Voor de tweede keer geweest voor aanbieding sprite, weer geen fles te vinden. Zal moeten wachten tot na de reclame. Wat normaal is bij Paans, goedkoop inkopen en tefen normale prijs verkopen. Dat is... Toon meer
Zou op voorraad zijn maar kreeg niks. Bellen kan niet je krijgt een bandje als je belt. Geld terugstorten gebeurde ook niet nadat diverse malen beloofd was. Diverse keren per dag 1 cent overgeboek... Toon meer
Een bestelling gedaan en niet geleverd, gevraagd om het geld terug te storten maar geen respons en telefonisch niet te bereiken.. Wel respons op het herroepingsformulier maar geen geld terug. Naar het... Toon meer
Oplichting!!!!!!! Dit is een enorme oplichter. Probeert met mooie praatjes een ieder aan de lijn te houden, zelfs bij een incasso bureau blijft hij proberen om onder zijn schuld uit te komen.... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bekijk onze Home en bestel voordelig online. Instalplus, voor installatie- & elektrotechnische materialen.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Oplichter
Levert niet, neemt geen telefoon op, geeft geen geld terug. Aangifte gedaan van oplichting.
Eind mei wat besteld
Eind mei wat besteld, best wat geld.
Na 2 weken niets gehoord, mail gestuurd, lag bij de transporteur, komt dinsdag, niets, komt vrijdag, niets, komt woensdag, niets. Daarna weinig reactie meer. Brieven laten sturen, niets, deurwaarder opgezet, niets.
Ik ga aangifte doen!
BESTEL HIER NOOIT!!
Een gewaarschuwd mens….
Bestelling wordt niet geleverd
Voor de bestelling reageert deze man heel snel, maar na de betaling geen reactie en geen levering. Deze meneer int alleen geld. Leveren doet hij niet.
Zijn telefoon beantwoord hij met het advies om i.v.m. grote drukte een e-mail te sturen die hij vervolgens niet beantwoord. De grote drukte wordt waarschijnlijk veroorzaakt door een klachtenregen
Meneer staat al bekend als oplichter maar kan blijkbaar gewoon door gaan met z'n praktijken... rechtsbijstand ingeschakeld, maar nog steeds geen reactie
NIET bestellen bij instalplus!!!
Deze meneer int alleen geld
Deze meneer int alleen geld. Leveren doet hij niet.
Onderdeel besteld (4 weken geleden)…
Onderdeel besteld (4 weken geleden) maar tot op heden niks ontvangen. Beloftes dat het vertraging heeft en nu als nog opgestuurd is klopt niks van!!
Mensen bestel hier NOOIT !!! JE BENT JE GELD KWIJT. Ik heb aangiften gedaan en mijn advocaat er op gezet!
diverse valse beloftes maar levert…
diverse valse beloftes maar levert gewoon niks af
Pas op niks bestellen producten worden…
Pas op niks bestellen producten worden niet geleverd geld krijg je niet meer terug
Tot op heden niks ontvangen
Tot op heden niks ontvangen. Meerdere mails gestuurd en telefonisch niet te bereiken. Gaat om een klein bedrag gelukkig. Ik heb net aangifte gedaan van oplichting.
Instalplus steelt uw geld en levert niets
Dit “ bedrijf “ bestaat uit oplichters. Zijn telefonisch niet bereikbaar, alleen via de mail contact mogelijk.
Op 25 mei een bestelling geplaatst en betaald.
€228,34.
Tot driemaal toe gevraagd naar mijn bestelling. Hoe zo snelle levering?
Laatste mail werd er gezegd dat bestelling niet leverbaar is en het geld kon ik terugkrijgen.
Maar na wederom enkel mails hoe het staat met mijn geld niets meer vernomen.
Kortom een stelletje oplichters.
Ik ga aangifte doen overal waar ik maar kan.
Waarschijnlijk zie ik mijn geld niet meer terug, maar wie weet toont men nog berouw.
Ik heb 5 stuks Niveaurelais besteld
Ik heb 5 stuks Niveaurelais besteld, er waren er 7 op voorraad. Gelijk maar alvast vooruit betaald, maar helaas nog niets ontvangen. Gisteren gemaild, maar krijg geen terugkoppeling en telefonisch niet bereikbaar.
