Prima shop, retour ook goed geregeld. Enige nadeel was niet gratis retourneren, waar ik in principe voor ben omdat het nodeloos terugzenden niet in de hand werkt. Alleen waren de maten van de tshir... Toon meer
Hoodie besteld bij impericon. Pakket kwijt geraakt door transporteur, kan gebeuren. Terugbetaling traject duurt echter al 5 weken en heb mijn geld nog steeds niet terug. Klantenservice reageert... Toon meer
Pakket is mooi aangekomen en ziet er goed uit- maar wel 4 werkdagen later dan aangegeven. Wat toch jammer is als het over een verjaardagscadeau gaat. Heb hier verder ook totaal geen communicatie over... Toon meer
Truien besteld, verkeerde maat en dan gemakkelijk terug gestuurd (wel op eigen kost) en dan na vlotte terugbetaling nieuwe bestelling gemaakt. Kwaliteit is echt top! Super
Merchandise, Streetwear, Shoes and Tickets
Karl-Heine-Str. 92, 04229, Leipzig, Duitsland
- shop@impericon.com
- www.impericon.com
Heeft 12% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snelle en goed verpakte levering
Snelle en goed verpakte levering van een elpee met een goede prijs/ kwaliteit verhouding.
Waardeloze klantenservice
Waardeloze klantenservice. Na 8 mails verstuurd te hebben nog steeds geen enkel antwoord. Telefonisch zijn ze ook niet te bereiken. Ik heb voor mijn bestelling extra betaald voor prio (snelle levereing), het is nu al 6 dagen geleden en het is zelfs nog niet bij postnl aangeboden. Ik probeer te annuleren omdat voor mij de lol er wel vanaf is. Zelfs dat lukt niet en krijg geen antwoord. Bizar

Antwoord van Impericon
Meest slechte klantenservice!
Zeer snel contact na mijn slechte review! Zoals gevraagd foto's gestuurd en vervolgens niets meer gehoord! Klachten en beschadigde producten dienen toch binnen een aantal dagen opgelost te worden?
Bij een negatieve review direct op hun teentjes getrapt, zogenaamd brandje blussen en vervolgens dood laten bloeden! Kwalitatief Uitermate Teleurstellend bedrijf!
Goeie kwaliteit en snelle levering
Goeie kwaliteit en snelle levering
Slechte klantenservice
Ik had een bestelling geplaatst op 02/10/2024 en het verkeerde item ontvangen. Dit item heb ik meteen geretourneerd zoals ze zelf hadden voorgesteld. Eerst zeggen ze dat ze het correcte item gaan opsturen en dat ik mijn claim op Paypal voor een refund moet sluiten, daarna zeggen ze dat er door een fout in hun systeem een terugbetaling in gang gezet is, maar ondertussen heb ik mijn geld nog altijd niet terug gekregen. Het contact met de klantenservice laat serieus te wensen over. Heb nu al 2x moeten aanhoren "We gaan het nog eens nakijken" en dat is dan ook de enige informatie die je krijgt. Hoe moeilijk kan het zijn om een fout die ze zelf gemaakt hebben recht te zetten en een terugbetaling te doen? Ik bestel hier nooit meer.
Alles top ontvangen
Bestelling volledig en correct ontvangen, ook altijd op de hoogte gehouden wanneer de bestelling zou aankomen en super tevreden van de bestelde goederen.
Kwaliteit om te janken
Kwaliteit om te janken, slechte service door niet te reageren op klacht en mail. Veel te late verzending!
Geen uitleg of berichtje waarom ze te laat zijn.
Kortom om te janken!
Heren jas
Het product komt binnenkort. En de maat komt overeen met de maattabel. En in werkelijkheid zag het product er nog mooier uit dan op de foto.
Impericon blijft stil
Na 2.5 weken wachten op een bestelling nog niet eens een verzendbevestiging. Ik word ook afgewimpeld door de klantenservice die enkel automatische antwoorden sturen.
Goeie kwaliteit en levering
Goeie kwaliteit producten en goeie + leuke manier van leveren met verhaaltje bij de factuur
Prima prijs
Prima prijs, goed verpakt (vereiste bij vinyl)
Verzending: langer dan ik gewend ben van moderne webwinkels: duurde een week…
Snel geleverd en goede kwaliteit
Snel geleverd en goede kwaliteit
Goeie service en kwaliteit
Snelle levering en hoge kwaliteit van shirts.
Dik tevreden
Al meerdere keren besteld en ging altijd goed. Nu duurde mijn laatste bestelling wat langer en ben ik even gaan vragen hoe het zat.
Binnen 24 uur reactie gehad met de reden voor vertraging en dat t probleem verholpen was.
Prima service.
Het was ooit een prima bedrijf maar nu... de…
Het was ooit een prima bedrijf maar de laatste tijd gaat hier veel mis. Pre orders die na lang wachten opeens niet geleverd worden en pre orders die pas 2 weken later geleverd worden. Erg jammer. Een excuus zou het festival seizoen zijn, maar het is al een tijdje dat het zo gaat. Zeker niet aan te raden als je zeker wil zijn van een vinyl pre order!
Het duurt wel lang en reactie ontvangen is lastig.
Lange levertijd en lastig contact mee te krijgen.
Een aantal shirts besteld, welke volgens de website binnen 4-6 werkdagen geleverd zouden worden. Dit bleek helaas niet het geval. Na een week of 2 toch eens contact proberen te zoeken, waarop een reactie kwam waar ik niet echt wat mee kon.
Vervolgens, wat later kreeg ik een mail met verzendbevestiging. Dit alles geheel zonder tracking link. Via de bestelling op de site was het pakket te tracen, maar kwam ik automatisch op de site van USPS terecht, waar het pakket niet bekend zou zijn.
Weer proberen te mailen om een goede tracking link te ontvangen, wat schijnbaar erg moeilijk was, want er werd niet op geantwoord of ik kreeg alleen de tracking code, waarmee ik dus niets kon.
Inmiddels zelf via Universal Tracking gezien dat het adres fout zou zijn geweest en het pakket retour afzender is gegaan.
We zijn inmiddels bijna een maand verder en de teleurstelling en frustratie bouwen op. Gezien het feit dat reactie vaak uit blijft of een nietszeggend antwoord is. Ik wil gewoon mijn merch ontvangen, wat niet zo moeilijk kan zijn.
IMP-14132
goed afgeleverd en netjes bezord
goed afgeleverd en netjes bezorgd
toen ik in mijn brievenbus keek was mijn bestelling goed bezorgd en netjes afgeleverd het pakketje had geen deuken of beschadiging ik ga zeker vaker wat hier bestellen
\
Snelle bezorging en goed aanbod aan…
Snelle bezorging en goed aanbod aan leuke shirts!
Goede prijs in de voorverkoop en snelle…
Goede prijs in de voorverkoop en snelle levering, prima dus....