wat junk is dit ..komt allemaal uit…
wat junk is dit ..komt allemaal uit China is gewoon temu rommel .niet kopen .goedkoop is duurkoop na 1 jaar kapot!!

Antwoord van Lay-Z-Spa® UK

The most trusted, innovative range of premium inflatable & foam hot tubs in the world, winning multiple awards.

8 Wentworth Rd, Heathfield Industrial Estate, TQ12 6TL, Newton Abbot, Verenigd Koninkrijk
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Lay-Z-Spa® UK
Dit is nu onze vierde jacuzzi en ditmaal ben ik het kotsbeu.
Elk toestel is slechts na enkele maanden uit de garantie te zijn defect gegaan. Dit is geen toeval meer. Ook ditmaal, aangekocht in april 2024. Sedert vandaag 7/2026 werkt het niet meer.
1 advies: Koop die troep niet! Het kost in verhouding enorm veel en het is niks waard!!
Als ik 0 sterren kon geven deed ik het.
Onze eerste lay z spa was bij het begin van het 4de seizoen stuk, lekkende pomp.
De tweede heeft bij aanvang van het derde seizoen code E02. De garantie van 2 jaar is net 6 dagen verlopen.
Voor ons geen lay z spa meer.

Antwoord van Lay-Z-Spa® UK
Ik heb nu 3x een lazy spa gekocht. Wat een troep. 1e was de pomp na 1.5 jaar stuk. De 2e was een gaatje die niet te plakken was en de 3e had ik na een half jaar weer opgezet en ging de flow en verwarming niet meer aan. Allemaal buiten de garantie. Nooit meer kopen.

Antwoord van Lay-Z-Spa® UK
Na ongeveer een half jaar normaal gebruik begon onze Bestway Lay-Z-Spa ernstige problemen te vertonen. Aan de binnenzijde van de wand ontstaat extreem veel condens, wat duidelijk wijst op een constructie- of kwaliteitsprobleem. Dit hoort simpelweg niet te gebeuren bij een product in deze prijsklasse en bij zo’n korte gebruiksduur.
Wat het nóg teleurstellender maakt, is de ervaring met de klantenservice van Bestway. In plaats van mee te denken of het probleem serieus te onderzoeken, wordt de schuld direct bij de klant gelegd, zonder concrete onderbouwing of een passende oplossing. Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen en je wordt eigenlijk aan je lot overgelaten.
Voor mij is dit de laatste keer dat ik een Lay-Z-Spa aanschaf. Slechte productkwaliteit in combinatie met een klantenservice die niet helpt, maakt dit voor mij een absolute afrader.

Antwoord van Lay-Z-Spa® UK
Wij hebben de Lazy spa nu inmiddels 2-3 jaar na een paar dagen gebruik ( nog nooit zoiets gehad in de tuin helemaal blij zijn me schoon zusje en me broertje dus 2 lossen extra baden ook over gegaan tot de koop van een Lazy Spa heb hun beide geholpen bij de installatie omdat ze er niet uit kwamen na de eerst maand ging de rand al heel raar opbollen ( werd echt heel groot ) waardoor scheurtjes en dergelijke ontstaan , ik helemaal in paniek (want ik onderhoud het bad dagelijks en het is een best dure aankoop dus we gaan hier zuinig mee om ) gelijk contact gezocht met de klantenservice Lazy Spa via de mail en telefoon . Kreeg eigelijk al geen gehoor op mijn mail waarna ik ben gaan bellen hierbij kreeg ik een vrouw aan de lijn die vroeg mij de badrand te meten ( het Wite stuk ) deze kwam
Uit op weet ik niet zeker meer maar bijvoorbeeld 25 cm waarbij zij gelijk zonder verder overleg aangaf nee dan heeft u niet zoals voorgeschreven het bad opgeblazen dus is dit geen garantie blabla enzv aangezien ik van mijn schoonzus en broertje ook opgezet en geinstaleerd heb en zij deze problemen niet hebben vond ik heel raar ook dat gaf ik aan en was het mijn eigen probleem l. We hadden het dus maar te accepteren , inmiddels is het bad van mijn schoonzus lek en de pomp van me broertje stuk ( duid dus niet echt om kwaliteit voor zo een bedrag ) ik heb mijn eigen bad maar geplakt en dergelijke om hem alsnog zo goed mogelijk te houden nu daarom deze revieuw zijn we opzoek naar een groter model en komen we best snel uit bij de Lazy Spa ik adviseer jullie om mijn bovenstaande reden dan ook hier niet voor te kiezen familie van me heeft een bad van jacuzzi hebben ze problemen mee gehad en dit werd door hun toen wel netjes opgelost . Wat mijn enige vraag als betalende klant toen ook was ik hoop jullie zo veel pijn en moeite te besparen
1 ster min 1 …
Pomp is van zielige kwaliteit, stroomvoorziening nog erger. 2 de jacuzzi op 1 week tijd .. er is een reden dat ze dit merk ook in de goedkopere winkelketens aanbieden natuurlijk …
Probleem na net 3 jaar met jacuzzi lay-z-spa maledives. Plots een opbolling bovenaan de liner waardoor er gaten ontstaan. Na controle online lijkt dit een gekend probleem te zijn, dit bij alle modellen van lay-z-spa. Bij contact klantendienst om hulp kreeg ik onderstaande mail van hun. Indien u overweegt een spa aan te kopen bezint eer ge begint, eerste 2 jaar garantie daarna moet je maar zelf zien hoe je het oplost!!!
Beste,
Wij hebben geen hersteldienst en onder garantie zouden we vervangen, niet herstellen.
Ik kan helaas geen tips geven.
Hopelijk kan Test-Aankoop dit wel. Groeten
Customer Service