Was de tweede keer dat ik daar besteld heb. Komt per luchtpost uit de VS. Verhoudingsgewijs snelle levering. Prijs is vele malen goedkoper dan hier bij ons in de NL. 2*chroompicolinaat 1000 en 2*hy... Toon meer
Mijn vrouw zweert bij het bijenproduct Propoliscapsules. Ze kreeg een eerste pot van haar fysio Toen die op was, schrok ze van de prijs van zo'n pot in Nederland. Bij iHerb was die veel lager: dus 2... Toon meer
Voorgaande klacht is niet serieus genomen of behandeld. Ik geef duidelijk aan dat ik WEL betaald heb, omdat het vanuit m’n bank is afgeschreven. Ik kan eventueel bewijs aanleveren mocht dat nodig zijn... Toon meer
Het duurt wat langer voordat je pakketje er is maar dat komt omdat het uit de US moet komen. Ik had me daar al op voorbereid. Alle producten zaten in het pakket. Ik was even bang toen ik de negatieve... Toon meer
Since 1996, iHerb has strived to enhance your online shopping experience. Initially, our company promoted the benefits of St. John's Wort. Hence the name: iHerb. It is now a world-class online store, supplying a vast selection of brand name natural products. We believe iHerb offers the best overall value, period! Our success and very existence are dependent on the repeat orders and word-of-mouth recommendations of loyal, satisfied customers.
301 Lake Ave. , 91101, Pasadena, Verenigde Staten
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bestelling geplaatst, geld afgeschreven, maar geen email gekregen. Geen order nummer, niks. Ik heb geprobeerd in te loggen met de email die ik heb gebruikt om de bedtelling te plaatsen, tot mijn verbazing was er helemaal geen account of bestelling gelinkt aan mijn email. Super vervelend, wil graag mijn geld terug of een update van mijn bestelling.

Antwoord van iHerb
Sommige dingen die nergens te verkrijgen zijn vind je hier voor een aantrekkelijke prijs

Antwoord van iHerb
Als ik een 0 kon geven deed ik dat. Ik heb mijn pakketje al 3 weken geleden besteld en weet er nog steeds niets van. Mijn pakketpunt bestaat niet meer waarop ik dus probeerde te mailen wat er dan precies met mijn pakket ging gebeuren. Honderden mails later met 0 nuttige info en ik weet nog steeds niet waar mijn pakket is. Het is hun verantwoordelijkheid om de bezorging inorde te brengen, niet de van de klant! ZEKER GEEN AANRADER!

Antwoord van iHerb
Ik ben heel tevreden, snelle levering, uitstekende producten, veel keuze.

Antwoord van iHerb
Everything went well, also the shipping. The boxfor the products was very compact. Kind regards

Antwoord van iHerb
Ben super tevreden met jullie producten en echte aan rader julllie staan veel verder in supplementen en zo
Blijf een trouwe klant
En heb al familie en vrienden die ook bij jullie bestellen
Bedankt voor de goede en snelle bezorging

Antwoord van iHerb
al mijn bestellingen komen altijd goed aan en vooral de prijs kwaliteit is doenbaar en dan nog de kortingen die je regelmatig krijgt maak het doenbaar want zoals je ziet ik bestel veel voor eigen gebruik .want vroeger bestelde ik altijd bij swanson en bestel ook nog veel swanson maar ik heb ook al gezien bv nutricost ook goedkoop is ,ik mag niet dromen dat jullie zouden stoppen met verkopen want ik heb ook maar een gewoon inkomen.mvg

Antwoord van iHerb
Bij de levering door UPS diende ik bij ontvangst van het pakje nog douanekosten ter waarde van 70 euro te betalen. Ik ging ervan uit dat dit reeds in de leverkosten inbegrepen zou zitten. Had ik dit op voorhand geweten, had ik uiteraard nooit de bestelling geplaatst.
Bestelnummer: 526360961

Antwoord van iHerb
Ik heb hier nu voor de 2e keer besteld en beide keren waren mijn (Amerikaanse) producten keurig na een week geleverd. Ik heb positieve ervaringen gehad en zou hier de volgende keer gewoon weer bestellen. :)

Ik plaatste 27 mei een order die in eerste instantie
keurig in de eerste week van juni geleverd zou worden.
Tot mijn verbazing kreeg echter 20 minuten later te lezen, dat mijn order waarschijnlijk pas 20 juni afgeleverd wordt. Als reden wordt gegeven dat er voor die tijd nog 12 orders afgeleverd worden. Heel vreemd, want ik heb geen andere orders geplaatst.

