Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

virkelig ringe sted. vil du se mere naturen end dyr så kan det godt anbefales - fordi du ser rigtig rigtig meget natur end du ser dyrene børnene var mega meget utilfredse idet de ikke fik set noget... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores besøg i Knuthenborg Safaripark var i Camp ud mod elefanter og Zebraer. Aften- og nattemperaturerne nødvendiggjorde her først på året, at varmeapparater måtte tændes. Det gav udfald/afbr... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Går Knuthenborg kun op i dinosaurer og har glemt alt om service til deres gæster ? Traditionen tro, har vi vores årlige familietur (15 personer) til Knuthenborg Safaripark. Vejret var dejlige... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hej Har lige været til giraf cup sikken en masse børn. De fik spillede en masse kampe dette var super. Efterfølgende skulke vi besøg dyrene i parken. Vi kørte til aberne for, at få en softice men da... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Amusementscentrum

Geschreven door het bedrijf

Knuthenborg Safaripark er den vildeste safaripark med flere end 500 dyr fordelt på cirka 70 dyrearter. Her kan du også opleve den populære Dinosaurskov, der genlyder af brølene fra fortidens kæmper. I vores forlystelsesparadis "Limpopoland" kan du slå dig løs på vores nye legeplads eller mærke suset i maven i Congo Splash, der er Europas stejleste vandrutsjebane. For bare at nævne lidt af alt det, du kan opleve hos os.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Knuthenborg Safaripark ligeglade med deres gæster

Traditionen tro, har vi vores årlige familietur (15 personer) til Knuthenborg Safaripark. Vejret var dejlige her Pinse dag og mange mennekser og dyr at se, pånær tigerne.
Vi kommer i Limpopo land kl. 14.50 og finde ud af at rutsjebanen lukker kl. 15, når vandrutsjebane først lukker kl. 16 og parken kl. 17. Hvad har de mindst børn gjort at den ikke kan have åbent til 16, men vi nåede lige en enkelt tur.
Turen er ved at slutte og vi skal have en god gammeldags isvaffel. Men hvad der før var et fyldt ishus er nu gabende tomt og fylde ud med selvbetjening maskiner og en is automat der var nærmest tom. Hvor er service blevet af og er Knuthenborg Safari park blevet en iskold pengemaskine, som kun tænker på dinosaurer og ikke gide yde en service mere over for deres mange gæster.

Efter mere en 10 år med flere ture om året og sæsonkort, så finder vi et andet sted at være til næste år med familien.

24 mei 2026

Hej Martin,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse – også selvom det selvfølgelig er rigtig trist at læse, at en del af jeres traditionsrige familietur til Knuthenborg ikke levede op til forventningerne.

Lukketiderne på rutchebanen er i denne periode fra kl. 12-15. Vi skriver dette på vores hjemmeside, og arbejder på, hvordan vi kan kommunikere dette endnu mere præcist ift. den enkelte dag og gæsts planlægning af turen i Knuthenborg.

Vi tager også din kommentar om selvbetjening og stemningen omkring ishuset meget alvorligt. Vi er netop startet dette nye koncept op og arbejder på, at det bliver optimalt meget hurtigt. Vi arbejder løbende på at finde den rigtige balance mellem nye løsninger og den personlige oplevelse. Selvbetjeningen er med til at løse problemer med kødannelse, når mange vil have is.

Selvom dinosaurerne fylder meget hos os, er de heldigvis kun én del af Knuthenborg. Dyrene, naturen og oplevelsen for vores gæster er fortsat kernen i det, vi ønsker at skabe.

Vi er oprigtigt glade for, at I har været en del af Knuthenborg gennem så mange år, og vi håber, at vi på et tidspunkt får mulighed for at give jer en bedre oplevelse igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ferien du ikke vil hjem fra😄

Vi ankom til parken i søndags, da vi kom fra Aalborg havde turen taget lidt tid og for at sikre sig vi kom til kl.17 ringede Cecilie til os, så god service. Vi kom ned til gæsteservice, hvor vi fik nøgle til en superfin og hyggelig hytte, allerede da vi kom hilste tigeren på🤩

Om mandagen tog vi ud fra parken til Maribo og kom så tilbage til aftenformidlingen, som var helt i topklasse, vi tror formidleren hed Emil og for pokker han var dygtig til at fortælle og virkelig sød. Vi fik en helt unik og fantastisk oplevelse😄😄😄

