Nemt at købe og rigtig fine varer i god kvalitet. Levering tog nogle dage, men jeg kunne følge den, så ingen problem.
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har modtaget de smukkeste smykker, øreringe i half moon udgaven. Jeg fik en super god information omkring øringene, ved en telefonisk henvendelse, tak for det. Det bliver ikke sidste gang jeg købe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedste anbefalinger af Jane König! Jeg har igennem årene fortrinsvist købt smykker til både mig selv og som gaver hos König. Er selvsagt meget glad for designet og kvaliteten. Nu har jeg så lige h... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har haft en super god oplevelse hos Jane König. Flotte smykker og virkelig god kundeservice, når man henvender sig. Derudover er der hurtig levering!
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Gothersgade 54, 1123 , København K, Denemarken
- +45 33 15 86 87
- service@janekoenig.dk
- www.janekoenig.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Dårlig kundeservice
Min kæreste gav mig en kædering i gave som gik i stykker efter to måneder. Den lille plade med sølvstemplet var faldet af. Jeg kontakter dem og får besked fra en medarbejde der hedder Louise at de desværre ikke har e ny plade de kan sætte på. Nej selvfølgelig har de ikke det, det ville slet ikke kunne betale sig, men i stedet ville man naturligvis tilbyde en ny ring når den går i stykker efter så kort tid. Det eneste hun kan tilbyde mig er at jeg kan tage hele vejen ned i butikken for at få den pudset, vel og mærke efter at jeg klager over at hun beder mig om at købe noget sølvrens. Hvad skal jeg bruge en pudsning til når ringen er gået i stykker. Virkelig under AL kritik, jeg har aldrig oplevet så ringe en kundeservice. Jeg vil tage ned i butikken og håbe på at de har andre mere kompetente medarbejdere.

SÅ dårlig kundeservice
SÅ dårlig kundeservice.
Den ene ørering gik i stykker og blev uden problemer ombyttet - efterfølgende bliver der sendt en ny som absolut ikke er samme størrelse. Jeg sender den retur sammen med den jeg i forvejen havde. De sender et helt nyt par og her er forskellen på øreringene endnu større! Jeg bliver spist af med at de er håndlavet - meget muligt at de ikke kan være 100% identiske - men at de er så forskellige i størrelse og udseende at det ses når man har dem på, det er ringe kundeservice!

Antwoord van Janekoenig
Tak for super god og hurtig levering
Tak for super god og hurtig levering. Altid en fornøjelse at handle hos jer.
Smykker så smukke og et godt varieret udvalg. Tak for hurtige mailsvar. Vil helt sikker snart igen købe smukke smykker fra jer :-)
Lise Berner

Amazing service
Amazing service! Got such fast replies and they did everything to make sure I got what I wanted, even though I didn't think it would be possible in the first place. Thanks again Louise for helping me with my broken earring!

Antwoord van Janekoenig
Fantastisk god service og i øvrigt…
Fantastisk god service og i øvrigt smukke varer :)

Kan ikke anbefales!!!
Jeg har kæmpet meget med det store “horn” til øret. Taber det... ingen hjælp og hente ved Jane Kønig. Jeg kæber perlen til at låse med, da jeg tænker det måske gør en forskel efter vejledning fra en med arb ved JaneKønig.dk... øreringen falder fortsat ud... så nu ligger den i æsken... det har været en laaang proces frem og tilbage og er ført til ingenting -andet end besvær... Resultat; jeg køber ikke flere Jane Kønig smykker, på trods af det meget smukke design er servicen simpelthen for dårlig!!!

Umuligt at afmelde
Uanset hvor mange gange jeg har afmeldt deres E-mail service og skriver til dem, så modtager jeg stadig mails uafbrudt.

nice super nice
Fik et sæt bead creole i julegave
Fik et sæt bead creole i julegave. Havde dem på en gang, så mistede jeg den ene, da de går utrolig let op.
Der gik corona i den og fik aldrig købt en ny, da jeg ikke lige stod og manglede dem.
Jeg fik endelig købt en. Nu var jeg SÅ klar til at bruge dem igen....til min store ærgelse var den fra i jul blevet mørk og grim. Har gået med den en gang og har været opbevaret i æske og stofpose!
Nu har jeg en i guld der skinner og en som er grim. 900,- ud af vinduet! Har iøvrigt også Shell liggende som er grimme.
Har fået meldingen “det må man forvente”.
Det har været en dyr fornøjelse.
ALLE forgyldte smykke fra dem anløber. Har andre forgyldte smykker som intet fejler og som ligger fremme.

Sehr zufrieden
Super Qualität! Auch nach einem Jahr täglichen Benutzens, funkelt und bezaubert mein vergoldeter Perlenring mich und alle anderen. Ein Blickfang und jeden Cent wert. Ich bin sehr zufrieden!

