Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

virkelig ringe sted. vil du se mere naturen end dyr så kan det godt anbefales - fordi du ser rigtig rigtig meget natur end du ser dyrene børnene var mega meget utilfredse idet de ikke fik set noget... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores besøg i Knuthenborg Safaripark var i Camp ud mod elefanter og Zebraer. Aften- og nattemperaturerne nødvendiggjorde her først på året, at varmeapparater måtte tændes. Det gav udfald/afbr... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Går Knuthenborg kun op i dinosaurer og har glemt alt om service til deres gæster ? Traditionen tro, har vi vores årlige familietur (15 personer) til Knuthenborg Safaripark. Vejret var dejlige... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hej Har lige været til giraf cup sikken en masse børn. De fik spillede en masse kampe dette var super. Efterfølgende skulke vi besøg dyrene i parken. Vi kørte til aberne for, at få en softice men da... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Amusementscentrum

Geschreven door het bedrijf

Knuthenborg Safaripark er den vildeste safaripark med flere end 500 dyr fordelt på cirka 70 dyrearter. Her kan du også opleve den populære Dinosaurskov, der genlyder af brølene fra fortidens kæmper. I vores forlystelsesparadis "Limpopoland" kan du slå dig løs på vores nye legeplads eller mærke suset i maven i Congo Splash, der er Europas stejleste vandrutsjebane. For bare at nævne lidt af alt det, du kan opleve hos os.

2,9

2 sterren
1 ster

Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig oplevelse/ ingen info på hjemmesiden

Stadigvæk dejligt at se at dyrene har det godt.
Men ingen service eller info om at parkens spise- isboder var lukket. Ej heller at der holdes private arrangementer. Fortæl dog at vi skal medbringe mad og drikkevarer selv så vi ikke skal ud af parken for at få mad og drikke. Vil på ingen måde stå i kø i en time.
Tur i abeburet lukkede kl 13. Og først der kunne du komme over til ulvene. Skidt

25 juni 2025

Kære Erik

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede dyrene som velfungerende – det betyder meget for os. Samtidig er vi kede af at høre, at information og service ikke levede op til dine forventninger.

Vi bestræber os på at informere om åbningstider og eventuelle ændringer på vores hjemmeside og i parken, men vi kan godt se, at det i dette tilfælde ikke har været tydeligt nok. Det tager vi med os, så vi kan blive bedre til at informere fremover – særligt når der er ændringer i udbuddet af mad og aktiviteter.
Spisehus Mombasa har dog åbent alle dage i Limpopoland, i parkens åbningstid.

Tak for din feedback – den hjælper os i vores fortsatte arbejde med at give vores gæster den bedst mulige oplevelse.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ingen tiger eller ulve i parken

Hyggelig søndag med familien på grund af det gode vejr. Ingen tiger og ingen ulve. Det må parken kunne gøre bedre, også bedre end at skrive at de gemmer sig i naturen. Det burde parken kunne tage højde for med indretningen. Entreprisen for 4 personer var bestemt ikke usynlig

15 juni 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hyggelig park

Hyggelig park som absolut er et besøg værd. Mulighed for både at se dyrene fra bil samt udkigsposter og gangbroer. Man kan købe mad som dog primært fastfood. Til gengæld er der mange steder med borde og bænke, både nær legeområder og mere isoleret for dem som ønsker fred og ro.

7 juni 2025

Kære Jacob

Tusind tak for din fine tilbagemelding – hvor er det dejligt at høre, at I havde en god oplevelse i parken 🦁🌿

Vi er glade for, at I satte pris på både dyrene, udsigtsposterne og de forskellige opholdsområder – det betyder meget for os at kunne tilbyde både aktivitet og ro alt efter, hvad man har brug for.

Og tak for input om maden – det tager vi med os i det videre arbejde med at udvikle vores madoplevelser. Vi håber, I har lyst til at kigge forbi igen en anden gang!

Tag mad med hjemmefra

Står kø i en time til at bestille noget frokost i restauranten. Dårlig service.

