Was de tweede keer dat ik daar besteld heb. Komt per luchtpost uit de VS. Verhoudingsgewijs snelle levering. Prijs is vele malen goedkoper dan hier bij ons in de NL. 2*chroompicolinaat 1000 en 2*hy... Toon meer
Mijn vrouw zweert bij het bijenproduct Propoliscapsules. Ze kreeg een eerste pot van haar fysio Toen die op was, schrok ze van de prijs van zo'n pot in Nederland. Bij iHerb was die veel lager: dus 2... Toon meer
Voorgaande klacht is niet serieus genomen of behandeld. Ik geef duidelijk aan dat ik WEL betaald heb, omdat het vanuit m’n bank is afgeschreven. Ik kan eventueel bewijs aanleveren mocht dat nodig zijn... Toon meer
Het duurt wat langer voordat je pakketje er is maar dat komt omdat het uit de US moet komen. Ik had me daar al op voorbereid. Alle producten zaten in het pakket. Ik was even bang toen ik de negatieve... Toon meer
Since 1996, iHerb has strived to enhance your online shopping experience. Initially, our company promoted the benefits of St. John's Wort. Hence the name: iHerb. It is now a world-class online store, supplying a vast selection of brand name natural products. We believe iHerb offers the best overall value, period! Our success and very existence are dependent on the repeat orders and word-of-mouth recommendations of loyal, satisfied customers.
301 Lake Ave. , 91101, Pasadena, Verenigde Staten
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik bestel al jaren bij jullie en ik laat dit bezorgen door dpd. Er waren nooit problemen. Service is perfect. Nu zag ik dat bij mijn laatste levering het enkel mogelijk was om mijn pakje met colis prive te versturen wat ik ook gedaan heb. Het was gewoon een ramp. Nooit heb ik hen gezien gehoord. Plots stond er op een mail dat ik mijn pakket had geweigerd maar ik heb niemand gehoord of gezien. Uiteindelijk weet ik nog altijd niet waar mijn pakjes is. Ik heb klacht ingediend. Jullie zouden nu mijn pakketje terug betalen. Het grote probleem is dat collis prive een Franse firma is zonder een aanspreekpunt in België. Verscheidene mails heb ik naar hen gestuurd. Nooit antwoord gehad. Hier in België heeft collis prive een heel slechte naam. Dus tot zolang ik enkel met collis prive mijn pakket kan versturen, zal ik geen bestellingen meer doen. Wat ik jammer vind want jullie service is echt top. Deze van collis prive is dramatisch.

Antwoord van iHerb
Ik was zo enthousiast om deze bestelling te ontvangen, maar na dan een maand nog steeds mijn pakket niet binnen gekregen, terwijl ze het binnen 1,5 weken geleverd zou worden en niks me te horen gekregen. Bij deze zou ik graag een update willen waar mijn bestelling exact is of anders mijn geld terug te krijgen. Ik zou graag een reactie terug willen voor een oplossing!! Want mijn geduld raakt op!!!

Antwoord van iHerb
Ik ben inmiddels al weer twee jaar trouwe klant bij iHerb — en even zo lang zijn er problemen met de bezorging, regelmatig zelfs grote. Al die tijd heb ik ze het voordeel van de twijfel gegeven, begrip getoond en ze tijdig van alle mogelijke informatie voorzien. Ik gaf ze ook de tijd om eindelijk —zoals zo ongeveer elke fatsoenlijke Nederlandse webwinkel — bezorging bij een nabijgelegen pickup point aan te gaan bieden. Dat leken ze kortgeleden gerealiseerd te hebben, iets waarmee ik uiteraard blij was — ook voor hun medewerkers van customer support, die elke keer weer mails over de f-ups van DPD moesten beantwoorden.
Maar meteen al, bij de allereerste bestelling die afgeleverd had moeten worden bij een pickup point in de buurt, ging het mis. Hartstikke mis. Mondial Relay leverde het pakketje af in een compleet andere gemeente, 8 kilometer verderop, in een afgelegen suburb. En iHerb was er tijdig van op de hoogte dat Mondial Relay die fout zou gaan maken. Tijdig en adequaat ingrijpen deed iHerb echter niet. Ik kreeg een niksig mailtje, waarin stond dat het zou worden doorgegeven aan de logistieke afdeling met daarin de opmerking dat “het belangrijk is dat een bestelling op het aangegeven adres wordt afgeleverd”. Dat is uiteraard niet “belangrijk”, dat is niet minder dan noodzakelijk: aankopen van klanten mogen niet lukraak gedumpt worden op willekeurige adressen omdat het de koeriersdienst beter uitkomt. (Waarbij ik overigens moet aantekenen dat zulke laksheid niet gebruikelijk is; de meeste customer care medewerkers van iHerb verstaan hun vak heel goed en zijn even vriendelijk als plezierig in de omgang)
Mijn vertrouwen in iHerb is tot een dieptepunt gedaald en het voordeel van de twijfel geef ik ze niet meer.

Antwoord van iHerb
Besteld op 3juni 2025 maar nog steeds niks ontvangen. Bestelnummer is 536616920. Ik keek uit naar deze bestelling, had naar de reviews moeten kijken

Antwoord van iHerb
Item besteld en betaald, nooit een bevestigingsmail gehad en item na aantal weken nog steeds niet ontvangen…

Antwoord van iHerb
Product was leverbaar. Goede website. Snel te bestellen en supersnelle levering.