Om tirsdagen så vi parken og den er bare mega flot og fedt at dyrene har så gode vilkår og så meget plads 😍😍😍😍😍

Onsdagens aftenformidling var helt i særklasse, vi var gået op til ulvene, hvor aftenformidleren så kom, hun fortalte virkelig mange fede ting, var mega sød og venlig. Da tiden til vi skulle hjem kom fik vi et lift af hende og kom med ud på savannen samt fik set nogle specielle aber nede ved abeskoven. Vi kender ikke navnet på hende, men virkelig en topformidler som hendes kollega den tidligere aften 😍❤️‍🔥😍❤️‍🔥😍❤️‍🔥😍❤️‍🔥

Det eneste vi har at klage over er, at det ikke fremgår tydeligt ved bestilling i Zov Tigra at man skal være tilbage til kl.17, det fremgår først rigtigt i pdf’en man modtager som bekræftigelse efter bestilling af ophold😰

Man kunne ønske en mulighed, hvor man måtte forlade parken om aftenen/ at man ikke skulle være tilbage kl.17, så man kunne se lidt mere udenfor parken også når man er der så mange dage som vi var😄

Samt at forholdene for rollator ikke er de bedste og det er mange steder i parken desværre 😰😰😰

17 mei 2026

Hej Susan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Det glæder os virkelig at høre, at I havde nogle gode dage hos os.

Vi bliver også enormt glade for at høre jeres ros af vores formidlere. Vi sender den helt sikkert videre til både Emil og hans kollega fra ulveformidlingen. Det betyder meget for os at skabe nærværende og unikke oplevelser, så det er dejligt at høre, at I følte jer godt taget imod.

Tak også fordi I fremhæver dyrenes store anlæg og gode vilkår. Det er noget, vi prioriterer meget højt i Knuthenborg. Vi tager samtidig jeres feedback til os omkring informationen ved booking af campophold. Vi kan godt forstå, at det kan være en vigtig detalje at få tydeligt frem tidligere i bookingprocessen, særligt ved længere ophold.

Tusind tak fordi I besøgte os. Vi håber at se jer igen!

virkelig ringe sted

børnene var mega meget utilfredse idet de ikke fik set noget rigtigt.. de var spændt inden turen var mega skuffet og utilfreds efter følgende.

15 mei 2026

Hej Yasmin.

Tak fordi du deler din oplevelse, selvom det selvfølgelig er trist at høre, at besøget ikke levede op til jeres forventninger – især når børnene havde glædet sig.

I Knuthenborg har mange af dyrene meget store naturområder at bevæge sig rundt på, og derfor kan oplevelsen variere fra dag til dag. Det betyder også, at dyrene nogle gange vælger at opholde sig længere væk fra vejene eller i områder med mere ro. Det er en vigtig del af den måde, vi ønsker at drive parken på, hvor dyrenes trivsel og mulighed for naturlig adfærd kommer først :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores besøg i Knuthenborg Safaripark…

Vores besøg i Knuthenborg Safaripark var i Camp ud mod elefanter og Zebraer.
Aften- og nattemperaturerne nødvendiggjorde her først på året, at varmeapparater måtte tændes. Det gav udfald/afbrydelse i strømforsyningen mange gange i løbet af aftenen. Naturligvis træls!
Men det er jo hvad der kan ske.
Fra Parkens side hurtige til at reagere, men naturligvis ødelagde det lidt af fornøjelsen.
Jeg giver alligevel 5 stjerner til Knuthenborg Safaripark ikke mindst på grund af den håndtering, vores "sag" fik bagefter. Ekstrem behagelig og professionel sagsbehandling fra ledelsens side.
Vi står tilbage med en rigtig god oplevelse på alle måder. Tak Yvonne.

12 mei 2026

Hej Holger.
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er glad for vores håndtering af situationen.

Vi er virkelig glade for, at I følte jer mødt professionelt og ordentligt efterfølgende. Jeres ros betyder meget og bliver sendt videre til teamet 😊
Tusind tak fordi I besøgte Knuthenborg – vi håber at se jer igen.