24 mei 2025

Kære Logan

Det er vi kede af at høre.
Vi vil tage din feedback med os.

Vi håber at du kommer på gensyn, en anden dag og ikke oplever samme problematik.

Knuthenborg Safaripark.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Skøn overnatning i campen ved tigerne…

Skøn overnatning i campen ved tigerne med gode arrangementer om aften 😀

Dog blev vi svært skuffede over Evolutions museet. Der er skruet max op for lyd og lys effekterne, hvilket er alt for overvældende. Vi kunne normalt bruge lang tid derinde, men nu er det ikke til at holde ud at være der. 😧 Det er jo ikke et lys/lyd show vi kommer for 🙄

8 mei 2025

Kære Terese
Tusind tak for din tilbagemelding – vi er glade for at høre, at I havde en skøn overnatning i campen og nød aftenarrangementerne 🌟

Vi er kede af at høre, at museet ikke levede op til jeres forventninger. Vores mål er at skabe en sanseoplevelse, som både fascinerer og formidler, men vi tager selvfølgelig jeres oplevelse til efterretning og ser løbende på, hvordan vi bedst rammer alle gæster.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig en skøn oplevelse i Camp…

Virkelig en skøn oplevelse i Camp Masai. Dejlige forhold i teltet, pænt og ordentligt og virkelig hyggeligt indrettet med en dejlig skøn terrasse hvor vi kunne fange solen både formiddag og aften! Jeg var dog glad for vi var blevet gjort opmærksom på at vi skulle have varmt tøj med for det blev virkelig koldt om natten her i start maj. Vi havde et par virkelig skønne dage i parken og det er så dejligt at se at dyrene har så meget plads og virker til at trives. Knuthenborg er et virkelig godt sted for både børn og voksne med masser af forskelligartede oplevelser og sødt og venligt personale og aftenguiderne var virkelig passionerede fortæller hvilket var meget inspirerende og skønt at opleve. Tusind tak for en fantastisk oplevelse! Vi kommer helt sikkert igen!

7 mei 2025

Kære Nanna

Tusind tak for de fine ord – hvor er det skønt at høre, at I havde en dejlig oplevelse i Camp Masai! Vi er glade for, at både natur, dyr og formidling ramte plet – og vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen.

De bedste hilsner,
Ida / Knuthenborg Safari Park

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi bor i hytte hos elefanterne

Vi bor i hytte hos elefanterne. Vi så dem slet ikke i går - håber vi ser dem i dag.
Det er maj mdr - men alt for koldt om natten i teltet, ikke mindst da blæserne er alt for små og varmer ikke særlig meget. Vi har vores barnebarn med - lidt ærgeligt, men ellers er alt så godt så godt.

5 mei 2025

Kære Lisbeth

Tusind tak for jeres besked – og for at dele jeres oplevelse med os.

Vi er kede af, at I ikke fik set elefanterne – vi ved, at mange glæder sig til netop dét, når de bor i teltene ved elefanterne. I de kølige majnætter søger elefanterne ofte ind i deres varme stald, og derfor kan det ske, at man ikke ser dem ude, selvom man bor tæt på.
De bliver altid fodret, tidlig morgen, ved teltene, så man burde kunne se dem.

Men I er meget velkomne til at besøge stalden, hvor man fra reposet kan kigge ind og se elefanterne, når de er inde.

Vi tager også jeres kommentar om varmen i teltet til os – og ser løbende på, hvordan vi kan forbedre komforten, særligt når foråret byder på lidt kolde nætter. Det skal være en god oplevelse for hele familien – også de mindste. Der findes varmeblæsere i teltet, som burde kunne hjælpe lidt.

Dejligt at høre, at I ellers har haft et godt ophold – det glæder os meget.

Lovede 20 % rabat

Lovede 20 % rabat – men løb fra alt, hvad de sagde!

