Knuthenborg Safaripark Reviews 431

TrustScore 3 uit 5

2,9

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg elsker at besøge jeres park og køre rundt blandt dyrene. Dog var jeg lidt skuffet over at man ikke kunne kører ind til ulvene længere. Ulvestien er simpelthen for kort til at kunne komme tæt på.... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

virkelig ringe sted. vil du se mere naturen end dyr så kan det godt anbefales - fordi du ser rigtig rigtig meget natur end du ser dyrene børnene var mega meget utilfredse idet de ikke fik set noget... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores besøg i Knuthenborg Safaripark var i Camp ud mod elefanter og Zebraer. Aften- og nattemperaturerne nødvendiggjorde her først på året, at varmeapparater måtte tændes. Det gav udfald/afbr... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Besøgte som ofte før Knuthenborg park i dag, men denne gang var det en skuffelse. Vi plejer at tage mad med selv men valgte denne gang at spise i Mombasa spisehus, og sikke en skuffelse. Vi bestilte 2... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Amusementscentrum

Geschreven door het bedrijf

Knuthenborg Safaripark er den vildeste safaripark med flere end 500 dyr fordelt på cirka 70 dyrearter. Her kan du også opleve den populære Dinosaurskov, der genlyder af brølene fra fortidens kæmper. I vores forlystelsesparadis "Limpopoland" kan du slå dig løs på vores nye legeplads eller mærke suset i maven i Congo Splash, der er Europas stejleste vandrutsjebane. For bare at nævne lidt af alt det, du kan opleve hos os.

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem dejlig park.

Helt igennem dejlig park med alt, hvad børn kan drømme om af eventyrligheder. Det er dejligt at se, at dyrene har store områder at bevæge sig på, og det virker ikke sport tamt, at der kan være langt mellem at se dyrene, det gør det bare naturligt.
Vi var så heldige at sove med tigrene, der vandrede forbi hytten både aften og morgen. Fed hytte, der var alle pengene værd.
Legepladsen er fantastisk og kæmpe stor, der mangler virkelig ikke noget.
Personalet var helt i top og udviste stor omsorg og hjælp, da min lille datter desværre brækkede benet.
Tak for oplevelsen, og vi glæder os til at komme igen.

18 april 2024

Hej Lea.
Skønt at høre om jeres gode oplevelse trods for din datters uheld. Vi håber, at hun er i god bedring.

Sprt brændt pizza

Vi fik en sort, svedet pizza i Mambasa cafe. Den var under al kritik. Vi håber de forbedrer sig til højsæsonen

23 april 2024

Hej Lone.
Jeg er ked af at høre, at du fik en brændt pizza. Vil tager feedbacken med videre til vores afdeling og ser frem til dit næste besøg.
Mvc Mette, Knuthenborg

SUPER oplevelse

SUPER oplevelse for os bedsteforældre med barnebarn på 3 år! Camp Ruaha var fin! Og vi var mange gange i dino-skoven med den lille :) Selv var jeg meget betaget af dino-skeletterne, superfin udstilling! Vi havde glemt at tage kaffe med, så det var skønt, at der var lagt kaffe og the frem til os i hytten og en pose gode vingummier til barnet.

21 april 2024

Hej Brigitte.
Skønt at høre, at I havde et dejligt ophold hos os. Vi sætter stor pris på din anmeldese!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som altid en fantastisk oplevelse at…

Som altid en fantastisk oplevelse at besøge parken. Vi havde vores første overnatning hos jer i sidste uge, det var den FEDESTE oplevelse. Super fedt og rent hus med god indretning, mega blæret at vågne op til ulvene der hylede om kap foran vinduet. En million stjerner herfra⭐️⭐️⭐️ god guidning i forhold til at bevæge sig rundt i parken efter lukketid og hjælpsom kørende aftenvært og godt informativt “aften-foredrag” i ulvehytten.

18 april 2024

Antwoord van Knuthenborg Safaripark

Hej Sara. Så dejligt at høre, at I havde en skøn oplevelse og overnatning hos os.
Vi sætter stor pris på din anmeldelse!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mombasa restaurant i Knuthenborg.

Mombasa restaurant i Knuthenborg var 35 min om at lave simpel mad til 4 personer.
Burgerne var kolde, pomfritterne var kolde og hårde og de var præfabrikerede. Prisen på 530kr står slet ikke mål med kvaliteten. Personalet vidste ikke hvad de lavede.
Dét kommer vi ikke til at gøre igen, selvom vi har familie kort.
Alt i alt en stor skuffelse for os 4 personer.
Mvhole
Vores Svar på Knuthenborg svar:
Ps: I kunne eksempelvis som dét mindste tilbyde os en voucher på mad,som plaster på såret. Dét gjorde i så ikke.

