Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

virkelig ringe sted. vil du se mere naturen end dyr så kan det godt anbefales - fordi du ser rigtig rigtig meget natur end du ser dyrene børnene var mega meget utilfredse idet de ikke fik set noget... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores besøg i Knuthenborg Safaripark var i Camp ud mod elefanter og Zebraer. Aften- og nattemperaturerne nødvendiggjorde her først på året, at varmeapparater måtte tændes. Det gav udfald/afbr... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Går Knuthenborg kun op i dinosaurer og har glemt alt om service til deres gæster ? Traditionen tro, har vi vores årlige familietur (15 personer) til Knuthenborg Safaripark. Vejret var dejlige... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hej Har lige været til giraf cup sikken en masse børn. De fik spillede en masse kampe dette var super. Efterfølgende skulke vi besøg dyrene i parken. Vi kørte til aberne for, at få en softice men da... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Amusementscentrum

Geschreven door het bedrijf

Knuthenborg Safaripark er den vildeste safaripark med flere end 500 dyr fordelt på cirka 70 dyrearter. Her kan du også opleve den populære Dinosaurskov, der genlyder af brølene fra fortidens kæmper. I vores forlystelsesparadis "Limpopoland" kan du slå dig løs på vores nye legeplads eller mærke suset i maven i Congo Splash, der er Europas stejleste vandrutsjebane. For bare at nævne lidt af alt det, du kan opleve hos os.

2,9

2 sterren
1 ster

Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord

After dark

After dark er Virkelig et tamt arrangement i år. Det er ikke alle lys der virker. Meget mørkt gennem skoven og på p pladsen. Eneste mulighed for at købe noget at spise er kiosken ved aberne. 1 stk personale i kiosken, lang ventetid på pølser, da den stakkels unge dame ikke kunne følge med.
Limpopo land lukket modsat sidste år. Der var plads til at børnene kunne lege og stort udvalg af mad/drikke.
Abebussen kørte sidste år og meget flot lys show på den store plæne. I år
kun gå ruter med kedeligt sparsomt og lys i dinosaurer skoven som sidste år. Meget tamt og ikke særlig børnene venligt.
Bestemt ikke 325 kr pr person værd !

11 oktober 2025

Kære Linda

Tak for din ærlige anmeldelse 🙏 Vi beklager, at årets After Dark ikke levede op til dine forventninger. Hvert år nytænker vi oplevelsen, så den får et nyt udtryk og en ny stemning – og vi kan godt forstå, at nogle gæster savner elementer fra tidligere år.
Vi tager din feedback med os i planlægningen af næste års After Dark, hvor vi altid arbejder på at skabe en endnu bedre og mere helstøbt oplevelse for både børn og voksne 🌙🦖
Tak fordi du tog dig tid til at dele dine oplevelser med os – det hjælper os med at blive bedre.

Helt igennem sublim oplevelse

Helt igennem sublim oplevelse. Stemningsfyldt og ren hytte med fede detaljer, feks bøger om dyr og knuthenborg, spil og kikkert. Tigerne kom forbi mange gange. Fedt at gå i parken om aftenen med gode aftenværter. Tændt lys i Dino skoven havde været fantastisk. Fedt evolutionsmuseum. Rene toiletter rundt omkring i parken. Vi havde selv mad med.

27 september 2025

Kære LPJ

Tusind tak for dine skønne ord – det varmer virkelig at læse 🙏💚 Hvor er det dejligt, at I havde en sublim oplevelse, nød hytten og alle de små detaljer, og at tigrene endda kiggede forbi flere gange 🐅✨

Det lyder som om, I virkelig fik mærket stemningen i parken om aftenen. Og hvis I har lyst til at opleve noget helt særligt næste gang, kan vi varmt anbefale jer at komme igen til After Dark i oktober, hvor Dinosaurskoven lyser magisk op i mørket 🌌🦖

Vi håber, vi får lov at byde jer velkommen igen til endnu flere gode minder hos os 💛

Mombasa spisehus

Hvordan kan det være muligt at skulle stå i kø i 45 minutter ved Mombasa spisehus, og derefter vente over 30 minutter på maden.
Med weekend og godt vejr burde det da kunne forudsiges at der ville komme mange besøgende.

20 september 2025

Kære Esben

Tak for din kommentar 🙏 Vi er kede af at høre, at I oplevede så lang ventetid ved Mombasa. Når vejret er godt og mange gæster besøger parken på samme tid, kan der desværre opstå ekstra travlhed, selvom vi forsøger at forudse og bemande derefter.

