Ik heb 30-4 dingen besteld en zijn tot de dag van Vandaag nooit aangekomen .. Ik vind dit niet normaal en een soort van oplichten want heb ook 2 of 3 mails verstuurd en er word nie op gereageerd... Toon meer
Allesbehalve Veilig ,Snel & Goede Service ik begrijp echt niet waarom dit bedrijf zo'n goede recensies heeft. Ik bestelde en TV voor mijn caravan op 11/04 , Alleen een mailtje dat het betaald was en... Toon meer
Product besteld met de status op voorraad, maar niet geleverd. Slechte voorraad beheer. Kreeg mijn geld overigens wel snel retour.
Hoe is het in vredesnaam mogelijk te oordelen over iets dat nog niet ontvangen is!!
Wij zijn leverancier van bekabeling & accessoires voor audio, video en computerapparatuur. Daarnaast leveren wij satellietmaterialen (ook voor de camping), beveiligingsmaterialen en LED bouwlampen en schijnwerpers (op accu!)
Zuiderlaan 23e, 6905AC, Zevenaar, Nederland
- klantenservice@kabeloutlet.com
- www.kabeloutlet.com
Snelle en eerlijke service
Snelle en eerlijke service, goede prijs kwaliteit kwantiteit verhouding. Bij afhaling nog een leuk cadeautje gekregen. Helemaal top dus.
Snel en attent.
Bestelling was wel snel maar niet goed geleverd. Snelle nalevring.
Ik sta versteld over de snelheid …
Ik sta versteld over de snelheid waarmee deze zaak werd afgewikkeld, prima.
Ik kan alleen nog niet beoordelen of uw werkzaamheden hebben geleid tot het ontvangen van de ontbrekende zenders. Eind juli gaan we weer naar Frankrijk en kunnen dan de zaak testen.
Goed geholpen de bestelling is naar …
Goed geholpen de bestelling is naar tevredenheid afgerond.
Alles precies gegaan zoals het hoort
Duidelijke site, eenvoudig bestelproces, en het werd meteen de volgende dag bezorgd. Zoals het hoort dus!
Goed product en snelle levering ze …
Goed product en snelle levering ze konden hem zelfs voor Hemelvaart leveren als ik dat zou willen.Top
snelle levering
Betrouwbaar en snel
Prima service en levering.
Snelle levering en prima ondersteuning …
Snelle levering en prima ondersteuning bij montage.
Zeer
Zeer, ZEER tevreden, een firma welke zonder enig moeite u als klant 100% te hulp staat. Kortom een bedrijf wat je aankoop NIET teleurdtelt.
snelle levering tegen een scherpe prijs
super snel en goed geleverd
fantastische afhandeling van de …
fantastische afhandeling van de bestelling. Ga zo door. Met dank aan Roy.
Snel geleverd volgens afspraak en …
Snel geleverd volgens afspraak en compleet.
prima bedrijf
Bestelling ging vlot, levering GLS kon beter
Bestelling bij Kabeloutlet ging vlot, werd goed op de hoogte gehouden. Pakje zou op vrijdagmiddag al afgeleverd zijn aan/bij GLS. Echter de track en trace werkte niet en pakje werd pas op maandag, zonder aankondiging bezorgd. Dat moet beter kunnen dacht ik zo.
nette afhandeling
2 dagen na bestelling in huis, werkt goed en netjes verpakt