Raar hoor ik heb een abonnement opspeelklaar en die is door dit bedrijf overgenomen. Al 2 maanden niks ontvangen wel voor betaald. Over een vervangend blad valt niet te praten.... Een nieuw abonn... Toon meer
Jong, vlot bedrijf gerund door dito eigenaar. Onze bestelling was snel gedaan. Helaas een week moeten wachten op de bezorging omdat de postcode een verkeerd cijfer bevatte. En dan raken de sorteermach... Toon meer
Dinsdagavond heb ik een boek besteld. Deze werd na mijn bestelling al snel bevestigd per e-mail waarin de status "bestelling ontvangen" stond welke de volgende morgen werd omgezet naar status "ve... Toon meer
Mr. H.F. de Boerlaan 151, 7411AH, Deventer
- 0570-607999
- info@huisvolmuziek.nl
- www.huisvolmuziek.nl
Geen verzendkosten!
Leuke actie Huisvolmuziek! Geen verzendkosten in augustus! Bedankt
Docenten extra aandacht
Voor mijn muziekschool heb ik een paar keer per jaar een aantal verschillende boeken nodig, maar als ik de bestelling eenmaal heb geplaatst heb ik er geen omkijken meer naar. Ik krijg direct wat in voorraad is en een bericht als iets bijbesteld moest worden.
Niet langer zoeken
Het scheelt zoveel dat deze webshop alle muziekboeken heeft, dat ik maar op één adres hoef te vragen en te zoeken! Als iets op de markt is, weten zij er aan te komen! Dus: niet langer zoeken, gewoon hier bestellen
Top!
Vakantie en dus weinig mensen aan het werk, toch gingen ze extra hun best doen voor mij, zodat ik nog op tijd de Bach cantates in huis had voor de uitvoering!! Bedankt jongens!!
Ben al jaren klant
Vier jaar geleden heb ik deze mensen ontdekt - via een vriend. Lekker makkelijk van huis uit bestellen. Soms komt de bestelling in delen, ik betaal altijd achteraf als alles binnen is.
Niet alleen boeken
Ik bestel vaak rieten voor mijn klarinet en heb laatst ook een metronoom voor een goede prijs hier gekocht. Die hebben ze niet altijd.
Retourneren kan
Wij hadden met ons koor een flinke bestelling gedaan, maar niet goed opgelet. De hele doos moest terug! De post verdiende er meer aan dan de webshop, maar ze maakten er geen probleem van...
Leuke actie deze maand zonder verzendkosten!
We bereiden ons voor op het nieuwe seizoen, lekker rustig rondkijken in de vakantieperiode zodat we straks met de klas weer goed aan de slag kunnen
Goede Webwinkel
ik had gebeld en werd telefonisch uiterst vriendelijk geholpen. de boeken had ik 2 dagen later in huis. prima!
Klantvriendelijk en snel
Boek op zondag besteld, er ging iets mis met de I-deal betaling, maar boek werd desondanks geleverd en lag dinsdag op de mat. Factuur werd nagestuurd. Prima service dus!
Tevreden met de bestelling
Tevreden met de bestelling.
Ontvangt een muziekvereniging ook korting zoals andere muziekhandels.
Tevreden over levering, levertijd was echter wel erg lang.
Ik ben tevreden over het aanbod bij Huisvolmuziek. De site is overzichtelijk. Ik vond het erg prettig dat ik pas na aflevering hoef te betalen
Mijn enige klacht is de levertijd van het produkt. Dit was mijn eerste bestelling en het kan natuurlijk zo zijn dat mijn produkt toevallig lastig te krijgen was.
prima service
De bestelprocedure is duidelijk en je krijgt keurig een mail. Deze zag ik wat later omdat hij bij mij in de spambox kwam maar dat is mijn eigen schuld. Netjes afgehandeld en geen klachten. Ik vind het een groot voordeel dat je voor de optie kan kiezen dat je met factuur betaald.
Het bestellen van het aantal gaf nogal wat problemen evenals het koppelen met de betaalsite
Het aanhinken van het aantal lesboekjes ging niet. Uiteindelijk zijn er op,de een of andere manier 3 bestellingen de deur uitgegaan. Gelukkig was het bedrijf wel alert en namen meteen via de mail contact met mij op zodat het toch goed is gekomen.
snel
Ik had niet goed gezien of de bestelde producten voorradig waren. Kennelijk waren ze dat wel, want ik had ze twee dagen later in huis. Het voelde betrouwbaar aan. Niet zo'n achterkamertjes start-up maar een echte winkel.
Prima service
Ik was op zoek naar rieten, maar ik had geen idee waar ik ze online kon kopen. Ik vond de website huisvolmuziek.nl, met een vrij ruim assortiment. Ik besloot ze daar te bestellen en had ze keurig binnen drie werkdagen in huis. Super!
Snelle levering, betaling achteraf
Ik heb via de website een 2-tal boeken besteld voor piano. Deze lagen 2 dagen later op de mat, voldoende degelijk verpakt in een envelope. Ik vond het prettig dat ik achteraf kon betalen, ook als nieuwe klant. Nadeel van betalen vooraf vind ik dat sommige bedrijven niet (op tijd) kunnen leveren. Wanneer een bestelling dan gannuleerd wordt, dan ben je afhankelijk van de verkopende partij om je geld terug te krijgen. Kortom Huisvolmuziek zou ik zeker aanbevelen.
geheel tevreden over jullie afhandeling van de bestelling
Betrokken, klantvriendelijk en behulpzaam...
Er waren wat issues met de bestelling, maar deze zijn uitstekend opgepakt; Huisvolmuziek is direct en goed benaderbaar. Betrouwbare afhandeling.
Betrouwbaar, snel- een bedrijf met hart voor de klant!
Huisvolmuziek is hulpvaardig in het zoeken naar een oplossing.
De wens van de klant staat zonder twijfel voorop!