Antwoord van iHerb
Ik heb een besteling langer dan een mand besteld maar niet ontvangen en stat bij status dat gelverd is! Aan wie is geleverd ? Ik jeb nieks waar kan ik contact nemen. Ik wil mijn bestelling anders wil ik mijn geld treug.

Antwoord van iHerb
Mijn bestelling was in 3 dagen geleverd in Nederland, zonder bijkomende kosten met extra korting omdat het mijn eerste bestelling was
Echt super.
Wat jammer is dat bij 131,82 euro je het verzend limiet overschrijdt, dus moest ik voor een kleinere verpakking kiezen wat minder voordelig was.
Maar ik ben super tevreden.

Antwoord van iHerb
Tijdje terug een bestelling gedaan die ik uiterst 2 mei zou moeten hebben ontvangen. Daarna niets meer van gehoord en ook nog eens geld kwijt!

Antwoord van iHerb
Donderdag bestelde ik producten op iherb, vrijdag krijg ik een mail waarbij staat dat de producten verzonden zijn en tussen 7 en 14 mei zullen geleverd worden. Zondag krijg ik dan een mail dat de bestelling is geannuleerd omdat de betaling niet is doorgegaan terwijl deze wel van mijn rekening is afgetrokken. Afzetters geen producten en geld kwijt!!

Antwoord van iHerb
Snelle levering van alle producten.
Ruime keuze van diverse merken.
Betalingen blijven worden soms niet meteen goed verwerkt. Maar het komt altijd weer goed.

Antwoord van iHerb
Zeer tevreden met IHerb, goeie vervoerder .Snel binnen. Al jaren klant.

Antwoord van iHerb
26 feb besteld, netjes op 4 maart al ontvangen! Ideal betaling liep vast, klantenservice een bericht gestuurd en de betaling was wel binnengekomen. Zelfde dag antwoord ontvangen dat de bestelling onderweg was. Super service!

Antwoord van iHerb
Mn partner heeft bij dit wazige bedrijf producten besteld. Iherb beweert dat die vandaag om 14.00 bezorgd zijn op ons adres door DPD.
Dan moet er een 14cijferig trackingnummer bekend zijn en zijn gecommuniceerd met ons. Op de website staat een vreemd 25-cijferig tracking nummer zonder enig verband met DPD. Ook het ordernummer leidt nergens toe. DPD zegt hier niets mee te kunnen.
We hebben gevraagd via hun website het bedrag van ruim 90 Euro terug te storten, maar verwachten er weinig van. Bedrag van restitutie is 20 euro lager zonder verdere uitleg.
Als je jezelf liefhebt en hard werkt voor je geld, zijn er nuttiger manieren om je geld te doneren, dan te verliezen aan deze oplichters.
Deze respectloze dieven zullen niet genieten van het geld dat met ons zweet is verdiend.

Antwoord van iHerb
Bestel hier niet. Belachelijk bedrijf. Ik heb hier een bestelling gedaan maar mijn bestelling is geannuleerd door hun kant. Ze hebben mijn betaling direct afgeschreven maar tot vandaag hebben ze het helemaal niet terugbetaald. Ik heb hun meerdere malen gecontacteerd maar ze zijn helemaal niet behulpzaam met het terugbetalen van mijn geld!!
Jullie zeggen mij om contact op te nemen met Klarna, dat heb ik veel te vaak gedaan zij verwijzen me telkens terug naar jullie. Jullie verwijzen mij telkens terug naar Klarna, waar gaat dit stoppen? Jullie moeten Klarna eerst laten weten dat jullie mijn bestelling geannuleerd hebben, daarna kan ik mijn betaling misschien ontvangen, dus het is aan jullie om mij te helpen niet Klarna.