Jeg brugte en rabatkode på 20 %, som ikke virkede, da jeg ville betale. Jeg ringede til kundeservice, og vi talte specifikt om datoerne, og medarbejderen sagde klart, at rabatkoden godt kunne bruges de dage, vi skulle afsted. Hun bad mig gennemføre købet og sende en mail med ordrenummer – så ville rabatten blive refunderet bagefter.
Nu afviser de det hele og siger, at rabatkoden ikke gælder de dage, på trods af at vi netop havde aftalt det i telefonen. Det er dybt uprofessionelt og utroværdigt. Jeg føler mig snydt og kan ikke anbefale dem til nogen. Husk at få alt på skrift – mundtlige løfter gælder åbenbart ikke her.

Opdatering

Efterfølgende har I tilbage betalt de 20 procent

2 mei 2025

Kære Stine

Tak for din besked – og for at tage dig tid til at skrive til os. Vi er virkelig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse, og vi forstår godt frustrationen. Når man får en mundtlig bekræftelse over telefonen, skal man selvfølgelig kunne stole på, at det, der er aftalt, også bliver overholdt.

Desværre opstår der nogle gange misforståelser i telefonsamtaler, særligt når det gælder rabatkoder, datoer og valg af camp. Det er på ingen måde en undskyldning – blot en forklaring på, hvorfor det nogle gange går galt, selvom både gæst og medarbejder har de bedste intentioner. Det er også grunden til, at vi som udgangspunkt altid anbefaler, at den slags aftaler foregår skriftligt – netop for at undgå uenighed eller forvirring bagefter.

Vi tager din oplevelse til os og vil internt gennemgå forløbet, så vi kan lære af det og blive skarpere i vores vejledning fremover – både telefonisk og skriftligt. Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne sende os en kopi af din korrespondance samt tidspunktet for opkaldet, så vi kan følge helt op og se præcist, hvad der er gået galt i denne sag.

Endnu en gang tak for din tilbagemelding – og vi beklager meget, at vi ikke har levet op til det, du med god grund havde forventet.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vanvittig ærgerligt at man først ved…

Vanvittig ærgerligt at man først ved ankomst får besked om at frokostrestsuranten er lukket pga arrangement,
- ikke på hjemmesiden, ikke ved telefonisk henvendelse eller ved køb af beløb, oplyses det. Desværre er maden (pizza, burger og franske hotdogs) noget vi før har fået mavekneb af..
flere skuffede gæster.
Vi kommer langvejs fra..

3 mei 2025

Kære Gertrud

Tak for jeres besked – og for at tage jer tid til at dele jeres oplevelse med os. Det er vi kede af at høre, og vi forstår godt skuffelsen, især når man har glædet sig og kommer langvejs fra.

Vi forsøger altid at informere om ændringer i driften, herunder hvis Flintehuset eller Orangeriet er lukket grundet særlige arrangementer – bl.a. ved indgangen og på stedet. Men jeres oplevelse viser os, at det ikke er nok, og vi tager det til os. Det er en rigtig god idé at gøre det tydeligere allerede på hjemmesiden og i forbindelse med billetkøb, og det vil vi se nærmere på med det samme.

Angående maden – det gør os oprigtigt ærgerlige at høre. Vi er naturligvis kede af, hvis I tidligere har haft dårlige erfaringer, og vi tager alle tilbagemeldinger alvorligt. Vi arbejder løbende med at sikre, at vores madtilbud lever op til den kvalitet, vi gerne vil stå for – og det gælder både udvalg og standard.

Tak fordi I gjorde os opmærksomme på dette. Vi håber, vi får mulighed for at give jer en bedre oplevelse en anden gang.

Overnatning i Knuthenborg…

Vi har lige været på en overnatning på savannen.

Det er ikke et billigt ophold, og jeg må indrømme, at jeg blev noget overrasket over, at jeg kunne starte mit ophold med at lægge sengetøj på 5 senge.

Dernæst opdager jeg, at vores telt/hytte er fyldt med myre i sådan en mængde, at det ikke kan have været undgået at opdage noget før.