Forplejning

Hej,

Jeg vil godt sige at den forplejning som man kan bestille til aftenmad er under alt kritik.
Vi bestilte en basispakke til 4 personer og en basispakke til 2 personer pris ca. 1000 kr , det vi fik var 3 bæger kartoflersalat, som var meget stærk, næsten ingen kunne spise den, den var ikke beskrevet som stærk i beskrivelse, og 3 bæger pastersalat samt 3 flute og 6 pølser til delingen, plus vi havde tilkøbt 2 kylling fileter.
Det synes jeg er at tage r…. på folk, det var meget dyrt for ikke særlig meget mad og vi havde ikke mulighed for at kører ned og hente ekstra mad, da man ikke må forlade parken efter kl. 17.
Morgenmaden var super, med masser af mad, måske man skulle sørge for at aftensmaden blev opgraderet så den matcher den, gerne med flere pølser.
Vi var i alt 7 voksne og 3 børn.
Mvh Willy Larsen

10 mei 2026

Hej Willy,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at aftensmaden ikke levede op til jeres forventninger. Indholdet af vores campmåltider fremgår på forhånd af vores hjemmeside, så man har mulighed for at se, hvad pakkerne indeholder inden bestilling.

Når det er sagt, kan vi godt forstå, at det har været frustrerende at opleve, at maden ikke føltes tilstrækkelig til jeres selskab – særligt når man opholder sig inde i parken om aftenen og ikke bare kan køre ud efter mere mad.

Vi er glade for at høre, at morgenmaden fungerede godt, og vi tager jeres feedback omkring portionsstørrelser og smag med videre i evalueringen af vores campoplevelse. Tak fordi I besøgte Knuthenborg.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

De reklamerer med falske rabatter.

De reklamerer med falske rabatter.
Der står ved køb af årskort at der er rabat ved spisesteder inde i parken (ligesom der også har været tidligere år)
Jeg spørger ved spisestedet med pomfrit/pizza hvordan man tilføjer rabatten til bestillingsautomaten hvor medarbejderen svarer “De er ikke sat op til årskortet endnu, men du kan vise kvitteringen i receptionen så refunderer de forskellen” Det er fint tænker vi, så jeg bestiller mad/drikke og tager kvitteringen med over i receptionen efter vi har spist.
Her vælger de så at AFVISE at der var nogen former for rabat at hente i år på spisestederne???? Men det står på hjemmesiden OG vi fik den melding ved bestillingen af maden????
Jeg siger at det er uacceptabelt at der bliver lovet en rabat ved bestilling, men de så efterfølgende siger det er en fejlmelding, og der ikke er noget at gøre????
Forestil dig hvis en restaurant skrev en pris på menukortet, men når man skulle betale efter maden var spist, så var prisen en anden????
I receptionen sagde de “Du kan bare skrive en klage”…. Sikke en behandling.

9 mei 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

ishus

Hej
Har lige været til giraf cup sikken en masse børn. De fik spillede en masse kampe dette var super. Efterfølgende skulke vi besøg dyrene i parken. Vi kørte til aberne for, at få en softice men da vi stod i kø kommer der en ung pige fra Knuthenborg og fortalte de havde lukket for de lukker kl 16. Det var øv, der var stadig masser af forældre med deres børn så Knuthenborg kom nu ind i kampen og hold ishuset længere åben til næste år.

9 mei 2026

Antwoord van Knuthenborg Safaripark

Hej Jeanette. Tusind tak for jeres anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at børnene fik spillet en masse gode kampe til Giraf Cup.
Vi forstår godt, at det var ærgerligt at gå forgæves efter en softice. Vores ishuse og øvrige salgssteder følger parkens åbningstider, da vi også skal overholde arbejdstiderne for vores mange sæsonansatte medarbejdere.
Vi tager dog jeres feedback med videre i planlægningen af næste års Giraf Cup, hvor vi ved, at mange familier bliver lidt længere i parken efter kampene.

Tak fordi I lagde vejen forbi Knuthenborg – vi håber at se jer igen.

Kedelig mad

Besøgte som ofte før Knuthenborg park i dag, men denne gang var det en skuffelse. Vi plejer at tage mad med selv men valgte denne gang at spise i Mombasa spisehus, og sikke en skuffelse. Vi bestilte 2 sandwich m hønsesalat til i alt 100 kr, og fik 2 sandwich der var så tørre at de var uspiselige de var så hårde at vi ikke kunne hverken bide i eller tygge dem, så vi valgte at købe 2 bakker pommes frites som da de kom var halvkolde og bløde, så det var 180 kr for ingenting. Vi spiser helt sikkert aldrig der igen.

