalet. Det er ikke i orden. Hvor er cheferne? Jeg har ikke lyst til at være gæst der, så længe man ikke behandler sit personale ordentligt, så kan fin kok/god mad være ligegyldigt.

20 april 2024