Vi havde myre overalt i køkkenet :(

Vi kommer til vores hytte kl 16:00 og på vej ned til hytten er det første jeg lægger mærke til, at girafferne bliver lukket på stald. 😳

Jeg er overrasket over, at girafferne har så lidt tit ude kontra tid inde.

De blev først lukket ud igen lige inden parken åbnede næste dag.

Da vi skulle have morgenmad, opdager vi at hyttens brødrister sejler i vand.

Vi er noget betænkelige ved at anvende den.

Og så skulle vi lige slutte af med at hive sengetøjet af alle sengene inden vi kørte igen.

Vi købte aftensmad da vi bookede, og her skal man være opmærksom på, at hvis man ikke er småtspisende, at man bør have noget ekstra med selv, eller bestille ekstra mad.

Vi var 3 voksne, og bestilte 2 grillbakker med verdens sejeste bøffer og nogle pølser og kartoffelsalat, og så bestilte vi 3x dyreryg også.

Dyreryggen var god, men vi var glade for at have bestilt ekstra mad.

Vi havde to 5 årige piger med, de fik boller i karry, og i beskrivelsen står der, at der er nok til 2.

Der er ca hvad to sulten piger spiser, og ikke hvad to sultne voksne spiser.

Der var dog virkelig mange ris kontra sovs/boller 🫣

Jeg synes desværre ikke selv, at prisen harmonere helt med oplevelse og service.

Jeg anbefaler i hvertfald at man sparer pengene på mad, og tager noget med hjemmefra, det kan gøres væsentligt billigere og mere lækkert.

Mine heste bliver dog glade for den pose gulerødder der fulgte med menuerne 😂🫣

2 stjerner fordi jeg lå godt i sengen :)

1 mei 2025

Kære Nadia

Tusind tak for jeres feedback. Vi er kede af at høre, at jeres oplevelse ikke har levet op til forventningerne – det er selvfølgelig aldrig vores ønske. Vi ville rigtig gerne have haft muligheden for at hjælpe jer under opholdet, hvis vi var blevet kontaktet. Det er nemlig utroligt vigtigt for os at kunne rette op på eventuelle udfordringer med det samme, og vi har både aftenværter og personale til rådighed netop af den grund.

Linned og opredning.

Vi forstår godt, at det kan være en overraskelse for nogen, at sengene ikke er redt op ved ankomst. Det fremgår dog ikke som en del af pakken, og vi informerer altid tydeligt om det, når man ringer eller spørger. Vi tager jeres kommentar til os og vil gerne se på, om vi kan gøre det endnu tydeligere – fx i forbindelse med bestilling af linned – at det leveres i muleposer og ikke bliver lagt på. Vi balancerer hele tiden mellem komfort og pris, og opredning er desværre ikke en mulighed for os tidsmæssigt, uden at det ville påvirke prisen markant.

Myrer og natur
Angående myrerne – vi er midt i myresæsonen, og det sker desværre af og til, at de dukker op meget pludseligt, især i telte og hytter, hvor man er tæt på naturen. Vi gør, hvad vi kan med spray, myredåser og – hvis nødvendigt – hjælp fra vores dyrepassere eller skytte, som hjælper os med det praktiske. Vi håber på jeres forståelse for, at vores park netop også er et sted, hvor man kommer tæt på den vilde natur – på godt og ondt.

Brødrister og kontakt.

Med hensyn til brødristeren – det lyder bestemt mærkeligt, og havde vi fået besked, havde vi naturligvis straks ombyttet den. Vi vil meget gerne opfordre til, at man rækker ud til os med det samme, så vi kan handle hurtigt.

Girafferne og dyrene.

Vores dyr lever på deres egne præmisser, og derfor er det ikke altid muligt at garantere, at man ser dem på bestemte tidspunkter – især ikke når vejret ikke tillader det. Girafferne har det bedst med varme, og derfor er de indendørs, når det er køligt. Det er vi altid åbne om – både på skiltning og online.

Mad og grillpakker.