Vi tager din feedback med i arbejdet på at forbedre oplevelsen, så ventetiden kan blive kortere fremover.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg tog til Knuthenborg med min voksne…

Jeg tog til Knuthenborg med min voksne datter på en far-datter tur. Desværre blev det en meget blandet oplevelse.

Vi måtte betale 150 kr. i gebyr, fordi vi ikke havde købt billetter online. Derudover kunne vi ikke få spaghetti i abeturene, da min datter er over 12 år – selvom vi betalte det samme (eller mere pga. gebyret). Hvad er meningen med en abetur uden spaghetti?

Vi fravalgte Mombasa pga. mange skrigende børn og valgte i stedet Flintehuset. Det viste sig at være en skuffelse. “Flæskestegssandwich” som I kalder den, var en kold bolle, kold rødkål, masser af grønt der lignede kløver, samt kød jeg tvivler på overhovedet var flæskesteg – og flæskesværene virkede som billige poser fra Lidl. Alt dette til 135 kr. stykket. Jeg følte det som tyveri ved højlys dag.

Alt i alt er Knuthenborg ikke et sted, vi igen vil sætte vores fødder – eller bil.”**

14 september 2025

Kære Henrik,
tak for din ærlige tilbagemelding 🙏 Vi er kede af at høre, at jeres oplevelse ikke levede op til forventningerne. Vi tager din feedback med i vores arbejde for at blive bedre.

Blandet oplevelse

Vi har fra onsdag til torsdag haft et ophold i en af jeres hytter. Hvilken skuffelse !
Hytten som udgangspunkt ok, men ! store tispletter på dyner ( synes andres tis er pænt ulækkert), ret beskidt generelt og et køkkenbord der er så skævt, at bestik skuffen dårligt kan komme ud. Sengene i køjerne knirker så ingen sov. Bænksættet på terrassen er meget vakkelvornent, så det virker en katapult.
Er klar over at sæsonen synger på sidste vers, men at alt er lukket havde jeg ikke forventet, tur til aber var faktisk slut inden vi kom ind i parken, ulvene har kun åbent et par timer, det er simpelthen for ringe. Uanset om det er billigere på en hverdag, er det sgu den dyreste hytte jeg nogensinde har lejet. Abecafen var helt lukket, men intet sted står det på jeres hjemmeside eller i parken. Da jeg påtaler det til en medarbejder, siger han at den da altid har åbent ! Jeg siger at den har da lukket nu, er svaret ja det er jo hverdag ! Ej men altså. Hvorfra skulle jeg vide, at den kun har åbent i weekender. I det mindste oplys dog ved booking, at på hverdage og udenfor sæson, er der intet andet end dyrene. Så har man da ingen forventninger !
Jeres sted hvor man kunne trække sodavand og kaffe er ude af drift og ligner noget fra en spøgelsesby! Stedet ved aberne er så misligholdt, havde været sjovt hvis man kunne se aberne, men det kan man jo dårligt for bar skidt. Vi spiste i flintehytten. Det var forfærdeligt. Flæskestegssandwich med kød der var iskoldt og flere dage gammelt, rødkål der smagte af surkål. Det havde ihverfald ikke noget at gøre med flæskestegssandwich.
Føj det kan i sgu ikke være bekendt.

10 september 2025

Kære Marlene

Mange tak for din ærlige anmeldelse.
Vi er kede af at høre, at dit ophold ikke levede op til forventningerne, og at du oplevede flere forhold, som ikke var tilfredsstillende. Det er naturligvis langt fra den standard, vi ønsker at give vores gæster.

Vi tager din feedback alvorligt og bruger den aktivt i vores arbejde med at forbedre både hytter, madoplevelser og informationen omkring åbningstider uden for højsæsonen.

Med hensyn til dynerne, sætter vi altid stor pris på, hvis vi får sådanne ting at vide i øjeblikket – f.eks. ved at kontakte vores gæsteservice under opholdet. På den måde har vi mulighed for at reagere med det samme og gøre, hvad vi kan for at forbedre oplevelsen her og nu.

Endnu engang tak fordi du tog dig tid til at dele dine oplevelser med os.

