Jeg elsker at besøge jeres park og køre rundt blandt dyrene. Dog var jeg lidt skuffet over at man ikke kunne kører ind til ulvene længere. Ulvestien er simpelthen for kort til at kunne komme tæt på.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
virkelig ringe sted. vil du se mere naturen end dyr så kan det godt anbefales - fordi du ser rigtig rigtig meget natur end du ser dyrene børnene var mega meget utilfredse idet de ikke fik set noget... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vores besøg i Knuthenborg Safaripark var i Camp ud mod elefanter og Zebraer. Aften- og nattemperaturerne nødvendiggjorde her først på året, at varmeapparater måtte tændes. Det gav udfald/afbr... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Besøgte som ofte før Knuthenborg park i dag, men denne gang var det en skuffelse. Vi plejer at tage mad med selv men valgte denne gang at spise i Mombasa spisehus, og sikke en skuffelse. Vi bestilte 2... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Knuthenborg Safaripark er den vildeste safaripark med flere end 500 dyr fordelt på cirka 70 dyrearter. Her kan du også opleve den populære Dinosaurskov, der genlyder af brølene fra fortidens kæmper. I vores forlystelsesparadis "Limpopoland" kan du slå dig løs på vores nye legeplads eller mærke suset i maven i Congo Splash, der er Europas stejleste vandrutsjebane. For bare at nævne lidt af alt det, du kan opleve hos os.
Contactgegevens
Knuthenborg allé 2, 4930, Maribo, Denemarken
- mail@knuthenborg.dk
- www.knuthenborg.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hej med jer
Hej med jer
Vi er netop hjemvendt efter et weekend ophold hos jer, vi var et selvskab på 20 og vi overnattede på Elefantsletten.
Vi ankom i hver vores bil, 5 biler i alt.
Da første bil (som er vores) ankommer til parken, starter oplevelsen som senere skulle vise sig at være langt fra hvad der var forventet.
Vi havde fået beskeden at vi kunne benytte parken begge dage i hele åbningstiden.
I billetlugen, sidder en ung pige, hun beklager og siger hun ikke ved hvordan man gør når det er et selvskab der ankommer og må have hjælp af en kollega. Efter der har været 4 personale som ikke kunne hjælpe, bliver det ringet til en jeg går ud fra ved noget mere omkring det.
De får besked på bare at tjekke hele selvskabet ind, selvom det kun er første bil der er kommet.
Vi spørger så ind til hvordan når de næste kommer, men det skulle ikke være noget problem.
Vi bruger 30 min bare på at komme igennem billetlugen.
Da næste bil ankommer 20 min efter os, opstår der endnu kaos.
De får afvide at selvskabet er ankommet, så de kan ikke komme ind.
De ender med at blive lukket ind alligevel, og resten af selvskabet ankommer også.
Aftalen er så at vi skal spise is sammen og mødes i flintehuset, og her er vi blevet lovet at der ville være reseveret et bord til os.
Da vi ankommer aner de intet om at vi skulle komme, og det skal så lige siger at ALT er booket og betalt hjemmefra.
Vi får efter noget snak og fremvisning af kvitteringer vores is, men må sidde spredt og spise dem.
Vi tjekker så også at de har fået besked på at vi har bestilt frokost til 20 personer til om søndagen.
Da det er på plads, forlader vi flintehytten og kører mod vores hytter.
Ved ankomst til hytten bliver vi mødt af noget af et syn, hele stien om til trappen er dækket i brændenælder. De er over 1 meter høje og væltet rundt på hele stien. Vi måtte så lige bruge 20 min på at forsøge af trampe dem ned så børn og voksne kunne komme sikkert om til trappen uden at blive fuldstændig forbrændt.
Hytterne var super lækre, og hvis resten af tingene i parken havde spillet var vi helt sikkert også kommet igen.
Nå, vi har så bestilt aftensmad til kl 17.00, vi skulle være i mambasa 16.30 også ville de gå igang med vores bestilling.
Der er reseveret et lokale til os hvor vi skal spise.
Vi når dog dårlig nok at få serveret maden før der kl 17.10 står et personale i døren og fortæller at vores børn ihvertfald ikke må være ude på legepladsen og vi skal forlade stedet STRAKS efter vi har spist.
(Vi var blevet lovet at vi havde lokalet til kl 19)
Det virker lidt skørt at når man har betalende overnattende gæster, så kan de ikke bestille aftensmad til aftensmadstid, og børnene må ikke lege på nogle af legepladserne efter kl 17.
Der mangler helt sikkert noget man kan lave som overnattende gæst, vi forstår slet ikke at limpopoland ikke er åben til feks kl 20, når parken er fyldt med gæster.
Nå, men vi går hjem fra limpopoland og da vi jo ved man ikke må kører i bil efter kl 17, får ungerne lov at gå i forvejen og behøver ikke gå helt indeni vejkanten.
Men pludselig kommer der en bil, rundt i en sving med lidt høj fart, så vi må nærmest løbe for at få alle ind til siden.
Det er så åbenbart en bil fra det junglerun der skal løbes om søndag, der fræser rundt inde i parken.
Alle overlever, heldigvis!
Søndag morgen samles vi en en af de 4 hytter vi har booket og spiser morgenmad.
Den er fantastisk og der er rigeligt til alle!
Vi vil så herefter kører til ulveparken, men bliver mødt af et skilt med at der er lukket.
Men da alle 5 biler er kørt videre, kommer der en bil hen til lågen og de bliver sørme lukket ind.
Så vi venter om og kører mod porten, og sørme så om ikke vi også kan komme ind.
Der er så en doven medarbejder der ikke har fjernet lukket skiltet, måske i håb om at kunne sidde og sove hele dagen.
Frokosten er bestilt og skal spises i flintehuset, og her har de sørme husket os og dækket et bord til os.
Vi ender så med at må returnerer noget af maden og nogle forlade bordet sultne, da der ikke har været oplyst at madderne var fyldt med grøntsager og hvilke, det er ikke super smart når der er allergi.
Og der var intet alternativ til mad, det var bare ærgeligt.
Endvidere skabte det en helt del kaos da vi skulle have drikkevarer. Det er åbenbart sådan at mad og drikke KUN må komme ud af det venstre vindue, selvom der ingen mennesker står ved det højre vindue.
Så med 20 mennesker i kø der skulle have drikkevarer til frokosten, samt andre gæster der også skulle have mad samtidig med, blev det til det rene kaos.
Vi er sådan lidt i tvivl om det overhovedet er værd at smide over 30.000,- efter en anden gang.
I svarer ikke på e-mails, så det er spændende om i responderer her!
Mange Hilsner
Rie og familien..

