Klantenservice drama .. Telefonisch niet en op mail zeer matig reageren Totaal niet probleem oplossen maar vragen om video's!!! Als bewijs.... Ik had met fietstocht fles in fietstas, lekkage,... Toon meer
Overzichtelijke webwinkel. Fijne producten. Ik heb even getwijfeld welke thermosfles ik wou. Uiteindelijk gekozen voor de etna grip 500ml. Ik wou hem voor als ik weer eens langs de sportvelden sta in... Toon meer
Ik heb intussen 3 waterflessen en 4 thermostassen van Kambukka en ik wil niets anders meer. Ze zijn zo degelijk en zo gebruiksvriendelijk. Ik vind de grote opening heel handig om schoon te maken, net... Toon meer
Heel snel geleverd Topkwaliteit Een foutje in bestelling werd vriendelijk, snel én professioneel opgelost. Echte aanrader. Ook een van de weinig échte lekvrije drinkflessen. Zeer handig in de... Toon meer
Always a sip ahead with Kambukka, the creators of stylish and innovative drinkware for people on the go. We've got your back, so you can enjoy your favorite drink or snack. Anytime, anywhere, just the way you like it. In a nutshell: we're the perfect match for your active lifestyle and vibrant personality. Kambukka's leak-proof products are so easy to use and clean, that after a while you can’t imagine your life without them. By the way, every Kambukka product is born in-house, from brainstorm to testing. Quench your thirst and nourish your body, Kambukka makes sure you drink and eat better. Sip refreshing water, savor hot brews, and enjoy your favorite lunch, just the way it should be. And guess what? Bye-bye plastic waste! With Kambukka, ditch the bill for useless packaging. Plus: it's your effortless eco-hero. You’ll be saving the planet and your wallet without lifting a finger. With Kambukka by your side, conquer the world sip by sip, day after day.
Torenplein 7.16.1, 3500, Hasselt, België
- customerservice@kambukka.com
- www.kambukka.com
Heeft 11% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snelle levering alles prima
Super fijne waterfles
Super fijne waterfles. Makkelijk schoonmaken. Drinkt prettig. Houd makkelijk vast
Water drinken zonder te lekken
Super tevreden van mijn waterflessen. Goede kwaliteit, lekt niet, makkelijk te onderhouden. Kinderen drinken meer water.
Kambukka beloofd warmte behoud van 5…
Kambukka beloofd warmte behoud van 5 tot meer uur. Maar de ervaring leert me dat dit in realiteit niet juist is. Je mag blij zijn als de warmte 2 u behouden blijft.
Had dit gemeld aan bedrijf maar kreeg heel simpele mail met mededeling om naar verkoper te reageren.
Heel eigenaardig dat eigen bedrijf probleem doorschuift
Gaat erg makkelijk open !
De fles is al 2 x open gegaan in mijn tas met papieren . Zo zonde voor dat geld !
2x een lekkende dop
Leuke drinkfles, maar als je hem slecht een beetje kantelt dan loopt de vloeistof er zo uit!
Hier heb ik contact over gehad met Kambukka en ik kreeg redelijk snel een nieuwe dop toegestuurd, maar ook deze lekt. Ook hier heb ik opnieuw een klacht over gestuurd, maar na meer dan een week nog steeds geen reactie.
Een thermosfles is een fles die je overal naartoe mee neemt en dus is er een grote kans dat deze eens valt in je tas. Het is dus niet normaal dat zo'n fles zou lekken, zeker als je weet dat er een heet drankje in zit.
Hopelijk kan ik deze - tevens dure - fles retour sturen.
Mooie beker
Mooie beker, ECHT eentje die niet knoeit! Personalisatie erop laten zetten, zag er heel mooi uit. Top cadeau!
Kwalitatief hele goede en fijne fles
Kwalitatief goede fles met rietje. De dop lekt wel snel, maar ze maken er geen problemen van als die vervangen moet worden. Echt een hele fijne service!
Vlotte bestelling en levering
Snelle levering, goede communicatie.
Ik kon slechts 1 fles personaliseren bij de bestelling, dit vond ik wel een minpuntje.
Etna
Fijne beker om thee en koffie in mee te nemen. Lekt niet en vrij vlot schoon te maken. Ik heb de 330ml, past perfect in mijn lunchtas.
Vlotte service
Vlotte service, grappige verzenddoos (het bezorgde me meteen een glimlach)
Snelle levering en top product!!
Snelle levering en top product!!!
En een glimlach bij het zien van het pakje voor de deur ;)
Prachtige thermosbeker
Kwaliteit! Houdt zeer lang warm. De print is een leuke surplus.