Vi er naturligvis ærgerlige over, at maden ikke levede op til jeres forventning. Det er første gang, vi får en sådan tilbagemelding, og vi tager det seriøst. Vores generelle feedback er meget positiv – både omkring smag og mængde – og vi hører ofte, at der er mere end rigeligt. Men vi vil naturligvis følge op og sikre os, at kvaliteten lever op til det niveau, vi ønsker at tilbyde.

Endnu en gang tak for at dele jeres oplevelse – vi tager jeres input med os og arbejder hele tiden på at gøre os endnu bedre.

Årets bedste oplevelse

Årets bedste oplevelse.
God service fra booking til ophold.
Vi havde booket et camp-ophold ved tigerne for to dage.
Hytterne var moderne, stilfulde og meget høj standard. Meget bedre end forventet.
Tiger gik lige uden for vinduet.
Alle i parken var meget servicemindede og vi fik flere dyrepasser-fortællinger efter lukketid ved tigerne, løverne og aberne. Samt besøgte evolutionsmuset efter lukketid. Det var fantastisk at opleve parken "for sig selv" kun omgivet af dyrenes lyde og smuk natur.
Fedt koncept at bilerne er væk, dyrene falder til ro, og man er eet med dem og naturen uden for lukketid.
Børnene sluttede opholdet af på legepladsen i limboland, som er meget flot og moderne.
Kæmpe oplevelse for hele familien.
Vi glæder os til at komme igen - nu med sæsonkort

27 april 2025

Antwoord van Knuthenborg Safaripark

Hej Klaus. Tak for jeres besøg og anmeldelse. Vi sætter stor pris på begge dele!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

syntes det er mærkeligt der kun er…

syntes det er mærkeligt der kun er dyrefodringer i hverdagene.
vi havde bestilt en hytte ved aberne, dybt skuffende, der var ingenting at se,
havde bestil mad til om aftenen til 225 kr pr person, havde forventet lidt mere end 3 rå gullerødder pr mand en kedelig kartoffelsalat der ikke smagte af en skid og så et kyllingebryst lidt pølser, det bedste var flytes, lidt dyrt for så kedeligt mad, så lad være med at købe det, er en pengemaskine

21 april 2025

Kære Birthe

Mange tak for din besked – og for at dele dine oplevelser med os.

Vi er naturligvis kede af at høre, at opholdet ikke levede op til jeres forventninger. Det er aldrig den følelse, vi ønsker, vores gæster skal tage med hjem.

Vores offentlige fodringer finder kun sted på hverdage i marts og april, men fra maj og hele sommeren har vi dem også i weekenderne – så måske har I været her lige i overgangsperioden, hvor det stadig er lavsæson. Vi forsøger løbende at forbedre formidlingen af dette, så det fremgår tydeligt både online og i materialet på stedet.

Angående jeres madoplevelse – det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at den ikke faldt i jeres smag. Vi får som regel meget positiv respons på grillpakkerne, men vi ved også godt, at madoplevelser er individuelle, og vi tager altid feedback som jeres med i vores videre udvikling. Det skal gerne være både lækkert og hyggeligt – og stå mål med prisen.

Vi håber, at I trods skuffelsen havde nogle gode stunder, og at vi en dag får lov at byde jer velkommen igen med en endnu bedre oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Overnatning i hytte ved ulve/bison

Overnatning i hytte ved ulve/bison. En fantastisk oplevelse!! Aftentur i Dinosaurskoven med lys, lyd og røg. Fortælling i Ulvehytten var et hit for vores søn. Hytten er god kvalitet og rigtig fin i de sene måneder, hvor telt er koldt. En kæmpe oplevelse at se ulvene tæt på og høre dem hyle om morgenen.

1 november 2024

Antwoord van Knuthenborg Safaripark

Hej Rebekka. Tak for jeres besøg og anmeldelse. Vi sætter stor pris på begge dele!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi var på to gange overnatning med 4…

Vi var på to gange overnatning med 4 børn (3 på 2 et halvt og 1 på 5 et halvt) i efterårsferien.
Alt var super - lige undtagen morgenmaden, som vi fandt lidt kedelig til prisen.
Vi vender klart tilbage på en anden årstid.

