Ik heb via de website een 2-tal boeken besteld voor piano. Deze lagen 2 dagen later op de mat, voldoende degelijk verpakt in een envelope. Ik vond het prettig dat ik achteraf kon betalen, ook als nieu... Toon meer
Raar hoor ik heb een abonnement opspeelklaar en die is door dit bedrijf overgenomen. Al 2 maanden niks ontvangen wel voor betaald. Over een vervangend blad valt niet te praten.... Een nieuw abonn... Toon meer
Jong, vlot bedrijf gerund door dito eigenaar. Onze bestelling was snel gedaan. Helaas een week moeten wachten op de bezorging omdat de postcode een verkeerd cijfer bevatte. En dan raken de sorteermach... Toon meer
Dinsdagavond heb ik een boek besteld. Deze werd na mijn bestelling al snel bevestigd per e-mail waarin de status "bestelling ontvangen" stond welke de volgende morgen werd omgezet naar status "ve... Toon meer
Mr. H.F. de Boerlaan 151, 7411AH, Deventer
- 0570-607999
- info@huisvolmuziek.nl
- www.huisvolmuziek.nl
Wel abonnement niks ontvangen.
Over een vervangend blad valt niet te praten....
Een nieuw abonnement afsluiten en opnieuw betalen is de enige optie.
SLECHT!!
Slechte services
Elders bladmuziek wel ontvangen. Telefonisch onbereikbaar.
Zeer slecht.
18 december bladmuziek voor blokfluit besteld en betaald, bij vooruitbetaling zou de bestelling snel geleverd worden.
Tot op heden niets ontvangen en op mails wordt niet gereageerd, wat ik zeer, zeer klantonvriendelijk vind. Ik begrijp dat er feestdagen geweest zijn, maar er zijn ook genoeg werkdagen geweest. Ook op een bericht via Facebook wordt niet gereageerd.
Wel betalen maar niets ontvangen
Bij Huis vol muziek rieten voor klarinet besteld. Deze zouden binnen 5 werkdagen bij mij zijn. Bestellen en betalen ging vlot. Daarna niets meer gehoord. Op mails wordt niet gereageerd en de telefoon wordt niet opgenomen. Pas na twee weken aanhoudend bellen en mailen kreeg ik iemand aan de lijn. De rieten waren niet op voorraad. Men zou mij dezelfde dag nog laten weten wanneer ik ze kan verwachten. Omdat er niet teruggebeld werd wederom gebeld en gebeld en gebeld. Toen iemand opnam reageerde die erg lauw. Ze zouden het diezelfde dag nog op de post doen. Een excuus kon er niet af. Op mijn vraag waarom ze me niet eerder konden laten weten dat het niet op voorraad was komt geen antwoord. Dit is inmiddels ook al ruim een week geleden en nog niets ontvangen. Ik heb nu een mail gestuurd dat ik de koop wil ontbinden. Ook hier wordt niet op gereageerd. Moet ik dus ook nog via een aangetekende brief mijn geld gaan terughalen. Bar slechte service....
Goede service en vriendelijk geholpen
Ik was opzoek naar een boek en kon het niet vinden op de site. Ik had gebeld en huisvolmuziek heeft het boek apart besteld voor mij. En kreeg het binnen een week in dus bus!
Ik ben heel tevreden over de service en hoe snel er geleverd werd.
In één keer goed!
Boek besteld. was niet op voorraad werd besteld binnen 8 dagen in huis.
Super!
Eerst vekeerd toen goed
Ik kreeg het foute boek toegestuurd. Na 1 telfoontje werd dit perfect opgelost. Ik ben tevreden over de service!!
Alles wat maar fout kon gaan, ging fout.
Ik bestelde op 19 aug. 2014 de bladmuziek van " 34 Wellknown Classics voor altblokfluit " en ontving het boek voor sopraanblokfluit. Na de ergernis en het terugsturen van de bestelling, gebeurde er lange tijd niets. Ik schreef verschillende mails die niet werden beantwoord. Uiteindelijk kreeg ik na verschillende telefoontjes een nieuw bestelnummer. Maar weer kreeg ik het boek voor sopraanblokfluit. Het duurde weer een tijd voor ik mijn geld terugkreeg. De verzendkosten die ik maakte werden niet vergoed. Dus na ruim een maand wachten, telefoontjes en mails mocht ik de verzendkosten ook nog zelf betalen aan een bedrijf dat niet in staat was mij binnen een meer dan redelijke termijn te leveren.