14 april 2024

Hej Ole.
Jeg er selvfølgelig ked af at læse om jeres oplevelse i Mombasa. Vi tager feedbacken med videre til vores afdeling.
Jeg håber, at I fortsat vil have glæde af jeres familiekort.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endnu engang en kæmpe oplevelse

Endnu engang en kæmpe oplevelse! Vi har endnu en gang besøgt Knuthenborg & begge gange har vi været lige imponeret over de store vidder med plads til de store dyr, men også af den fantastisk smukke park med kæmpe træer i alle afskygninger. Dino- & limboland er ligeledes en fantastisk oplevelse for store & små!! Tak til alle I Knuthenborg! Sikke et sted!

6 april 2024

Antwoord van Knuthenborg Safaripark

Hej Mie. Tusind tak for at dele din oplevelse med os. Jeg er så glad for, at I havde en dejlig dag :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sovet ved ulvene og som alle de andre…

Sovet ved ulvene og som alle de andre gange vi har overnattet så er det en fantastisk oplevelse og med altid venligt og imødekommende personale.

5 april 2024

Hej Henrik.
Vi er så glade for at høre, at du havde en dejlig oplevelse hos os :-)
Mvh Mette

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig en helt fantastisk oplevelse i…

Virkelig en helt fantastisk oplevelse i verdens klasse. Skønt at se hvor godt dyrene har det og hele verden er velholdt. Hvor end man møder personalet får man service i verdensklasse.
En oplevelse alle bør opleve!!!

3 april 2024

Hej Rikke.
Jeg er så glad for at høre, at du havde en dejlig oplevelse ved jeres besøg.
Mvh Mette

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hjælp til annullering af køb

Havde købt og betalt en overnatning, finder så ud af at jeg kan få rabat når jeg er medlem af Dyrenes Beskyttelse, skriver til Knuthenborg og en rigtig sød medarbejder, Lisa skriver straks tilbage, at hun gerne vil annullere min booking og jeg så kan bestille en ny med rabat. Jeg har et par flere spørgsmål som jeg sender søndag, trods dette svarer Lisa og jeg bestiller med rabat og Lisa annullere min første booking, allerede onsdag har jeg pengene for min første booking tilbage på min konto. Så stor TAK for hurtig hjælp og vejledning til Lisa fra Knuthenborg. Nu glæder vi os til vores ophold.

24 maart 2024

Hej Helle.
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med booking og vores kundeservice.
Jeg ønsker dig en dejlig dag :-)

Mvh Mette, Knuthenborg

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

It is a rather limited experience

It is a rather limited experience, but that can be understandable. But the thing that bothered me the most was the girl acting as guide was anthropomorphisizing the animals and calling them by derogatory terms. Such as "ostriches are stupid birds" instead of describing them as well adapted for their environment. It was rather sad to listen to her insulting the animals rather then actually describing their adaptations. The park should train their guides more.

Hello Ms. Evangelene,
Thanks for the review.

We're sorry to hear that you didn't find much to experience in the park, as we believe we have a lot to offer. Everything from Northern Europe's largest animal park with 500 wild animals, Denmark's best dinosaur forest, a whole museum with many genuine dinosaurs, one of Denmark's largest natural playgrounds, and much more.

Regarding your experience with our guide, we're sorry to hear that it wasn't an optimal experience. We will take this into consideration for the 2024 season.

We hope to welcome you back another time.

Best regards,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dyr frostmad er en OMMER...

Vi havde booket en overnatning i Camp Masai Mara til knap 4.000kr for os fire personer.
Jeg vil dele positive men også negative oplevelser i håb om at Knuthenborg ændrer noget snarest.

Positiv:
Teltet overraskede meget positivt, meget stilfuld indrettet med safaritema.
Dyrene blev fodret af dyrepasserne om morgenen, så vi kunne opleve næsten ægte safari feeling foran vores telthytte da girafferne og antiloperne kiggede forbi og spiste lidt af de fremstillede grene.

Negativ:
Det var en kold fornøjelse i oktober måned.
Der var 3 varmeblæsere ( som larmer..) men kun 2 ad gangen kunne tændes ellers røg strømforbindelsen. På den tid af året skulle prisen være klart noget lavere end på de varmere måneder.

