Klium Reviews

3,7

Leveringen verlopen zeer stroef, zeker wanneer je niet thuis bent maar zelfs al ben je thuis gaat het soms nog via buren of een snelle leverplek :( Dure bestellingen worden niet meer in een doos voo... Toon meer

Heel vlotte levering van gunstig geprijsde Makita bosmaaier. Werd wel door bezorgdienst DHL herplakt wegens slecht gesloten. De gratis batterij ( actie) was moeilijker te krijgen, is uiteindelijk ook... Toon meer

Klium is snel wanneer ze iets op voorraad hebben, dan loopt het zoals het hoort. Maar de aangegeven leveringstermijnen van de materialen die ze niet op stock hebben klopt nooit. Ondertussen al verschi... Toon meer

Snelle levering door BPOST en degelijk verpakt. De DEWALT - vier - machine - set plus drie 18V/5A - batterijen met lader, in twee stevige materiaalkisten is top kwaliteit. Met de 4 machines, nauwelij... Toon meer

1. Doe-het-zelfzaak
  2. Gereedschapgroothandel

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

33 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

+ Positief

+ : Duidelijke goed onderhouden site, vlotte aankoop, vlotte communicatie-na-verkoop
- : Het opsplitsen van de bestelling in twee delen, terwijl ik net gebundeld had om alles in één verzending te ontvangen (had ik dat geweten, had ik het bij het hoofditem gehouden) - zou kunnen gesignaleerd worden bij verzendopties.

6 september 2023

Zeer slechte ervaring vorig jaar voor…

Zeer slechte ervaring vorig jaar voor een dure aankoop dat maanden op zich liet wachten en zelfs verloren raakte bij bPost. Uiteindelijk alles in orde gekomen. Deze keer niets van dat alles en supersnelle en correcte levering, in overeenstemming met mijn pre-Corona ervaring. Keep up the good work !

5 september 2023

Topservice

Topservice. Na levering was het wieltje van de alleszuiger afgebroken. Na een korte mailing werd deze zeer snel omgeruild. Bedankt hier voor. Een tevreden klant erbij.

5 september 2023

Communicatie!

Erg onduidelijke website waarbij er totaal niet wordt gedacht aan de eindklant.
Advies ontbreekt en bij melding wordt er niet geluisterd naar de klant, helaas ook niet geluisterd naar mijn verhaal, enkel steeds bruut worden onderbroken.

Bij deze alsnog de tip, wellicht lezen jullie wel, luisteren blijft lastig: communiceer retourkosten op jullie website.

6 september 2023

Beste Daan

Je had accu's gekocht op een andere plek die niet de officiële juiste makita accu's zijn. Vandaar dat ze niet op een officiële machine die je bij ons gekocht had paste. De machine mocht je terugsturen, maar retouren zijn bij ons nooit gratis (behalve als wij iets mis gedaan hebben).

Mvg

Machine betaald niet ontvangen

Machine besteld en betaald, niets ontvangen en je krijgt geen info over de stand van zaken . Ondertussen al meer dan een week aan het wachten en ondertussen elders een machine gekocht omdat we ze nodig hadden

26 augustus 2023

Beste Wesley

We hebben je pas een update verstuurd. We hadden het pakket verzonden en volgens de t&t van Postnl is het geleverd. We hebben contact opgenomen met hen en een klacht ingediend nav jouw opmerkingen. We verwachten ieder moment reactie van hen. Als jouw product daadwerkelijk kwijt is vertrekt er een nieuwe machine naar jou toe en nemen wij het verder op met Postnl. Excuses voor de overlast.

Afspraken worden volledig nagekomen

Afspraken worden volledig nagekomen. Ook de diensten na verkoop zijn zeer duidelijk en behulpzaam.
Product van topkwaliteit aan scherpe prijs, snelle levering in goede verpakking. Correcte omschrijving op de website wat er inbegrepen zal zijn in de zending. Een aangename kennismaking!

9 augustus 2023

Materiaal van uitstekende kwaliteit

Materiaal van uitstekende kwaliteit, verzorgde verpaking. Juist, verander a.u.b. van postnl naar bpost (pakket kon niet geleverd worden vanwege onjuist adres ...). Levering met bpost gebeurde binnen de 24 uur !

11 augustus 2023

Algemeen

Bij telefonisch contact wordt je vriendelijk en goed verder geholpen.
De prijzen zijn goed en de levering verloopt vlot.
De omschrijving bij de producten is zoals het moet zijn, duidelijke info met de eventueel bijhorende technische informatie en duidelijk wat er in de prijs inbegrepen zit.

20 juli 2023

Waardeloos met garanties.

als het op garanties aankomt worden ze ineens heel moeilijk, ze laten je eerst onkosten maken(retour moet je zelf betalen) en dan zit er ineens geen garantie meer op, plus heel veel winkels zijn goedkoper, waardeloze klantenservice, zeker als bedrijf niet aan beginnen.

2 augustus 2023

Beste Audi

Dit willen we toch even recht zetten. Je hebt zelf geen registratie gedaan bij het betreffende merk. En dus had je geen verlengde garantie. (De standaard 2 jaren waren om). We hebben je dit op voorhand gemeld (tijdens je retouraanvraag) en je hebt toch je product naar ons terug gestuurd. Nadat je pakket bij ons aangekomen is hebben we je gebeld om te vragen of we het ter reparatie moesten aanbieden bij de leverancier en we hebben je ook aangeboden om het kosteloos terug naar jou op te sturen. We hebben alles gedaan om het zo proper mogelijk op te lossen.

Groeten

Vlotte online bestelling bij Klium

Overzichtelijke webshop. Ruim assortiment. Kwalitatieve artikels. Goed geprijsd. Vlotte bestel afhandeling. Vlotte levering zonder beschadigingen. Kort : tevreden klant hier 👍

29 juli 2023

Goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie en snelle levering. (donderdagavond besteld en maandagmiddag geleverd, product + 50 kg )

Track en trace info (link naar DHL) was een lachertje.
Volgens DHL waren de goederen van leverancier nog niet ontvangen, doch stonden wel voor mijn deur afgeleverd !

29 juni 2023

zeer vlotte service!!!

Ik had per ongeluk een artikel gekocht dat niet voldeed aan mijn verwachtingen (mijn schuld).
De klantendienst was zeer vriendelijk en behulpzaam! (Via Whatsapp).
Enkele dagen na het artikel terug te zenden stond mijn geld al terug op mijn rekening.
Zeer tevreden en een echte aanrader!
Zeer scherpe prijzen en top materiaal.
Ik koop hier zeker nog (maar dan een juist artikel 😁)

29 juni 2023

Klium is een zeer degelijke onderneming…

Klium is een zeer degelijke onderneming waar men topproducten kan aanschaffen,mijn laatste aankoop was een 1/4 ratel van Festool mits eerst inlichtingen te hebben gevraagd via tel en E-mail waarvan het personeel heel behulpzaam en vriendelijk was en is !
Ik ben in ieder geval overtuigd en blijf mijn aankopen bij Klium doen!!

17 juni 2023