Was de tweede keer dat ik daar besteld heb. Komt per luchtpost uit de VS. Verhoudingsgewijs snelle levering. Prijs is vele malen goedkoper dan hier bij ons in de NL. 2*chroompicolinaat 1000 en 2*hy... Toon meer

Mijn vrouw zweert bij het bijenproduct Propoliscapsules. Ze kreeg een eerste pot van haar fysio Toen die op was, schrok ze van de prijs van zo'n pot in Nederland. Bij iHerb was die veel lager: dus 2... Toon meer

Voorgaande klacht is niet serieus genomen of behandeld. Ik geef duidelijk aan dat ik WEL betaald heb, omdat het vanuit m’n bank is afgeschreven. Ik kan eventueel bewijs aanleveren mocht dat nodig zijn... Toon meer

Het duurt wat langer voordat je pakketje er is maar dat komt omdat het uit de US moet komen. Ik had me daar al op voorbereid. Alle producten zaten in het pakket. Ik was even bang toen ik de negatieve... Toon meer

1. Fitness- en voedingsservice

Since 1996, iHerb has strived to enhance your online shopping experience. Initially, our company promoted the benefits of St. John's Wort. Hence the name: iHerb. It is now a world-class online store, supplying a vast selection of brand name natural products. We believe iHerb offers the best overall value, period! Our success and very existence are dependent on the repeat orders and word-of-mouth recommendations of loyal, satisfied customers.

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

12K reviews

Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

Geld afgeschreven geen bestelling

Bestelling geplaatst, geld afgeschreven, maar geen email gekregen. Geen order nummer, niks. Ik heb geprobeerd in te loggen met de email die ik heb gebruikt om de bedtelling te plaatsen, tot mijn verbazing was er helemaal geen account of bestelling gelinkt aan mijn email. Super vervelend, wil graag mijn geld terug of een update van mijn bestelling.

26 juni 2024

Geachte gewaardeerde klant,

Het spijt ons om eventuele problemen te horen. Misschien is de bestelling geplaatst met behulp van alleen een mobiel telefoonnummer of een andere methode die iets zou verklaren van wat u ervaart. Neem hoe dan ook contact op met ons klantenserviceteam door naar onze klantenservicepagina te gaan en 'Een bericht schrijven' te selecteren. U kunt ook de laatste vier cijfers en het kaarttype opgeven dat is gebruikt om de bestelling te betalen, zodat wij uw account sneller kunnen vinden.

Wij staan ​​klaar om u te helpen en hopen snel van u te horen.

Sommige dingen die nergens te…

Sommige dingen die nergens te verkrijgen zijn vind je hier voor een aantrekkelijke prijs

25 juni 2024

Geachte gewaardeerde klant,

Met ruim 30.000 producten van de hoogste kwaliteit weten we zeker dat we voor ieder wat wils hebben! Vergeet niet de producten die u heeft gekocht te beoordelen om anderen in onze groeiende iHerb-familie te helpen bij hun winkelbeslissingen.

Wij kijken uit naar uw volgende bezoek en wensen u veel gezondheid!

Als ik een 0 kon geven deed ik dat

Als ik een 0 kon geven deed ik dat. Ik heb mijn pakketje al 3 weken geleden besteld en weet er nog steeds niets van. Mijn pakketpunt bestaat niet meer waarop ik dus probeerde te mailen wat er dan precies met mijn pakket ging gebeuren. Honderden mails later met 0 nuttige info en ik weet nog steeds niet waar mijn pakket is. Het is hun verantwoordelijkheid om de bezorging inorde te brengen, niet de van de klant! ZEKER GEEN AANRADER!

13 juni 2024

Geachte gewaardeerde klant,

Onze excuses voor het eventuele ongemak en we hebben een terugbetaling voor uw bestelling doorgevoerd. Het kan zeven tot tien werkdagen duren voordat het geld terugkomt op de financiële rekening die is gekoppeld aan de betaling van de bestelling. Mocht uw bestelling op een later tijdstip worden afgeleverd, beschouw dit dan als gratis voor uw problemen.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons klantenserviceteam als u nog vragen of opmerkingen heeft en wij wensen u het beste van uw gezondheid.

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden, snelle levering, uitstekende producten, veel keuze.

16 mei 2024

Geachte gewaardeerde klant,

Met meer dan 30.000 producten van de hoogste kwaliteit zijn we er zeker van dat we voor ieder wat wils hebben. We zullen ons blijven concentreren op het bieden van de beste algehele waarde aan onze geweldige en groeiende iHerb-familie.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een ​​recensie achter te laten en wij wensen u veel gezondheid!