Manglende belysning + skiltning
Da vi skulle gå en tur om aften, kunne vi ikke forstå hvorfor man ikke har sat nogle solarlamper eller lign. op langs stierne. Det var så mørkt, at vi ikke en gang med lommelygterne turde at gå nedad de kulsorte stier. Vi er jo ikke kendt i området, og var ikke sikker at vi ville finde rundt og tilbage til hytten uden problemer med den dårlige belysning og den utilstrækkelig skiltning, som også blev beskrevet i andres anmeldelser.

Dårlig madoplevelse i Mombasa:
Maden skuffer i Mombasa - vi bestilte en pizza, 3 burger med drikkevarer til knap 700 kr. !
Vi ventede ikke kun i lang tid på vores mad (og der var IKKE mange mennesker i restauranten), det viste sig også at pizzaen kommer fra frost og manglede absolut smag, og burgere var lunken, da den var lavet i forvejen og ventede på den næste kunde i et varmemontre. Udover at burgeren var lunken var der heller ikke meget smag i kødet.
Alt i alt en meget skuffende og dyr oplevelse - vi vil ikke spise der igen.

Kære Knuthenborg, det er en OMMER. :-(
Der er mange som har skrevet om dårlig og dyrt mad, og det kan vi kun bekræfte.
Jeg ville ønske at I tager kritikken af jeres kunder seriøst - vær bevidst om, at man ikke skriver en negativ anmeldelse for sjov, men fordi man håber at der bliver gjort noget ved det.
Så Knuthenborg, gør dog endelig noget ved det, så jeres kunder får den oplevelse de fortjener, for de dyre penge de har betalt. Der skal jo ikke så meget til i virkeligheden....

21 oktober 2023

Hej M.,
Tusinde tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for du har givet dig tid til at beskrive din oplevelse, så vi har mulighed for at tage det med videre til revision.

Vi er ærgerlige over at høre, at I har haft en kold nat i vores camp, trods teltet ellers opleves positivt. Det er korrekt at det i de koldere måneder kan være svært at opvarme teltet. Derfor gør vi meget ud af at fortælle de to varmeblæsere kun tager toppen af kulden og man derfor bør tage varmt nattøj med. Vi vil dog tage din feedback om information og prissammenhæng til os. Ligeledes omkring mere belysning ved vores aftenaktiviteter.

I forhold til maden, beklager vi den oplevelse I har haft. Det lever bestemt ikke op til vores standarder, med lunken og langsommelig mad. Vi går meget op i, at vores mad er af høj kvalitet, af gode lokale råvarer. Vores pizzaer er derfor lavet på surdejsbund med gode råvarer og vores burgere på gastro-kød og frisk grønt. Derfor ærger det os, at du ikke synes dette levede op til forventningerne.

Igen, du skal have tak for din feedback, den vil blive taget med videre. Vi håber at vi, trods disse oplevelser, kan få lov at byde jer velkommen igen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

det var så godt vi så tigeren så meget…

det var så godt vi så tigeren så meget den sprang op på vinduet og var så legesyg det gjorde oplevelsen så fed.
Vi så tigeren mere en vi ikke så tigeren så smuttede vi fra hytten og da vi kom tilbage lå den og ventede på os og så springe op på vinduet igen.-Hilsen Sigurd

18 oktober 2023

Hej Sigurd,
Skønt at høre om dit besøg, det lyder som om I har fået en på opleveren ☺️

Jeg håber vi kan få lov til at byde dig og din familie velkommen igen en anden gang.

Camp wood buffalo

Er lige kommet hjem efter en overnatning i camp wood buffalo, jeg elsker parken den er super god,

Og hytten er pæn

men så kl 4 om natten imens vi sover går brand alarmen i gang, vi tilkalder så vagten som kommer og puster på brand alarmen, og fortæller at det sker ofte, han køre så igen og den går i gang 3 gange mere så vi kan ikke sove mere den nat.

Forklare så om forløbet oppe i limpopoland hvor vi bare for afhvide at det kunne de ikke gøre noget ved,

14 oktober 2023

Hej Charlie,
Mange tak for din anmeldelse og fortælling om oplevelsen. Vi sætter stor pris på vores gæsters feedback.

Jeg har talt med vores campafdeling og vi er meget ærgerlige over at høre, at I har været generet af brandalarmen. Det er korrekt de sommetider går i gang, grundet de er lidt følsomme. Dog er vi pålagt at bruge netop denne type brandalarm af Brandmyndighederne, for at kunne garantere vores gæsters sikkerhed.