Zal ik nu voor het eerst met oplichtingspraktijken te maken gaan krijgen? Hopelijk niet.
Men levert niets en laten niets van zich horen.
Heb een schakelaar besteld van 20 A. Men zou er 24 op voorraad hebben. Schakelaar kost Euro 45,70.Levertijd 2 dagen. Nu na 3 weken nog niets ontvangen. Op telefoon staat antwoord apparaat: vanwege drukte nemen wij de telefoon niet op. Ook op mails wordt niet gereageerd. Schakelaar ondertussen via andere site besteld en ontvangen. Als ik binnen 1 week niets hoor doe ik aangifte.
Na 4 weken nog niks ontvangen
Na 4 weken nog niks ontvangen. Ze reageren niet op mails, en telefonisch zijn de ook al weken niet bereikbaar. Als ze niet spoedig reageren dan ga ik aangifte doen van oplichting.
Al meerdere weken onbereikbaar
Al meerdere weken onbereikbaar, zowel telefonisch als via de mail. Ik heb mijn bestelling geannuleerd, dit werd twee dagen later bevestigd via de mail. 1.5e week later mijn geld nog niet ontvangen, dus erachteraan gemaild. Geen reactie. Vervolgens is wel twee dagen later mijn geannuleerde bestelling alsnog verzonden. Ik probeer ze nu al weken te bereiken, maar ze nemen gewoon niet op! En mailen ook niet terug. Retourneren of mijn geld terug, daar kan ik denk ik naar fluiten. Ik voel me opgelicht.
Niet naar tevredenheid geholpen
Op 10 maart 2022 2 code bedienpanelen besteld en vooruitbetaald. Na een week de bestelling nog niet ontvangen, contact opgenomen met InstalPlus met de toezegging dat ik zou worden teruggebeld. Na 2 dagen zelf weer gebeld met de vraag of de panelen te leveren zijn. Wederom een toezegging terug te worden gebeld. Helaas werd er weer niet teruggebeld. Op 23 Maart een mail gestuurd met het verzoek de bestelde panelen op te sturen en indien niet voorradig het betaalde bedrag terug te storten. Geen reactie op de mail ontvangen. Op 5 april i.v.m. het uitblijven van een reactie, per mail verzocht het bedrag binnen 5 dagen terug te storten en de panelen niet meer te leveren. Op 11 april geprobeerd telefonisch contact te leggen met InstalPlus i.v.m. het niet ontvangen van het betaalde bedrag. Bij mij wordt de indruk gewekt met een partij te maken te hebben die niet betrouwbaar is. Ik hoop dat deze indruk nog kan worden veranderd.
Vandaag via de site een ligbad besteld
Vandaag via de site een ligbad besteld, betrof een goede aanbieding. (Nog 5 in voorraad) Na bestelling en betaling direct een bevestiging ontvangen. Kort hierna van een medewerker een mail ontvangen dat het bad niet meer voor deze prijs (235 euro incl btw) geleverd kon worden ivm de gestegen prijzen. Kon nog wel voor 335 excl btw geleverd worden. Heb per omgaande mijn geld terug gevraagd incl de mededeling dat dit de eerste en ook de laatste x was dat ik hier iets bestelde. Uiterst teleurstellend bedrijf!
Bijzonder snelle levering
Bijzonder snelle levering! 30-12 's middags besteld en 31-12 voor 10.00 uur 'in de bus'. Erg blij mee.
Misleidende website
Ik bestel op 29/07 navigatieverlichting voor mijn binnenvaartschip. Op de website lees ik levering na 3 á 4 werkdagen. Om de twee dagen krijg ik een mail dat leverdatum wordt uitgesteld. Ondertussen zou de lantaarn aankomen op 30/08. Meer dan een maand later dus. Het gevolg is dat mijn schip deze week niet door de keuring zal raken. Het enige wat ik te horen krijg van het bedrijf is dat ik moet wachten.. Niets kopen dus! Dit is een misleidende website