3 mei 2026

Hej Maj-Britt.
Sandwichene er frisksmurte hver dag, så vi beklager meget, at I oplever brødet som tørt. Vi håber, at I alligevel har lyst til at spise hos vores spisesteder fremover ved jeres besøg.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Out family has been visiting the Safari…

Out family has been visiting the Safari Park for about 7 years, and it's always a great experience. The staff are always friendly. It was really nice when the staff put out food for the monkeys near our hous so we could admire them. Last year, the staff did the same at the Savana campsite. I'd like to give a special thanks to Ghita Madsen from the customer service department. She helped me very quickly.
The Museum of Evolution is a separate work of art.

The only downside I can think of is the ice cream shop.last year there was a really long line because you had to pay first and then choose the ice cream.It was a bit stressful.

23 april 2026

Antwoord van Knuthenborg Safaripark

Thank you so much for the kind words! We’re so happy you want to visit again :-)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En pris på nettet og når man kommer ned…

En pris på nettet og når man kommer ned til jer vil i have flere penge det dybt godnat at skrive en pris og så forlange flere ved indgang det under al kritik og kommer altid nogen sinde tilbage til det hul

25 april 2026

Antwoord van Knuthenborg Safaripark

Hej Consumer. Tak for din feedback.
Det er billigere at booke online i god tid – prisen i porten på dagen svarer til dagsprisen på hjemmesiden :-)

Gående/cyklister

Synes det er ærgerligt Knuthenborg ikke har en anden pris for gående/ cyklende idet der er dele af parken man ikke får set på den måde.

14 april 2026

Hej Petrine.
Vi har cykelbilletter, som man kan tilkøbe i porten. En cykelbillet koster 150 kr. :-)

Betalte for meget

Betalte for to - 478 kr i indgangen for at se billetter online til 358kr. . I indgangen siger de så at det kan de ikke gøre noget ved og vil ikke returnere billetterne. Vi kommer ikke igen det er sikkert.

11 april 2026

Hej Simone.

Tak for din anmeldelse. Vi beklager for jeres oplevelse i porten. Prisen skyldtes en fejl, som vi desværre først opdagede i løbet af dagen.

Selvfølgelig skal I ikke betale mere end den laveste pris, og vi refunderer derfor differencen. I er meget velkomne til at kontakte os på mail@knuthenborg.dk, så sørger vi for at få det løst med det samme.

Vi beklager oplevelsen og ser frem til at I besøger os igen.
Mvh Mette, Knuthenborg

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Misvisende booking og begrænset oplevelse

Vi bor tæt på Knuthenborg og har haft sæsonkort i flere år, så det er et sted, vi normalt har været glade for og lagt mange penge.

Derfor var det en stor skuffelse at opleve bookingforløbet denne gang.

Vi bookede et ophold via et tilbud med op til 6 sæsonkort + overnatning”. Som almindelige forbrugere forventede vi derfor, at sæsonkort var inkluderet. Det viste sig først efter opholdet, at det ikke gjaldt for de datoer, vi havde valgt. ( det havde vi ikke været opmærksomme på, da denne information stod efter booking knappen) Denne begrænsning fremgik ikke tydeligt i bookingflowet og var svær at gennemskue. Da vi jo havde trykket på linket med dette tilbud.

Derudover var parken meget begrænset i vinterperioden. alt var lukket, legepladser og områder spærret af, og der var meget lidt at lave udover at være i hytten og se museum. Det levede ikke op til forventningen, og vi kan ikke anbefale vinterophold overhovede.

Kundeservice har svaret pænt, men fastholder deres vilkår. Og står meget fast.

Man skal som kunde være meget opmærksom på vilkår, datoer og detaljer i deres booking. Eksempelvis skal sæsonkort aktiveres inden for 48 timer, ellers bortfalder de – noget som ikke fremstår tydeligt.
Man skal også være opmærksom på at elefanter og giraffer bliver lukket ind ved 18 tiden, når du bestiller overnatning der.

Samlet set kan booking og vilkår tilbud og information på knuthenborgs hjemmeside være svære at gennemskue, og man bør derfor være ekstra opmærksom og vågn som forbruger.

