Allerlei beloftes bij het volgen van een cursus PMU. Geen enkele word na geleefd. Ik zou niemand aanraden hier überhaupt nog een cursus of behandeling te nemen. Is een onprofessioneel bedrijf dat je n... Toon meer
Een zeer prettige ervaring gehad vandaag. Vooraf een beetje zenuwachtig om powder brows te zetten, maar ze heeft me heel erg op m’n gemak gesteld. Zeer ervaren, deskundig en secuur te werk gegaan. Da... Toon meer
WAT EEN TOPPER! + Wenkbrauwen zijn perfect naar wens gezet + Super lieve meid waarmee je tussendoor lekker kan kletsen + Ze heeft mijn oude pmu(wat verkeerd was gezet super goed gecoverd) + Een... Toon meer
Ik heb bij Isabella ombre brows laten zetten omdat ik binnenkort chemo moet ondergaan en dan o.a ook mijn wenkbrauwen ga verliezen. Heel verdrietig natuurlijk maar Isabella is zo'n lieve meid en je k... Toon meer
Permanente Make Up Academy & Salon. Opleidingen & Behandelingen in: Powder Brows, Lip Blush, Faux Freckles, Infralash, Scalp Pigmentatie, Tattoo Laser, PMU Laser, Carbon Laser Peel.
Koningin Wilhelminaplein 1 , 1062HG, Amsterdam, Nederland
- 0611768881
- info@izzi-beauty.com
- www.izzibrows.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Super lieve meiden Isabella en haar…
Super lieve meiden Isabella en haar collega’s. Heb zelf cursussen gevolgd bij Isabella en als model geweest voor lippen en wenkbrauwen en heb nu mooie pmu en zal in de toekomst ook zeker nog cursussen volgen via haar.😊
Vandaag voor een tweede touch up…
Vandaag voor een tweede touch up geweest van mijn wenkbrauwen omdat het pigment in 1 wenkbrauw nog niet helemaal goed had gepakt. Toen ik hier contact over zocht, boden ze gelijk een gratis extra touch up aan. Echt een top service!
Daarnaast ontzettend lief en bekwaam personeel. Er wordt goed geluisterd naar je wensen dus ik ben blij dat ik hier mijn wenkbrauwen heb laten doen.
Lipblush (Isabelle) en powderbrows…
Lipblush (Isabelle) en powderbrows (Saffron). Beiden perfect. Professionele, fijne en ontspannen sfeer.
Mooie Natural brows
Vandaag bij Juana geweest. Resultaat is heel erg mooi. Goede uitleg en heel aardige dame, die haar werk erg goed doet. Vond het best spannend en Juana heeft me echt op me gemak gesteld.
Zeer vriendelijke medewerkster
Zeer vriendelijke medewerkster, werkt hygiënisch, en netjes.
Punt van aandacht is de nazorg, medewerkster geeft wat tips en nazorgregels die afwijken van de nazorg mail die je pas in de avond krijgt, dit is wel verwarrend.
Geweldig resultaat
De Lip Blush en Intralash zien er weer prachtig uit. Er wordt precies en ontspannen gewerkt. Heerlijke atmosfeer. Mocht je erover nadenken, this is the place to be :-)
Leuke opleiding.
Ontzettend leuk les gehad Izzy doet het met veel enthousiasme en geduld.
Alles was tot in de puntjes geregeld ik ga er zeker nog meer opleidingen doen.
Super leuke opleiding
In eerste instantie was ik heel erg nerveus omdat ik niet wist wat ik kon verwachten maar eenmaal daar aangekomen, kreeg ik een warm welkom door Izzi. Super lieve vrouw met engelen geduld! Heb veel van haar kunnen leren en zal zeker nog contact met haar opnemen mocht ik nog vragen oid, want die mogelijkheid bestaat ook nog eens. Hoe fijn is dat! Izzi, dank je wel voor de leerzame cursus, nogmaals je engelen geduld en het vertrouwen hebben in mij! Zal zeker nog een keer bij je langskomen voor een cursus.
Zeer tevreden!
Super leuke meiden! Goed geholpen. goede service met faux freckles
Zeer klantvriendelijk en ze probeert zo…
Zeer klantvriendelijk en ze probeert zo veel mogelijk je wensen na te komen!
Vandaag bij Juana geweest voor…
Vandaag bij Juana geweest voor PowderBrows. Ik ben supergoed geholpen door haar, het resultaat ziet er goed uit. Ben benieuwd naar het resultaat wanneer het genezen is. Absolute aanrader!
Beste freckles in Amsterdam
Super goed behandeld, duidelijke uitleg, lekker gezellig en fantastisch resultaat! Ik zocht al 2 jaar iemand met voldoende kennis en ervaring om freckles goed te zetten en ik ben echt super blij! Zeker even kijken bij de andere behandelingen en snel nog een afspraak inplannen
Erg behulpzaam
Erg behulpzaam, en mega kundig in hun vak. Ik zou deze dames absoluut aanradenden.
Liefs,
Syl
Thuiskomen!
Meiden die weten waar ze het over hebben en erg kundig zijn. Super blij met mijn faux freckles, je ziet niet eens dat ze nep zijn. Isabella gaat samen met je voor het beste resultaat en neemt hier ook de tijd voor. Ik voel me helemaal thuis als ik in de salon ben.
Fijne ervaring
Vandaag bij Saffron geweest voor de touch up van mijn power brows. Fijn ontvangst, alles wordt in overleg en in samenspraak gedaan. Veel expertise waardoor je je ook op je gemak voelt. Ik ben weer helemaal blij.
Heel mooi geworden!
Heel mooi geworden, wenkbrauwen helemaal naar wens en vriendelijk personeel!
Helemaal top
Helemaal top. Super leuke meiden. Lippen zijn erg mooi geworden. Omdat het bij mij niet helemaal niet goed pakte, mocht ik nogmaals langskomen. Nu ziet het er fantastisch uit.
Isabella is zeer kundig
Isabella is zeer kundig en ervaren. Daarnaast legt ze alles goed uit, de sfeer is goed en ik ben heel erg tevreden over het resultaat. Vandaag kwam ik voor mijn touch up! Volgend jaar zeker weer terug
Heel blij
Van te voren wordt alles goed uitgelegd en ze beginnen pas als je tevreden bent met de vorm. Heel blij met het eind resultaat. Absolute aanrader
Touch up
Vandaag voor een touch up behandeling geweest. Wederom weer hele goede service, ik ben heel blij met het eindresultaat.