Restauranter og ventetider

For 3.gang i år har både flintehuset og Mombasa svært ved at servicere gæsterne i weekenden. Det er ærgerligt og kan med små børn blive en endnu dårligere oplevelse, som desværre påvirker den ellers gode helhedsoplevelse for hele parken.
Efter 40min kø, så venter vi yderligere 45min på mad og ender med at blive samtale emnet som huskes fra ferien.
Andre lign seværdigheder lykkes bedre med self service kaffe områder og færdiglavede gode sandwich, som alternativ til at bestille retter som skal produceres i et køkken. Derudover er én ekspedient i kassen et irritationsmoment for alle i køen ved travle perioder.

6 september 2025

Kære Nicolai
Mange tak for din ærlige tilbagemelding. Vi er enormt kede af, at jeres besøg i restauranterne blev præget af lange ventetider – særligt når man har små børn med, kan det være rigtig svært og tage fokus fra den gode oplevelse. Vi tager din feedback med os, da vi hele tiden arbejder på at forbedre helheden i parken. Det betyder meget for os, at du deler din oplevelse, og vi håber, at I alligevel har haft gode minder med hjem fra dagen i Knuthenborg. 🌿

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Rabatkoder, der ikke er styr på

Knuthenborg Safariepark har givet rabatkode til dets medlemmer af Dyrenes Beskyttelse. Problemet med denne rabatkode er, at hvis man anvender den, så bliver det faktisk dyrere end hvis man ikke havde anvendt den (i mit tilfælde ca. 500 kr dyrere). Hermed opfordring til Knuthenborg Safariepark om at få bedre styr på deres rabatkoder:)
Da det er en rabatkode, der har været der et stykke tid, må der være en del medlemmer fra Dyrenes Beskyttelse, der allerede har tabt penge på den konto, og formentlig også vil fortsat, da rabatkoden fortsat er gældende hos Dyrenes Beskyttelse.
Jeg har kontaktet Knuthenborg Safariepark, og det er min forståelse, at de ikke vil gøre noget ved det.

5 september 2025

Kære Charlotte

Mange tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med brugen af rabatkoden.

Til orientering gælder tilbuddet om 25 % rabat for medlemmer af Dyrenes Beskyttelse ved 1 overnatning, og det kan desværre ikke kombineres med andre rabatter eller pakkeløsninger. Det betyder, at rabatkoden i visse tilfælde kan fremstå som en højere pris, hvis der allerede er indregnet andre særtilbud i bookingen.

Vi beklager, hvis dette ikke har stået tydeligt nok i forbindelse med dit køb, og vi tager din feedback med videre, så vi kan gøre informationen endnu klarere fremover.

Femstjernet oplevelse. Vi kommer igen

God Service fra personalet fra start til slut på vores et dages tur til Camp Tigra.
Flotte omgivelser, tigrene gik rundt morgen og aften lige uden for vores store vindue
Alt fungerede, ingen kø selv om det var søndag og meget godt vejr. Fremragende legeplads.
En fejl at mit første besøg i parken var som 72 årig. Jeg kommer tilbage

31 augustus 2025

Kære Lene
Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner ⭐ Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse i Camp Tigra – og at både omgivelser, service og legeplads levede op til forventningerne. Hvor er det dejligt, at tigrene også kom forbi vinduet og gjorde opholdet helt særligt. Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen tilbage – uanset alder er det aldrig for sent at få nye oplevelser i Knuthenborg 🌿🐅

Fin rute skønt sted

God oplevelse

Eneste minus var den blomster Mark. Ikke meget hverken blomster eller Mark over den ! Tænker I burde få fat i en gartner der kan vælge jord og fortælle jer om hvordan i skal så, og især efterså. Det var jo bare 1000 meter ukrudt. Lidt spildt

28 augustus 2025

Kære MK

Tusind tak for din feedback 🌿 Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os, og vi tager din kommentar om blomsterområdet med videre. Vi håber, du kommer igen og nyder resten af parken 💚

En dejlig oplevelse

En dejlig oplevelse i både parken, hvor der var mulighed for at se de store dyr på tæt hold og de lege på de dejlige legepladser i området. Opholdet i Smålandshuset var super med mulighed for at komme tæt på ponyer og lamaer efter lukketid, men mulighederne for forplejning er for dyr og dårlig. Derfor kun tre stjerner. Næste gang medbringer vi selv frokost

24 augustus 2025

Kære Hanne

Tusind tak for jeres ærlige feedback 🌿 Vi er rigtig glade for at høre, at I har haft en dejlig oplevelse både i parken og i Smålandshuset – og at nærkontakten med dyrene efter lukketid har givet jer nogle gode minder 🦙🐴✨

Vi tager jeres input omkring forplejning til os, da vi hele tiden arbejder på at forbedre gæsternes oplevelse. Det betyder meget for os, at I deler jeres oplevelse, så vi kan gøre det endnu bedre næste gang.