27 maart 2026

Antwoord van Knuthenborg Safaripark

Hej familien Hesselvig Nymand.
Tak for din anmeldelse – og for jeres mange besøg gennem årene. Det sætter vi stor pris på.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at jeres seneste oplevelse ikke levede op til forventningerne.

I forhold til jeres bookingvilkår fremgår informationen om sæsonkort og gyldige datoer i forbindelse med købet, på vores website og i vores markedsføring på de sociale medier.

Som vi også har været i dialog om, er vi nødt til at fastholde de gældende vilkår. De samme betingelser gælder for alle gæster, og vi kan derfor desværre ikke lave individuelle undtagelser.

Vinterophold i Knuthenborg adskiller sig fra højsæsonen. Parken er mere rolig, og ikke alle områder og faciliteter er åbne. Til gengæld er der mulighed for at opleve naturen på en anden måde – med færre gæster og mere plads.

Tak for jeres feedback – den tager vi med os videre.

1 stjerne er for meget givet

1 stjerne er for meget givet .

Knuthenborg Safaripark er ikke interesseret i om du og din familie får en oplevelse og om det lever op til de forventninger, de vil bare skovle penge ind.

Vi er lige kommet hjem fra en overnatning i Camp masai ( savannen)
Vi ankommer til en iskold hytte og tænder for de 2 små blæser der er placeret i hytten.

Kl. 15.30 tænder vi dem. Vi har beholdt vores uld tøj på, sko og jakker.

Kl. 23 mærker jeg på de blæser, der sker ikke en dyt, jeg kan have hånden stående på.

Jeg er af sted med 3 små børn. 2 med særlige behov.
De ryster, bliver umulige, fryser.
Jeg fortæller dem, varmen er på vej, lad os hoppe lidt og lege.
De 2 mindste begynder at græde. De vil hjem. De er bange. Det er koldt.

De vil hjem. Og jeg var klar til at pakke bilen og bare køre hjem, men parken er lukket.

Så jeg konstatere at deres varme blæser ikke varmer optimalt.

Vi tager de tæpper der hænger og vores dyner, så børnene kan få sovet bare lidt.

Mine børn har sovet med overtøj og stadig ikke kunne få varmen.

Jeg har bare gået rundt i hytten for at holde varmen, og måske fået sammenlagt 2 timers søvn siddende i køkkenet.

Jeg sender en klage ind til Knuthenborg.

Deres svar : vi har selv valgt at sove i telt på denne årstid.
Og de ikke er herre over vejret.

Nej, men skal det ikke være komfortabel at kunne sove i telt uden overtøj?

Kunne i måske ikke være bare lidt interesseret i denne dårlige oplevelse? Måske tjekke op på om jeres varme blæser måske skal skiftes ud ,?

I er jo fuldstændig ligeglade med hvordan ens oplevelse er.

Vi har sovet i både telt og hytter hos jer, og aldrig oplevet noget negativt .

Teltet med elefanterne, var også en kold regnfuld dag. Og der var sørme varme der virkede, at vi kunne sove normalt. Uden jakker/sko.
Der var varme blæseren varm, du kunne ikke holde hånden over dem.

I har fejlet denne gang, men vil diskutere det. I lukker den.

Jeg sender den her videre til klage.

Hold jer væk , de er ligeglad med alt, bare de får penge ind. Skræmmende

2 april 2026

Hej Pamela.

Tak for din henvendelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at opholdet ikke levede op til jeres forventninger. Hvis der opstår udfordringer undervejs – som fx med varmeblæsere eller andet i boligen – er det altid muligt at få fat i vores personale, så vi kan hjælpe med det samme. Vi har både aftenværter, vagtselskab, personale ved udtjek samt kontaktmuligheder via telefon og mail, og disse fremgår også af vores informationer og pakkelister.

I dette tilfælde kan vi se, at der ikke har været taget kontakt til os under opholdet. Det er naturligvis ærgerligt, da vi meget gerne ville have hjulpet jer på stedet.

Vi har efterfølgende gennemgået varmeblæserne, og de har fungeret som de skal.

Da vi ikke har haft mulighed for at afhjælpe situationen under jeres ophold, og udstyret efterfølgende er fundet i orden, har vi desværre ikke mulighed for at gøre yderligere i sagen.

