Bestelling geplaatst, verkeerde product geleverd. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar evenals de Mail niet. Pakket retour gestuurd met de vraag voor het goede artikel toe te sturen geen reactie ?
We bestellen hier steeds onze harnassen voor onze honden! Super kwaliteit! Gaan in verhouding met andere aankopen heel lang mee! Fijn met xtra handvatten en de mogelijkheid om naam en telefoonnummer o... Toon meer
Na onze review over het naamlabel van K9 deze is in drie maten leverbaar heeft K9 hierop gereageerd. Onze bestelling van minder dan 5X16cm kan problemen geven met het haar van de hond. Dit is door on... Toon meer
Wij hebben een hond met een gedragsprobleem en wilden graag een Dogtra bestellen, zagen een tweedehands staan en die besteld. Bij aankomst bleek deze stuk te zijn en hebben wij met een kleine bijbetal... Toon meer
Over K9 Shop & Julius K9 Nederland
Zorgvuldige levering
K9 Shop staat voor een zorgvuldige levering. Als je bij K9 Shop een product bestelt, doen wij er alles aan om het – na betaling – binnen twee dagen te leveren.
Bij bestellingen naar Nederland boven 79,- euro rekenen wij geen verzendkosten. Kijk voor de verzendkosten voor andere landen op onze website.
Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0416 - 284 322 of mail naar info@k9shop.nl.
Engelsestraat 9, 5171 DW, Kaatsheuvel, Nederland
- 0416 284 322
- info@k9shop.nl
- www.k9shop.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Vorige week zaterdag besteld zou Max…
Vorige week zaterdag besteld zou Max dinsdag in huis zijn . Niet gekomen woensdag gebeld zeggen ze dat het pakketje terug is gekomen. Weer wachten en eindelijk vrijdag ons konijnen kooi gekregen 140€ wat echt een schande was half kapot en allemaal krassen overal geen handleiding ! Nog steeds geen kooi voor ons konijn na een week wat een ramp dit bedrijf
Altijd top
Altijd top, heb hier al meerdere malen een k9 powertuig besteld voor mijn chow chows, snelle levering en altijd alles in orde.
Alles goed geleverd en op tijd.
Super snelle levering
Super snelle levering. Fijne tas voor mijn chihuahua. Zij gelukkig en ik nog meer. De tas weegt niets, heeft lange schouderhengsels en heeft een zachte warme binnenkant. Dit was onze 1e bestelling bij K9, er zullen er zeker meer volgen.
K9 shop heeft me nog nooit…
K9 shop heeft me nog nooit teleurgesteld. Alles pico bello op tijd en geleverd!!!
Super service van K9
Super service van K9, Ik was fout geweest in mijn ontwerp, K9 zag de fout heeft mij gecontacteerd om mij hierop attent te maken en ze hebben het aangepast,Ik tevreden, Dankuwel
De tuigen van k9 gaan snel stuk randjes…
De tuigen van k9 gaan snel stuk randjes los , sluiting breekt af , klittenband raveld zo jammer, dol op k9 maaar de kwaliteit niet meer.
Gewoon goed
Gewoon precies wat ik verwacht als ik iets bestel, snel bezorgd en het product voldeed aan de omschrijving.
Ben heel tevreden met de service van…
Ben heel tevreden met de service van deze winkel en ook met mijn bestelde product
Super tevreden
We hebben een tuig gekocht. De maatvoering klopte helemaal en ondanks dat we hem in de avond bestelde kwam hij al de volgende dag!!!! Perfecte service!!

Antwoord van K9 Shop & Julius K9 Nederland
Vlotte bestelling, zou opnieuw bestellen hier
Bestelde een ventilatiekoker voor een gesloten aanhanger - tijdige en correcte levering. Zou meteen weer bestellen.

Antwoord van K9 Shop & Julius K9 Nederland
Snelle levering. Trots dat onze hond nu zijn naam draagt en telefoonnummer.

Het tuig was al stoer
Het tuig was al stoer, maar met eigen naam erop helemaal. Absoluut een aanrader

Zeker aan te raden…
We hadden 2 bestellingen geplaatst waarna er heel attent kontakt met ons werd opgenomen om te vragen of het in 1 zending verzonden kon worden en ze de verzendkosten konden restitueren. Verder snelle, goede levering en heel vriendelijke hulp aan zowel telefoon als per email.

Leuke webshop
Dit is reeds de tweede maal dat we iets bestellen bij de K9 shop. Telkens via de eenvoudige webshop nametags besteld. Zeer tevreden over de kwaliteit en de levering van de producten.

TOP TUIGJES van een Top Winkel
Grote keuze en de tuigjes werden snel bezorgd en zoals gewend van K9 Shop... perfect!

Antwoord van K9 Shop & Julius K9 Nederland
Gelijk de andere dag geleverd
Gelijk de andere dag geleverd. En voor een prijs goedkoper dan ergens anders