Antwoord van Janekoenig
længere levering end hvad jeg blev fortalt
jeg bestilte en tirsdag et armbånd fra jane König og fik en bekræftende mail om at det ville blive sendt inden for 1-2 dage og jeg ville få en mail når pakke forlod deres lager. Det blev fredag og jeg have stadig ikke modtaget nogen mail om at den havde forladt deres lager, så jeg skrev en mail til dem, men fik ikke noget svar... Jeg fik bare en mail mandagen efter om at nu var min pakke klar til at blive givet videre i systemet. Så næste gang skal jeg huske at være i lidt bedre tid, for de 1-2 dage holder ikke helt, men man skal være forberedt på 6 dage før den forlader deres lager.. fair hvis det er pga mangel på bemanding i coronatider, men så send da lige en mail ud eller skriv det inden man bestiller, lidt irriterende når man regner med at have den så hurtigt..

Good customer service
I ordered a ring for my girlfriend and I picked the wrong size. Although there was a little problem with the shipping service provider (that I chose to send the package back) the customer service was always friendly, responded quickly and helped solving the problem. They still gave me a refund although the package did not arrive in time (due to the issue).

Broken small sculpture earring
I purchased “Small sculpture earrings”. After several days one of the earrings broke. I contacted the customer support and the same day the replacement was sent to me. I live in the UK it took about 5 days to receive the replacement. Also, I was asked to send the broken earring back, the shipment cost was covered by Janekoenig. Exceptional customer support by Louise. Thank you!

Antwoord van Janekoenig
Jeg mottok en ørering som det var noe…
Jeg mottok en ørering som det var noe galt med, så jeg tok kontakt med kundeservice. De sendte meg umiddelbart en ny ørering uten at jeg måtte foreta meg noe. De som behandlet saken min, var også veldig hyggelig! Superfornøyd! :-)
Very friendly help and quick answers!

Antwoord van Janekoenig
Superfina produkter og superb service
Superfina produkter og superb service! Rekommenderas å det varmaste. :)

Dårlig kundeservice
Jeg har nu af flere omgange oplevet ringe kundeservice.
Første gang omhandlede det et armbånd, som var knækket. Jeg fik af vide at det var min egen skyld, og at jeg selv måtte betale for reparationen, på trods af at det tydeligvis var et defekt smykke. Jeg tog det ned til butikken, hvortil service assistenten aggressivt diskuterede med mig i 15 minutter om hvor vidt jeg skulle have den refunderet. Udover det var armbåndet blot en måned gammelt.
Efter meget samtale fik jeg det refunderet. Efter en kort periode knækkede armbåndet endnu en gang. Og jeg havde præcis den samme oplevelse endnu engang... Den måde hvorpå jeg var mødt er uacceptabel.
Jeg tænkte at det umuligt kunne ske igen, men det gjorde det. Jeg fik for tre år siden en halskæde med 3 lovetags på. Kædens lås er så skrøbelig at den åbner af sig selv, og hele halskæde forsvinder. Jeg køber endnu en halskæde til yderligere 1000 kr. da den har høj affektionsværdi for mig. Jeg meldte det ikke da jeg tænkte at jeg endnu en gang ville blive mødt med deres dårlige service og aggresive adfærd.
Så skete det igen... Låsen viste sig at være skrøbelig og jeg mistede mine lovetags... Denne gang tog jeg til kontakt til deres kundeservice da jeg nægtede at skulle bruge yderligere 1000 kr. på en defekt halskæde...
Endnu en gang mødes jeg med modvillighed til at hjælpe. Jeg brugte mange timer på e-mail korrenspondance og jeg er dybt frustreret over denne situation.
Jeg fik dog tilbuddet om 10% rabat, hvilket er meget stort af dem. Sådan et populært og stort firma burde behandle deres kunder bedre og jeg nægter at handle hos dem igen. Dette er grotesk!
Redigeret efter svaret: jeg sætter ikke pris på at du prøver at få mig til at se ud som om at det er min skyld. I burde som et kæmpe firma tage ansvar for jeres handler og råde bod på de problemer i har skabt. Jeg har svaret tilbage på jeres mail.
Jeg har udover det gentagende gange forklaret situationen, så det kan ikke være svært at forstå. Udover det har jeg gentagende gange fortalt hvilken ordre der er tale om.

Super kundeservice
Nem og problemfri bestilling online. Hurtig levering.
Desværre gik smykket (en ring) hurtigt i stykker. Men efter kontakt til kundeservice fik jeg leveret en ny ring indenfor ca. en uge inkl. en returseddel til at sende den ødelagte ring tilbage uden beregning. Super kundeservice. Kan kun anbefales.