They are cheap and good .

They are cheap and good .
Tnx

11 juni 2024

Dear Valued Customer,

With over 30,000 of the higest quality products, we are sure we have something for everyone. We will continue to focus on providing the best overall value to our amazing and growing iHerb family.

Thank you for taking the time to leave a review and we wish you the best of health!

Everything went well

Everything went well, also the shipping. The boxfor the products was very compact. Kind regards

13 mei 2024

Dear Valued Customer,

We are happy to hear this and thank you for taking the time to leave a review. Your decision to shop with us is never taken lightly.

We wish you the best of health and hope you decide to visit our store again sometime soon!

Ben super tevreden met jullie producten…

Ben super tevreden met jullie producten en echte aan rader julllie staan veel verder in supplementen en zo
Blijf een trouwe klant
En heb al familie en vrienden die ook bij jullie bestellen
Bedankt voor de goede en snelle bezorging

10 juni 2024

Geachte gewaardeerde klant,

al mijn bestellingen komen altijd goed…

al mijn bestellingen komen altijd goed aan en vooral de prijs kwaliteit is doenbaar en dan nog de kortingen die je regelmatig krijgt maak het doenbaar want zoals je ziet ik bestel veel voor eigen gebruik .want vroeger bestelde ik altijd bij swanson en bestel ook nog veel swanson maar ik heb ook al gezien bv nutricost ook goedkoop is ,ik mag niet dromen dat jullie zouden stoppen met verkopen want ik heb ook maar een gewoon inkomen.mvg

10 juni 2024

Geachte gewaardeerde klant,

Onze teams werken de klok rond om ervoor te zorgen dat uw bestellingen zo snel mogelijk worden afgeleverd, ongeacht de eindbestemming. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een ​​recensie achter te laten en wij wensen u veel gezondheid.

Onvoorziene douanekosten

Bij de levering door UPS diende ik bij ontvangst van het pakje nog douanekosten ter waarde van 70 euro te betalen. Ik ging ervan uit dat dit reeds in de leverkosten inbegrepen zou zitten. Had ik dit op voorhand geweten, had ik uiteraard nooit de bestelling geplaatst.
Bestelnummer: 526360961

6 juni 2024

Geachte gewaardeerde klant,

Onze excuses voor het ongemak en we willen u graag verder helpen. Om dit te kunnen doen, hebben wij echter het bestelnummer ter referentie nodig. Kunt u dit opnemen in een bijgewerkte versie van deze recensie? Zodra wij deze hebben ontvangen, zullen wij deze kwestie graag bespoedigen in een poging u verder te helpen.

Wij staan ​​klaar om u te helpen en hopen snel van u te horen.

Super tevreden!

Ik heb hier nu voor de 2e keer besteld en beide keren waren mijn (Amerikaanse) producten keurig na een week geleverd. Ik heb positieve ervaringen gehad en zou hier de volgende keer gewoon weer bestellen. :)

4 juni 2024

Geachte gewaardeerde klant,

Onze teams werken onvermoeibaar om de best mogelijke winkelervaring te bieden. De meeste bestellingen worden binnen een uur na plaatsing verzonden om ervoor te zorgen dat ze zo snel mogelijk worden afgeleverd.

Bedankt voor het winkelen bij ons en we hopen dat u in de nabije toekomst besluit onze winkel opnieuw te bezoeken!

Niet geplaatste orders

Ik plaatste 27 mei een order die in eerste instantie
keurig in de eerste week van juni geleverd zou worden.
Tot mijn verbazing kreeg echter 20 minuten later te lezen, dat mijn order waarschijnlijk pas 20 juni afgeleverd wordt. Als reden wordt gegeven dat er voor die tijd nog 12 orders afgeleverd worden. Heel vreemd, want ik heb geen andere orders geplaatst.

27 mei 2024

Geachte gewaardeerde klant,

Wij begrijpen de verwarring en helpen u graag verder. iHerb houdt een gratis bestelling vast voor bepaalde bestemmingslanden waar de douane een klant zal vertragen, in beslag nemen of kosten in rekening zal brengen voor meer dan één bestelling die in korte tijd wordt geleverd. Dit zorgt ervoor dat uw bestellingen daadwerkelijk bij u worden afgeleverd en voorkomt zoveel mogelijk complicaties als gevolg van douanewetgeving en inspecties.