18 oktober 2024

Hej kunde.
Tak for jeres besøg og anmeldelse. Begge ting er værdsat!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende oplevelse! Virkelig værd at køre langt for.

Knuthenborg skaber de perfekte rammer for en (dags-)tur med (børne-)børnene og resten af familien. Alle sanser kan blive mættet og udfordret - gæsterne har alle muligheder for at komme hjem både gladere og klogere. Jeg synes også at de gratis glæder står i kø - dejligt at man ikke hele tiden mødes med “køb-køb-køb”. Pak din egen madkurv og drikkevarer til de mange tilbud om borde-/bænkesæt - så behøver du kun penge til entreen (som jeg synes er value for money). Vi kommer tilbage med børnebørnene…

18 oktober 2024

Antwoord van Knuthenborg Safaripark

Hej Niels. Sikke en anmeldelse - tusind tak for den!

Der mangler en kommunikationsmedarbejder

Åh hvor skal vi starte. Vi købte en overnatning, men der er så grov uoverensstemmelse med hvad de lover på hjemmesiden, og hvad man så rent faktisk får når man kommer. Vi havde forventet at vi kunne begive os ud i parken om aftenen, men det var så kompliceret, vi skulle køre ud inden klokken 18, og ringe efter vagtservice, at vi opgav. Vi prioriterede at få noget aftensmad i stedet.
Det var uvist hvad der rent faktisk var i huset, og hvad vi måtte - må man forlade huset inden klokken 10, eller er man spærret inde indtil da?
Det er en god ide med overnatning i parken, det kan give en fed oplevelse, men pt så hold jer langt væk. Nogen har ikke tænkt sig om, og man har ikke overvejet hvordan det skal fungere for folk i praksis.

Derudover møder man ikke en eneste ansat ude i selve parken, med mindre man møder op til fodringer (som ligger midt i spisetiden for mindre børn). Så vi har intet lært om parken eller dyrene, der var ingen at stille spørgsmål til og ingen skilte eller andet, som gør man kan lære noget mere om parken.

Lad være med at spise pizza'en på Mombasa, det er bare tørt og utilfredsstillende.

Hej Mette
Når jeg går ind på jeres hjemmeside, står der intet om at man ikke må køre rundt i parken efter lukketid. Der står at cykler er en mulighed. Der står intet om at man ikke må begive sig ud i parken før klokken 10, kun at udkørsel af parken ikke kan ske før klokken 10. Så når man så møder op, og får at vide at man ikke må køre rundt, at man skal møde op senest 17:50 for at kunne deltage i jeres After Dark, og at man derudover ikke må forlade huset før klokken 10, så føles det som bondefangeri. Det giver ingen mening at tage en overnatning, når man bare er spærret inde. Så man er tvunget til at lave en booking, og først på ankomst dagen finde ud af at man faktisk må meget mindre end det som det virker som om når man læser om det på jeres hjemmeside.

Generelt halter det med informationer. Er Flintehuset fx åbent så man kan spise frokost der? Hjemmesiden siger nej, i parken var den helt tydeligvis åben. Kører Kampala expressen? Hjemmesiden siger nej, skilte ved den siger 12-13, 14-15, men den kørte sørme også mellem 13 og 14.
Er der ovne og varme i huset? Hjemmesiden siger nej, materialet tilsendt siger nej, men jo der er sørme både brændeovn og elradiatorer. Og apropos ovn, så siger hjemmesiden og tilsendt materiale at der kun er grill og kogeblus i huset, men der var sørme et helt komfur med ovn.

Der er så mange ting der ikke hænger sammen. Og at navigere rundt på jeres hjemmeside på telefonen imens man kigger på dyr for at få informationer, er ikke en god løsning. Der mangler et skilt med en QR kode, et eller andet, så man er hjulpet der hvor man står eller kører.