1 boek besteld online, 2 ontvangen. Rekening voor 2e moet ik betalen
mijn zoon bestelde een piano boek online. Het betalen lukte een paar keer niet, maar uiteindelijk wel. er werd voor 1 boek afgeschreven. Enkele dagen daarna ontving hij het boek. Een paar dagen later weer een. Huisvolmuziek stuurde een rekening. Ik heb gebeld en ze vonden dat ik het boek terug moest sturen (ook nog eens op mijn eigen kosten) en dat ze daarna de rekening zouden afboeken. Ik vond dat de omgekeerde wereld. Zij hadden een fout gemaakt, niet mijn zoon! Ik had navraag gedaan bij de consumentenbond en zij vonden dat ik in mijn gelijk stond. Nu ontvang ik weer een aanmaning met daarboven op nog eens een paar tientjes aanmaningskosten! Laatste keer dat we bij hen wat gekocht hebben!

Antwoord van Huisvolmuziek
Top!
Muziek stuk besteld en een paar dagen later in huis.
Precies wat ik zocht, prima webshop.
Erg tevreden!
Uitstekende service
Een lesboek besteld voor gitaar. Ik had het boekje zo gevonden en binnen twee dagen in huis. Niks op aan te merken!
Snel besteld en snel geleverd.
De aflevering was mooi binnen de gestelde termijn binnen. Goed verpakt dus zonder kleerscheuren.
Toch nog goed gekomen.
Het muziekboek was beschadigd ( grote watervlek op 90% van de pagina's). Ik belde met deze klacht. Zou meteen teruggebeld worden door iemand die bij de computer kon. Dat gebeurde niet. Heb zelf na enkele uren nogmaals gebeld. De klacht is verder vriendelijk en netjes afgehandeld: ik heb mijn exemplaar zonder porto opgestuurd en ontving enkele dagen later een volwaardig, nieuw exemplaar in huis.
uitstekende service
Mijn steld het duurde even dus ik dacht even mailen wat de stand is, erg snel een reactie terug. Erg fijn dat je achter af kon betalen. In één woord super!!
Eerlijk antwoord gewenst
Het doen van de bestelling ging eenvoudig en snel. Helaas heb ik daarna een tijd niets meer gehoord over pf emn wanneer de bestelling bezorgd zou worden.
Toen ik daarover (op maandag) belde met jullie bedrijf kreeg ik van uw medewerker te horen dat de bestelling verzonden was en dat alles voor pakjesavond zeker binnen was. Pas woensdag kreeg ik een mail dat een deel van de bestelling toen pas verzonden was (dus zeker twee dagen later en dan nog niet alles) en pas op maandag kreeg ik twee boeken in huis.
Nu heb ik mijn kinderen deels teleur moeten stellen omdat een paar kadootjes er niet op pakjesavond waren, terwijl ik nog iets anders had kunnen verzinnen als ik de eersta maandag van uw medewerker eerlijk had gehoord dat ze nog niet verzonden waren.
Dus: een latere bezorging kan gebeuren, maar wees daar open en eerlijk over. Deze handelwijze schenkt geen vertrouwen in uw bedrijf.
Kortom: een mindere ervaring met wel degelijk tekenen van opzet!!
Jammer, want jullie assortiment vraagt er wel om om vaker spullen te bestellen.
snelle, correcte service!
Mijn producten werden erg snel en netjes geleverd!
Extra service was dat er pas achteraf moest betaald worden.
Kortom: een aanrader!!
Goede service en betalingsmogelijkheid nog met een echte nota!
Ben erg tevreden over de snelle levering en betalingsmogelijkheden.
Zal ook zeker mijn docente en medecursisten muziekschool jullie adres promoten.
Vriendelijke groet,
Cees Witvliet
Goede service en een ruim assortiment aan artikelen!
Ik heb verschillende keren besteld bij huisvolmuziek.nl en ben van mening dat ze goede service leveren. Daarnaast vind ik dat ze veel keus en een groot assortiment producten hebben.