U heeft de afgelopen dagen verschillende bestellingen geplaatst, waardoor deze gratis bewaarplichten zijn ingevoerd. Sommige bestelnummers zijn 526347397, 526330774, 526317753, 526315257, enz. Omdat deze bestellingen zo dicht bij elkaar zijn geplaatst, heeft dit geresulteerd in vertraging in de verzending.

We hopen dat we je hebben geholpen. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact op met ons klantenserviceteam.

Ik heb een besteling langer dan een…

Ik heb een besteling langer dan een mand besteld maar niet ontvangen en stat bij status dat gelverd is! Aan wie is geleverd ? Ik jeb nieks waar kan ik contact nemen. Ik wil mijn bestelling anders wil ik mijn geld treug.

23 mei 2024

Geachte gewaardeerde klant,

Het spijt ons te horen dat er problemen zijn bij het ontvangen van uw bestelling. Hoewel de vervoerder heeft gezegd dat ze het hebben afgeleverd, zijn we doorgegaan en hebben we het geld teruggestort. Het kan zeven tot tien werkdagen duren voordat het geld terugkomt op de financiële rekening die is gekoppeld aan de betaling van de bestelling.

Omdat u echter met iDeal heeft betaald, kan dit langer duren vanwege het eigen terugbetalingsbeleid en -praktijken van iDeal. Als er 10 dagen zijn verstreken en u de terugbetaling niet ziet, neem dan contact op met iDeal, aangezien zij u het beste kunnen helpen.

Het is ons onduidelijk wat er met je pakket is gebeurd, maar de vervoerder geeft aan het op 7 mei te hebben afgeleverd. U kunt rechtstreeks contact met hen opnemen en ernaar vragen. Hoe dan ook, we hopen dat deze terugbetaling laat zien hoeveel waarde we hechten aan uw beslissing om bij ons te winkelen.

Mijn bestelling was in 3 dagen geleverd…

Mijn bestelling was in 3 dagen geleverd in Nederland, zonder bijkomende kosten met extra korting omdat het mijn eerste bestelling was
Echt super.
Wat jammer is dat bij 131,82 euro je het verzend limiet overschrijdt, dus moest ik voor een kleinere verpakking kiezen wat minder voordelig was.
Maar ik ben super tevreden.

10 mei 2024

Antwoord van iHerb

Mijn bestelling was in 3 dagen geleverd…
Echt super.
Maar ik ben super tevreden.

Tijdje terug een bestelling gedaan die…

Tijdje terug een bestelling gedaan die ik uiterst 2 mei zou moeten hebben ontvangen. Daarna niets meer van gehoord en ook nog eens geld kwijt!

2 mei 2024

Geachte gewaardeerde klant,

Wij betreuren deze ervaring en onderzoeken wat er is gebeurd. We raden u echter toch aan contact op te nemen met ons klantenserviceteam. Hoe dan ook, we zijn verder gegaan met een terugbetaling voor uw bestelling. Het kan zeven tot tien werkdagen duren voordat het geld terugkomt op de financiële rekening die is gekoppeld aan de betaling van de bestelling.

Nogmaals onze oprechte excuses voor dit zeldzame voorval en we proberen vast te stellen wat er mogelijk is gebeurd. We hopen dat deze terugbetaling laat zien hoeveel we om u geven en dat u besluit ons in de toekomst nog een kans te geven.

Bestelling geannuleerd

Donderdag bestelde ik producten op iherb, vrijdag krijg ik een mail waarbij staat dat de producten verzonden zijn en tussen 7 en 14 mei zullen geleverd worden. Zondag krijg ik dan een mail dat de bestelling is geannuleerd omdat de betaling niet is doorgegaan terwijl deze wel van mijn rekening is afgetrokken. Afzetters geen producten en geld kwijt!!

28 april 2024

Geachte gewaardeerde klant,

Wij betreuren deze ervaring en onderzoeken wat er mogelijk is gebeurd. Uw bestelling is echter niet geannuleerd en is door de douane gegaan. De levering zal plaatsvinden tussen 07-05-2024 en 14-05-2024. Uw trackinginformatie is nauwkeurig en u hoeft zich nergens zorgen over te maken.

Als u verdere hulp nodig heeft of als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons klantenserviceteam, dat klaar staat om u verder te helpen.

Ruime keuze en snelle levering.