16 oktober 2024

Hej Jeanne.
Tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Jeg kan tyde mig lidt frem til, at du har boet i et af husene i Knuthenborg, og altså ikke i et af vores telte eller hytter.
Husene har andre besøgsvilkår i parken, end vores telte og hytter, som også er fint beskrevet på hjemmesiden og i vores bookingdialog. Grundet sikkerheden og tilgængeligheden er det ikke muligt som beboer i f.eks. Smålandshuset at besøge parken efter lukketid. Man har derimod mulighed for at cykle eller køre en tur udenfor parken og vende retur senere på aftenen.
Af samme hensyn kan man ikke forlade husene, ej heller telte eller hytter, før kl. 10, hvor parken igen åbner. Dette er oplyst inden og under ankomst til parken ved overnatningsbesøg.
Vores hjemmeside bugner af informationer omkring vores dyr og parkens historie, og hvis man har spørgsmål, er man altid velkommen til at ringe til Gæste- eller Vagtservice, som er klar på telefonen. Gæsteservice er ligeledes altid bemandet i parkens åbningstid for eventuelle spørgsmål.

Vi håber på at se jer igen til den nye sæson :-)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Burger var kold tør og uden smag.

Burger var kold tør og uden smag.
Bestilte to burgere. Ventede længe på at få dem. Retten var kold - meget kold. Bøffen var hård, tør og helt uden smag. Bollen var tør. Osten var ikke smeltet, og der var stort set intet grønt, blot en enkelt tomat og lidt grønt. Men der venter en stor naturoplevelse her i oktober, hvis du selv tager madkurv med.

15 oktober 2024

Hej Ulla.
Normalt, når vi har lang ventetid, bliver maden udleveret lige så snart, at det er klart og varmt. Jeg beklager meget, hvis det ikke var tilfældet her.
Jeg håber på at se dig igen i det nye år til et besøg i Knuthenborg.

Vi var til After Dark

Vi var til After Dark i går aftes d. 15.10, for 2. Gang. Det var en helt fantastisk aften. Super dejligt med det nye tiltag, med shuttle bussen, det fungerede rigtig fint og det var dejligt at der ikke kørte biler rundt i parken. Dog var det ærgerligt at den allerede stoppede kl 20:00 der var mange børnefamilier der måtte gå, den lange tur tilbage med trætte børn, fra black box.
Vi var også kede af, at alt var lukket ved Dino skoven, vi ville så gerne have haft en kop varm kakao.
Personalet var generelt super engagerede og imødekommende, jeg vil dog gerne fremhæve den unge mand, som var i black box, som var rigtig god til, at give en ekstra service og spurgte ind til vores oplevelser og fortalte om de udstillede objekter. Vi kommer helt sikkert igen næste år.

5 oktober 2024

Hej Henriette.
Tak for jeres besøg - skønt at læse om jeres oplevelse.
Vi tager jeres værdifulde feedback med videre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skøn tur på savannen med overnatning

Min kone og jeg havde en pragtfuld tur i Knuthenborg Safaripark med overnatning i super fint telt/hytte ud mod savannen. Det var vores første tur i parken - men absolut ikke den sidste. Dejligt at se hvor godt dyrene har det, men ærgerligt (for os) at natten var så kold, at girafferne kom i stald. Dinoparken var en positiv overraskelse især da det blev mørkt.
Forslag til forbedring: aften- og morgenstemningen på savannen blev forstyrret af skrigende børn i naboteltet. Kunne det lade sig gøre at lave et børnefrit område?

19 september 2024

Hej Christian.
Tak for jeres besøg og anmeldelse. Vi sætter pris på begge og tager feedback med videre :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Evolutions museet var genialt!

Bestemt et besøg værd, også for voksne!
Dyrene har massere af plads og ser ud til at trives.
Dino skoven og ikke mindst evolutions museet var en kæmpe oplevelse!

21 september 2024

Hej Mikkel.
Tak for din geniale anmeldelse! Vi sætter stor pris på det :-)

Lees meer over geverifieerde reviews.