Heeft langer geduurd dan verwacht maar zoals altijd wel perfect in orde geleverd. Zou wel wat werken aan klantendienst want jullie zijn zo goed als onmogelijk te bereiken .
Ik heb een schroefset besteld bij Hottuning, gewoon via internet. Super overzichtelijke website, voor de zekerheid nog even gebeld met een paar vragen en netjes antwoord gekregen. Kon hem binnen 3 wer... Toon meer
Bij mijn gekochte tweede hands Alfa cabrio ontbraken van de windstopper de bevestigingbusjes. Gebeld met Hotttuning. "Meneer mag ik uw gegevens? Ik stuur vanmiddag gratis 2 busjes naar u toe". Wat ee... Toon meer
Via Bol een scherm besteld. Werd niet geleverd op het opgegeven adres. Kan gebeuren. Daarna drie keer een beeicht geatuurd waar niet op gereageerd werd. Toen Bol geactiveerd na een week kwamen zij met... Toon meer
De specialist op het gebied van originele, tuning en styling auto onderdelen.
Galileistraat 4, 7131PE, Lichtenvoorde, Nederland
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
windscherm van Peugeot 307 CC past niet in de standaard openingen van de auto.
Zelf passend moeten maken.
De levering van het schroefset duurde iets langer dan gedacht. Na telefonisch contact werd mij verteld waarom en de volgende dag lag het al binnen. Ben ook netjes te woord gestaan aan de telefoon.
Bij mijn bestelling stond 2 tot 3 week levertijd.
Heb het besteld en het was binnen een week binnen.
Alles goed verpakt, en mijn bestelling was precies zoals op de foto.
Ik ga hier zeker vaker wat bestellen.
Goede service en niet duur!!!
Levertijd wat langer dan verwacht maar de order is correct afgehandeld
erg goede service ,optijd leveren . ik had een foutje in de adresgegevens
en ze belde mij keurig na om dit op te losssen
product als omschreven, goedkope verzending en track en trace bij verzending. Top!
Voor mijn bestelling belde ik voor informatie betreffende het product.
Alles werd netjes uitgelegd en de levering is binnen het verwachte termijn aangekomen.
We wachten maar af, we hebben namelijk al betaald
Na de bestelling en betaling duurde het enkele dagen voor er weer wat gebeurde in de afwikkeling. Ik had bijna de telefoon gepakt om te informeren, maar was niet meer nodig. Bestelling was al onderweg. Wat dat betreft keurige levering. Ik zou het prettig vinden als tussen betaling en levering informatie wordt gegeven wat er in tussentijd gebeurt. Bijvoorbeeld in bestelling bij leverancier.
Ik ben tevreden.
Ik heb heel mooi stoelhoezen koopt !!!maar niet de beste kwaliteit! !!maar ziet netjes uit!
Duidelijke reacties, supersnel geleverd, helemaal aan te bevelen.
Op 4 juni een email gestuurd met een verzendnummer van mijn retour.
Maar tot op heden geen bevestiging of wat dan ook gekregen.
Op de site word verteld "voor 15:00 besteld, volgende dag in huis" en op dezelfde site staat ook als je vooruit betaald (iDeal) dat het 2 dagen verwerkingstijd kan duren... (best wel tegenstrijdig met de eerste afspraak) vrijdag besteld, zaterdag niks, maandag niks, dinsdag moet ik te horen krijgen dat het item niet in vooraad is en nog uit magazijn in duitsland gehaald moet worden. Woensdag ook nog bezorgd op het verkeerde adres, nadat ik mijn adres de dinsdag ervoor nog telefonisch bevestigd had.
Waarom ze een mindere beoordeling krijgen is door geen informatie te geven over levering die later komt dan op de site wordt aan gegeven .
Het is maar een kleine moeite door te geven .
Ik heb geen op- of aanmerkingen. Ik zal de volgende keer weer hier bestellen.
Artikel is keurig en tijdig geleverd. Echter is een niet passend artikel geleverd. Dat heb ik met foto's en tekst uitgelegd. Echter was dat onvoldoende. En vervolgens werd er helemaal niet meer gereageerd. Vervolgens zelf het artikel aangepast, maar eigenlijk ziet het er niet uit. Echt ontevreden over de informatie voorziening op de website en de aftersales!
Per abuis de verkeerde uitlaat klep ontvangen, en dit gemeld. Zonder dat ik de oude terug had gezonden werd de juiste 1 werkdag later al bezorgd.
Blij verrast over de kwaliteit.
Top service en nogmaals dank aan Marcel.