Snelle levering van alle producten.
Ruime keuze van diverse merken.
Betalingen blijven worden soms niet meteen goed verwerkt. Maar het komt altijd weer goed.

2 februari 2024

Geachte gewaardeerde klant,

Bedankt dat u ons op de hoogte heeft gesteld van uw ervaring met ons en wij wensen u veel gezondheid.

Zeer tevreden met IHerb

Zeer tevreden met IHerb, goeie vervoerder .Snel binnen. Al jaren klant.

22 maart 2024

Geachte gewaardeerde klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en we hopen dat u besluit ons in de nabije toekomst opnieuw te bezoeken!

Alles optijd en snelle service

26 feb besteld, netjes op 4 maart al ontvangen! Ideal betaling liep vast, klantenservice een bericht gestuurd en de betaling was wel binnengekomen. Zelfde dag antwoord ontvangen dat de bestelling onderweg was. Super service!

4 maart 2024

Geachte gewaardeerde klant,

We zijn blij dat onze agenten het probleem snel voor u hebben kunnen oplossen en bedanken u dat u ervoor heeft gekozen om bij ons te winkelen! Wij hopen dat u besluit ons snel weer te bezoeken en wensen u een goede gezondheid.

Oplichting is mijn conclusie

Mn partner heeft bij dit wazige bedrijf producten besteld. Iherb beweert dat die vandaag om 14.00 bezorgd zijn op ons adres door DPD.
Dan moet er een 14cijferig trackingnummer bekend zijn en zijn gecommuniceerd met ons. Op de website staat een vreemd 25-cijferig tracking nummer zonder enig verband met DPD. Ook het ordernummer leidt nergens toe. DPD zegt hier niets mee te kunnen.

We hebben gevraagd via hun website het bedrag van ruim 90 Euro terug te storten, maar verwachten er weinig van. Bedrag van restitutie is 20 euro lager zonder verdere uitleg.

Als je jezelf liefhebt en hard werkt voor je geld, zijn er nuttiger manieren om je geld te doneren, dan te verliezen aan deze oplichters.
Deze respectloze dieven zullen niet genieten van het geld dat met ons zweet is verdiend.

22 februari 2024

Geachte gewaardeerde klant,

Het spijt ons te horen dat er problemen zijn met de levering en we kijken er graag verder naar. We zien dat ons klantenserviceteam een volledige terugbetaling voor deze bestelling heeft aangeboden. Deze terugbetaling is van onze kant met succes verwerkt en we raden u aan contact op te nemen met iDeal, aangezien elk probleem dat u ondervindt zich aan hun kant moet voordoen.

Hoe dan ook, teams onderzoeken wat er mogelijk met uw levering is gebeurd, in een poging dit in de toekomst te voorkomen. Nogmaals, het spijt ons hiervoor en aarzel niet om contact op te nemen met ons klantenserviceteam als u nog vragen of opmerkingen heeft.

Bestel hier niet

Bestel hier niet. Belachelijk bedrijf. Ik heb hier een bestelling gedaan maar mijn bestelling is geannuleerd door hun kant. Ze hebben mijn betaling direct afgeschreven maar tot vandaag hebben ze het helemaal niet terugbetaald. Ik heb hun meerdere malen gecontacteerd maar ze zijn helemaal niet behulpzaam met het terugbetalen van mijn geld!!

Jullie zeggen mij om contact op te nemen met Klarna, dat heb ik veel te vaak gedaan zij verwijzen me telkens terug naar jullie. Jullie verwijzen mij telkens terug naar Klarna, waar gaat dit stoppen? Jullie moeten Klarna eerst laten weten dat jullie mijn bestelling geannuleerd hebben, daarna kan ik mijn betaling misschien ontvangen, dus het is aan jullie om mij te helpen niet Klarna.

12 februari 2024

Geachte gewaardeerde klant,

Wij vinden het vervelend om dit te horen en helpen u graag verder. We zien dat u met Klarna heeft betaald en dat onze agenten u al hebben geholpen en u hebben opgedragen hierover contact op te nemen met Klarna. iHerb heeft nooit de betaling ontvangen, omdat de betaling pas wordt verwerkt en ontvangen nadat de bestellingen zijn verzonden. Neem, zoals onze agenten hebben opgedragen, contact op met Klarna, aangezien zij het meest geschikt zijn om deze problemen op te lossen.

Wij hopen dat we u hiermee hebben geholpen en wensen u een goede gezondheid.