Antwoord van Knuthenborg Safaripark
Har overnattet for fjerde år i træk. 5 stjerner. Super oplevelse. Tæt på dyrene, god mad i teltene og venligt og imødekommende personale. Vi kommer helt sikkert tilbage.

Antwoord van Knuthenborg Safaripark
Udelukkende en pengemaskine og turistfælde
Super kedelig oplevelse….Ved frokost tid ville vi finde et sted at spise…Flintehuset var lukket, Mombasa havde åbent, men der har vi prøvet før og det er mega kedelig mad til overpriser…Så vi endte med at ville have en softice…Der var og så lukket!!! Hvorfor skal jeg betale fuld pris for den halve oplevelse??? Desuden var jeres personale fuldstændig ligeglade med gæsterne både ved dyrene og i Limpopoland…øv for en pengemaskine…Desuden kunne i godt gøre noget bed rengøringen sf jeres toiletter🤨

Antwoord van Knuthenborg Safaripark
Mombasa er en dejlig oplevelse
Mombasa er en dejlig oplevelse. Vi valgte en pizza, og var min søster og min mand. De ville haft bestilt 2 stk. men jeg sagde, lad os nu se. Godt det samme, for mums den var bare såå lækker, og tilpas stor til os 3. Det prøver vi da gerne en anden gang, kan varmt anbefales...

Antwoord van Knuthenborg Safaripark
Havde booket ophold i parken med…
Havde booket ophold i parken med overnatning i Smålandshuset incl. mad og morgenmad. Super hyggeligt og super lækker mad. Vi kunne slet ikke spise det hele. Vi manglede brænde i huset. Det blev leveret hurtigt og stor ros skal lyde til Morten, som ydede den bedste service og var yderst imødekommende. Han fiksede også en cykelpumpe, som skulle have ligget i huset (læs nogle gæster synes åbenbart en cykelpumpe er værd at stjæle…) Summa summarum: vi kommer helt sikkert igen. Vi fik bl.a. set alle tigrene og en træt løve samt ulve. Et af næsehornene stod 2 m fra vores bil. Fed safaraoplevelse.

4 august var vi i parken
4 august var vi i parken. vi så ingen tigere/løver selvom vi om deres anlæg længe. øv øv. dog stor ros til deres elefantanlæg.
Dino skoven var også flot.
der kommer vi ikke igen..

Antwoord van Knuthenborg Safaripark
Skønt sted - men ikke for par
Skønt sted - men ved abeskoven, den del hvor man kører i “tog” føles det lidt tamt at det kun er børn der må fodre aberne - når man er afsted som par bør man da have samme mulighed for at se aberne tæt på som børnene får?