Vagtselskabet har rapporteret et besøg tidligt om morgenen, som du selv nævner, men jeg kan forstå den er gået af flere omgange, hvorfor vi ærgr os over du ikke har kontaktet vores vagttelefon igen, så vi kunne gøre noget ved problemet.

Vi beklager meget den uheldige oplevelse og håber I, trods den forstyrret nattesøvn, har haft en god overnatning og at vi på et tidspunkt kan byde jer velkommen igen.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Mest sjovt for dyrene

Fantastisk at det handler om dyrenes velfærd i og med de har så meget plads. Men: Det er ikke publikumsvenligt nok. Dårlig skiltning, og kundeservice og madsteder, der lukker flere timer før den “rigtige” lukketid kl. 17. Gerne mere interaktion med dyrene i form af fodring, man kunne overvære, og fx “legetøj” og badning til elefanterne, som de har i København. Der var heller ingen fodring eller køremulighed i abeskoven. Og ja, pøj pøj med at finde en tiger!
Så de 2 stjerner er en blanding af 1 stjerne for publikum og 4 stjerner for dyrene, der ser ud til at trives.

9 oktober 2023

Hej Amanda,
Tusinde tak for din anmeldelse.

Jeg er ærgerlig over at høre at du synes vores personale og de forskellige aktiviteter ikke levede op til forventningen. Vi sætter en stor ære i god kundeservice, hvorfor vi også oplyser om at f.eks. vores restaurant Flintehuset lukker før kl. 17, men at man i stedet kan besøge Mombasa. Dette gør vi opmærksom på allerede inden besøget, på vores hjemmeside.

I Knuthenborg lægger vi stor vægt på, at det er på dyrenes præmisser, for at opretholde den bedst mulige dyrevelfærd. Derfor går de på meget store områder, som hver især har forskellige former for berigelse, der matcher dyrets behov. Dette indebærer f.eks. at tigrene har mulighed for at trække sig fra publikummet, hvis de skulle ønske det. Netop som de ville gøre det i naturen. I forhold til aktivitet blandt dyrene, har f.eks. elefanterne en stor sø og mange forskellige berigelsesmuligheder på Elefantsletten og i stalden, men de vælger selv om de vil benytte det eller ej. Det gør sig gældende for alle arter i parken, hvilket man som publikum kan være heldig at overvære.

Det er korrekt vi som sådan ikke har nogle offentlige fodringstider her i lavsæsonen, udover lørdage og i efterårsferien. I stedet har vi bl.a. sørget for at man kan komme ind i Elefantstalden og vi afholder Knuthenborg After Dark hver weekend. I forhold til Abeskoven er der mulighed for at køre en tur i Abebussen og fodre vores bavianer den vej igennem, hvilket foregår hele dagen, hver dag.

Jeg håber dette kunne afklare nogle af dine oplevelser.

Vi er ærgerlige over at du synes det har været en skuffende oplevelse, men vi håber vi kan få lov at byde jer velkommen igen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedsteforældre med 4 børnebørn med…

Bedsteforældre med 4 børnebørn med overnatning i "Savannehytte"
Vi havde i Februar været på Safari i Masai Mara i Kenya med et af vores børnebørn, så for hende var det ekstra sjovt at opleve Knuthenborgs Masai Mara.
Hun mente nok at der var flere dyr i Knuthenborg!!
Hele opholdet var en stor succes
Parken var herlig. Ikke bare dyrene , men også den pragtfulde natur var en fornøjelse.
Vi har lidt erfaring fra både Kenya og Sydafrika, og hytterne her var bare helt som de skal være. Godt hævet over terræn, hvilket gav overblik og lidt ekstra tryghed for børnene!
Maden var udmærket, og vi forventer jo ikke Gourmet
mad i Savannen
jeres nye dinosar museum er fantastisk
Aften arrangementerne med ulvefordring og lysshow i dinosar skoven var også en god oplevelse.
Supert ophold hvor alle uanset alder var meget tilfredse

7 oktober 2023

Hej Birte,

Hvor er jeg glad for at høre om jeres oplevelse i parken og campen, især med jeres erfaring inden for safarioplevelser ☺️

Jeg håber vi kan få lov at byde jer velkommen igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En rigtig fin weekend med børn og børnebørn

Vi havde en rigtig god weekend med børn og børnebørn, hvor vi startede med den spændende legeplads, Vi kørte rundt og fik set næsten alle dyrene, samtidig med, at vi glædede os over de gode pladsforhold de har.
Vi fik set ulve og bison helt tæt på vores hytter.
Vi oplevede imødekommende personale alle vegne.