Vi håber, I får lyst til at komme igen – og tak fordi I valgte at besøge os 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har netop haft fornøjelsen af at…

Vi har netop haft fornøjelsen af at overnatte på savannen i Knuthenborg Safaripark, og det var en helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Selve indkvarteringen var både hyggelig og komfortabel, med en unik beliggenhed hvor man vågner op til udsigten over de vilde dyr. Det er noget ganske særligt at sidde på terrassen med en kop kaffe, mens næsehorn, giraffer og antiloper går rundt få meter væk – en stemning man ellers kun forbinder med Afrika.

Service og modtagelse var imødekommende og professionel, og alt fungerede, som det skulle. Vi følte os virkelig godt taget imod og trygge hele vejen igennem. Området er rent, velholdt og gennemtænkt, så man kan nyde opholdet uden at mangle noget.

Det er en oplevelse, vi varmt kan anbefale til både familier, par og alle, der ønsker noget lidt ud over det sædvanlige. Knuthenborg har virkelig formået at skabe en unik kombination af eventyr, natur og komfort – vi tager herfra med minder for livet og kommer helt sikkert igen.

18 augustus 2025

Kære Dan

Tusind tak for jeres skønne ord 💚 Vi bliver så glade for at høre, at I har haft en fantastisk oplevelse med både overnatning, udsigten og stemningen på savannen. Det betyder meget for os, at I har følt jer godt taget imod og trygge under hele opholdet – og at vores dyr har givet jer den helt særlige fornemmelse af Afrika midt på Lolland 🦒🦏✨

Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen tilbage til nye eventyr og endnu flere minder for livet 🌿

Super dag med børnene

Super dag med børnene, vi var heldige med dyrene der kom på tæt hold (bortset fra løver og tigere), og der er efterhånden så mange oplevelser for børnene at det faktisk er svært at nå det hele på en dag.

Personlig favorit er klart evolutionsmuseet, der virkeligt er i en klasse for sig selv. Det er ikke super stort, men til gengæld pakket med fantastiske fund - måske mest hvis man er lidt dinosaurnørd i forvejen

Eneste der kunne have været lidt bedre var betjeningen i ishuset, der skulle man være en tålmodig type. Heldigt de har fået lavet en legeplads ved siden af nu

24 augustus 2025

Kære Casper

Tusind tak for den flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at I havde en super dag med børnene og fik dyrene helt tæt på! Det gør os også ekstra glade, at I fremhæver Evolutionsmuseet som en favorit – vi elsker at dele de fantastiske fund og historier med alle, både store og små dinosaurnørder. 🦕

Vi er glade for, at I oplever, at der efterhånden er så meget at lave i Knuthenborg, at det næsten kan være svært at nå det hele på én dag. Mange vælger at komme igen eller overnatte, så de kan få endnu mere tid til at udforske det hele i ro og mag.

Tak også for jeres feedback om ishuset – vi tager det med videre, så vi kan forbedre betjeningen.

Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen til endnu en dejlig Knuthenborg-dag.

Knuthenborg Safaripark / Evolutionsmuseet

Skønt personale

Vi savnede mere skiltning flere steder, men ærligt...vi havde den skønneste dag! Vi havde jo ikke travlt! Hvem har travlt i Knuthenborg? Og da der var tekniske problemer ift. at komme ud fra slusen fra Ulveskoven, gik der 5 minutter før der kom de skønneste medarbejdere og lukkede os ud manuelt 😍 God humor og mega imødekommende. Vi er så utrolig glade for vores dag i Knuthenborg.

Da vi i starten ikke så mange dyr sagde min søster "Ej, dyrene burde have mindre plads, så vi kan se dem tættere på!" Og så grinte vi af hvor komisk (og åndssvagt) sagt det var 🤣 For hvor er det dejligt, at dyrene har så gode forhold ❤️ (Vi så efterfølgende masser af dyr).

20 augustus 2025

Kære Christina

Tusind tak for jeres skønne anmeldelse – den gjorde os simpelthen så glade at læse! ❤️ Vi er utrolig glade for, at I havde en dejlig dag hos os, og at vores medarbejdere kunne hjælpe jer hurtigt og med godt humør ved ulveslusen.
Det varmer også at høre jeres tanker om dyrenes store områder – det betyder meget for os, at dyrene kan leve under de bedst mulige forhold, selvom det indimellem kan betyde, at de trækker sig lidt væk.
Og tak for input om skiltningen – vi arbejder løbende på at gøre det lettere at finde rundt, så det er guld værd for os at høre.
Vi håber, at vi får lov at byde jer velkommen igen til endnu en skøn dag i Knuthenborg. 🦒

Dårligt vis vej kortet .

