Huisvolmuziek Reviews

2.798
TrustScore 4 uit 5

4,1

Ik heb via de website een 2-tal boeken besteld voor piano. Deze lagen 2 dagen later op de mat, voldoende degelijk verpakt in een envelope. Ik vond het prettig dat ik achteraf kon betalen, ook als nieu... Toon meer

Raar hoor ik heb een abonnement opspeelklaar en die is door dit bedrijf overgenomen. Al 2 maanden niks ontvangen wel voor betaald. Over een vervangend blad valt niet te praten.... Een nieuw abonn... Toon meer

Jong, vlot bedrijf gerund door dito eigenaar. Onze bestelling was snel gedaan. Helaas een week moeten wachten op de bezorging omdat de postcode een verkeerd cijfer bevatte. En dan raken de sorteermach... Toon meer

Dinsdagavond heb ik een boek besteld. Deze werd na mijn bestelling al snel bevestigd per e-mail waarin de status "bestelling ontvangen" stond welke de volgende morgen werd omgezet naar status "ve... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

3K reviews

Alle reviews

(2.798)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snel en accuraat

De bestelling verliep snel en het boek was er de volgende dag. Precies wat ik belangrijk vind, dus ik doe het de volgende keer weer zo!

25 september 2013

Super service!

Service is perfect. Veel vertrouwen in consument. Site is niet makkelijk toegankelijk voor Apple-users.

23 september 2013

Voldoende snel en goed

Ik ben vriendelijk te woord gestaan toen ik belde dat ik het verkeerde had besteld. Omruilen geen probleem.

21 september 2013

keurig nette afhandeling van de bestelling

zoals ik hierboven al beschreef ben ik zeer content met het geleverde,

ook telefonisch of per mail krijg je vlot antwoord en men komt de belofte na over de levertijd en beloofde korting,
dus een zeer tevreden klant, ga zo door !!

vr.gr. Hannie Bor

13 september 2013

Goede Service

Tevreden over de service! Vriendelijk contact en de volgende dag geleverd

12 september 2013

Goede service, veel producten & snelle levering

Zojuist mijn tweede bestelling gedaan bij Huisvolmuziek.

Mijn 1ste bestelling ging goed en werd door huisvolmuziek goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

Huisvolmuziek is de 1ste plaats waar ik kijk als ik iets nodig heb voor bladmuziek, lesboeken etc

11 september 2013

prima product en snel toegeleverd.

Ik kan je aanraden dit product bij de Huivolmuziek.nl te bestellen.
Ik moet het natuurlijk nog wel bij duisternis uittesten, maar thuis werkte
het led-lampje al prima.
Bert Eerden

5 september 2013

Heel goede service

Ik heb een gitaarlesboek besteld bij huisvolmuziek.nl . Het ging mis met i-deal betalen. Het boek werd gewoon opgestuurd en ik kon achteraf betalen. Helaas was het boek niet aangekomen bij mij. De post was 'm kwijt. Vol begrip en vol vertrouwen werd er een nieuwe verstuurd naar mij en die heb ik wel ontvangen. Ik ben zeer tevreden. Mijn verhaal lijkt misschien wel op "veel problemen" maar werden heel netjes door huisvolmuziek opgelost.

5 september 2013

Flexibel

Vrij snelle levering en vriendelijke medewerkers

28 augustus 2013

goede zoekfunctie op website, snelle levering

Ik vind het prettig om bladmuziek bij Huisvolmuziek te kopen. De website nodigt uit om rond te neuzen. Je bestelling is goed te volgen en wordt soms al de volgende dag bezorgd.
Kleine verbetersuggestie: het zou fijn zijn als je kon zoeken op een bepaalde song en dat de zoekmachine dan aangeeft in welke boeken deze song voorkomt. Maar waarschijnlijk is dit praktisch niet uitvoerbaar dus ik heb er begrip voor dat ik het nu niet kan.

26 augustus 2013