Hej Hanne,
Skønt at høre i har haft en god overnatning, med mange spændende oplevelser.

Jeg håber vi kan få lov at byde jer velkommen igen en anden gang ☺️

Fantastisk overnatning -intet mindre

Fantastisk overnatning -intet mindre. 4 veninder på tur som vi forventede var mere for børnefamilier, vi ville nok bruge mest tid i hytten, men nej 😉 det var super dejligt at gå rundt i parken om aftenen i tusmørket og lytte til dyrene gennem stilheden. Oplæg om ulve i ulvehuset var super godt og den unge mand var meget engageret 🤩

16 september 2023

Hej Gine,
Tusind tak for din ros og feedback af din oplevelse, den sætter vi stor pris på.

Vi håber vi kan få lov til at byde jer velkommen igen en anden gang.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det meste er godt men...

Det meste er godt; man kan se alle dyrene, undtagen tigrene og løverne. De anlæg er IKKE publikumsvenlige; der er simpelthen for få steder man kan kigge efter kattene og det er ikke ok, når man kommer for at se dem. Det kan godt gøres bedre med flere gangbroer og evt udkigstårn.
Vi fandt kun 2 tigre med en kikkert og det var yderst vanskeligt.
Løverne så vi ikke.

Evolutionsmuseet var en stor oplevelse ligesom elefantsletten er et rigtig flot anlæg med masser af mulighed for at se dyrene.

Søen er desværre så grågrøn og grumset at der ikke er noget liv at spore. I 'gamle dage' var søen mindre pløret og der var liv. Det er lidt synd, da det er et skønt picnicområde.

Taget i betragtning at vi har lagt 1300 kr, synes jeg at der er noget der halter. Derfor 4 stjerner, det meste er ret fint.

Hej KV,
Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for I har haft en god oplevelse, ved de fleste dyr og Evolutionsmuseet. Vi sætter stor pris på din feedback og vil tage det med op til revision, når sæsonen er omme.

Rigtig god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Overnatning på savannen er bare fantastisk!

Vi boede to nætter i hytte-telt med udsigt over savannen med bl.a giraffer. Det var virkelig skønt og kan anbefales. Vi så dyrene uden biler om aftenen og morgenen, de kom ofte tæt på hytterne. Man kan gå rundt i det meste af parken efter at den lukker for besøgende i bil, og du ser dyrene på en helt anden måde. Der kommer guider som fortæller med stor passion om dyrene før aftensmad bagved hytterne. Vi havde bestilt mad og der kom en stor portion som smagte godt. Der er tæpper og varme dyner, men tag en sweater og varme sokker med, det bliver ret koldt om natten (slutning august). Vi faldt i søvn til ulve- og abehyl og vågnede til fasan-gok.
Dinosaurus fossilerne var virkelig en flot overraskelse og det anbefales at se dem i Evulotionsmuseet først, og dino skoven derefter. Dinoerne i skoven var virkelig godt lavet med bevægelser og lyd, vi besøgte dem i skumringen og det var godt nok atmosfærisk. I denne park ser man at de virkelig giver dyrene plads til bare at leve. Det var en stor oplevelse, kan varmt anbefales!

28 augustus 2023

Hej Titiana,
Tusind tak for de 5 stjerner, vi sætter stor pris på vores gæsters feedback og er glade for at høre I har nydt jeres besøg, både hvad angår camp, Evolutionsmuseet og vores personale ☺️

Vi håber vi kan få lov at byde jer velkommen igen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lige hjemvendt efter 2 overnatninger på…

Lige hjemvendt efter 2 overnatninger på Knuthenborg Safari park. Super oplevelse med personale der er yder super service over for gæster. Tæt på dyrerne, vi tilkøbte med mad og linned penge givet godt ud. Teltene er godt udstyret og der er hvad der skal være. Man er der for at nyde dyrerne som er der på deres betingelser, ikke på vores. Kan varmt anbefales👍👍👍

28 augustus 2023

Hej Kenny,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner, det lyder til I har haft en skøn tur ☺️

Jeg håber vi kan få lov til at byde jer velkommen igen en anden gang.

Ditte, Knuthenborg Safaripark

Lees meer over geverifieerde reviews.