Antwoord van iHerb
Ik bestel al jaren lang bij iherb .
Ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad snelle levering hel veel keus vaak veel goedkoper dan elders.
Kortom top bedrijf blijf er hoop ik nog jaren lang bestellen

Antwoord van iHerb
jammer dat solgar nooit op voorraad is en er geen Multi vitaminen van solgar te koop zijn
fijn is snelle en correcte bezorging

Antwoord van iHerb
Uitstekende service. De verzending duurt een aantal dagen maar als er een probleem is met de bezorging wordt dit snel en adequaat opgelost.

Antwoord van iHerb
Ik schrijf niet snel reviews maar ik voelde nu dat ik het echt moest doen. Ik zat van te voren te twijfelen om te bestellen, zeker gezien er ook wel wat negatieve reviews waren. Toch deed ik mijn bestelling omdat de laatste en meest recente reviews positief waren.
Wauw, nou ik heb er geen spijt van gehad. Letterlijk binnen 6 dagen een pakket ontvangen helemaal vanuit Amerika. Dit is zo gaaf! Ik ben dit bedrijf zeer dankbaar want je kan hier producten halen die in Nederland niet te koop zijn of uitverkocht zijn. Echt top dit! Ik ga hier vaker bestellen.
Dankjewel iherb!

Antwoord van iHerb
Besteld op 28-5, ontvangen op 05-06. Alles super netjes en correct afgehandeld en op de hoogte gehouden. Mijn complimenten.
Ik schrok wel na het lezen van de reacties hier, maar ik heb alleen maar goede ervaringen met IHerb ! Ik blijf hier bestellen !

Antwoord van iHerb
Tot en met nu had ik geen problemen met mijn bestellingen dit is nu mijn 4de keer dat ik bestel ik heb vandaag weer bestelt en binne 3uur was mijn verpakking al verstuurd levering is ook snel en meestal voor de verwachte leveringstijd deze site is een echte aanrader

Ik heb 5mg metoline besteld maar krijg 3mg wat is dit waardeloos

Antwoord van iHerb
Had besteld bij deze website zonder de reviews te lezen, ik schrok hiervan. Maar enorm fijne service! Een weekje later binnen, lieten per mail weten waar het pakket was en met postNL bezorgd! Zou hier zo nogmaals bestellen!

Antwoord van iHerb
Snelle verzending en levering! De prijzen zijn goed, en er zijn regelmatig kortingen. Fijn dat je op een betaalbare manier supplementen uit Amerika kunt bestellen. Ook fijn dat Klarna beschikbaar is, al is het jammer dat alleen betalen in termijnen mogelijk is

Antwoord van iHerb
Ik heb iets besteld, krijg een tracking nummer: ihb 5332105330. Zowel post nl als mondial relay weten van niks, niemand weet wie het pakket heeft en waar het is. Zodra ik contact op wil nemen krijg je een computer met wie je kan appen, mijn pakket moet ergens zijn en er staat in mijn mail dat post nl het heeft, maar zij geven aan, dat nummer bestaat niet. Ik begrijp er niks van, veel betaald, nu maar zien mijn geld terug

SCAM SCAM SCAM SCAM
Dit bedrijf is totaal niet betrouwbaar! Normaal gesproken check ik altijd reviews buiten de website zelf voordat ik iets online koop, maar deze keer heb ik dat niet gedaan – en dat was een grote fout!
Meer dan 3 weken gewacht en nog steeds geen producten, geen bericht, helemaal niks! Gelukkig ging het bij mij "maar" om €28 en niet om bedragen van €50 of meer, zoals ik bij anderen heb gelezen.
SCAMMERS, geniet van die eerste en laatste €28 van mij. Ik heb uiteindelijk dezelfde producten via Amazon besteld en binnen 3 dagen ontvangen.
Ik ga overal waar jullie adverteren reviews achterlaten om mensen te waarschuwen: IHERB IS EEN GROTE SCAM! 🚨

Antwoord van iHerb
Besteld betaald en aan de deur afgeleverd

0 sterren is dit waard.
Ik heb mijn bestelling afgerond en betaald.Nooit een bevestigingsmail gekregen hierover.Daarna erachteraan gegaan sinds 13-1-2025 maar ik krijg een bot die naar je ordernummer vraagt.Tja laat ik dat nou net niet bevestigd hebben gekregen.Wasrop de Bot antwoord 100x je ordernummer is …. Ik geef aan dat heb ik niet kun je niet op mijn naam of adres kijken.Waarop Bot antwoordt geen gevoelige info of betalingsbewijs hier tonen.Uw ordernummer is…..Zeer slecht dit ik denk helaas dat ik opgelicht ben ga gewoon naar een betrouwbare Holland & Barrett.Want dit is wachten op je bestelling en ze reageren ook niet op je mail.Nou dan heb je nu de verkeerde persoon te pakken.Ik ben echt heel boos en zwaar teleurgesteld dit bedrijf levert alleen maar één bak ellende.en dat is 💯% gegarandeerd.