Dårligt vis vej kortet .
Dårligt valg af spisesteder
Tårnhøje priser på bla kaffe .
For lidt affalds spande ved bænke til madpakke hjemmefra .

20 augustus 2025

Kære Assentoft
Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du ikke var tilfreds med kortet, udvalget af spisesteder, priserne og antallet af affaldsspande. Din feedback er vigtig for os.
Vi arbejder hele tiden på at gøre det lettere for vores gæster at finde rundt, og vi vil tage dine input med i arbejdet med næste opdatering af kortet. Vi ser også på, hvordan vi kan forbedre udvalget og kvaliteten i vores spisesteder, samtidig med at vi sikrer høj dyrevelfærd og store naturområder

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dyrene ses fra stor afstand og maden er en skam

Kunne ikke rigtig se nogen dyr, da observationsstederne er kun få og for langt væk.
Maden i Restorant Mombasa er en
katastrofe . Menuen - kun tre retter-
pizza næsten uden fyld,
burger- dårlig og lille kopiered fra billigeste fastfood,
og kolde kartofler som var stegt for et par timer siden.
Ikke anbefalet
Meget skuffende og dyrt oplevelse

16 augustus 2025

Kære Stanislava
Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er meget kede af at høre, at dit besøg ikke levede op til dine forventninger – hverken i forhold til dyreoplevelserne eller maden i Restaurant Mombasa.

Vi arbejder løbende på at give gæsterne de bedst mulige muligheder for at se dyrene, samtidig med at vi prioriterer dyrenes trivsel og store naturlige områder. Derfor kan der være tidspunkter, hvor dyrene trækker sig længere væk – men vi vil gerne blive endnu bedre til at hjælpe gæsterne med at finde de bedste observationssteder.

Angående maden i Restaurant Mombasa tager vi din feedback meget alvorligt.

Vi beklager oprigtigt, at din oplevelse ikke stod mål med forventningerne, og vi håber, at du en dag vil give os en ny chance til at vise, hvad vi gerne vil stå for: unikke dyreoplevelser og god service.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det var godt nok en skuffelse at…

Det var godt nok en skuffelse at dimensioner.
Dyrene skulle man godt nok lede efter
Alt for lidt dyr i forhold til størrelsen.
På restaurant eller det er måske så meget sagt der serveres kaffe og kage og flæskestegssandwich af en kvalitet der ikke høre hjemme i en restaurant.
Så er der forlystelser der har åbent et par timer og flere ting lukker kl. 16.00
Lad nu være med at kalde det en dagsbillet
Øv havde sådan glædet mig til en dejlig oplevelse med masser af dyr men de manglede godt nok.
Og deres spisesteder nej lad os kalde det cafeteria med ringe udvalg
Kan ikke anbefales at bruge de timer der og til en pæn pris i den dyre ende

16 augustus 2025

Kære Pia

Tak for, at du deler dine oplevelser. Vi er kede af, at besøget ikke levede op til dine forventninger.
Vi arbejder hele tiden på at justere både dyretilbud, åbningstider og spisemuligheder, så gæsterne får mest muligt ud af dagen i parken.

Vi håber, at I på et tidspunkt vil besøge os igen, så I kan opleve nogle af de mange andre højdepunkter, parken byder på.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse. To dage m overnatning

Vi havde booklet et ophold med overnatning i Camp Zov Tiger og opholdet oversteg langt vores forventninger. Vi så ingen tigre om dagen, og løverne sov. Men sådan er det jo med nataktive dyr, det ved man jo. Til gengæld var alle de andre dyr ude og vi fik en ordentlig en på opleveren. Især jo overnatningen i Tiger -lejeren. Vi så de to tigre konstant hele aftenen og gennem natten. Derud over hørte vi deres brøl hele natten igennem- det var storslået!
Maden vi havde bestilt var meget lækker, og simpel og nem at tilberede i campen.
Vi fandt alt i parken rent og pænt. Ikke noget friture-snask, men ganske ok frokost.
Vi kan varmt anbefale en overnatning, da det giver de helt unikke og fantastiske oplevelser.
Tigerfodring og dinosaurer-parken og evolution-musset giver hele oplevelsen et ekstra +. Tak for en vild oplevelse