Vi tager jeres feedback med os i vores løbende arbejde.

Mvh Mette, Knuthenborg

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Trying to make a reservation by email…

Trying to make a reservation by email and try to ask some information first because it’s a really important trip to me.
The staff was rude and didn’t answer my questions at all . Im very sad with this first experience.

31 maart 2026

Antwoord van Knuthenborg Safaripark

Dear Gabriela. Thank you for your feedback – and I’m very sorry to hear about your experience. That is not the impression we want to leave, especially when you are planning an important trip. We hope to have the opportunity to give you a much better experience.

Mette, Knuthenborg

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Så fantastisk et ophold i en hytte

Så fantastisk et ophold i en hytte hvor kun en rude adskiller os og tigerne og de kom tit forbi.
Fantastisk udstilling af dino mm
Selve hytten lavet til ug og ikke koldt som vi var varslet
Kan anbefales

19 februari 2026

Hej Susanne.
Tak for den gode anmeldelse!

En fantastisk overnatning ved ulvene

En fantastisk overnatning ved ulvene
En rigtig dejlig hytte
Vores døgn bekræfter at alt for dyrenes velfærd gøres, samt alt personale er så venlige og hjælpsomme
I gør det super godt
Tak

15 november 2025

Hej Connie,

Hvor er vi glade for at høre, at I har haft en god oplevelse i vores ulvecamps. Din ros bliver straks sendt videre til det pågældende personale.

Tak for dine pæne ord - de varmer i snevejret :)
Vi håber at kune byde jer velkomne igen i sæson 2026.

God dag til jer,

Venlig Hilsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig en dejlig oplevelse hytterne…

Virkelig en dejlig oplevelse hytterne langt over forventning af kvalitet høj kvalitet af hytter flotte smukke hytter i naturprodukter Ja vi kan kun give fem stjerner for hytterne desværre kun fem ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

16 november 2025

Hej Thim,

Tusind tak for at tage dig tid til at dele jeres gode oplevelse. Det sætter vi utrolig stor pris på!

Vi håber på at kunne byde jer velkomne igen i sæson 2026.

Dejlig dag til jer,

Venlig Hilsen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dagtur - 2 voksne 2børn

Det er først og fremmest vigtig at huske det er en SAFARIPARK og ikke en zoologisk have! Altså er det at forvente meget tid i bilen, hvis man vil se mange dyr. Det blev vi måske en smule overrasket over, og gav en del “ind og ud” af bilen. Vi er desværre forvent med en lignende dyrepark, hvor man kan se næsten alle dyr fra gåben :).

Men dyrene er FLOTTE og området velholdt. Det er meget (som andre også skriver) i et med naturen og alt i alt en skøn oplevelse. Og området er STORT! Faktisk så stort at vi flere gange fik snakket om at det for publikum var FOR stort, når man påtænker sig at se dyr. Men fra dyrenes perspektiv er det helt ideelt! Det var dejligt at se dyrene så afbalanceret og rolige.

Et lille forvirringspunkt er kort og skiltning. Det kræver måske et par besøg at få det fulde overblik.

Mad: det tog os max 5-7 minutter at få udleveret 2 bakker pomfritter med dip.

Alt i alt var vi meget tilfredse med vores besøg.

14 oktober 2025

Kære Anne

Tusind tak for din fine og nuancerede anmeldelse 🙏 Det glæder os meget at høre, at I havde en god oplevelse, og at I nød at se vores dyr i de store, naturlige omgivelser.
Du har helt ret i, at vi adskiller os fra en traditionel zoologisk have – hos os er der fokus på, at dyrene skal have masser af plads og ro, hvilket giver dem mulighed for at trives mest muligt. Det betyder, som du skriver, at gæsterne ofte oplever parken både fra bil og til fods.
Tak også for din kommentar om skiltning og kort – det tager vi med os i arbejdet med at gøre orienteringen i parken endnu nemmere.
Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen til endnu en dejlig dag hos os 🐘🌳

Efterårs tur med overnatning

Efterårs tur med overnatning

Det fungerer - hytten hos tigerne var perfekt. Bilen kan lades - personalet er rare.

Stor anbefaling herfra.

7 oktober 2025

Kære Jannik

Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for at du har haft et godt ophold i parken.

Knuthenborg Safaripark

Lees meer over geverifieerde reviews.