Fed oplevelse med dinoerne
Fed oplevelse med dinoerne, de er den eneste fortjeneste for de to ⭐️⭐️ Ellers var resten en noget fesent og skuffende omgang👎🏼
At betalte et godt stykke over 1000kr og bruge 7 timer på transport tur/retur for kun, at se begrænset med dyr👎🏼
Dårlig service i is bixen, ved vandlandet, personale der mest af alt gik som høns uden hoveder, og egentlig virkede ret ligeglade med deres arbejde.👎🏼
Vi besøger ikke Knutenhenborg en anden gang, og anbefaler det heller ikke til venner, familie og bekendte.
Så hellere en tur i Givskud løvepark hvor man faktisk har chancen for, at opleve dyrene på nært hold uden, at skulle starte bilen for at komme rundt.
Svar til Knuthenborg
Vi påstår heller ikke dyrene har det dårligt og det er skønt at de har så meget plads.
Men som kunder har vi på ingen måde fået hvad vi har betalt for.
Vedr. Jeres medarbejder, så må de vidst på et kursus i service.

Antwoord van Knuthenborg Safaripark
I får kun 2 stjerner på grund af…
I får kun 2 stjerner på grund af dinosaureroplevelsen i evolutionsmuseet...
Resten af parken er en kombination af for store områder kombineret med for lidt dyr...
Vi køber billet for at se tigre og løver, og vi så ingen af delene....

Antwoord van Knuthenborg Safaripark
Dejligt at i går op i dyrevelfærd 🌺vi…
Dejligt at i går op i dyrevelfærd 🌺vi sov i hytte ved savannen , mega hyggeligt og hytten manglede intet.
Skønt at vågne op til synet, af de smukke dyr.
Kæmpe oplevelse både for børn og voksne.

Fantastisk sted
Fantastisk sted, især for børnefamilier og det varmer om hjertet, hvor meget der er tænkt over dyrevelfærd sammenlignet med andre dyreparker og zoos mv.

Antwoord van Knuthenborg Safaripark
Virkelig god oplevelse med overnatning…
Virkelig god oplevelse med overnatning i Camp Masai Mara. Dejligt at se parken uden biler om aftenen og morgenen. Telt/hytte var af god kvalitet og indretningen gennemført. Dinosauerparken var virkelig flot og abeskoven+abebussen et stort hit hos børnene. I det hele taget er der meget at se og lave i parken.

Antwoord van Knuthenborg Safaripark
Tænk at man får så meget for pengene
Tænk at man får så meget for pengene. Er meget imponeret, især over evulotionshuset og dinoparken, en helt igennem god oplevelse.

Antwoord van Knuthenborg Safaripark
Rundum eine besondere Erfahrung.
Sehr freundliches und hilfreiches Personal. Gut ausgestattete Unterkunft (Tigerskoven) alles vorhanden was man für einen schönen Aufenthalt braucht. Check in und out mit dem Auto war problemlos. Leider gab es keine Zufahrtsmöglichkeit mit dem Motorrad zum Check in/out.
Tigersichtung vor dem Panoramafenster war spektakulär auch der abendliche Rundgang nach der Parkschliessung war ein besonderes Erlebnis.

Antwoord van Knuthenborg Safaripark
Knuthenborg safari madsted mombasa.
Knuthenborg safari er en oplevelse værd, rigtig flot park og legeland til børnene. Men mombasa som er spise stedet i legeland er simpelthen elendigt, maden var så dyr og skuffende at jeg aldrig vil købe noget der igen, ærgerlig afslutning på en ellers oplevelsesrig dag.

Dejlig oplevelse.
Dejlig sted, virkelig flot dinosaurus udstilling og lækker legeplads og flotte dyr.

Antwoord van Knuthenborg Safaripark
Tak for jeres svar på min anmeldelse…
Tak for jeres svar på min anmeldelse omkring rengøring på jeres toiletter rundt i parken. I skriver der er rengøringshold der kører rundt, flere gange om dagen og tjekker, men som der så ud især i lemurskoven, så er det meget svært at forstå, der var møjbeskidt, så det ville klæde det team det kører rundt at de også gjorde rent når de var der

Antwoord van Knuthenborg Safaripark
Skal være mere kørestolsvenligt.
Super dejligt sted med masser at lave. Alle dyrene virker til at trives super fint. Det eneste minus er tilgængeligheden med kørestol. Ikke det mest handicap venlige sted. Man kan hverken se løver eller tigere, pga. De dårlige stier. Dinosaurskoven kan lige gå, men hellere ikke flintmuseet.

Fedeste oplevelse!
Fedeste oplevelse!
Vi så Tigerne flere gang og om natten kom den hen og stod på bagbenene op ad vores vindue og kradsede på ruden.
Alle pengene værd.

Antwoord van Knuthenborg Safaripark
Mombasa et skuffende sted at spise
Selve Knuthenborg er et super skønt sted, men deres Café Mombasa er helt igennem skuffende. Maden var elendig, pizzaen var uden smag, ekstremt lille, temmelig dyr og bare skuffende☹️ Gik væk med en æv følelse og sulten mave. Vi vil aldrig nogensinde spise der igen.

Antwoord van Knuthenborg Safaripark
Lees meer over geverifieerde reviews.