10 augustus 2025

Antwoord van Knuthenborg Safaripark

Tusind tak for de fantastiske ord! 🐯✨
Vi bliver så glade, når vi hører, at jeres ophold i Camp Zov Tiger gav jer sådan en unik oplevelse – at se tigrene tæt på hele aftenen og høre deres brøl gennem natten lyder virkelig magisk!
Det er skønt, at I også nød alle de andre dyr, Tigerfodring, Dinosaurparken og Evolution-museet – og ikke mindst, at overnatningen og maden levede op til forventningerne.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen til endnu flere oplevelser i parken! 🌿🦁

Skuffende

Skuffende, det er godt nok blevet dårligt efter det er lavet om.
Ingen løver , ulve at se eller tigere.
Maden og drikke er dyrt og fås kun få steder.
Kun legeområdet der er godt. Men der mangler også noget. Før kunne man få mange ting som softice, churros mm og nu intet

9 augustus 2025

Kære Cindy

Tak for din feedback – vi er kede af at høre, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger.
Vi tager altid vores gæsters kommentarer til os og arbejder løbende på at forbedre både dyreoplevelser og udvalg af mad og drikke i parken. Det glæder os dog at høre, at legeområdet stadig blev et hit.

Dyrene lever på deres egne præmisser, så hvis de gemmer sig, er det op til dem at komme frem, hvis de ønsker det.

Vi håber, I vil give os en chance igen i fremtiden, så vi kan vise de mange andre oplevelser, parken stadig har at byde på.

Skøn dag med familien ❤️

Skøn dag i en af Danmarks smukkeste parker. Her er alt hvad man kan ønske sig for en berigende familieudflugt. Smukke dyr, fantastiske træer i Dinoskoven, der kan snakkes meget med ungerne om, hyggeligt spisested og hjælpsomt personale, et fantastisk legeområde som “stjal tid” fra dyrene 😊 fantastisk vandrutchebane og masser af steder man kan sidde og bare nyde parken.
Vi er slet ikke færdige med Knuthenborg

5 augustus 2025

Kære Jette

Tusind tak for de dejlige ord ❤️
Vi bliver så glade, når vi hører, at I har haft en skøn dag og nydt både dyrene, Dinoskoven og alle vores oplevelser i parken! Det lyder som om, ungerne virkelig fik tiden til at flyve afsted 😊 Vi glæder os til at byde jer velkommen igen – der er heldigvis stadig masser at opleve i Knuthenborg! 🦒🌿

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Flintehuset reddede dagen.

Vi har netop været på et 2 dages ophold i Knuthenborg Safaripark. Det har vi været flere gange før og altid været meget tilfredse. Det var vi også denne gang men vi vil dog gøre opmærksom på et par forringelser som vi observerede. Rengøringen af toiletterne var ikke så god som tidligere og det var færre dyr at kigge på. Det virkede på os som om der er skåret ned på udgifter til dyr og personale. På den positive side vil vi fremhæve spisestedet Flintehuset, som med deres smørrebrød af høj kvalitet, er et fint og nødvendigt tiltag hvis man ikke er til burgere, pomme fritter, eller pizza.
Det må i endelig ikke ændre på.

31 juli 2025

Hej Tina,

Tusind tak for jeres tilbagemelding – og for at I har valgt at besøge os igen. Det betyder meget for os, at loyale gæster som jer vender tilbage og deler jeres oplevelse.

Vi er glade for at høre, at I overordnet set havde et godt ophold, og vi sætter stor pris på de rosende ord om Restaurant Flintehuset. Vi er stolte af netop det spisested og det alternativ, det giver til de mere klassiske parkmåltider.

Når det gælder toiletforholdene og jeres oplevelse af færre dyr og personale, så tager vi det til os. Vi beklager, hvis rengøringsstandarden ikke har levet op til tidligere besøg – det er noget, vi prioriterer højt, og som vi vil følge op på med det samme. Dyrene har store områder at bevæge sig på, men vi forstår godt, at det som gæst kan opleves som mere stille på visse tidspunkter – særligt hvis man har været vant til noget andet.

Tak fordi I deler både det positive og det, der kan blive bedre. Det er en stor hjælp for os i arbejdet med at skabe endnu bedre oplevelser for alle gæster.

Vi håber at se jer igen en anden gang.

Knuthenborg Safaripark

Lees meer over geverifieerde reviews.